CHAPTER 40

 

MERCEDES PERSPEKTIV

Vi skulle träffa Andrea dagen efter igen, Justin skulle på konsert dagen efter, och innan konserten skulle vi umgås med Andrea igen, bowla tror jag. Vi hade precis kommit hem till hotellet och jag njöt av tysnaden som spridit sig när vi kom in på hotellrummet. Jag slog direkt ner mig i sängen och suckade ljudligt. Det var kväll och klockan var runt 7 på kvällen, alltså var affärerna i staden fortfarande öppna.
- Justin? ropade jag ut mot köket där Justin hällt upp ett glas vatten.
- Mm? ropade han tillbaka och jag reste mig snabbt upp, bara någon minut efter jag lagt mig ner.
- Kan inte vi gå och shoppa? Han kollade skeptiskt på mig.
- Är du säker? frågade han försiktigt.
- Vi är i London Justin, såklart vi ska shoppa! Ett litet leende spreds på hans läppar.
- Inget mysande och massa livvakter..
- Om du inte vill följa med går jag själv, sa jag snabbt och log stort.
- Jag följer med älskling, sa han och drack upp vattnet innan han slog händerna i knät.
- Vi går.
- Och jag har egna pengar, sa jag snabbt och traskade iväg till min resväska. Han skakade drastiskt på huvudet och gick efter mig med bestämda steg. Jag böjde mig ner för att plocka fram min plånbok som jag hade mitt kort och allt annat i. Håret hängde ner som två väggar över mina axlar och jag kunde se Justin som en skugga bredvid mig.
- Det kommer inte på fråga, sa Justin surt och skakade på huvudet som en fyra åring bredvid mig. Jag skrattade till och reste mig upp med armarna i kors.
- Och varför inte det? fnissade jag och han himlade med ögonen.
- Du är min flickvän.
- Det vet inte de, sa jag barskt och menade papsen och fansen. Justin suckade och himlade med ögonen.
- De behöver ju inte veta att det var jag som betalade? sa han snabbt och ryckte på axlarna.
- Hur ska de inte veta det?
- Jag låter dig inte betala. sa han snabbt med allvarlig blick. Jag suckade irriterat.
- Nehe, men du har inget val. sa han snabbt och rykte beklagande på axlarna.
- Im sorry sweety.
- Jag betalar visst, vi tar med oss Fredo, papsen kan ta det annorlunda annars. Han nickade.
- Ja.

-

Folket stod nästan på varandra när vi var framme vid Oxford St. Gatan var fantastisk! Värmen hängde i luften och solen sken långt nere i horisonten. Inte för att jag såg horisonten så mycket, allt folk och bilarna som trängdes på vägen var ivägen. Jag fixerade blicken på något hela tiden, allt från en röd buss till en gul taxibil som svischade förbi. Jag kände mig lycklig, och jag hade ingen aning om varför. Hjärtat dunkade hårt i bröstet och glädjen pumpades ut i mina fingertoppar. Jag följde en röd buss med blicken när den åkte förbi och svängde höger. Den hade två våningar och jag såg ifram i mot att åka en sådan. Tutningar och människorop ekade i öronen och Justin drog tag i min handled för att dra mig efter sig. Kenny var med oss och han följde lydigt efter som en liten svans. Jag hade dragit på mig ett par andra kläder, ett par ljusa tighta lite halvtslitna jeans och en stor stickad tröja. Över den elfenbensvita stickade tröjan hade jag en svart skinjacka som höll värmen perfekt, då jag antagligen skulle klarat mig utan den. På fötterna hade jag mina vita converse. Perfekt kombination. Håret hade jag uppsatt i en hög tofs och sminkningen var enkel, lite mascara och eyeliner. Naturligt. Naturligt var bra, och Justin gillade det. Ögonen såg större ut i sminkningen också, större och mer bruna. Lysande på något sett. Det hade Justin sagt när vi varit påväg ner till entren där vi skulle möta Fredo och Kenny. Fredo hade på sig vanliga jeans och en vit t-shirt med en killig skinjacka över, Kenny ungefär samma, förutom skinjackan. Justin hade på sig ett par svarta skinliknande byxor och en svart t-shirt och svarta supras. Till outfiten hade han ett långt livrigt halsband och små silvriga öronhängen i öronen. Jag kände hans lösa grepp om min handled och hade bara lust att slingra in mina fingrar i hans. Men jag kunde nästan känna blickarna brinna mot oss, blandannat Justins hand som hade sina fingrar flätade runt min handled. Han släppte mig snabbt när vi kom fram till ett rött stoppljus, Kenny var tätt i våra hälar och Fredo gick bredvid mig på min högra sida, då Justin gick på min vänstra.
- Vart ska vi? frågade Kenny glatt och ställde sig mellan mig och Justin. Justin sneglade på mig och ett leende spreds på hans läppar.
- Vart vill du gå Dess? frgåade han vänligt och jag vände mig mot Fredo, som kollade med stora ögon på mig tillbaka.
- Forever 21? frågade jag med ett stort leende och sneglade på affären som fanns på andra sidan vägen. Skylten lyste starkt och folk var påväg in hela tiden.
Justin nickade sakta, men stack sedan upp i ett leende. Han nickade och vi alla begav oss över vägen när det blev grönt. Justin gick framför mig och jag ville inget helldre än att smita upp bredvid honom och slingra in mina fingrar i hans. Känna hans varma hud mot min och luta huvudet mot hans breda axlar samtidigt som han tryckte sin hand med min. Jag suckade tyst, fixerade blicken på affären vi skulle gå in i. Forever 21. Nu skulle de shoppas.
Jag kom ut affären med en ljus hög kjol, den var ljus rosa med vita prickar. Jag älskade den, och mot min vilja hade Justin betalt den, tillsammans med en vit crop top. Med mig ut fick jag också ett par blå jeans shorts med hög midja som jag älskade, de betalade Justin också. Han envisades verkligen med att betala det. Så tillslut gav jag upp. Vi försökte dock vara så lågmälda som möjligt, så att ingen hörde vad vi snackade om. Efter Forever 21 begav vi oss den långa biten till Harrods. Jag och Fredo gick lite samtidigt som Justin och Kenny gick lite själva. Jag kollade faschinerat på alla prislappar och visade Fredo de extramaste, också Justin, när vi gick tillsammans med de, men då skojade han bara och viskade:
- Vill du ha den?
Efter ett tag begav vi oss ut och gick direkt till Primarket, en lite billigare affär om man sa så. Där kom jag ut med massa kläder, och det mesta hade jag till och med betalt alldeles själv. En massa linnen i olika färger fick jag med mig ut, något som jag behövde. Också några par byxor och några få smycken. En blus och någon skjorta fick jag också med mig ut, de betalade dock Justin.
Efter en två timmars shoppingtur begav vi oss av till hotellet igen. Justin hade skrivit minst 300 autografer och hans vänster hand var nog öm av allt skrivande.

-

Justin stänger snabbt dörren efter sig och går in i köket för att hämta en frukt. Jag går med raska steg in i sovrummet och lägger påsarna på sängen, de skramlar till när smyckerna slås mot lakanen och jag rycker till av ljudet. Jag tar upp crop topen och håller upp den framför mig. Rynkar pannan och sträcker fram den ur olika vinklar.
- Testa den. Rösten är nära, högst några centimeter från mitt öra och jag rycker till av de plötsliga ljudet.
- Ska jag? viskade jag hest tillbaka och kollar bak på honom. Hans ögon glittrar i dunklet och jag hör stadens tysta läten nedifrån vägen. Han nickade enkelt och lutar sig fram för att kyssa min panna.
- Ja, det tycker jag. Jag nickade långsamt och drar upp kjolen från Forever 21 påsen och försvinner sedan in på toan för att byta kläder. När jag kommer ut igen har Justin lagt sig på rygg raklång i sängen med ett nöjt och finurligt leende. Jag går snabbt fram till honom från hallen och toaletten mittimot och snurrar muntert framför honom. Han gör tummen upp och följer min kropp när jag snurrar.
- Jätte fin! ler han och hasar sig upp från sängen för att gå fram till mig och kyssa min kind.
- Du är så snygg tjejen, viskar han och jag fnittrar förälskat.
- Tack. viskade jag tafatt och vänder mig sedan om för att gå in på toaletten igen för att byta om till mina jeans och den stickade tröjan. Jag drar på mig den stickade tröjan och smiter ut till sovrummet igen för att dra åt mig mina joggingbyxor och dra på mig de snabbt.
- När ska vi åka härifrån? viskade jag försiktigt när jag krupit upp i hans famn och låg tätt intill hans bröst.
- I morgon.. viskade han och jag nickade stumt.
- Ska vi till Los Angeles då..? viskade jag och han nickade.
- Ja, viskade han och kollade ner på mig från mobilen han höll i handen. Det ska vi älskling.
- Sedan?
- Efter en eller två dagar flyger du hem till Washington DC igen... viskade han försiktigt och jag grymtade till.
- Jag vill inte åka.. viskade jag och han drog sin arm tätare kring min.
- Jag vill inte att du ska åka heller, men du måste tänk på skolan.
- Jag vill inte tillbaka till skolan.
Skolan fick mig att tänka på Moshe. Hans namn brukade rinna av mig, jag orkade inte bry mig om honom längre. Men jag kunde ändå inte hindra känslan inom mig när han kom upp ändå. Vi hade varit kära i varandra, jag hade i alla fall varit väldigt kär i honom, han hade varit mitt liv den tiden vi var ihop.
Mitt liv.
Justin var inte mitt liv än. Men jag visste att han lätt skulle bli mitt liv om vi fortsatte dejta. Jag har ganska lätt att fästa mig vid personer. Alldra mest vid de jag håller kärt eller bryr mig om. Jag bryr mig om Justin, och håller honom kärt även fast det låter gammeldags.
- Jag längtar efter snö... viskade jag och han skrattade till samtidigt som han andades lätta andetag mot min hårbotten.
- Jag med, viskade han och jag lutade kinden mot hans bröstkorg där jag låg tät imot honom på hans högra sida. Med vänster kinden mot hans bröst, drog in hans ljuvliga doft i mina lungor och reste mig snabbt upp. Jag drog av mig byxorna och bytade snabbt tröja till en av Justins stora t-shirts och la mig sedan ner bredvid honom igen. Jag kröp ner under täcket och la mig på plats bredvid honom. Han skrattade och kysste mina panna mjukt. Han låg fortfarande ner i de svarta byxorna men reste sig upp för att dra av de efter bara några få sekunder. Han la sig ner igen när han dragit av nästan alla kläderna förutom boxershortsen och la sig sedan ner nära mig igen. Han hud brände på min och jag njöt tyst av hans kroppsvärme.
- Vi struntar i att borsta tänderna... viskade han och jag fnittrade till innan jag nickade kort.
- Ja.. Det gör vi..


Skit sugit kapitel. 
Men behöver ngr mellankapitel innan det kan hända grejer! :D 
(förlåt för att det tagit så lång tid, haft massa att göra denna veckan -.- Massa prov, inlämningar och läxor.. :/ NU ÄR DET BTW ÖVER :D BÄTTRE UPPDATERING HERE I COME! )
 
Bild kommer upp imorgon :D 
KOMMENTERA NU

 




Kommentarer
Postat av: Josefine!!^^

Jätte bra!

2012-12-13 @ 22:40:28
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2012-12-14 @ 15:50:30
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Romina

Bäst! ♥

2012-12-14 @ 17:06:45
Postat av: Alexandra

Super bra kapitel :D MERA!

2012-12-14 @ 18:12:06
Postat av: Anonym

skeeeta bra gmn;)<3

2012-12-14 @ 20:19:58
Postat av: Amanda

Shit bra, älskar din novell !

2012-12-14 @ 21:06:20
Postat av: Emma

Jättebra!

2012-12-14 @ 23:02:03
Postat av: Cindy

Mera

2012-12-15 @ 23:24:08
Postat av: Wilma

Sjukt bra :) vill inte att hon ska åka hem igen vill ha mer kärlek ;) meeeer<3

2012-12-17 @ 00:03:51
URL: http://biebzzismine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!