Chapter 86 - Miss you now del 2

 

De hade lagt på. Sedan lämnat mig, utan mobilen. Jag saknade Justin mer nu än någonsin. Jag hade trott de varit botten innan samtalet, att jag inte kunde sakna han mer. Det gjorde jag. Jag saknade han något fruktansvärt.

Jag visste att allt kunde vara en fälla. Skulle man bara "glömma" att stänga dörren till "cellen"? Sällan. Man kunde inte ha sådan tur. De kanske bara ville ha ett tillfälle att tortera mig mer, med Justin bilder och kalla sms. Men jag kunde inte missa denna chansen, det kanske var den ända jag hade. Kanske det sista jag gjorde som iallafall lät rätt vettigt och rätt. Jag vet inte. Lät 'rymma från en cell för att kanske kanske hitta någon som kan hjälpa en"- vettigt? Inte direkt.
Men ändå smög jag tyst, att jag inte hade skor hjälpte en hel del. Dörren var ju precis höger om celldörren så jag såg den igenom gallret. Mitt hjärta dunkade i 190 och det kändes som om hjärtat skulle sprängas. Jag skakade när jag la handen på handetaget och var nära att dra tillbaka den när jag hörde den mullrande rösten bakom mig.
- VAD FAN GÖR DU?! Jag drog snabbt ner handtaget och sprang ut från de lilla garaget. När jag kom ut sprang jag. Jag började springa direkt.
- STANNA! jag hörde den mullrande rösten bakom mig. Det var kyligt. Jag gissade på att det var kväll, då solen höll på att gå ner i horisonten, eller upp. Jag sprang de snabbaste jag kunde på en stig mitt ute i en skog. För det var en stor skog jag var fångad i, träden omringade mig och jag hindrade de höga skriken när jag hörde de mullrande dunken i marken bakom mig.
Fötterna ömmade och det kändes som om jag skulle tappa de vilken minut som helst. Håret fladdrade i vinden och tårarna rann nerför kinderna. Jag hade gråtit mycket de senaste dagarna. Mest hela tiden grät jag, det kändes löjligt. Varför grät jag så mycket?
Efter en lång stunds av springande hörde jag inte stegen bakom mig, jag vågade mig själv att kolla bak. När jag gjort det var det tomt bakom mig. Så jag stannade. Benen värkte och huvudet värkte ikapp med benen. Jag struntade för tillfället i om jag syntes eller inte. Benen vek sig och jag föll handlöst ner på marken. Jag kröp ihop i en liten boll och la benen högt uppe vid huvudet. Tårarna forsade ner för kinderna och jag var så sjukt rädd. Jag skakade, tänderna skallrade mot varann och jag försökte blunda och glömma den oroande värken i magen, det gick inte. Den oroande känslan speglades i varje ryck jag gjorde.
Efter en liten stund somnade jag, med skallrande tänder.

- DÄR ÄR HON. Jag hoppade upp på fötter och kollade mig runt. Det tog några sekunder för mig att förstå att de var bakom mig. De hånlog log och visade med armarna att jag skulle komma fram. Jag vände mig om och såg de endast några meter från mig, jag sprang även denna gång iväg med dunkande hjärta. Det var mörkt ute, men jag hade ingen aning om hur länge jag sovit.
Denna gången hann jag dock inte så långt innan ljuden bakom mig dämpades. Jag kollade bak och pustade ut när jag inte såg några.
Jag skulle precis sakta in när jag sprang in i något,- eller någon. Jag vågade inte kollade upp, håret flög runt mitt huvud och marken under mig var fuktig och kladdig. Jag vågade inte kolla upp på berget som stod framför mig. Sedan hörde jag de höga hånskrattet och jag ville bara försvinna, dö.

 

Jag hade kommit fram till en skog, den var stor och tog säkert flera timmar att gå igenom. Jag gick en bit och satte mig sedan ner bakom ett träd. Jag hade en keps nerdragen på huvudet och luva över huvudet. Mest för att skydda mot mygg och knott, men också flr att inte visa så mycket av mitt ansikte. Vilket jag ändå gjorde. Jag lutade mig ner mot trädstammen och lät vindarna smeka mina kinder. Det började bli rätt kallt, vinden flög rakt igenom joggingbyxorna. Jag somnade efter en stund, med oroliga drömmar.

_________________

Lite I know ;(<3

KOMMENTERA :D
Ska försöka

Ska försöka knappra ihop ett kapitel nu ;D Lite spänning hoppas jag få med..... Får se hur det blir!! :D<3Sommarjobb

Ni är verkligen bäst på att kommentera! Seriöst! NI ÄGER PÅ DET!
Och om jag skulle vara hemma skulle jag skrivit, MEN. En som jag känner
Rongde mig i morse och frågade om jag ville sommarjobba en dag, och jag svarade ja. Slutar 5 :3 kanske fåR besök ikväll, får se hur det blirb men der MÅSTE KLMMA UPP ETT IDAG!!<3 
ÄÄLSKAR ER!<3Chapter 85 - Miss you now del 1

Jag satt i min "säng" med ryggen mot dörr/grinden. Den mörk- och ljushåriga stod där och kollade på när jag höll samtalet med Justin. Jag grät, våldsamt, men hade ändå ett leende lekandes på läpparna.
- Duschade. Jag hörde att han började gråta mer än innan.
- Babe... Han dröjde ut på de. Jag älskade när han sa så, babe. Om han skulle sagt 'seexy', 'hottie' eller något liknande skulle det bevisas att han tänkte mest på utseendet. Men han sa babe. En av mina favorit ord, och Justin.
- Dina kläder luktar underbart Justin.
____________________

Varför var hon tvungen att säga sådanna saker? Orden gjorde så att jag mådde illa. Inte lite, mycket. Jag slängde mobilen i sängen och sprang mot toaletten på nedevåningen. Jag sprang förbi vardagsrummet där min mamma och Stefan satt. Jag hann mumla:
- Sapp, och peka bakåt innan jag sprang in på toan och spydde i toalettstolen. Jag torkade mig runt munnen och spolade ner spyan innan jag höll mig för magen som för att försöka trycka bort smärtan.
Jag visste inte hur det kändes att ha mensverk, men jag kunde nog föreställa mig.
Jag tog ett djupt andetag och kollade in i mina svarta hål som ögon i speglen. Jag såg helt död ut. Jag kollade mot dörren och började jogga tillbaka till Sapps sovrum. När jag kom dit satt Stefan och Pattie i sängen med min telefon i handen. De höll den nere i knät, de hade lagt på.
- Hur fan kunde ni lägga på!? röt jag och sprang fram till de för att dra åt mig telefonen.
- Vi la inte på, de gjorde hon.
- Skulle hon lägga på?!
- Det var inte vi, vi lovar. Stefan kollade dött på mig. Mamma reste sig och gick ut från sovrummet. Jag höll ögonkontakt med Stefan hela tiden.
- De gör det för att provocera er. Att ni ska sakna varann mer och mer. Fattar du? Det är deras plan. Låtsas att detta inte hänt. Han reste sig och tänkte gå ut från rummet när jag röt.
- Jag försvinner och letar efter henne själv om inte du hjälper mig. Han stannade upp men fortsatte sedan gå. Det var droppen. Om han inte ville hjälpa mig att hitta sin dotter skulle jag göra det på egen hand. Jag hade bara boxershorts på mig, så jag reste mig upp från sängen och sprang fram till min resväska. Jag drog ut ett par svarta joggingbyxor och en svart t-shirt, samt en munkjacka som jag skulle ha över. Det var ju fortfarande sommar, så jag skulle inte frysa med den. Jag drog på mig kläderna och la sedan den trasiga mobilen i fickan på joggingbyxorna. Jag letade upp en av Sapps ryggsäckar och packade den med en macka och en vatten flaska, med vatten. Jag gjorde allt tyst, då alla gått och lagt sig. Jag ville ju inte väcka de och avslöja mig själv, det skulle ju inte bli så bra. När jag hade packat allt letade jag upp en lapp och en penna sedan skrev jag:

' Hej. Ni ville inte hjälpa mig, så jag hjälper mig själv. Jag sticker nu iväg och letar efter Sapp, själv. Hör av mig. Justin. '

Jag la den på Sapps huvudkudde och bäddade snabbt sängen. Jag släckte rummet efter mig och gick sedan mot dörren. Jag låste upp och låste efter mig när jag kommit ut. Kvällsluften var kylig och jag rös till. Det var riktigt mörkt, klockan var halv 12 på kvällen. Jag började gå. Jag visste inte vart jag skulle, jag gick bara.

De hade lagt på. Sedan lämnat mig, utan mobilen. Jag saknade Justin mer nu än någonsin. Jag hade trott de varit botten innan samtalet, att jag inte kunde sakna han mer. Det gjorde jag. Jag saknade han något fruktansvärt.

_______

 Kommer ett litet nu, även fast de var tre kommentarer på förra ;D

KOMMENTERA ANNARS KOMMER DET INGET MER, ALLS.
Bara tre?

Bara tre kommentarer på förra?:( LÅNGA, men ändå ;D
FLER MÅSTE DE KOMMA, ANNARS KOMMER INGET IDAG.
MINST 2 till!
Inte från samma som redan kommenterat ;D
Jag är STRÄNG idag ;DChapter 84 - Your clothes smell wonderful

- Jag är 18, så jag får bestämma själv.
- Inte sådana här beslut. Jag tog ett till steg mot henne och gick sedan ut från rummet och in i köket. Jag öppnade kylskåpet och tog ut lite smör. Sedan tog jag ut några mackor från frysen och värmde upp de i mikron. Jag satte mig ner i en av köksstolarna och väntade på att de skulle bli klara. När de var de bredde jag de och började äta, jag tog ut lite mjölk från kylen som dricka.

När jag satte mig ner i stolen med mackorna och mjölken färdigt framför mig kom mamma ut i köket. Hon såg rasande ut. Jag försökte se oberörd ut, men jag var näst intill livrädd. Inte för henne, utan för att hon skulle tvinga mig att stanna här. Men jag hade bestämt mig, jag skulle inte stanna här.
- Du är Justin BIEBER, Justin. Hon uttalade Bieber som om det skulle vara pest eller cancer. Jag kollade på henne medans jag tog en tugga av mackan.
- Och?
- Du kan inte göra såhär mot mig Justin! Hon lät bekymrad, rädd och bestämd.
- Jag måste.
- Varför?
- Hon betyder ALLT för mig. Hon suckade.
- Jag har pratat med Stefan, han gillar inte heller detta. Jag vill kontakta polisen, men han säger att det inte funkar. Varför? Hon ryckte på axlarna och slog ut med armarna som för att stryka under det hon just sagt.
- De kommer döda henne mamma. De funkar inte så. Vi kan inte kontakta någon, alldra minst polisen. Hon suckade och lämnade mig ensam i köket.

Jag tog den varmaste duschen jag någonsin tagit. De varma vattnet strömade ner från min kropp och jag kände mig plötsligt fri. Fri från alla problem, fri från allt. Jag schamponerade mitt hår och själde ut det, sedan schamponerade jag kroppen och tog sedan massor med balsam i håret. Jag kollade ner på min kropp, revbenen syntes inte. Jag hade inte blivit smalare, som tur va.
Jag kände mig äntligen ren! Efter 4 dagar utan dusch var det underbart att äntligen duscha! Badrummet var underbart! Stort, mycket plats. Badkaret på ena sidan av duschen verkade lockande men jag avböjde. Jag orkade inte bada också, även fast det var underbart. När jag duschat klart var jag dödstrött. Jag kunde knappt öppna ögonen. Det fanns en klocka på väggen, den skvallrade om att jag vart där 2 timmar. Herre gud. Detta kändes nästan som hemma. Justin skulle kunna komma in genom den stängda dörren när som helst, springa fram till mig och kyssa mig passionerat på läpparna. Sedan retfullt på näsan och sedan på kinden.Jag skulle bara skratta och krama om honom, försöka hinna kyssa tillbaka innan han flyttade läpparna från mina läppar till näsan. Från näsan till kinden, från kinden till munnen och om igen. Jag visste nästan att han skulle göra så. När jag fick se han igen, om jag fick se han igen.

Jag skakade snabbt på huvudet och försökte hindra tårarna som ville rinna nerför mina kinder. Jag drog handduken tätare om mig och torkade mig lite snabbt innan jag gick fram till skåpet. Jag öppnade de och mitt hjärta började dunka i öronen, pulsen var plötsligt uppe i 190 och jag började smått skaka. Inte synligt. Men jag kände det.
Det var Justins kläder som låg där inne. Ett par joggingbyxor och en vit tröja. Hur jag kunde veta att det var Justins kläder var för att han hade haft på sig kläderna en gång. När vi varit i studion. Jag stod där en stund. Det låg ett par svarta trosor och en svart bh i min storlek bredvid. Jag drog först tag i de och fixade till handduken så att den torkade håret. Sedan tog jag försiktigt tag i trosorna och tog på mig de. Jag satte sedan på mig den uppenbart bekväma bh:n. Jag drog sedan försiktigt som för att inte ta sönder kläderna, på mig Justins kläder. Det kändes konstigt, det var mycket för stort tillexempel. Byxorna skulle stanna vid knäna om jag inte spände snörena i midjan. När jag gjort de satt de perfekt, förutom att de var minst 10 cm för långa. Jag drog upp nedredelen på tröjan och luktade på tröjan, den luktade precis som han. Om man la huvudet på hans axel och drog in hans doft doftade de precis så. Underbart.

Jag skvätte vatten i ansiktet på mig själv och försökte få tårarna att sluta rinna. Det gick sådär, de vägrade. Jag tog några djupa andetag och gjorde ett sista försök. De stripigt blöta håret hängde ner för axlarna och ögonen var röda av tårar. Jag kollade tomt på mig själv, de känns som om jag kollar rakt igenom mig själv. Som om jag var ett spöke eller något. Det lät fånigt, det lät ur fånigt. Men det känndes så.
Jag tog ett sista andetag och la handen mot handtaget. Men ångrade mig. Jag gick tillbaka mot skåpet och kollade längre in i det. Det fanns en svart kofta där inne också, jag drog på mig den snabbt och gick sedan och öppnade dörren. Bestämt, med tårar i ögonen. Mesigt. Jag vet.

Jag fick ett samtal strax innan jag skulle gå och lägga mig. Av dolt nummer, det kunde va ett fan. Då var jag tvungen att byta nummer, igen. Jag tvekade innan jag tryckte på den gröna knappen. Jag drog handen mot örat och hörde något jag aldrig ville uppleva igen.
Någon grät i andra luren. Och det var bara en person som lät så när hon grät. Sapphire Pierce.
- Sapp? viskade jag med gråten i halsen. Hon hulkade sig och sa sedan svagt.
- Ja, Justin. Mitt hjärta hoppade olägligt ett extra steg.
- Jag kommer hitta dig Sapp. Du tror mig va? Jag lät svag, jag ville vara stark, men jag kunde inte. Hon började hyperventilera.
- Leta inte efter mig Justin. Jag drog efter andan, men lugnade mig sedan.
- Varför? viskade jag.
- Jag vill inte att du kommer hit.
- V.. Jag hann inte säga mer innan hon avbröt mig. Hennes brustna stämma var som sorglig musik i mina öron, en låt jag grät till.
- Jag vill komma till dig.
- Vems mobil ringer du från? Jag försökte byta samtalsämne.
- Jag har dina kläder på mig. Det brast, jag började stor böla. Hur kunde hon ha fått mina kläder, vad gjorde de med henne. Tvingade de henne att ha på sig mina kläder? Vad var de där för sjuka människor?
- Va-a?
- Jag får se bilder på sig hela tiden. De finns minst tre bilder på dig på min vägg. Jag fick inte fram något, men det behövdes inte, för hon fortsatte.
- De gjorde ingenting med mig. Ett stor klump försvann från mitt bröst. De gjorde inget med henne, åh gud. Hon fortsatte igen.
- De vill bara lura dig. Vet du var jag fick göra innan? Hon lät gladare, som om hon var på ett kampingläger, inte ett ställe med vrickade puckon.
- Ne? Vad gjorde du babe?
- Duschade. Jag började gråta igen. Men försökte inte visa det.

Jag satt i min "säng" med ryggen mot dörr/grinden. Den mörk- och ljushåriga stod där och kollade på när jag höll samtalet med Justin. Jag grät, våldsamt, men hade ändå ett leende lekandes på läpparna.
- Duschade. Jag hörde att han började gråta mer än innan.
- Babe... Han dröjde ut på de. Jag älskade när han sa så, babe. Om han skulle sagt 'seexy', 'hottie' eller något liknande skulle det bevisas att han tänkte mest på utseendet. Men han sa babe. En av mina favorit ord, och Justin.
- Dina kläder luktar underbart Justin.

_________________________________________________________________________________________

HUR KOMMER DETTA GÅ? Hur tror ni det kommer sluta? >.< 0.0  <3

NU VILL JAG HA MKT RESPONS! Detta kapitel har tagit lång tid att skriva!<3

KOMMENTERA
Sry ;(

Har varit jävligt dåligt med kapitel nu! Men det är sommarlov, tyvärr ;);( Så de kommer bli sämre uppdatering, men men ;) Jag är med kompisar och så med ju! Har ett liv helt enkelt, tyvärr;)Chapter 83 - I got a plan

- Handdukar finns i skåpen, där i ligger också kläder. Du får vara här så länge du vill, nästan. Det finns inga fönster, så du kan inte rymma. Ha de så skoj. Han stängde dörren när jag gått in och låste efter mig. Jag brydde mig inte om detta var någon fälla. Allt jag brydde mig om var att jag var i det finaste badrummet jag någonsin skådat. Förutom de Justin visat mig, på stranden i LA. 

Bilden gjorde mig livrädd. Båda bilderna gjorde mig livrädda. När jag fick den en timme efter den första började jag skaka, inte något våldsamt. Men ändå synligt. Varför var det så mycket män runt omkring henne? Hon kollade in i kameralinsen och jag såg att det var blöta sträck på hennes kinder. Ögonen var också fyllda med tårar. Vad gjorde männen med henne, vad gjorde de med henne just nu?

Vad gjorde de?

Jag var livrädd för sanningen, men ville ändå veta den. Jag ville veta vad de gjorde. Med henne just nu. Jag slängde mig i sängen. Mobilen slogs med ett förskräckligt ljud mot marken och jag höll för öronen samtidigt som jag började skrika och gråta. Sanningen gjorde mig galen. Jag kunde gissa vad de gjorde. Men man kunde inte vara säker, inte om man inte såg det med egna ögon.

Mobilen pep till igen, ett sms. Skärmen hade spruckit, om möjligt ännu mer än innan. Skärmen låg uppåt så jag kunde skymta bokstäverna. Det stod

”Vet du vad vi vill ha? Kan du gissa?”

Vad fan skulle jag gissa på? Pengar. Skulle jag ge pengar till de, men vart var de? De kunde ju vara på andra sidan jorden just nu, i Kina, Japan eller kanske Norge? Jag hade ingen aning, och hade inte lust att åka halva jorden runt i detta skick. Jag skulle ta med Sapp vart som helst när hon kom tillbaka, om hon kom tillbaka. Till Hawaii, hon hade väll alltid viljat åka dit? Jag kunde se henne springa i bikini på den varma sandstranden ut i det turkosa vattnet. Jag kunde se det på näthinnan. Och jag kunde slå vad om att bilden skulle vara kvar ett bra tag.

- Hur är det gubben? Jag hade inte hört dörren öppnas, men när sängens ena sida trycktes ner gissade jag på att mamma hade satt sig där, och jag hade rätt. Mammas lilla hand tog tag i täcket och lyfte de från mitt ansikte.

- Skicka hit Stefan. Hon kollade chockat på mig. Hon undrade väll vad jag ville honom i boxershorts nergrävd i sängen.

- Va?

- Jag vill prata med Stefan.

- Jag hämtar han.

- Bra. När mamma lämnat rummet reste jag mig och gick fram till Sapps garderob. Jag letade efter ett par byxor jag lagt här för någon vecka sedan, på Sapps mors begravning. Jag drog upp de, ett par svarta jeans. Mina favorit byxor närmre bestämt. Jag hade nästan glömt att jag lagt de där. Jag drog på mig de, och letade sedan vidare. Jag hittade den vita t-shirten med. Jag hade gömt den samtidigt.

- Vad ville du? Jag vände mig mot Stefan som stod i dörröppningen. Jag försökte att se hård och bestämd ut. Jag vet inte hur det gick, men inuti höll min själ på att falla sönder.

- Jag älskar din dotter, det har du fattat va? Han nickade spänt.

- Ja, det har jag fattat.

- Bra. Jag kommer göra vad som krävs för att få henne tillbaka. Jag kände mig som någon slags agent eller något liknande. Det kändes, konstigt.

- Det hoppas jag att du också kommer. Han nickade bestämt.

- Jag kommer göra vad som helst.

- Så vi kommer få tillbaka henne. Jag kände mig fånig, som om vi var två barn som skulle göra ett uppror mot en granne som tagit ens leksaksbil.

- Ja.

- I got a plan.

- Låt höra.

- Vi försöker få ut de var de håller henne, säger att jag tar hennes plats. När vi väl kommit dit tar jag hennes plats och försöker rymma. Typ så?

- De kommer aldrig gå på de.

- Jag tar mig in. Vi har ingen tid på oss. Vi måste ge oss av nu. Jag messar de direkt. Jag går ensam in. Jag tar mig in, sedan är jag med Sapp. Okej?

- Detta funkar inte! Vi hade varit för inne i vårt samtal för att märka att mamma kom in i rummet. Hon hade ställt sig i dörröppningen med armarna i kors, och skakade nu på huvudet.

- Jag låter inte dig ta hennes plats, tyvärr. Jag tog ett steg mot henne och kollade irriterat henne i ögonen.

- Hon är min flickvän mamma!

- Ska du offra ditt liv för henne?

- Ja.

- Jag tillåter inte dig!

- Jag är 18, så jag får bestämma själv.

- Inte sådana här beslut. Jag tog ett till steg mot henne och gick sedan ut från rummet och in i köket. Jag öppnade kylskåpet och tog ut lite smör. Sedan tog jag ut några mackor från frysen och värmde upp de i mikron. Jag satte mig ner i en av köksstolarna och väntade på att de skulle bli klara. När de var de bredde jag de och började äta, jag tog ut lite mjölk från kylen som dricka.

 

 _____________

Tror tyvärr inte de kommer upp något mer idag, för att jag kanske ska sova äver med en vän :) Men imorgon kommer det! :D

KOMMENTERA
As bra kommenterat!♥

Så ska de se ut! 11 kommentarer på förra kapitelet!♥ Riktigt bra!♥♥ 
TYVÄRR, så kommer inte kaptil upp förens imon, då jag har varit upptagen hela dagen :( Mamma tvinga mig att städa ;"/ Sedan var jag tvungen att åka te stallet, var där typ 5-9 på kvällen, sedan åt vi och jag duschade, sedan åt vi lite jordgubbar, sedan kollade vi på första avsnittet av "Thom ngt" en kriminalserie, något jag AVGUDAR. Avgudar också Beck och Wallander :D
Får se hur många det kommer imon, hoppas på två! Beror på hur mkt jag får och kan sitta vid datan:) Min mormor kommer, mkt att göra på sommarlovet eller ngt. Okej där ljög jag, BYE BYE Bara tre?

Bara tre kommentarer på förra? Minst två till så kommer ett kapitel som jag inte börjat på upp idag!;)Chapter 82 - Surprise

- Av samma anledning som vi gör detta mot dig, pengar.

- Kommer ni få pengar av någon om ni plågar oss såhär, släpp mig! Snälla! Han hånlog mot mig, jag hade nästan glömt de andra männen i rummet när jag hörde en av de skratta hånfullt.

 

Den brunögda skrattade också till.

- I princip. Jag fnös. Mobilen plingade plötsligt till och jag kollade uppmärksamt på den. Jag hann se vad det stod, innan brunöga drog bort mobilen och kollade uppmärksammat på smset.

Det var av Justin.

Det stod: ”Var har ni henne?”

- Vill du veta vad de stod? Brunögat hån log mot mig, jag hade lust att slå in det där jävla flinet i hjärnan, in i skallen på honom. Jag skakade på huvudet. Jag visste ju redan. Men när jag skakade på huvudet eggade de honom ännu mer, nu ville han verkligen visa det. Eller säga det.

Han sträckte fram mobilen och lät mig läsa smset i minst en minut, jag läste det en gång, sedan kollade jag ner i mitt knä istället.

- Det står ”Var har ni henne?” Inte lite känslolös där eller? Jag fnös och kollade upp på honom.

- Inte igenförelse med er! Jag kollade runt i rummet. Männen hade stannat upp i sitt babbel och kollade nu irriterat på mig.

- JAG HATAR ER! BARA SÅ NI VET, JAG HAT.. sedan hann jag inte skrika mer innan jag fick en flata i ansiktet.

- SLUTA SLÅ MIG, ett till slag.

- MEN SLUTA DÅ FÖR HELVETE, ett till slag. Tårarna som upphört började rinna igen, det sved. Jag försökte låta arg. Det gick bra, i början. Sedan sket allt sig och jag lät som en liten barn unge som skrek efter godis. Jag började hulka mig och skrek dovt, i min hjärna hoppades jag. Plötsligt kopplade någon bort repen från mina handleder och skrek.

- RES DIG, i mitt öra. Jag vågade inte annat än att resa mig sakta upp på mina skakiga ben. När jag rest mig upp fick jag ett knä i magen, den brunögda mannen knäade mig i magen. Jag böjde mig ner och höll armarna nära magen, för att hindra smärtan som blommade upp där. Jag ångrade att jag inte lärt mig självförsvar som pappa alltid sagt till mig att jag skulle gå på. Han kanske hade en baktanke? Vad var det egentligen jag inte visste om vår familj, och vårt liv. Var allt bara fantasi? Pappa kanske levde under skyddad identitet. Nej, det skulle väll inte vara möjligt. Jag hade ingen aning. Och vågade inte gissa längre. Det kunde gå illa, riktigt illa. Justin kunde dö. Min mamma var ju redan död. Tänk så skulle de utrota oss? Tänk skulle drömmen bli sann?

Jag fick ett hårt knä mot revbenen och skrek rakt ut.

Plötsligt kände jag något vasst mot över armen. Sedan kände jag något varmt och klibbigt rinna ner för armen. Blod.

Blodet rann ner för min arm. Jag vågade inte kolla efter, ville inte heller för den delen.

- SÄTT DIG NER. Jag föll bakåt av en knuff. Satte mig hårt ner på stolen och slog till rumpan på stolen. Jag kände plötsligt något vasst mot min hals och satte mig blixtstilla.

- Fattar du vad som kan hända om du inte lyssnar på vad vi säger? Fattar du? Det vassa ströks mot min hals, det var inte så vasst, då hade det blivit hål på skinnet direkt.

Det var fel sida på kniven. Kanske med mening, kanske inte.

- Fattar du? Jag nickade svagt. Trycket från kniven försvann och jag kunde pusta ut. Men jag gjorde det inte, inte än.

- Ge henne något att äta, sedan de hemliga rummet.

- Okej herrn. Jag kände att någon tog tag i min arm och jag gjorde en lönlös ansats att resa mig upp.

- Nej, vänta, fotot först. Je, står du vid hennes sida? Nudda hennes kind med dina läppar, inget mer! Lovar du? Killen som rört mina läppar med sin hand kom upp vid hans sida och kollade på mig med ett hånleende innan han nickade. Han kom fram till mig och satte sig vid min sida, på knä tror jag.

- Ni andra. Ni kan ställa er bakom, se oberörda, men ändå med, okej? Ett mummel utbröt i salen och alla gick och ställde sig bakom mig. Jag blev rädd.

Brunögat klickade in något på mobilen innan han hånlog mot mig och sa:

- Din lilla ”pojkvän” vill verkligen ha dig, vet du var han skrev? Jag hann inte svara innan han fortsatte.

- ”För helvete, jag kommer hitta henne, och det vet du! Ger mig en adress, jag tar hennes plats”, han började skratta och det gjorde alla andra i salen med, alla förutom jag. För jag visste att det var sant. Jag ville inte vara självisk. Men det var sant. Justin skulle göra vad som helst för mig. Även fast jag inte ville det själv. Jag skulle aldrig låta han ta min plats, ALDRIG.

- Ställ er rätt nu! Mannen som satt jämte mig började röra huvudet mot min kind och jag vågade inte röra mig. Det gjorde fortfarande ont i magen, något som påminde mig om vad de kunde göra mot mig.

När hans läppar nuddade min hud ryckte jag till och rös sedan, av obehag. Om Justin skulle gjort samma sak skulle jag ryst av behag.

Brunögat tog fram min mobil och tryckte av ett foto. Mannen som pussat mig på kinden släppte min kind och reste sig upp.

 

-

 

Maten var den äckligaste jag ätit, men jag åt upp allt ändå, och jag var för hungrig för att orka klaga. När jag ätit upp var jag så mätt att det kändes som om jag rullade fram.

- Kom. En av männen stod vid en stängd dörr. Han kallade på mig och jag reste mig motvilligt upp. Jag gick sedan långsamt fram till mannen och ställde mig en bit vid sidan om honom. Han log ett litet leende, som var halvt snällt, halvt hånleende. Jag besvarade det, glad för att någon var hyfsat snäll mot mig.

- Vill du veta vad som finns innanför dörren? Frågade han och jag nickade.

Han öppnade dörren och jag fick en chock. Det var ett badrum. Det fanns en dusch lite längre fram och en toalett vid sidan om. Handfatet stod bredvid toan.

- Åh herre gud!

- Handdukar finns i skåpen, där i ligger också kläder. Du får vara här så länge du vill, nästan. Det finns inga fönster, så du kan inte rymma. Ha de så skoj. Han stängde dörren när jag gått in och låste efter mig. Jag brydde mig inte om detta var någon fälla. Allt jag brydde mig om var att jag var i det finaste badrummet jag någonsin skådat. Förutom de Justin visat mig, på stranden i La. 

__________________

Fulaste kollaget ever, men ändå:=)
HÄNDA?

Vad vill ni ska hända? :D 
Förutom att Sapp ska åka hem, har lite planer innan dess ;DKolla in på min andra blogg föresten;D

som rubriken lyder :D
CHECKA IN HÄR:
dusines.blogg.seChapter 81 - Why are you doing this to us

- Vart för ni mig? Jag kände mig så gammeldags när jag uttalade orden, men jag struntade i det. Jag ville veta vart jag skulle, jag kunde gissa. Trä stolen.

Jag hade rätt, de satte mig ner i trästolen och band fast mina händer och fötter. Jag orkade inte bry mig om vad de gjorde. Jag orkade inte, magen dunkade och jag behövde verkligen något att äta. Men de verkade inte fatta det.

- Jag behöver mat! Utbrast jag. Min mage kurrade till som på beställning och jag tänkte tillbaka på de choklad doppade jordgubbarna jag fått av Justin på stranden i LA. Jag sköt dock snabbt bort ämnet, det gjorde för ont.

- Du får mat, efter detta.      

- Vad ska ni göra? Jag pratade som i trans. Orkade inte bry mig om vad jag sa. Allt bara kom.

- Det får du se, mannen hånlog åt mig, om jag varit mitt ”normala” jag skulle jag slått till honom, men bara för att jag hade så lågt blodsocker.

- När får jag träffa Justin igen? Sa jag snabbt, han ryckte till och kollade, fortfarande hånleendes mot mig.

- Kanske aldrig. Jag kollade frustrerat in i hans ögon.

- Kanske?

- Ditt öde är inte bestämt ännu lilla vän. Nu fick jag en impuls av att slå han igen. Det var mitt inre som spelade mig ett spratt, jag skyllde det på det låga blodsockret.

 

-

 

Jag vet inte hur länge jag satt som på nålar och kollade på dörren. Mannen hade sagt att de snart skulle komma. Jag vet inte vilka, jag antog att det var kvinnan och de andra männen. Men jag visste inte riktigt.

Jag fick en chock när dörren öppnades. In i rummet kom runt 10 män i olika åldrar. Vissa var inte äldre än mig. Okej, något år. Men inte fler än 5. Vissa av männen var äldre än min pappa, vissa lika gamla och vissa hade nog precis gått i pension, om de nu hade haft något jobb. Jag kände mig riktigt obekväm i situationen, rädd också för den delen. Jag började skaka och kollade neri mitt knä. Kunde inte fästa blicken någon stans utan att möta svarta elaka, blickar.

- Sapphire. Jag ryckte till när jag hörde mitt namn. Jag kände igen rösten, men det var ingen jag kände. Det var mannen med de bruna ögonen. Den första. Jag kollade försiktigt upp och mötte de bruna ögonen. Han kollade hånleendes mot mig. Föraktfull och ond. Jag började skaka, nästan som om jag fått ett epileptiskt anfall. Jag hade inte epilepsi, men jag skakade ändå. Jag kollade runt i rummet och mötte allt från elaka till motbjudande sliskiga blickar. Jag kollade ner i mitt knä igen, som en undanflykt. Från livet.

- Jag vet inte riktigt hur jag ska säga de här. Men du måste gråta. Jag kollade chockat upp på honom. Varför skulle jag gråta?

- Varför?

- Vad tror du? Han lirkade fram min mobil från jeans fickan. Jag började darra igen.

- Vad ska du göra? Han viftade lite med mobilen och klickade sedan upp kameran.

- Ni kommer inte få mig att gråta.

- Kommer vi inte? Jag hade aldrig hört den rösten innan, det fick sig förklarat när en medelålders man med brunt kort hår och gröna ögon kom fram och ställde sig framför mig. Han la sitt finger mot min kind och strök den över mitt ansikte och mina läppar. Han stannade upp vid mina läppar och följde konturerna. Jag skakade men försökte sitta så stilla jag kunde, så att han inte rörde mig mer än behövligt.

- Släpp mig. Något hårt träffade mitt smalben och jag skrek av smärta. Greppet hårdnade och trycktes mot min hals istället. Jag kunde knappt andas och det blev värre när mannen tryckte ett finger mot halsstrupen, mellan strupen och musklen bredvid Han satte sig ner på huk framför mig, fortfarande med strypgrepp. Jeansen stretade tight mot hans feta lår, om han inte skulle haft strypgrepp på mig hade jag skrattat. Och om Justin var här.

- Släpp mig, stam stönade jag fram.

- Varför? Tårarna samlades i ögonen, han såg det då han tryckte hårdare. Han log ett hånleende mot mig. Jag började rycka i händerna men det var lönlöst.

Den brunhåriga killen stod och tog foto på mig varje sekund där han stod, det blev tätare mellan fotona när tårarna började rinna nerför kinderna. Tillslut när jag säkert var helt jävla blå i ansiktet puttade den brunögda killen till den grönögda så att han släppte mig. Jag tog ett djupt andetag, men tårarna rann ner för kinderna och jag andades djupt och snabbt. För att få in så mycket syre i lungorna. När jag andats en stund, men fortfarande grät satte sig mannen ner på knä och tog ett foto på mig.

Jag gjorde misslyckandet med att kolla rakt in i kameran. Fan. Jag drog in några sista djupa andetag och mannen med de gröna ögonen hånlog mot mig igen. Jag kollade bara dött in i hans ögon. Dött, orkade inte något mer.

- Vad gör ni med bilderna? Jag kollade tillbaka på mannen med det bruna håret och kollade djupt in i hans ögon. Han kollade upp på mig och hånlog. Sedan viftade han med mobilen och sträckte fram min mobil mot mig. Jag försökte koncentrera mig på skärmen men det var inte det lättaste. Tillslut fick jag fram det. Det gjorde ont när jag såg vilket namn de skickat ett sms till.

’ Justin Bieber

Hade jag döpt han till på min mobil. Och det var just det namnet han skickat bilden på mig till. Jag kollade på bilden, den var ovanligt skarp och det skulle vara en fin bild, om jag log, och inte hade tårar ner för kinderna.

Det fanns en text också, en retsam text som löd:

’ Hur tror du hon mår ;) ’

- Varför gör du så mot honom? Justin skulle få panik när han såg bilden och läste texten. Jag började gråta igen, våldsamt, för Justin.

- Av samma anledning som vi gör detta mot dig, pengar.

- Kommer ni få pengar av någon om ni plågar oss såhär, släpp mig! Snälla! Han hånlog mot mig, jag hade nästan glömt de andra männen i rummet när jag hörde en av de skratta hånfullt.

________________________________________________________________

Vad tycker ni om dagens kapitel?

Kommenterar ni mycket kommer det ett imon ;D 

 

KOMMENTERA NU MKT! 
ny novell?

Vill ni ha en ny novell efter denna?:) Har MÅNGA IDEER till MÅNGA NOVELLER! Kan ju inte skriva alla, men har tänkt att EFTER DENNA, skriva lite sneak peek på alla, eller iallafall de jag har lust att skriva då så får ni bestämma! Låter det bra? :D
 
DETTA KOMMER DOCK INTE HÄNDA PÅ ETT BRA TAG! ;D 
 
Kommer ett kapitel idag, jag LOVAR! Har inte kommit på jätte länge då jag varit iväg typ hela tiden! Utan tillgång till data ;(<3 Men nu är jag hemma igen!<3
 
KOMMENTERA SÅ MYCKET NI KAN PÅ FÖRRA INLÄGGET och GÅ IN PÅ MIN PRIVATA BLOGG: http://dusines.blogg.se/
 
;)Chapter 80 - Wooden chair

Jag sträckte mig mot mobilen och drog den till mig, jag låg i boxershorts i sängen och grät. Jag kände mig väldigt ofräsch. Jag tryckte på hemknappen och såg ett meddelande från dolt nummer. Det stod:
” Hur tror du hon mår? ;) ” Jag skymtade en bild, på en tjej med brunt långt hår och tårar rinnande ner för kinderna, en bild på min tjej. 
MIN SAPP.
 
 
 
Jag blev som förändrad, galen, galen av kärlek. Jag reste mig upp och skrek rakt ut innan tårarna började rinna nerför mina kinder. Om bilden inte varit i min mobil hade jag rivit sönder och stampat på den. Inte för att jag såg Sapp, utan för att det var hon på bilden, och hon grät. Jag ville få bort tårarna, men hon var inte här. Så det var omöjligt. Om hon var här skulle jag lägga mig bakom henne i sängen och lägga armarna om henne, försöka trösta henne. 
Jag kunde inte riva sönder bilden, så istället slängde jag mobilen i väggen, på andra sidan rummet. Sedan började jag hyperventilera och skrika de högsta jag kunde. Jag började dra mig i själv i håret och springa runt i rummet. 
Jag hade hört dörren smällas igen där nere och hoppades för gud att alla lämnat huset. Att jag var ensam i det stora huset. Jag hoppade upp i sängen och skrek de högsta jag kunde, försökte bara får ut alla känslor jag hade i mitt huvud. Tillslut orkade jag inte springa runt i sängen mer, så jag föll rakt ner och drog täcket över mig. Tårarna rann snabbt nerför kinderna. Jag vet inte varför, men jag struntade i att de rann. Plötsligt reste jag mig upp och sprang fram till telefonen. Skärmen hade spruckit, men jag orkade inte bry mig. Mobilen hade låst sig och när jag låste upp var fortfarande smset uppe. Jag började skrika igen, men denna gång inne i mig själv, min själ skrek. Jag började skriva, men ville inte skriva en hel novell, så jag raderade de gång på gång. Ville få ut mina känslor rätt med ord, jag gav upp tillslut och skrev: 
”Var har ni henne?” Inga känslor, jag visade inga känslor i smset. Jag väntade på ett svar i något som kändes som år. Och tillslut kom det också. 
”Vill du verkligen veta det?” 
”Vad tror du?” Det dröjde ännu några minuter innan jag fick svar. 
”Nej?” 
”För helvete, jag kommer hitta henne, och det vet du! Ger mig en adress, jag tar hennes plats” Jag visste att jag var ute på djupt vatten just nu. Jag skulle inte hitta henne, det visste jag nästan. Men jag skulle kämpa för det föralltid om det behövdes. Jag skulle dö för henne. 
”Är du så säker på det själv?” Vad menade han med det?
”Jag kommer hitta henne.” 
”Och hur vet du det?” 
”Vi är gjorde för varann”
”Vill du veta var hon befinner sig?” Mitt hjärta började dunka i 500 k/h. 
”Ja”
”Glöm det” Det kändes rätt töntigt när jag satt där i min ensamhet och grät. Men det var värt det, Sapp var värt det. 
 
 
Eddie hade tillslut fått lämna ”min” cell. Jag pustade ut när han gjorde det. Men blev inte så mycket lugnare när den blå ögda, ljushåriga killen kom och hämtade mig. Han gav mig kort svarta blickar, frågan är hur man kunde ge så svarta blickar när man hade så is-blå ögon. 
- Vart för ni mig? Jag kände mig så gammeldags när jag uttalade orden, men jag struntade i det. Jag ville veta vart jag skulle, jag kunde gissa. Trä stolen.
 
____________________ 
ÄNDA FÖR IDAG OCH IMON, INTE GLAD FÖR DE, MEN SKA TIE MINA KUSINER ;(((<3<3
 
KOMMENTERABÖRJAR SKRIVA NU

Rubriken talar ;=)Sry :(

Kommer inget idag :(<3 Kommer imorgon istället!<3<3<3<3
 
btw. this is my twitter: MIN TWITTER
 
KOMMENTERA PÅ DE FÖRRA INLÄGGET!
 
Love // EbbaChapter 79 - MY SAPP

Sedan kom jag på vad hon hade sagt, hade Eddie varit läckan. Jag valde att konfrontera honom, så jag kollade ner på honom och mötte hans vattniga ögon.

- Är det sant? ÄR DET DU SOM SAGT ALLT?

 

- Sapp.. började han, jag avbröt honom.

- Inte gullig gullande nu, va det du? Jag kollade hårt på honom, han kollade ner i marken och vågade inte möta min blick.

- Jag hade inget val!

- Visst! Hon kollade upp och mötte motvilligt min blick.

- Vad skulle jag ha gjort när de hotade med min syster och.. han avbröt sig själv och kollade ner på sina fötter. Jag hade nästan glömt att männen och kvinnan befann sig i samma rum när hon harklade sig, jag spände blicken i henne och försökte psyka henne, det gick inte. Hon gjorde det tillbaka, men 100 gånger värre. Jag kollade tillbaka på Eddie istället. Han kollade fortfarande inte upp på mig.

- Och, sa jag kallt.

- Dig, han kollade in i mina ögon och jag såg att han var fullt ärlig. Det gjorde ont att se han säga sanningen så rakt och ärligt.

- Vadå mig?

- Det ljög, de sa att de inte skulle ta dig hit om jag gjorde som de… De avbröt honom, eller rättare sagt, HON avbröt honom.

- Och du gick på de, hon skrattade hjärtlöst, och humorlöst. Eddie kollade ner i marken igen och jag kunde se hur tårarna började speglas i hans ögon. Jag fortsatte rycka väck händerna igen, det var lön löst. Jag ville bara hem. Hem till personen som betydde mest på hela jorden för mig. Justin.

- Bara släpp oss! Jag lovar att aldrig i hela mitt liv ta upp detta, jag tänker inte berätta det för en enda person! Bara ni släpper oss, jag började plötsligt gråta. Tårarna rann ner för mina kinder och jag kände Eddies blickar bränna mot min hud.

- Dream on baby, hon gick fram till mig och la högerhandens pekfingers nageln mot min hud i nacken, de reste sig som de brukade göra när Justin kysste mig där. Men då brukade de handla om att jag njöt, nu gjorde det ont. Hon drog bort håret från min högra axel och lutade sig ner mot mig. Männen stod bara och kollade på henne, jag tror de gillade henne. Hon drog vänster handen genom håret och flyttade även sitt hår till sin andra sida. Männen kollade med blödiga ögon mot henne, den brun håriga mannen var värst. Det kände som om han skulle hoppa fram och äta upp henne vilken sekund som helst. Om jag inte hade varit fast bunden hade jag slått till henne med handflatan. Men jag kunde inte röra mig. Jag försökte flytta nacken, men hon höll fast mig med vänster handen, under min käke. Jag rös igen, av obehag.

- Jag vet att killen framför dig älskar dig. Viskade hon, jag blev helt stel. Hur fan visste hon det? Hon kanske bara hittade på? Jag kollade mot Eddie, men mötte inte hans blick. Älskade han mig?

- Men killen du tror älskar dig, älskar han dig verkligen?

 

-

 

Jag var tillbaka i min cell, vilket var riktigt skönt! Eller min cell kanske var till överdrift, när Eddie också var här inne. Beth, som alla kallade henne hade sagt att vi behövde ”prata med varandra”, sure.

- Du gillar Justin väldigt mycket va? Det vad han som bröt tystnaden, så jag kollade på honom chockat. Han hade först kollat på mig men kollade sedan bort och vägrade möta min blick.

- Jag gillar Justin väldigt mycket, ja.

- Så du utnyttjar inte honom? Jag blev stel av frågan, stel och irriterad. Vad trodde han att jag var för någon egentligen, en player? Jag hade haft ett hyfsat seriöst förhållande i hela mitt liv, och han hade så låga förväntningar som om jag var en player?

- Är du seriös? Jag sa det kort och kallt.

- Ja, jag är seriös. Hon kollade mig trotsigt i ögonen.

- Jag utnyttjar honom INTE. Vad tror du om mig egentligen?

- Jag vet inte.

- Vad sa du till de?

- Va? Han verkade förvånad över min fråga.

- Vad sa du till de? Sa du vart vi skulle och våra telefonnummer eller?! Jag blev arg, och ledsen.

- Jag sa riktnumret och vart ni skulle, ja. Han kollade ner på sina händer som vilade i hans knä.

- Varför?

- Det har jag ju redan berättat! Jag höll på att slita av mig håret för det här.

 

-

 

- Vad är det där? Eddie pekade snabbt på något som låg på golvet, sten golvet. Det såg ut som papper. Jag tvekade innan jag reste mig upp och gick fram till den, det var ett foto. Killen på bilden log, hans rufsiga hår fick mig att sakna honom ännu mer än jag redan gjorde. Tårarna samlades i ögonen och jag kunde inte hindra de från att tillslut rinna över. Det var Justin på bilden. Jag tappade bilden på golvet och sprang mot min lilla säng, om man kunde kalla den det. Jag la mig tät under lakanen och hörde bakom min lilla bubbla Eddie som reste sig och gick fram till bilden.

Plötsligt kände jag en hand mot höften, Eddie.

- Rör mig inte.

- Vi är kompi..

- Men inget mer. Jag vill vara ifred, sätt dig på toa eller något. Han tog ett djupt andetag och jag hörde steg bort från sängen.

Jag visste egentligen inte varför jag blev så sur hela tiden. Jag bara blev det. Jag orkade inte vara glad när inte Justin var här, det lät patetiskt. Men det var dessvärre sant. Helt sant.

Jag hade legat i sängen en hel dag, det var eftermiddag. Klockan hade precis slagit kvart över 3. Jag åt inget, och drack bara när jag var i riktigt behov av det. Mamma hade kommit upp och försökt prata med mig några gånger under dagen, men hade gett upp rätt snabbt. Det gick inte att prata med mig, jag ville inte att någon skulle prata med mig. Jag ville prata med Sapp och ingen annan, men Sapp var inte här, och jag var inte med henne. Jag hade dåligt samvete över att jag inte var med henne. Att jag kanske aldrig skulle få vara med henne igen. Jag skakade på huvudet och började sedan smått skaka över hela kroppen. Tårarna rann, de hade jag inte märkt.

Plötsligt pep mobilen till, jag orkade först inte resa mig upp men fick sedan tillbaka tankarna om att det var Sapp som skrev att hon mådde bra och snart skulle komma hem, ja jag hade fortfarande de förhoppningarna. Även fast jag visste att det var fullkomligt OMÖJLIGT.

Jag sträckte mig mot mobilen och drog den till mig, jag låg i boxershorts i sängen och grät. Jag kände mig väldigt fräsch. Jag tryckte på hemknappen och såg ett meddelande från dolt nummer. Det stod:

” Hur tror du hon mår? ;) ” Jag skymtade en bild, på en tjej med brunt långt hår och tårar rinnande ner för kinderna, en bild på min tjej.

MIN SAPP. 

_______________________________________________________________________

 

HOPPAS NI GILLAR DETTA KAPITEL OCH KOMMENTERAR MYCKET

KOMMENTERA
Förlåt

Förlåt för inget kapitel på jätte länge! Hatar mig själv för de :( Men har ingen skrivar-lust just nu, vilket suger :( Och vet inte riktigt hur jag ska fortsätta :(:) Men jag ska försöka skriva iallafall ett idag, vet dock inte hur långt det kommer bli :(
Kommentera så länge vad ni tycker om den! Så att jag vet, om det är något som skulle kunna bli bättre eller om jag gör ngt perfekt!
Överens? Då kör vi! :DChapter 78 - You look awful


Jag visste inte hur mycket klockan blivit medans jag väntat. Varje muskel värkte och för några sekunder ville jag tillbaka till min cell, sedan upptäckte jag att det fanns ett ännu bättre ställe, sängen bakom stolen. Precis när jag skulle slänga blicken bak och kolla om den fortfarande var där öppnades dörren, blicken drogs snabbt dit och jag fick en chock när jag mötte de rädda blå ögonen.

Det blonda håret var rufsigt och såg inte borstat ut på flera dagar. Jag ville inte ens tänka på hur de fick hit honom, jag rös till av tanken när jag hörde hans spruckna röst.

- Sapp? Eddie hade öppnat sin torra mun och uttalat orden. Jag nickade, hade bara lust att resa mig upp och ge han en mjuk kram, dra handen på hans rygg och säga att allt skulle bli bra, men då skulle jag ljuga. Inget skulle bli bra.

- Vad har de.. han hann inte uttala fler ord innan han fick en hård smäll på smalbenet. Han öppnade munnen och fick ut ett kvavt skrik innan han föll handlöst ner på marken.

- Jävla lipsill! För helvete res dig upp. Mina ögon började vattnas när jag såg hur de behandlade min bästa vän. Jag försökte rycka händerna från de skavande repen med det var lönlöst. De skav bara in ännu mer i min hud och gjorde de djupa såren ännu djupare, och blödande. Jag blödde, rätt mycket. Men som tur var inte från stället på handleden som blödde mest, utan andra sidan. Uppe vid handens rygg.

- Släpp han! Röt jag, det tog i stort sätt slut på mina sista krafter. Jag hade sovit och var ändå så svag och trött. Den mörkhåriga killen skrattade bara.

- Beth! Ropade han, jag blev förvånad, de brukade inte tilltala varandra med namn. Tjejen från dagen före kom ut från en dörr jag aldrig sett innan, eller orkat bry mig om.

- Så du är här! Hon log ett hånleende och kollade på Eddie som grymtade till. Han satt fortfarande på marken. Jag var helt tyst. Sedan kollade hon på mig och leendet blev ännu större.

- Du ser förskräcklig ut!

- Tack detsamma.

- Det sved.

- Det var de som var meningen. Hon hånlog mot mig igen, jag försökte låta kall och oberörd av situationen, de gick hyfsat.  

- Vill du ha mat idag eller? Jag skulle först uttala en spydig kommentar men stängde munnen när hon pratade om mat. Som svar på hennes fråga lät min mage som om den inte fått mat på tre år, hon log stort mot mig, ett elakt leende. Jag log inte tillbaka kollade bara tomt på henne. Om jag kunnat skulle jag gett henne fingret, men mina händer var fastbundna. Jag kollade ner på Eddie, han mötte min blick, snabbt. Innan han bröt den och kollade ner i marken.

De andra killarna var också här. De höll fast Eddie, som hade likadant rep om handlederna som jag.

- Varför är han här?

- Varför inte?

- Jag vill ha svar på min fråga.

- Han är din kompis? Och det är han som sagt allt till oss, hur tror du vi kunde veta vilket riktnummer din lilla turturduva ”Justin” hade? Det kändes som ett slag i ansiktet när hon uttalade hans namn, jag bröt vår ögonkontakt och kollade ner i marken. Tårarna spred sig i ögonen och jag vägrade möta hennes blick, jag kände där imot Eddies blickar bränna mot min hud.

Sedan kom jag på vad hon hade sagt, hade Eddie varit läckan. Jag valde att konfrontera honom, så jag kollade ner på honom och mötte hans vattniga ögon.

- Är det sant? ÄR DET DU SOM SAGT ALLT?

 _______________________________________________________________________
Vad kommer han svara?! :o Vad kommer hända nu?
Vad tror ni? 
KOMMENTERA
Hinner inte fixa bilder :/ så får bli ett bildlöst ;(<3
Chapter 77 - WTF?


*Vet du vad vi vill ha?*
Det stod samma sak på varje, jag kollade inte egenom alla. Jag raderade de alla, förutom alla. 
Vad menade de med det? 
* Vet du vad vi vill ha? *

Den tredje dagen hände ingenting, och när jag säger det. Menar ag det, bokstavligt. Jag fick inte mat, inte vatten inte något. Men jag kunde gå på toa, jag hade en liten illaluktande toalett i de ena hörnet på cellen. Jag hörde ljud utifrån, inte helt utifrån, men från utanför cellen. Jag försökte sova bort hela dagen. Men det gick inte så bra. Jag låg i sängen hela dagen även fast jag inte kunde sova. Jag fick vänta på maten till eftermiddagen då den mörkhåriga killen kom och hämtade mig. Han sa inget, något som gjorde mig rädd. Rädd för honom och vad han hade i tankarna. Det kändes konstigt när han följde mig bort och satte mig på stolen, han band fast mig med de åtsittande repen igen. Jag började skaka.

- Vad ska du göra? Frågade jag skärrat. Hon kollade bara tomt på mig. Han sa inget, gick bara tillbaka med att snurra de skavande repen mot mina handleder. När de brände till försökte jag rycka till mig handen, av reflex. Han smällde till mig med handen på benet. Bara handflatan. Men det sved ändå. Varje rörelse han gjorde var hackig och självsäker, varje rörelse jag gjorde var skakig. Jag tog ett djupt andetag och sa:

- Vad vill ni? Jag gör vad som helst, bara jag får komma härifrån, snälla. viskade jag. Jag fick inte fram något mer. Han hånlog bara mot mig.

- Vi kommer snart tillbaka, vi ska bara hämta någon du kanske känner. Jag stelnade till, någon jag kanske känner? Justin, var de första jag tänkte på, men de kunde väll inte vara han? Samtidigt som jag hoppades att det inte var honom, hoppades jag att de var han. Jag ville ha honom här hos mig, men jag ville inte ha han här, på stället jag var fångad. Han reste sig upp och kollade ner på mig.

Sedan gjorde han något jag hoppades på att jag aldrig skulle behöva uppleva. De jag trodde allt detta handlade om, men i större format. Han böjde sig ner och kysste mig på pannan. Det var bara en kyss på pannan, och en hand på mitt lår, och jag trodde jag skulle spy. Han reste sig upp och gick ut från rummet. Jag lämnades ensam, igen.

Jag hade säckat ihop rätt hårt på den tjocka trästolen. Jag visste inte hur mycket klockan blivit medans jag väntat. Varje muskel värkte och för några sekunder ville jag tillbaka till min cell, sedan upptäckte jag att det fanns ett ännu bättre ställe, sängen bakom stolen. Precis när jag skulle slänga blicken bak och kolla om den fortfarande var där öppnades dörren, blicken drogs snabbt dit och jag fick en chock när jag mötte de rädda blå ögonen.

_______________

VEM VAR DET SOM DE HADE TAGIT MED SIG?
Mellan kapitel folks ;D

KOMMENTERA  SÅ KOMMER RESTEN IDAG
Ska börja skriva nu

 Rubriken talar :D
BTW, så har blogg.se ändrats, så om ni ser ngt random inlägg så är de bara en täckmantel eller vad man nu ska säga ;=) De RIKTIGA inlägget kommer då om en liten stund, eller en lång stund, beroende på :D
Chapter 76 - Daydreamer

 Hur länge kommer jag få stanna här? Vad vill de? Varför tar de mig?

Och när kommer jag få träffa Justin igen?
Det Sapps pappa hade sagt hade gjort mig chockad och upprörd. Hade Sapp blivit kidnappad av personer som Stefan hade varit i bråk med innan? Det verkade helt sjukt! Vad skulle de göra med henne då? De hade sagt att de ville ha något, han visste att de skulle ge mig ledtrådar. Det borde ju vara pengar? Men det är ju rätt lätt att gissa. Det är väll det som man gissar på först? Allt handlade ju om pengar nu förtiden. Money money money.

När jag ringt och någon svarat hade jag fått hjärtstillestånd, tankar som

- Hon kanske bara tappat sin mobil?

- Hon kanske bara är hos Bella, tre nätter. Men när den ljusa stämman, som inte tillhörde Sapp svarade höll jag på att sprängas, tårarna började nästan rinna ner för kinderna. Men jag höll tillbaka det, det gick till hon sträckte Sapp telefonen, då rasade allt. Jag hade svårt att andas när jag hörde hennes rädda röst.

När vi hade pratat klart hade hon i stort sätt bara lagt på, inte Sapp, den där tjejen. Jag hade ståt med mobilen i handen och bara glott på den, som om Sapps röst skulle höras där ifrån.

- Justin, Justin? Och allt var en dröm, det hade inte hänt. Jag hade fallit ner på golvet, som en fjäder. Sedan hade jag börjat gråta, floder av tårar. Jag visste inte vad som hände, jag hade ingen koll alls.

Senare när jag skulle gå och lägga mig kröp jag ner mellan lakanen i Sapps säng, sedan grät jag floder. Tårarna ville verkligen inte sluta rinna. När jag kollade på klockan för minst 20 gången hade det gått fyra timmar sedan jag gick och la mig. Jag kunde inte känna Sapps doft i näsan hela natten, jag skulle bryta ihop ännu mer, om det var möjligt då. Så jag reste mig upp, gick fram till hennes fåtölj som hon hade i ett hörn i rummet och drog en filt om mig, sedan la jag mig ner i fåtöljen och somnade efter en stund.

-

- Justin? Jag vaknade med ett ryck. Det var mamma. Hon kollade med sina stora kloka bruna ögon på mig och det kändes som om hon såg rakt igenom mig, som om jag var en öppen bok.

- Hur mår du gubben? Jag blinkade några gånger för att vänja mig vid ljuset innan jag kunde kolla in i hennes ögon igen.

- Skit. Om någon annan hade frågat hade jag slängt ut en snobbig självklar kommentar som:

- Hur fan tror du att jag mår? Men det var min mamma, och hon skulle bara bli sur om jag sa något, så det gjorde jag inte. Jag drog filten närmre om mig, det var kallt och jag frös. Hon satte sig på pallen framför som man kunde ha benen på och la sedan handen mot min kind.

- Vad är det som hänt?

- Sapp är borta, jag berättade allt för henne. Att vi inte kunde ringa polisen, att de hade hotat Stefan att om vi ringde de skulle de döda henne, på fläcken. Att de ville ha något, som de inte fått av Stefan och att de inte sa vad de ville ha. Att de hade Sapp någonstans, jag visste inte var. Men jag ville veta, och jag skulle få veta. Tids nog.

Och då skulle personerna som höll Sapp som gisslan vara döda, på fläcken.

Jag vaknade av att någon skrattade, skrek-skrattade mer. Jag sträckte på mig, det spände i hela ryggen, jag hade luggigt för obekvämt helt enkelt. När jag varit vaken en stund gick jag fram till väggen över sängen och drog med naglarna mot stenen, märket var knappt synbart, men jag såg det. Jag ritade 2 sträck, jag hade varit här två dagar nu, jag hoppades att de inte skulle bli fler dagar, men jag visste att jag hade helt fel.

Jag hade rätt, helt fel.

* Sapp satte sig över mig och log stort. Hennes leenden gjorde mina dagar, jag älskade henne fina leende.

- Är du kittlig? Hon log lurigt, så jag skakade på huvudet. Men kunde inte undgå att le. Då log hon lurigt tillbaka och började kittla mig, jag var kittlig. Riktigt kittlig. Jag skrattade högt.

- SAPP! Du dödar mig! Hackade jag fram. Hon slutade och la sina händer på mina sidor, jag tog andan och försökte andas normalt, utan att hyperventilera.  När hon kollat in i mina ögon en stund, för att bara kolla på de och skifta ögon ett antal gånger böjde hon sig ner mot mina läppar. Men stannade strax innan hennes läppar nuddade mina. Sedan hånlog hon busigt och drog bak sitt huvud längre ifrån mitt, jag suckade när hon reste sig och jag låg ensam kvar i hennes fåtölj. Hon ställde sig framför mig och putade med underläppen.

- Blev Mr. Bieber ledsen nu? Jag nickade och putade med underläppen, hon fnissade bara. Jag reste mig snabbt upp och flög på henne. Ett välbekant ljud hördes när hon föll ner på sängen, hon skrattade högt. Jag försökte inte tynga henne så mycket, så att hon inte fick min vikt över sig det vill säga. Jag böjde mig ner och nuddade hennes mjuka läppar. *

- Justin, är du med? Jag ryckte till och kollade upp på Sapps pappa. Vi satt vid matbordet och åt frukost. 
- Dagdrömmare, skrattade min mamma fram, jag kollade bara kallt på henne. Hon betedde sig som om hon inte förstod allvaret. Som om allt var en lek, en lek på liv och död. 
- Förlåt, hon kollade bedjande på mig. Jag nickade och kollade tillbaka på Sapps pappa. 
- Så vad ska vi göra nu då? 
- Vi skulle precis prata om det. Vad tycker du? 
- Jag letar efter henne. De kanske tar mig istället? Min mamma reste sig upp och skakade på huvudet. 
- Det är inte acceptabelt! Jag reste mig också upp och kollade surt på henne.
 - Jag måste, hon är min tjej! utbrast jag, men hon skakade bara på huvudet. 
- Du är Justin BIEBER Justin! Jag skakade på huvudet, och smällde handen i bordet. 
- Inte just nu, nu är jag Justin, BARA Justin. Jag sprang ut från köket och in i Sapps rum, slängde mig i sängen under lakanden och tårarna sprängde under mina ögonlock, jag orkade inte hålla de tillbaka, så jag lät de rinna.

-

- Vill du inte ha något att äta? Jag låg kvar i sängen och luktade på kudden. Den luktade jordgubb och vanilj, som Sapps hår, underbart!
- Du måste äta något Justin.
- Aldrig, svarade jag tyket.
- Inte sådan ton Justin! utbrast hon. Jag vände mig om mot henne och hon mötte mina rödsprängda ögon.  
- Jag måste tyvärr lägga mitt jobb åt sidan ett tag mamma. Hon nickade. 
- Jag förstår. 
- Jag letar efter henne. 
- Du kommer inte hitta henne Justin. 
- Jag måste. 
- Du kommer inte. 
- Mamma hon är min flickvän! Tårarna började tränga sig på igen, jag kunde inte heller denna gången hålla de tillbaka. 
- Har du någon aning om var hon är? 
- Kan man inte få reda på var telefonen befinner sig? De ringde ju från den! Hon skakade på huvudet med ett ledset uttryck. 
- Inte utan att polisen får veta. Och vad ska man säga utan att försäga sig? Jag skakade på huvudet och la huvudet i händerna. Mamma försökte trösta mig men jag sa bara att hon skulle gå, jag ville vara ensam med Sapps kudde och lakan. 
Mobilen som låg på nattyxbordet plingade till, till och början med ville jag inte svara, men när det kom fler och fler reste jag mig tillslut upp på armbågen och tog tag i den. 
Det var ett sms. Från Sapps nummer. Mitt hjärta slog dubbla slag och jag öppnade smset snabbt. 
*Vet du vad vi vill ha?*
Det stod samma sak på varje, jag kollade inte egenom alla. Jag raderade de alla, förutom alla. 
Vad menade de med det? 
* Vet du vad vi vill ha?*

_______________________________________

HOPPAS NI GILLAR DET!;)

 
Kommer imon<3

Kommer mer imorgon!<3 Skrivit lite, men vill ha det lite längre och med bild! Efter som att ni inte fått de på ett bra tag! Så det kommer imorgon! Ska FÖRSÖKA skriva två då! Men får se hure blir :D<3

LOVE LOVE LOVE!<3Chapter 75 - The first call

Previosly:
- 20 miljoner är inte lite pengar, fortsatte han, och vi har inte fått tillbaka de än. Han har inte pengarna, så vi började med att mörda din mamma. Tårarna rann ner för kinderna.
- Sedan fick vi reda på din lilla ”hemlighet”, det var den första killen, med de bruna ögonen som avbröt. Han hånlog igen.
Vilken hemlighet? Snurrade runt i mitt huvud.
- Du är ju ihop med Justin Bieber.
-
bild
-
Jag fattade det inte, och vad hade det med Justin att göra?
- Ja, det är jag. Och? Jag försökte vara stadig på rösten, det gick sådär, jag lät sprucken.
- Har han inte pengar? Han hånlog och det klickade till i mitt huvud, jag försökte slita loss händerna ut de vassa repen som skar in i min hud.
- Ska ni ta hans pengar?!
- Tror du han vill ha sin flickvän tillbaka? Jag skrek, det gav dock inte den effekten jag ville att de skulle då de skrattade istället för backade.  Jag försökte vara stark men tillslut gav jag upp och säckade ihop på den hårda trästolen. Männen skrattade åt mig igen. Jag kollade upp igen.
- Kan ni inte bara släppa mig?
- Varför skulle vi göra det lilla flicka? Jag ryckte till när jag hörde den sträva ljusa rösten. Jag hade inte hört dörren öppnas, inte stängas heller. Men detta var helt klart en ny röst, detta var en kvinna. Jag ryste till när hon pillade mig i håret, hon hade långa naglar som drog mot min hud i nacken. Justin hade gjort så några gånger, men hans beröring var mycket lättare och mysigare, av hennes fick jag bara rysningar, dåliga rysningar.
Hon log stort när hon kom in i min synvinkel. Hon hade långt mörk mörk brunt hår, nästintill svarta ögon. Hon kollade på mig som om hon ägde mig. Jag var tvungen att kollade bort, jag kollade ner på hennes kropp istället. Den var späd och hon hade långa smala ben och en tunn midja. Hon bar ett par ankeljeans och en vit halv magtröja, så att man såg lite av den solbrända magen. När jag kollade upp i hennes ansikte igen kunde jag slå fast att hon var runt 20-25. Det gjorde mig illa mående. Hon var nästan i min ålder, hon visste antagligen vad ”real love” var och kunde nog förställa sig hur mycket jag saknade Justin.
Hon gick fram till den första killen, han med bruna ögon.
- Hej älskling, hon la handen på hans nacke och sträckte på sig för att nå hans läppar. Jag ville bokstavligtalat spy rakt på dem. De stod rakt framför mig och grovhånglade. Deras läppar masserade varandras och jag slog ner blicken mot marken. Efter en stund när de äntligen släppt varandra gick hon fram till mig, hon hånlog fortfarande, jag ville bara slå bort leendet från hennes läppar.
- Så hur mår du? hon försökte låta moderlig, hon misslyckades.
- Hur tror du jag mår?
- Saknar du Justin? Hon hade pipig röst, som om jag var en liten hundvalp man skulle gulla med.
- Vad tror du?
- Vill du prata med honom? Mitt hjärta stannade och hoppade över minst 3 slag, jag var helt chockad, stirrade på henne. Hon tog det på ett annat sätt och putade med underläppen.
- Vill du inte? Hon rörde handen mot sin rumpa och drog upp något ur backfickan, min mobil.
- Ge mig den! Hon höjde sin andra hand och slog mig hårt över kinden.
- Säg inte åt mig vad jag ska göra, då drar jag, med mobilen och Justins samtal. Som på kommando började telefonen ringa. Hon gjorde en förvånad gest och skakade telefonen lite. Jag bet mig hårt i tungan och kunde efter bara några sekunder känna järnsmaken spridas i munnen. Hon tryckte extra långsamt på svara knappen och la mobilen mot örat.
- Hej, vem pratar jag med?
- Vem pratar jag med? Jag kunde höra Justins spruckna röst svagt och tårarna började rinna igen.
- Jaså, känner du Sapphire Pierce?
- Ja var är hon?
- Äh, hon sitter här och lipar, ska jag ta ett meddelande? Jag ville bara slå väck de där fula överlägsna flinet.
- Jag vill prata med henne. Jag hörde, även om jag inte höll i telefonen, att han försökte tränga undan tårarna.
- Ni får en minut. Hon tog ett steg till mig och la telefonen mot min kind.
- Sapp! Är du där?
- Justin! Jag hörde hur det brast för honom, han kunde inte hålla undan tårarna längre.
- Var är du?
- Jag har ingen aning, men jag är rädd.
- Jag älskar dig!
- Jag älskar dig med! Vi skrek nästan till varann samtidigt som kvinnan drog mobilen längre och längre ifrån mig. Hon hånlog fortfarande.
- Släpp mig! skrek jag och ryckte med händer, i ett tappert försök att dra mig loss, repen skar bara längre och längre in i mina handleder och jag kände det klibbiga varma blodet rinna mot stolen.
-
Jag förstod allt, att få prata med Justin var bara något jag skulle få göra för att sakna honom mer, för när jag hörde hans röst bildades en stor klump i min mage, saknad. Saknaden var oändlig.
Kvinnans kille, som hon grovhånglat med, hade knutit loss repen och sedan följt mig mot ett ”kök”. Jag skulle i alla fall få mat. Jag kollade surt upp mot honom där han stod framför kylen, med ryggen mot den.
- Hur länge kommer jag få stanna här?
- Så länge det behövs. Jag höll på att spy upp den äckliga maten, det var någon slags geggig gröt som mest såg ut som spya i mina ögon. Jag puttade tallriken ifrån mig och var nära på att resa mig upp när han drog tag i mig. Hon tog ett fast tag om min överarm och förde mig sedan mot en stor dörr.
- Jag fryser, sa jag tyst. Håret hade rest sig på benen och jag rös av att känna det kalla golvet mot mina bara fötter. Jag drog Justins kofta närmre mig och luktade på den i smyg, fortfarande samma doft.
- Jaså.
- Har ni inte några kläder jag kan få låna? Hon kollade på mig och hånlog igen.
- Varför skulle vi ha det?
- Ni hade denna. Jag pekade menande mot tröjan och han nickar med ett lurigt leende. Sedan slängde han in mig cellen och drämde snabbt igen dörren. Jag ställde mig vid gallret och skrek.
- Jag fryser, jag fryser! Efter en stund kom samma kille och kastade in ett par byxor. Dessa var dock inte Justins, tur det. Annars skulle jag bryta ihop ännu en gång.
Den obekväma sängen stack in i min rygg och jag vände och vred på mig, utan att kunna somna. Täcket bestod av en hålig filt, och kudden av en lika dan filt. Jag tänkte på Justin när jag till slut somnade, och några tårar rann nerför min kind.
Hur länge kommer jag få stanna här? Vad vill de? Varför tar de mig?
Och när kommer jag få träffa Justin igen?
___________________________________________
- 20 miljoner är inte lite pengar, fortsatte han, och vi har inte fått tillbaka de än. Han har inte pengarna, så vi började med att mörda din mamma. Tårarna rann ner för kinderna.
- Sedan fick vi reda på din lilla ”hemlighet”, det var den första killen, med de bruna ögonen som avbröt. Han hånlog igen.
Vilken hemlighet? Snurrade runt i mitt huvud.
- Du är ju ihop med Justin Bieber.
---
-hinner inte med ett kollage ;/
------
Jag fattade det inte, och vad hade det med Justin att göra?
- Ja, det är jag. Och? Jag försökte vara stadig på rösten, det gick sådär, jag lät sprucken.
- Har han inte pengar? Han hånlog och det klickade till i mitt huvud, jag försökte slita loss händerna ut de vassa repen som skar in i min hud.
- Ska ni ta hans pengar?!
- Tror du han vill ha sin flickvän tillbaka? Jag skrek, det gav dock inte den effekten jag ville att de skulle då de skrattade istället för backade.  Jag försökte vara stark men tillslut gav jag upp och säckade ihop på den hårda trästolen. Männen skrattade åt mig igen. Jag kollade upp igen.
- Kan ni inte bara släppa mig?
- Varför skulle vi göra det lilla flicka? Jag ryckte till när jag hörde den sträva ljusa rösten. Jag hade inte hört dörren öppnas, inte stängas heller. Men detta var helt klart en ny röst, detta var en kvinna. Jag ryste till när hon pillade mig i håret, hon hade långa naglar som drog mot min hud i nacken. Justin hade gjort så några gånger, men hans beröring var mycket lättare och mysigare, av hennes fick jag bara rysningar, dåliga rysningar.
Hon log stort när hon kom in i min synvinkel. Hon hade långt mörk mörk brunt hår, nästintill svarta ögon. Hon kollade på mig som om hon ägde mig. Jag var tvungen att kollade bort, jag kollade ner på hennes kropp istället. Den var späd och hon hade långa smala ben och en tunn midja. Hon bar ett par ankeljeans och en vit halv magtröja, så att man såg lite av den solbrända magen. När jag kollade upp i hennes ansikte igen kunde jag slå fast att hon var runt 20-25. Det gjorde mig illa mående. Hon var nästan i min ålder, hon visste antagligen vad ”real love” var och kunde nog förställa sig hur mycket jag saknade Justin.
Hon gick fram till den första killen, han med bruna ögon.
- Hej älskling, hon la handen på hans nacke och sträckte på sig för att nå hans läppar. Jag ville bokstavligtalat spy rakt på dem. De stod rakt framför mig och grovhånglade. Deras läppar masserade varandras och jag slog ner blicken mot marken. Efter en stund när de äntligen släppt varandra gick hon fram till mig, hon hånlog fortfarande, jag ville bara slå bort leendet från hennes läppar.
- Så hur mår du? hon försökte låta moderlig, hon misslyckades.
- Hur tror du jag mår?
- Saknar du Justin? Hon hade pipig röst, som om jag var en liten hundvalp man skulle gulla med.
- Vad tror du?
- Vill du prata med honom? Mitt hjärta stannade och hoppade över minst 3 slag, jag var helt chockad, stirrade på henne. Hon tog det på ett annat sätt och putade med underläppen.
- Vill du inte? Hon rörde handen mot sin rumpa och drog upp något ur backfickan, min mobil.
- Ge mig den! Hon höjde sin andra hand och slog mig hårt över kinden.
- Säg inte åt mig vad jag ska göra, då drar jag, med mobilen och Justins samtal. Som på kommando började telefonen ringa. Hon gjorde en förvånad gest och skakade telefonen lite. Jag bet mig hårt i tungan och kunde efter bara några sekunder känna järnsmaken spridas i munnen. Hon tryckte extra långsamt på svara knappen och la mobilen mot örat.
- Hej, vem pratar jag med?
- Vem pratar jag med? Jag kunde höra Justins spruckna röst svagt och tårarna började rinna igen.
- Jaså, känner du Sapphire Pierce?
- Ja var är hon?
- Äh, hon sitter här och lipar, ska jag ta ett meddelande? Jag ville bara slå väck de där fula överlägsna flinet.
- Jag vill prata med henne. Jag hörde, även om jag inte höll i telefonen, att han försökte tränga undan tårarna.
- Ni får en minut. Hon tog ett steg till mig och la telefonen mot min kind.
- Sapp! Är du där?
- Justin! Jag hörde hur det brast för honom, han kunde inte hålla undan tårarna längre.
- Var är du?
- Jag har ingen aning, men jag är rädd.
- Jag älskar dig!
- Jag älskar dig med! Vi skrek nästan till varann samtidigt som kvinnan drog mobilen längre och längre ifrån mig. Hon hånlog fortfarande.
- Släpp mig! skrek jag och ryckte med händer, i ett tappert försök att dra mig loss, repen skar bara längre och längre in i mina handleder och jag kände det klibbiga varma blodet rinna mot stolen.
-
Jag förstod allt, att få prata med Justin var bara något jag skulle få göra för att sakna honom mer, för när jag hörde hans röst bildades en stor klump i min mage, saknad. Saknaden var oändlig.
Kvinnans kille, som hon grovhånglat med, hade knutit loss repen och sedan följt mig mot ett ”kök”. Jag skulle i alla fall få mat. Jag kollade surt upp mot honom där han stod framför kylen, med ryggen mot den.
- Hur länge kommer jag få stanna här?
- Så länge det behövs. Jag höll på att spy upp den äckliga maten, det var någon slags geggig gröt som mest såg ut som spya i mina ögon. Jag puttade tallriken ifrån mig och var nära på att resa mig upp när han drog tag i mig. Hon tog ett fast tag om min överarm och förde mig sedan mot en stor dörr.
- Jag fryser, sa jag tyst. Håret hade rest sig på benen och jag rös av att känna det kalla golvet mot mina bara fötter. Jag drog Justins kofta närmre mig och luktade på den i smyg, fortfarande samma doft.
- Jaså.
- Har ni inte några kläder jag kan få låna? Hon kollade på mig och hånlog igen.
- Varför skulle vi ha det?
- Ni hade denna. Jag pekade menande mot tröjan och han nickar med ett lurigt leende. Sedan slängde han in mig cellen och drämde snabbt igen dörren. Jag ställde mig vid gallret och skrek.
- Jag fryser, jag fryser! Efter en stund kom samma kille och kastade in ett par byxor. Dessa var dock inte Justins, tur det. Annars skulle jag bryta ihop ännu en gång.
Den obekväma sängen stack in i min rygg och jag vände och vred på mig, utan att kunna somna. Täcket bestod av en hålig filt, och kudden av en lika dan filt. Jag tänkte på Justin när jag till slut somnade, och några tårar rann nerför min kind.
Hur länge kommer jag få stanna här? Vad vill de? Varför tar de mig?
Och när kommer jag få träffa Justin igen?
___________________________________________
KOMMENTERAHEJ HOPP!

HEJ ALLIHOPA!<3
Nu äre så att vår skola har kommit på något hel knasigt, vi ska ARBETA ihop 150 kr idag, hur fuckat kan de bli?=O Så jag måste ju arbete idag, vet ej hur länge, men mamma har gett mig massa saker att göra. Så måste (ÄVEN FAST JAG MYCKET HÄLLDRE VILL SKRIVA) göra det ://<3

MEN DET SKA KOMMA ETT TILL IDAG!
Piece and Love än sålänge dddåååeeee ;))<3Chapter 74 - The secret

Previosly:
Men medans jag luktade på den kom jag på en annan sak, som hade med doften att göra.
Den luktade friskt, gott och välbekant. Jag stannade till i en rörelse när jag förstod vems tröja det var.
Justins.
-
bild
-
JUSTIN:
Flyget lämnade start banan 15.43, vi hade varit på flygplatsen 3 timmar. En vinge på det första planet hade gått sönder, så de var tvungna att byta plan. Till ett bättre, förhoppningsvis. Jag orkade verkligen inte bry mig om trasiga flyg och förflyttade tider. De ända jag tänkte på var Sapp, och jag försökte ringa henne stup i kvarten, tills Kenny tog min mobil, och stängde av den. Men när han vände sig bort för att prata med tjejen som skulle ta vår packning genom skannern snattade jag hans mobil, som han osmart gjort lagt i bakfickan. Jag ringde henne gång på gång och kunde vid detta tillfälle mobilnumret utantill.
- Justin! utbrast Kenny när vi satt oss i mellanrummet, man fick inte gå ut till planet ännu, detta var ju inget privatjet. Detta var ju faktiskt ett vanligt plan. Inte förstaklass heller, andra klass var det.
- Vad? Frågade jag och försökte gömma hans mobil bakom ryggen, han sträckte fram handen och gjorde en gest som betydde:
Ge-mig-den. Och jag vågade inte göra annat.  Jag gav han mobilen med en lång suck.
- Hon kanske bara stängt av telefonen? Min mage sa mig något annat än vad Kenny gjorde. Så jag dramatiskt skakade på huvudet.
- Nej, det är något fel.
- Det är inte säkert, har du inte hennes hemnummer? Jag skakade på huvudet, dum som jag var hade jag inte tagit det när vi varit hemma hos henne.
- Nej, jag tog det inte. Men jag kommer leta upp hennes pappa när vi kommer dit, han kommer säkert vara helt knäc… jag hann inte säga mer innan  Kenny avbröt mig.
- Eller så är han hel lugnt, Sapp kanske är hemma! Hon kanske har sovit över hos Eddie eller Bella?
- Hon vill inte vara med de bara för att inte jag gillar dom.
- Hon kanske ändrat sig.
- Kanske, jag stoppade hörlurssnäckorna i öronen, som för att stänga ut hans babbel. Efter en stund av lugnande musik somnade jag i djup sömn. Men Sapps favorit sångerska i öronen.
Lana Del Rey.
-
Vi gick ut ur planet. Jag bakom Kenny, det var ett fåtal fans på flygplatsen, jag klistrade på ett leende och gav alla autograf. Jag hade ingen aning om hur de hade fått reda på att jag skulle hit, paps kanske hade sett mig gå in i planet, jag visste inte. Det var ju inget privatjet, de visste vart de skulle. När vi äntligen kommit ut ur flygplatsen satte vi oss i en privatbeställd taxi och åkte iväg mot Sapps hus. När jag hoppade ut bubblade det djupt i magen, jag fick kräkreflexer och Kenny la en trygg hand på min axel, han fattade att jag tog detta helt seriöst. Han tog också initiativet att knacka på dörren.
Jag fick en chock när Sapps pappa Stefan öppnade dörren.
Han hade röda ögon.
Så fruktansvärt ledsen ut, och viftade med handen i en gest att jag kunde komma in.
Det han sa gjorde mig ännu värre, om det nu var möjligt.
SAPP
Jag drog på mig Justins tröja och borrade ner ansiktet i den. Jag drog upp benen mot bröstet och drog tröjan över benen också. Jag höll värmen bättre nu, så jag kunde sova. En stund, med Justins doft i näsan.
- Du måste upp. Jag vaknade med ett ryck.
- Va? Mumlade jag fram och blinkade upp mot honom, det var en kille jag aldrig sett förut. En tredje kille, det fanns alltså tre killar, än så länge.
- Du måste upp. Killen drog tag i min arm och drog upp mig på fötterna. Jag blev helt snurrig och masserade tinningarna med pekfingrarna. Kille styrde mig mot gnissel järndörren och styrde oss snabbt ut, han stängde inte dörren efter sig, vilket menades med att jag skulle få gå tillbaka dit. Om ett tag. Jag kunde väll i alla fall hoppas på att männen kunde berätta varför jag var här. Om de inte ville göra något ännu värre med mig bara, jag rös.
En dörr öppnades från innesidan och den åkte snabbt upp, nästan rakt på mig. Jag drog den stora tröjan hårdare mot min kropp och försökte få kroppen att sluta darra, det gick sådär.
När jag fick syn på alla killarna flyttade den nya killen fram mig mot en stol som stod mitt på golvet i rummet. Det kalla betong golvet gjorde ont mot mina fötter och jag rös till. Håret hängde nerför mina axlar i stripiga längder och jag ville bara hem och duscha.
Mannen satte mig snabbt ner på stolen och band fast mina armar och ben, jag blev livrädd igen. Vad skulle de göra med mig?
- Vad vill ni? frågade jag stelt, försökte låta stark, men behövde egentligen kämpa mot tårarna.
- Vi ska berätta hur läget ligger till. Jag ryckte till av hans konkreta svar.
- Jaha, och hur då ligger till.
- De ska du ju för fan få veta. Det var en man med blå ögon och kort ljust hår som sa det. Jag vågade inte kolla honom i ögonen, tårarna började sippra ner för kinderna. Jag var livrädd. Magen vände sig och jag var nära att kräkas rakt på golvet. Killen tog ett steg mot mig och slog till mig över kinden. Jag började gråta ännu mer, om det var möjligt. Det brände på kinden och jag slog ner blicken och huvudet.
- Ska vi berätta eller? Jag nickade långsamt.
- Din far är skyldig oss, vad är det Carlos? Den korta blå ögda ljushåriga vände sig med ett hånflin mot den långa svart korthåriga killen. Han hånlog också, jag fattar ingenting.
- 20 MILJONER. Jag tappade hackan. Vad fan? Hur fan blev pappa skyldig dessa killarna så mycket pengar, de såg inte så trevliga ut om man säger så. De hade minst 6 tatueringar var, och min far hade en.
- Det har han varit i snart 20 år, kanske mer, killen med de blå ögonen fortsatte prata.
- 20 miljoner är inte lite pengar, fortsatte han, och vi har inte fått tillbaka de än. Han har inte pengarna, så vi började med att mörda din mamma. Tårarna rann ner för kinderna.
- Sedan fick vi reda på din lilla ”hemlighet”, det var den första killen, med de bruna ögonen som avbröt. Han hånlog igen.
Vilken hemlighet? Snurrade runt i mitt huvud.
- Du är ju ihop med Justin Bieber.
__________________
Men medans jag luktade på den kom jag på en annan sak, som hade med doften att göra.
Den luktade friskt, gott och välbekant. Jag stannade till i en rörelse när jag förstod vems tröja det var.
Justins.
Flyget lämnade start banan 15.43, vi hade varit på flygplatsen 3 timmar. En vinge på det första planet hade gått sönder, så de var tvungna att byta plan. Till ett bättre, förhoppningsvis. Jag orkade verkligen inte bry mig om trasiga flyg och förflyttade tider. De ända jag tänkte på var Sapp, och jag försökte ringa henne stup i kvarten, tills Kenny tog min mobil, och stängde av den. Men när han vände sig bort för att prata med tjejen som skulle ta vår packning genom skannern snattade jag hans mobil, som han osmart gjort lagt i bakfickan. Jag ringde henne gång på gång och kunde vid detta tillfälle mobilnumret utantill.
- Justin! utbrast Kenny när vi satt oss i mellanrummet, man fick inte gå ut till planet ännu, detta var ju inget privatjet. Detta var ju faktiskt ett vanligt plan. Inte förstaklass heller, andra klass var det.
- Vad? Frågade jag och försökte gömma hans mobil bakom ryggen, han sträckte fram handen och gjorde en gest som betydde:
Ge-mig-den. Och jag vågade inte göra annat.  Jag gav han mobilen med en lång suck.
- Hon kanske bara stängt av telefonen? Min mage sa mig något annat än vad Kenny gjorde. Så jag dramatiskt skakade på huvudet.
- Nej, det är något fel.
- Det är inte säkert, har du inte hennes hemnummer? Jag skakade på huvudet, dum som jag var hade jag inte tagit det när vi varit hemma hos henne.
- Nej, jag tog det inte. Men jag kommer leta upp hennes pappa när vi kommer dit, han kommer säkert vara helt knäc… jag hann inte säga mer innan  Kenny avbröt mig.
- Eller så är han hel lugnt, Sapp kanske är hemma! Hon kanske har sovit över hos Eddie eller Bella?
- Hon vill inte vara med de bara för att inte jag gillar dom.
- Hon kanske ändrat sig.
- Kanske, jag stoppade hörlurssnäckorna i öronen, som för att stänga ut hans babbel. Efter en stund av lugnande musik somnade jag i djup sömn. Men Sapps favorit sångerska i öronen.
Lana Del Rey.
-
Vi gick ut ur planet. Jag bakom Kenny, det var ett fåtal fans på flygplatsen, jag klistrade på ett leende och gav alla autograf. Jag hade ingen aning om hur de hade fått reda på att jag skulle hit, paps kanske hade sett mig gå in i planet, jag visste inte. Det var ju inget privatjet, de visste vart de skulle. När vi äntligen kommit ut ur flygplatsen satte vi oss i en privatbeställd taxi och åkte iväg mot Sapps hus. När jag hoppade ut bubblade det djupt i magen, jag fick kräkreflexer och Kenny la en trygg hand på min axel, han fattade att jag tog detta helt seriöst. Han tog också initiativet att knacka på dörren.
Jag fick en chock när Sapps pappa Stefan öppnade dörren.
Han hade röda ögon.
Så fruktansvärt ledsen ut, och viftade med handen i en gest att jag kunde komma in.
Det han sa gjorde mig ännu värre, om det nu var möjligt.
Jag drog på mig Justins tröja och borrade ner ansiktet i den. Jag drog upp benen mot bröstet och drog tröjan över benen också. Jag höll värmen bättre nu, så jag kunde sova. En stund, med Justins doft i näsan.
- Du måste upp. Jag vaknade med ett ryck.
- Va? Mumlade jag fram och blinkade upp mot honom, det var en kille jag aldrig sett förut. En tredje kille, det fanns alltså tre killar, än så länge.
- Du måste upp. Killen drog tag i min arm och drog upp mig på fötterna. Jag blev helt snurrig och masserade tinningarna med pekfingrarna. Kille styrde mig mot gnissel järndörren och styrde oss snabbt ut, han stängde inte dörren efter sig, vilket menades med att jag skulle få gå tillbaka dit. Om ett tag. Jag kunde väll i alla fall hoppas på att männen kunde berätta varför jag var här. Om de inte ville göra något ännu värre med mig bara, jag rös.
En dörr öppnades från innesidan och den åkte snabbt upp, nästan rakt på mig. Jag drog den stora tröjan hårdare mot min kropp och försökte få kroppen att sluta darra, det gick sådär.
När jag fick syn på alla killarna flyttade den nya killen fram mig mot en stol som stod mitt på golvet i rummet. Det kalla betong golvet gjorde ont mot mina fötter och jag rös till. Håret hängde nerför mina axlar i stripiga längder och jag ville bara hem och duscha.
Mannen satte mig snabbt ner på stolen och band fast mina armar och ben, jag blev livrädd igen. Vad skulle de göra med mig?
- Vad vill ni? frågade jag stelt, försökte låta stark, men behövde egentligen kämpa mot tårarna.
- Vi ska berätta hur läget ligger till. Jag ryckte till av hans konkreta svar.
- Jaha, och hur då ligger till.
- De ska du ju för fan få veta. Det var en man med blå ögon och kort ljust hår som sa det. Jag vågade inte kolla honom i ögonen, tårarna började sippra ner för kinderna. Jag var livrädd. Magen vände sig och jag var nära att kräkas rakt på golvet. Killen tog ett steg mot mig och slog till mig över kinden. Jag började gråta ännu mer, om det var möjligt. Det brände på kinden och jag slog ner blicken och huvudet.
- Ska vi berätta eller? Jag nickade långsamt.
- Din far är skyldig oss, vad är det Carlos? Den korta blå ögda ljushåriga vände sig med ett hånflin mot den långa svart korthåriga killen. Han hånlog också, jag fattar ingenting.
- 20 MILJONER. Jag tappade hackan. Vad fan? Hur fan blev pappa skyldig dessa killarna så mycket pengar, de såg inte så trevliga ut om man säger så. De hade minst 6 tatueringar var, och min far hade en.
- Det har han varit i snart 20 år, kanske mer, killen med de blå ögonen fortsatte prata.
- 20 miljoner är inte lite pengar, fortsatte han, och vi har inte fått tillbaka de än. Han har inte pengarna, så vi började med att mörda din mamma. Tårarna rann ner för kinderna.
- Sedan fick vi reda på din lilla ”hemlighet”, det var den första killen, med de bruna ögonen som avbröt. Han hånlog igen.
Vilken hemlighet? Snurrade runt i mitt huvud.
- Du är ju ihop med Justin Bieber.
__________________
KOMMENTERAChapter 73 - Let me go

Previosly:
- Privatjet? Då går det inte ett förens imorgon kvä.. började han, men jag avbröt honom.
- Jag behöver inget jävla privatjet, ett plan, punkt. Kenny nickade och jag reste mig upp, gnuggade tinningarna och gick fram och tillbaka på vardagsrums golvet.
-
bild
-
SAPP:
Allt som hände i sista drömmen hände efter att mannen bärde upp mig. De sa samma saker:
- Ska hon vara här? Jag grät hejdlöst floder, jag frös så att jag skakade om benen och överallt, ännu värre blev det när vi kom in i någon håla, möjligtvis källare. Jag frös så att jag skakade, mannens muskulösa bröstkorg var iskall, som sten. Men jag fantiserade att det var Justin, och att vi var på väg till den där lilla stugan i LA. Att han bar mig på vägen, att jag hörde hans bara fötter trampa mot kvistar och löv istället för mannens kängor mot gegga eller sten.
Jag försökte kämpa imot när han skulle släppa ner mig någonstans, men då släppte han mig tvärt, och jag föll handlöst ner på marken, och slog i svanskotan något innerligt. Jag ville bara dö. Jag skrek högt, det ekade mellan väggarna. Mannen som släppt ner mig hånskrattade och vände sedan på klacken för att sedan stänga en dörr, det gnisslade så att det pep i öronen efteråt. Tårarna rann nerför kinderna och jag frös något kopiöst. Jag släpade mig fram till ett av hörnen och satte mig med ryggen mot hörnet och benen hårt mot bröstet.  Jag la sedan armarna om benen och tryckte de mot mig så hårt jag kunde. Allt hade varit som i den sista drömmen. Inte punkt och pricka. Inte förens jag reste mig upp och sprang mot gallret, med de sista krafterna jag hade kvar, blev de näst intill som i drömmen. Skillnaden var att jag inte sprang in i gallret denna gången, jag var ju förvarnad.
-
Jag frös någon innerligt den natten, jag skrek så mycket frös jag. Fast jag hörde inte om jag verkligen skrek, eller om jag bara fick ut några slags stön, som man gör när man är kall, håller andan och sedan andas ut genom näsan.
- Fryser du? hånskrattade mannen som jag pratat med först av allt.
- Släpp ut mig.
- Och varför skulle vi göra det? Kunde skräck, rädsla, sorg, saknad och aggresivition göra en galen? För det blev jag. Jag reste mig upp och slängde mig mot gallret.
- Släpp ut mig för i helvete, jag fryser ihjäl här inne! Han hånflinade bara åt mig, då förvandlades ilskan till tårar och tårar strömmade ner för mina kinder. Man kunde inte ta någon med tårar i ögonen på allvar, så jag struntade i diskussionen och gick och satte mig i hörnet igen. De ilskna tårarna spred sig som vattenfall på mina kinder och jag orkade inte kämpa imot längre, jag ville inte vara vaken, men jag ville inte sova. Jag hade ingen aning om dessa män var psykiskt störda och ville mig något, jag visste ingenting om de eller deras bakgrund.
Tyg mot bar hud, det var så jag vaknade. När jag hörde de gnisslande ljudet igen förstod jag att de öppnat gnissel-dörren, slängt in något till mig och sedan gått ut igen, utan att glömma stänga, så att jag kan rymma ut.  Jag tog upp den mysiga tröjan och kollade närmre på den, jag luktade även på den, de kanske sprayat den med något giftigt så att jag skulle dö, huden kanske skulle frätas sönder.
Men medans jag luktade på den kom jag på en annan sak, som hade med doften att göra.
Den luktade friskt, gott och välbekant. Jag stannade till i en rörelse när jag förstod vems tröja det var.
Justins.
________________________

- Privatjet? Då går det inte ett förens imorgon kvä.. började han, men jag avbröt honom.
- Jag behöver inget jävla privatjet, ett plan, punkt. Kenny nickade och jag reste mig upp, gnuggade tinningarna och gick fram och tillbaka på vardagsrums golvet.

-
bild kommer imon
-
Allt som hände i sista drömmen hände efter att mannen bärde upp mig. De sa samma saker:
- Ska hon vara här? Jag grät hejdlöst floder, jag frös så att jag skakade om benen och överallt, ännu värre blev det när vi kom in i någon håla, möjligtvis källare. Jag frös så att jag skakade, mannens muskulösa bröstkorg var iskall, som sten. Men jag fantiserade att det var Justin, och att vi var på väg till den där lilla stugan i LA. Att han bar mig på vägen, att jag hörde hans bara fötter trampa mot kvistar och löv istället för mannens kängor mot gegga eller sten.
Jag försökte kämpa imot när han skulle släppa ner mig någonstans, men då släppte han mig tvärt, och jag föll handlöst ner på marken, och slog i svanskotan något innerligt. Jag ville bara dö. Jag skrek högt, det ekade mellan väggarna. Mannen som släppt ner mig hånskrattade och vände sedan på klacken för att sedan stänga en dörr, det gnisslade så att det pep i öronen efteråt. Tårarna rann nerför kinderna och jag frös något kopiöst. Jag släpade mig fram till ett av hörnen och satte mig med ryggen mot hörnet och benen hårt mot bröstet.  Jag la sedan armarna om benen och tryckte de mot mig så hårt jag kunde. Allt hade varit som i den sista drömmen. Inte punkt och pricka. Inte förens jag reste mig upp och sprang mot gallret, med de sista krafterna jag hade kvar, blev de näst intill som i drömmen. Skillnaden var att jag inte sprang in i gallret denna gången, jag var ju förvarnad.
-
Jag frös någon innerligt den natten, jag skrek så mycket frös jag. Fast jag hörde inte om jag verkligen skrek, eller om jag bara fick ut några slags stön, som man gör när man är kall, håller andan och sedan andas ut genom näsan.
- Fryser du? hånskrattade mannen som jag pratat med först av allt.
- Släpp ut mig.
- Och varför skulle vi göra det? Kunde skräck, rädsla, sorg, saknad och aggresivition göra en galen? För det blev jag. Jag reste mig upp och slängde mig mot gallret.
- Släpp ut mig för i helvete, jag fryser ihjäl här inne! Han hånflinade bara åt mig, då förvandlades ilskan till tårar och tårar strömmade ner för mina kinder. Man kunde inte ta någon med tårar i ögonen på allvar, så jag struntade i diskussionen och gick och satte mig i hörnet igen. De ilskna tårarna spred sig som vattenfall på mina kinder och jag orkade inte kämpa imot längre, jag ville inte vara vaken, men jag ville inte sova. Jag hade ingen aning om dessa män var psykiskt störda och ville mig något, jag visste ingenting om de eller deras bakgrund.
Tyg mot bar hud, det var så jag vaknade. När jag hörde de gnisslande ljudet igen förstod jag att de öppnat gnissel-dörren, slängt in något till mig och sedan gått ut igen, utan att glömma stänga, så att jag kan rymma ut.  Jag tog upp den mysiga tröjan och kollade närmre på den, jag luktade även på den, de kanske sprayat den med något giftigt så att jag skulle dö, huden kanske skulle frätas sönder.
Men medans jag luktade på den kom jag på en annan sak, som hade med doften att göra.
Den luktade friskt, gott och välbekant. Jag stannade till i en rörelse när jag förstod vems tröja det var.
Justins.
________________________
Blev ett litet kapitel nu näst intill tolvslaget ;D
ÄR LEDIG IMORGON! SÅ KOMMER NOG ETT PÅ MORGONEN, INTE 7 DÅ MEN ;)
KOMMENTERAChapter 72 - We have to go home

Previosly:
- Det är jag inte så säker på. Plötsligt blev det svart. Jag började skrika.
- Käft din jävla hora, det var en okänd röst som talade. Antagligen den som hade dragit påsen för mitt huvud. Jag kände tyg mot min kind och skrek ännu mer.
-
bild
-
SAPP:
Jag slutade plötsligt skrika. Jag hade fortfarande krafter kvar att sparka och slås. Jag började sparka med benen och gjorde allt för att männen skulle släppa mig, de gjorde det inte.
- Vad fan! Skrek killen som jag hade pratat med från början. Han ryckte mobilen ur mina händer och jag hörde ett klickande ljud när han la på. Då började jag skrika igen.
- HJÄLP! HJÄLP! En hård näva fick tyst på mig. Tvärt, rakt, sedan höll jag tyst. Lät de bära mig. Det var fortfarande kallt om benen, klänningen hade åkt upp och visade nu en bra bit av mina underkläder, dock bara trosorna. Jag började hacka tänder.
- Justin.. viskade jag ohörbart, han sov nog nu. Han hade nog inte vaknat av min signal, men han skulle se det när han vaknade, hoppades jag. Männen la mig någon stans, med tanke på gummidukarna på golvet var det antagligen en baklucka på en bil, jag stelnade till. Vart skulle jag. Jag kände det bubbla långt ner i halsen, jag fick inte spy här. Inte inne i den är jävla masken.
Jag hade rätt, jag var fast i en bils baklucka. Jag fick det klart för mig när jag hörde bakluckan stängas. Jag hade knappt märkt det, men tårar rann nerför min kind. Jag fattade inte ens varför de var här! Vad ville de ha? Ville de bara kidnappa någon, eller hade de ett syfte?
När jag kände att bilen började bromsas in kände jag igen allt från drömmarna, inte den första drömmen dock. Men allt var annorlunda i drömmarna, rummen var annorlunda. Detta kanske bara var en slump? Allt detta kanske var en slump. De kanske fanns fler Sapphire Pierce i denna stad? Sedan förstod jag att det var omöjligt. Näst intill omöjligt. Pierce var ett av de ovanligaste namnen, visst de fanns folk som hette det. Men inte så många. Och en av släktena som hade namnet var vår släkt, och det fanns ingen annan i vår släkt som hette Sapphire Pierce, de letade alltså efter mig.
Jag blinkade gång på gång, men jag såg ändå ingenting. Allt var fortfarande svart. Det ända som lyste upp lite av tygpåsen var lampan som lös i bakluckan. Tygpåsen hade små små hål, jag kunde inte trycka igenom någonting. Men och jag tog upp händerna mot ansiktet såg jag de, inte klart. Men bakom hålen. Påsen var inte virkad, och jag visste inte vilket material den var gjord av, men jag kände igen den. Tyget kände jag igen.
Plötsligt öppnade luckan och jag blundade igen. Det var lättare att blunda och försöka känna igen saker än att känna igen saker samtidigt som jag såg, en liten del av världen. Någon böjde sig ner och lyfte upp mig i sin omfamning. Sista drömmen.
JUSTIN:
Jag vaknade av att mobilen ringde, det var Sapp, mitt hjärta dunkade i trehundrafyrtio när jag tryckte på svara.
- Är du Sapphire Pierce?
Va?
- Nej, sa någon tyst, det var en skakig röst, Sapp.
- Är det inte du? Det var en hård röst som talade, samma som hade frågat efter hennes namn.
Jag började skaka, kontroll löst. Vad hände? VAD HÄNDE JUST NU, PÅ ANDRA SIDAN LUREN?
- Det är jag inte så säker på. Jag hörde skrik, Sapp. Jag var för chockad för att skrika, chocken hade fyllt hela mitt huvud.
- Käft din jävla hora, det var inte samma röst längre, denna hade en brytning, jag hade ingen aning om på vilket språk, men någon slags brytning var det. Det var alltså minst två personer.
- Vad fan! utbrast killen utan brytning. Sedan bröts samtalet. Jag höll fortfarande mobilen tryckt mot örat. Lyssnade på de harmoniska, men ändå stressade pipningarna.
Pip, pip, pip.
Efter flera minuter av pipande reste jag mig tvärt och torkade bort tårarna som rann ner för kinderna. Det ända jag kunde tänka på hela vägen ner till Kennys rum var Sapp. Sapp, Sapp Min Sapp.
Jag bankade två gånger, hårt på Kennys hotelldörr. Han öppnade dörren och fattade vinken ganska snabbt när han såg mitt röd gråtna ansikte och släppte in mig med en orolig min. Det var mitt i natten, men han hade hunnit dra på sig ett par jeans och en stor vit tröja.
Vi gick vidare in mot vardagsrummet när jag dragit av mig skorna och satte oss ner i den mjuka soffan, Kenny vände sig mot mig och såg allvarlig ut.
- Justin, vad har hänt?
- Vi måste hem.
- Vi ör typ hemma. Till Kanada. Jag kollade på honom med en rynka i pannan, hur dum fick man vara, han ryckte på axlarna och det kändes som om han kunde läsa mina tankar.
- Vi måste hem till Sapp.
- Varför?
- Jag vet inte, men hon ringde mig för några minuter sedan, och det hördes som om någon…. Kidnappade henne! Han kollade chockat på mig.
- Va? KIDNAPPADE? Detta är inget att skoja om Justin. Han kollade underlugg på mig, även fast han inte hade någon lugg.
- Ser det ut som om jag skojar? Han skakade på huvudet och jag drogs iväg i mina egna tankar igen. Efter en stund när Kenny tagit upp datan och klickat sig in på någon flight-site sa han:
- Privatjet? Då går det inte ett förens imorgon kvä.. började han, men jag avbröt honom.
- Jag behöver inget jävla privatjet, ett plan, punkt. Kenny nickade och jag reste mig upp, gnuggade tinningarna och gick fram och tillbaka på vardagsrums golvet.

- Det är jag inte så säker på. Plötsligt blev det svart. Jag började skrika.
- Käft din jävla hora, det var en okänd röst som talade. Antagligen den som hade dragit påsen för mitt huvud. Jag kände tyg mot min kind och skrek ännu mer.
Jag slutade plötsligt skrika. Jag hade fortfarande krafter kvar att sparka och slås. Jag började sparka med benen och gjorde allt för att männen skulle släppa mig, de gjorde det inte.
- Vad fan! Skrek killen som jag hade pratat med från början. Han ryckte mobilen ur mina händer och jag hörde ett klickande ljud när han la på. Då började jag skrika igen.
- HJÄLP! HJÄLP! En hård näva fick tyst på mig. Tvärt, rakt, sedan höll jag tyst. Lät de bära mig. Det var fortfarande kallt om benen, klänningen hade åkt upp och visade nu en bra bit av mina underkläder, dock bara trosorna. Jag började hacka tänder.
- Justin.. viskade jag ohörbart, han sov nog nu. Han hade nog inte vaknat av min signal, men han skulle se det när han vaknade, hoppades jag. Männen la mig någon stans, med tanke på gummidukarna på golvet var det antagligen en baklucka på en bil, jag stelnade till. Vart skulle jag. Jag kände det bubbla långt ner i halsen, jag fick inte spy här. Inte inne i den är jävla masken.
Jag hade rätt, jag var fast i en bils baklucka. Jag fick det klart för mig när jag hörde bakluckan stängas. Jag hade knappt märkt det, men tårar rann nerför min kind. Jag fattade inte ens varför de var här! Vad ville de ha? Ville de bara kidnappa någon, eller hade de ett syfte?
När jag kände att bilen började bromsas in kände jag igen allt från drömmarna, inte den första drömmen dock. Men allt var annorlunda i drömmarna, rummen var annorlunda. Detta kanske bara var en slump? Allt detta kanske var en slump. De kanske fanns fler Sapphire Pierce i denna stad? Sedan förstod jag att det var omöjligt. Näst intill omöjligt. Pierce var ett av de ovanligaste namnen, visst de fanns folk som hette det. Men inte så många. Och en av släktena som hade namnet var vår släkt, och det fanns ingen annan i vår släkt som hette Sapphire Pierce, de letade alltså efter mig.
Jag blinkade gång på gång, men jag såg ändå ingenting. Allt var fortfarande svart. Det ända som lyste upp lite av tygpåsen var lampan som lös i bakluckan. Tygpåsen hade små små hål, jag kunde inte trycka igenom någonting. Men och jag tog upp händerna mot ansiktet såg jag de, inte klart. Men bakom hålen. Påsen var inte virkad, och jag visste inte vilket material den var gjord av, men jag kände igen den. Tyget kände jag igen.
Plötsligt öppnade luckan och jag blundade igen. Det var lättare att blunda och försöka känna igen saker än att känna igen saker samtidigt som jag såg, en liten del av världen. Någon böjde sig ner och lyfte upp mig i sin omfamning. Sista drömmen.
Jag vaknade av att mobilen ringde, det var Sapp, mitt hjärta dunkade i trehundrafyrtio när jag tryckte på svara.
- Är du Sapphire Pierce?
Va?
- Nej, sa någon tyst, det var en skakig röst, Sapp.
- Är det inte du? Det var en hård röst som talade, samma som hade frågat efter hennes namn.
Jag började skaka, kontroll löst. Vad hände? VAD HÄNDE JUST NU, PÅ ANDRA SIDAN LUREN?
- Det är jag inte så säker på. Jag hörde skrik, Sapp. Jag var för chockad för att skrika, chocken hade fyllt hela mitt huvud.
- Käft din jävla hora, det var inte samma röst längre, denna hade en brytning, jag hade ingen aning om på vilket språk, men någon slags brytning var det. Det var alltså minst två personer.
- Vad fan! utbrast killen utan brytning. Sedan bröts samtalet. Jag höll fortfarande mobilen tryckt mot örat. Lyssnade på de harmoniska, men ändå stressade pipningarna.
Pip, pip, pip.
Efter flera minuter av pipande reste jag mig tvärt och torkade bort tårarna som rann ner för kinderna. Det ända jag kunde tänka på hela vägen ner till Kennys rum var Sapp. Sapp, Sapp Min Sapp.
Jag bankade två gånger, hårt på Kennys hotelldörr. Han öppnade dörren och fattade vinken ganska snabbt när han såg mitt röd gråtna ansikte och släppte in mig med en orolig min. Det var mitt i natten, men han hade hunnit dra på sig ett par jeans och en stor vit tröja.
Vi gick vidare in mot vardagsrummet när jag dragit av mig skorna och satte oss ner i den mjuka soffan, Kenny vände sig mot mig och såg allvarlig ut.
- Justin, vad har hänt?
- Vi måste hem.
- Vi ör typ hemma. Till Kanada. Jag kollade på honom med en rynka i pannan, hur dum fick man vara, han ryckte på axlarna och det kändes som om han kunde läsa mina tankar.
- Vi måste hem till Sapp.
- Varför?
- Jag vet inte, men hon ringde mig för några minuter sedan, och det hördes som om någon…. Kidnappade henne! Han kollade chockat på mig.
- Va? KIDNAPPADE? Detta är inget att skoja om Justin. Han kollade underlugg på mig, även fast han inte hade någon lugg.
- Ser det ut som om jag skojar? Han skakade på huvudet och jag drogs iväg i mina egna tankar igen. Efter en stund när Kenny tagit upp datan och klickat sig in på någon flight-site sa han:
- Privatjet? Då går det inte ett förens imorgon kvä.. började han, men jag avbröt honom.
- Jag behöver inget jävla privatjet, ett plan, punkt. Kenny nickade och jag reste mig upp, gnuggade tinningarna och gick fram och tillbaka på vardagsrums golvet.
_________________
KANSKE KOMMER MER IKVÄLL!
KOMMENTERAChapter 71 - We are young

Previosly:
Inget gick att urskildra. Jag lutade mig ner i soffan med mobilen hårt tryckt mot bröstet. Jag tryckte den hårdare och hårdare tills jag somnade, med mobilen hårt tryckt mot bröstet. Utan en ända ringsignal.
-
bild
-
SAPP:
SAPP:
Musik hördes långt innan jag kommit fram. Jag trodde det skulle bli en lugn fest, utan alkohol. Jag kunde glömma det, och rikta in mig på något annat. Massor av fulla ungdomar, från min klass. Inte bra.
Jag gick sakta och osäkert fram mot stranden, Eddie kom och mötte mig. Han hade en öl i handen och såg lite halvt borta ut.
- Hej Sapp.. Han dröjde ut mitt namn en stund. Jag kollade mig omkring, letade med blicken efter Bella. Men fick inte syn på henne. Jag kollade upp i hans blåa ögon och log.
- Hej Eddie.
- Vill du ha? Han sträckte fram ölen mot mig.
- Nej, jag dricker inte. Sa jag kort och tryckte hans hand mjukt mot honom. Han suckade.
- Alltså, du måste dricka någon gång.
- Och den gången ska inte bli idag, jag log prövande och kollade sedan runt omkring mig igen.
- Letar du efter någon? Eddie lät sur.
- Ja, Bella. Har du sett henne? frågade jag. Han skakade på huvudet.
- Nej, det finns cola där borta om du vill ha? Jag nickade.
- Visst!
-
Jag hatade fester. Verkligen hatade. Det slutade aldrig bra, inte denna gången heller. Taylor och Jordan hade börjat bråka. Om jag hade uppfattat det rätt hade Jordan stött på Taylors flickvän, Emma. Taylor hade blivit rasande. De slogs helt öppet, blod rann nerför deras munnar och näsor och de båda hade fått rejäla blåtiror över ögonen. Jag vågade först inte göra något. Vågade bara stå där och se ut som ett fån, betrakta de båda parterna som om det var en boxningsmatch jag kollade på, inte ett bråk på stranden, mellan två annars så goda vänner. Matchen pågick länge. Men när jag frågade Bella, som jag tillslut hittat om hur mycket klockan varit när de börjat tills nu, hade det bara gått 7 minuter. Jag suckade om och om igen. Tillslut hjälptes Eddie och Eric varandra att dra väck de olika kamphundarna från varann. När Taylor och Jordan tagit en varsin öl började festen igen.
- Okej om jag går hem? frågan var riktad mot Bella som stod framför mig med magtröja och blå mini-shorts, men det var inte hon som svarade.
- Nej, festen har ju redan börjat! Utbrast Eddie.
- Men jag vill tyvärr inte vara kvar längre, jag log stort och irriterat mot honom och vände mig om.
- Hejdå, ses någon dag. Någon ryckte tag i min arm, med tanke på att händerna var grova och hårda förstod jag att det var Eddie som dragit tag i mig.
- Du får inte gå än. Jag suckade och kollade tillbaka på honom.
- Nehe varför inte?
- För att vi måste dansa först. Han drog ut mig på dansgolvet och jag såg i ögonvrån att Bella suckade. Hon kollade mot oss och jag log stort mot henne. Jag visste att hon varit kär i Eddie i evigheter, hon hade aldrig sagt det, men man såg det på allt hon gjorde nära honom, hur hon rörde sig, hur hon pratade hur hon kollade på honom hela tiden. Jag hade länge trott att Eddie gillade henne tillbaka, men jag hade fått bekräftat att han inte gjorde det. Han gillade mig, men jag gillade inte honom. Alls.
Jag hade smugit från dansplatsen när Eddie vänt sig om och pratat med någon kille som jag inte kände, med andra ord. De hade kommit personer från andra klasser, andra årskurser och kanske till och med folk från andra skolor. Denna festen började verkligen spåra ur.
Jag fick syn på ett träd lite längre bort och gick fram till det, jag suckade djupt när jag satte mig ner och lutade huvudet mot trädstammen. Plötsligt höjdes musiken och ut ur högtalarna strömmade låten ”We are young” med fun. Jag älskade denna låten! Jag log stort och diggade lite med fötterna. Jag fortsatte le när låten var slut. Låten efter förvånade mig, ”Boyfriend” med Justin började spelas, då blev jag ännu gladare. Jag diggade med i den underbara låten och drog upp mobilen för att messa Justin. När jag fick ett sms. Jag såg bara en liten remsa längst uppe på mobilen först, och den lilla remsa gjorde mig skräckslagen.
-
’Detta är visst du;) ’ stog det. Jag stirrade på remsan tills den försvann, sedan fick jag ett till, ett foto. Jag öppnade med darrande händer smset och kollade länge på mig.
Det var en bild, på mig. Jag tryckte fram bilden och studerade den. Jag satt under trädet och log, det var taget för bara några minuter sedan. Jag blev stalkad. Jag kollade i panik upp förde blicken runt om mig. Jag såg inget, inget alls. Det hade inte blivit så mörkt än, och bilden, någon eller några hade tagit var lite mörk, det hade varit dåligt ljus där de suttit. Eller ståt. Jag förde blicken runt mig igen. Sedan reste jag mig upp och gick raka vägen mot festen. ”Boyfriend” hade tagit slut och nu spelades ”Whistle” med Flo Rida. Det var en hyffsat bra låt, så jag började dansa. För att glömma smset.
-
Jag hade sagt hejdå till Eddie och Bella. De hade tyckt det var tråkigt att jag skulle gå, men de hade tillslut gett sig, det var ju faktiskt mörkt och klockan var mycket. Jag kände mig barnslig som tänkte på sådant, men jag hade lovat Justin att ringa när jag kommit hem och jag längtade bara efter hans röst, så jag fick skynda mig hem.
Jag slog snabbt Justin nummer med ett leende på läpparna, jag kunde det utantill. Jag tryckte på ”ring” knappen och tryckte mobilen mot örat.
- Är du Sapphire Pierce? Jag stannade och kollade paralyserat rakt fram. Jag hörde andetag bakom mig.
- Nej, sa jag tyst.
- Är det inte du? Jag vände mig om. Mannen hade bruna ögon, han var flintskallig. Jag rös av obehag av hans närvaro, och även fast det inte var kallt reste sig håren på mina armar.
Jag skakade på huvudet.
- Det är jag inte så säker på. Plötsligt blev det svart. Jag började skrika.
- Käft din jävla hora, det var en okänd röst som talade. Antagligen den som hade dragit påsen för mitt huvud. Jag kände tyg mot min kind och skrek ännu mer.
_______________________________

Inget gick att urskildra. Jag lutade mig ner i soffan med mobilen hårt tryckt mot bröstet. Jag tryckte den hårdare och hårdare tills jag somnade, med mobilen hårt tryckt mot bröstet. Utan en ända ringsignal.
Musik hördes långt innan jag kommit fram. Jag trodde det skulle bli en lugn fest, utan alkohol. Jag kunde glömma det, och rikta in mig på något annat. Massor av fulla ungdomar, från min klass. Inte bra.
Jag gick sakta och osäkert fram mot stranden, Eddie kom och mötte mig. Han hade en öl i handen och såg lite halvt borta ut.
- Hej Sapp.. Han dröjde ut mitt namn en stund. Jag kollade mig omkring, letade med blicken efter Bella. Men fick inte syn på henne. Jag kollade upp i hans blåa ögon och log.
- Hej Eddie.
- Vill du ha? Han sträckte fram ölen mot mig.
- Nej, jag dricker inte. Sa jag kort och tryckte hans hand mjukt mot honom. Han suckade.
- Alltså, du måste dricka någon gång.
- Och den gången ska inte bli idag, jag log prövande och kollade sedan runt omkring mig igen.
- Letar du efter någon? Eddie lät sur.
- Ja, Bella. Har du sett henne? frågade jag. Han skakade på huvudet.
- Nej, det finns cola där borta om du vill ha? Jag nickade.
- Visst!
-
Jag hatade fester. Verkligen hatade. Det slutade aldrig bra, inte denna gången heller. Taylor och Jordan hade börjat bråka. Om jag hade uppfattat det rätt hade Jordan stött på Taylors flickvän, Emma. Taylor hade blivit rasande. De slogs helt öppet, blod rann nerför deras munnar och näsor och de båda hade fått rejäla blåtiror över ögonen. Jag vågade först inte göra något. Vågade bara stå där och se ut som ett fån, betrakta de båda parterna som om det var en boxningsmatch jag kollade på, inte ett bråk på stranden, mellan två annars så goda vänner. Matchen pågick länge. Men när jag frågade Bella, som jag tillslut hittat om hur mycket klockan varit när de börjat tills nu, hade det bara gått 7 minuter. Jag suckade om och om igen. Tillslut hjälptes Eddie och Eric varandra att dra väck de olika kamphundarna från varann. När Taylor och Jordan tagit en varsin öl började festen igen.
- Okej om jag går hem? frågan var riktad mot Bella som stod framför mig med magtröja och blå mini-shorts, men det var inte hon som svarade.
- Nej, festen har ju redan börjat! Utbrast Eddie.
- Men jag vill tyvärr inte vara kvar längre, jag log stort och irriterat mot honom och vände mig om.
- Hejdå, ses någon dag. Någon ryckte tag i min arm, med tanke på att händerna var grova och hårda förstod jag att det var Eddie som dragit tag i mig.
- Du får inte gå än. Jag suckade och kollade tillbaka på honom.
- Nehe varför inte?
- För att vi måste dansa först. Han drog ut mig på dansgolvet och jag såg i ögonvrån att Bella suckade. Hon kollade mot oss och jag log stort mot henne. Jag visste att hon varit kär i Eddie i evigheter, hon hade aldrig sagt det, men man såg det på allt hon gjorde nära honom, hur hon rörde sig, hur hon pratade hur hon kollade på honom hela tiden. Jag hade länge trott att Eddie gillade henne tillbaka, men jag hade fått bekräftat att han inte gjorde det. Han gillade mig, men jag gillade inte honom. Alls.
Jag hade smugit från dansplatsen när Eddie vänt sig om och pratat med någon kille som jag inte kände, med andra ord. De hade kommit personer från andra klasser, andra årskurser och kanske till och med folk från andra skolor. Denna festen började verkligen spåra ur.
Jag fick syn på ett träd lite längre bort och gick fram till det, jag suckade djupt när jag satte mig ner och lutade huvudet mot trädstammen. Plötsligt höjdes musiken och ut ur högtalarna strömmade låten ”We are young” med fun. Jag älskade denna låten! Jag log stort och diggade lite med fötterna. Jag fortsatte le när låten var slut. Låten efter förvånade mig, ”Boyfriend” med Justin började spelas, då blev jag ännu gladare. Jag diggade med i den underbara låten och drog upp mobilen för att messa Justin. När jag fick ett sms. Jag såg bara en liten remsa längst uppe på mobilen först, och den lilla remsa gjorde mig skräckslagen.
-
’Detta är visst du;) ’ stog det. Jag stirrade på remsan tills den försvann, sedan fick jag ett till, ett foto. Jag öppnade med darrande händer smset och kollade länge på mig.
Det var en bild, på mig. Jag tryckte fram bilden och studerade den. Jag satt under trädet och log, det var taget för bara några minuter sedan. Jag blev stalkad. Jag kollade i panik upp förde blicken runt om mig. Jag såg inget, inget alls. Det hade inte blivit så mörkt än, och bilden, någon eller några hade tagit var lite mörk, det hade varit dåligt ljus där de suttit. Eller ståt. Jag förde blicken runt mig igen. Sedan reste jag mig upp och gick raka vägen mot festen. ”Boyfriend” hade tagit slut och nu spelades ”Whistle” med Flo Rida. Det var en hyffsat bra låt, så jag började dansa. För att glömma smset.
-
Jag hade sagt hejdå till Eddie och Bella. De hade tyckt det var tråkigt att jag skulle gå, men de hade tillslut gett sig, det var ju faktiskt mörkt och klockan var mycket. Jag kände mig barnslig som tänkte på sådant, men jag hade lovat Justin att ringa när jag kommit hem och jag längtade bara efter hans röst, så jag fick skynda mig hem.
Jag slog snabbt Justin nummer med ett leende på läpparna, jag kunde det utantill. Jag tryckte på ”ring” knappen och tryckte mobilen mot örat.
- Är du Sapphire Pierce? Jag stannade och kollade paralyserat rakt fram. Jag hörde andetag bakom mig.
- Nej, sa jag tyst.
- Är det inte du? Jag vände mig om. Mannen hade bruna ögon, han var flintskallig. Jag rös av obehag av hans närvaro, och även fast det inte var kallt reste sig håren på mina armar.
Jag skakade på huvudet.
- Det är jag inte så säker på. Plötsligt blev det svart. Jag började skrika.
- Käft din jävla hora, det var en okänd röst som talade. Antagligen den som hade dragit påsen för mitt huvud. Jag kände tyg mot min kind och skrek ännu mer.
_______________________________
NU HÄNDER DET SAKER! Vad kommer ske nu!?

KOMMENTERA FÖR MER!
Eller vill ni att jag ska sluta? :'/Bra o dåliga nyheter

Dålig nyhet:
Kommer nog inget idag:/ tyvärr ://<33
MEN. Kommer mycket imorgon istället :'//<333
Chapter 70 - Time?

JUSTIN
När jag tryct av samtalet med Sapp saknade jag redan hennes lena röst. Scooter kollade på mig med stora nyfikna ögon, hans hår låg rakt på huvudet och det hela såg nästan komiskt ut. Han stampade också med foten.
- Måste jag fråga vem du pratade med, eller vet jag redan? Jag flinade och nickade.
- Du måste nog fråga, jag var ironisk, men han skojjade med mig och kollade med stora ögon på mig.
- Va? Ska jag gissa? Jag nickade.
- Din mamma? Jag skakade på huvudet. Din pappa? Jag skakade på huvudet igen.
- Sapphire? Jag nickade.
- Jag fick rätt, han skojjade bara med mig.
- Vad ville du? Jag avbröt faktiskt mitt samtal! Jag kollade surt på honom, han sträckte upp händerna i lysten och skakade på huvudet i en "sorry-sorry" gest.
- Klockan är 12, och du har en interjuv ikväll.
- Tid? Jag försökte se så engagerad ut som möjligt.
- 5.
- Hur mycket är klockan i Pennsylvania då? Scooter ryckte på axlarna och gjorde ansats att gå mot dörren.
- Ingen aning. Ta reda på det, glöm inte interjuven ikväll, Kenny kommer och hämtar dig halv 5. Han blinkade med ena ögat innan han lämnade mig ensam. Jag suckade och tog upp mobilen. Skulle det kännas för beroende om jag messade henne? Jag nickade för mig själv, det skulle vara som om jag stalkade henne. Inte bra.
-
Interjuven hade varat i år. Jag hade nästan somnat i interjuv-stolen. Tills han sa:
- Och jag har hört att du skaffat tjej? Jag sträkte på mig och rättade till t-shirten jag hade på mig.
- Ja, Sapp, sa jag och killen nickade. Gå inte in på ditaljer, gå inte in på ditaljer.
- Jag hörde att hennes mamma hade blivit mördad. Fan.
- Ehhmm... Ja, vi vet inte så mycket om det.
- Vi? Jag ville bara strypa honom.
- Vi. Snälla kan vi sluta prata om det, jag har inget att säga eller tillägga.
- Okej, vi lämnar ämnet, för din skull.
-
En action hade börjat på tv:n medans jag ringt Sapps telefon om och om igen. Inget svar. Jag började bli orolig. Magen värkte av oro och jag skickade iväg ett hjälplöst sms.
' Sapp svara! Jag är skit orolig! du har inte blivit full va? Snälla svara när jag ringer, älskar dig. '
Inget svar, detta kändes som tortyr. Hon kanske inte hade kommit hem från festen ännu. Jag kollade på klockan men kunde inte urskildra siffrorna. Inget gick att urskildra. Jag lutade mig ner i soffan med mobilen hårt tryckt mot bröstet. Jag tryckte den hårdare och hårdare tills jag somnade, med mobilen hårt tryckt mot bröstet. Utan en ända ringsignal.
--
- Hejdå! Jag vände mig om och vinkade lite till pappa han vinkade tillbaka.
När jag gick där, mot stranden hade jag näst intill redan glömt drömmen, men det visade sig att jag aldrig skulle göra det. Just efter denna kvällen.
När jag tryct av samtalet med Sapp saknade jag redan hennes lena röst. Scooter kollade på mig med stora nyfikna ögon, hans hår låg rakt på huvudet och det hela såg nästan komiskt ut. Han stampade också med foten.
- Måste jag fråga vem du pratade med, eller vet jag redan? Jag flinade och nickade.
- Du måste nog fråga, jag var ironisk, men han skojjade med mig och kollade med stora ögon på mig.
- Va? Ska jag gissa? Jag nickade.
- Din mamma? Jag skakade på huvudet. Din pappa? Jag skakade på huvudet igen.
- Sapphire? Jag nickade.
- Jag fick rätt, han skojjade bara med mig.
- Vad ville du? Jag avbröt faktiskt mitt samtal! Jag kollade surt på honom, han sträckte upp händerna i lysten och skakade på huvudet i en "sorry-sorry" gest.
- Klockan är 12, och du har en interjuv ikväll.
- Tid? Jag försökte se så engagerad ut som möjligt.
- 5.
- Hur mycket är klockan i Pennsylvania då? Scooter ryckte på axlarna och gjorde ansats att gå mot dörren.
- Ingen aning. Ta reda på det, glöm inte interjuven ikväll, Kenny kommer och hämtar dig halv 5. Han blinkade med ena ögat innan han lämnade mig ensam. Jag suckade och tog upp mobilen. Skulle det kännas för beroende om jag messade henne? Jag nickade för mig själv, det skulle vara som om jag stalkade henne. Inte bra.
-
Interjuven hade varat i år. Jag hade nästan somnat i interjuv-stolen. Tills han sa:
- Och jag har hört att du skaffat tjej? Jag sträkte på mig och rättade till t-shirten jag hade på mig.
- Ja, Sapp, sa jag och killen nickade. Gå inte in på ditaljer, gå inte in på ditaljer.
- Jag hörde att hennes mamma hade blivit mördad. Fan.
- Ehhmm... Ja, vi vet inte så mycket om det.
- Vi? Jag ville bara strypa honom.
- Vi. Snälla kan vi sluta prata om det, jag har inget att säga eller tillägga.
- Okej, vi lämnar ämnet, för din skull.
-
En action hade börjat på tv:n medans jag ringt Sapps telefon om och om igen. Inget svar. Jag började bli orolig. Magen värkte av oro och jag skickade iväg ett hjälplöst sms.
' Sapp svara! Jag är skit orolig! du har inte blivit full va? Snälla svara när jag ringer, älskar dig. '
Inget svar, detta kändes som tortyr. Hon kanske inte hade kommit hem från festen ännu. Jag kollade på klockan men kunde inte urskildra siffrorna. Inget gick att urskildra. Jag lutade mig ner i soffan med mobilen hårt tryckt mot bröstet. Jag tryckte den hårdare och hårdare tills jag somnade, med mobilen hårt tryckt mot bröstet. Utan en ända ringsignal.
__________________________________________________________________________________________
Förlåt för så lite!<3 KOMMER MER IMON..
MELLANKAPITEL, MELLANKAPITEL ;))

KOMMENTERA
Chapter 69 - Just a dream

SAPP:
* Jag såg ingenting. Det var helt svart. Allt var svart, världen var svart. Jag förökte blinka försökte kommunicera med någon, det gick inte, det var omöjligt. Jag hörde bara dova röster, det kändes som om det var inne i min hjärna som  det pratandes, men det var det inte. De var någon utanför min bubbla som pratade. Någon utomstående.
- Ska hon vara här inne? Jag kände att någon börde upp mig, kände de syarka armarna mot mina knän och nacken. Jag kände tårarna rinna nerför mina kinder, vad var det som hände, vad var det som hänt? Någon lyfte upp mig och jag kände kalla luft pustar mot mina bara ben, jag hade fortfarande den blommiga klänningen på mig, och de vita ballerina skorna. Jag kunde höra killen som bärde mig skor mot en jordig mark. Det var antagligen fullt med kvistar, de bröts hela tiden. Hans bröstkorg var muskolös och hård. Jag låtsades att den var varm, för att klara av de.
- Fan, han svärde när man hörde hans skor glegga mot geggan.
Efter en stund kände jag något kallt omfamna mig igen, men detta kändes fuktigare, vi var inte ute längre. Vi var inne i en källare av något slag, en kall jordkällare kanske.
- Ska jag slänga in henne där? Jag drog ett hårdare tag om hans shorta och försökte hålla mig fast så länge jag kunde. Jag hörde gångjärn tjuta, de öppnade en dörr. Vad gjorde de? Jag började stor böla igen, försökte fortfarande hålla mig kvar i hans famn, tro det eller ej ville jag inte lämna den där kalla famnen, jag hatade honom. Men hälldre bli buren än va i en bur. HAn försökte släppa ner mig, men jag höll mig fast.
- Släpp då för helvete jävla bitch. Jag släppte han tvärt. Jag föll genast ner på hårt stengolv. Jag skrek till, det brände i svanskotan. JAg skrek igen, högre denna gången. Om man fick ont brukade de gå över, inte denna gången.
Männen gick skrattande där ifrån, jag släpade mig fram till närmsta hörn och drog av mig den stora säck jag hade på huvudet. Jag kollade img runt, det var för mörkt för att jag skulle kunna se något. Längst bort i rummet såg jag ett litet ljus, jag reste mig upp och sprang mot ljuset. Jag märkte gallret för sent och sprang rakt in i det. De panikslagna tårarna rann nerför kinderna. Då förstod jag det.
Jag hade blivit kidnappad. *
Jag fantiserade om Justins läppar när jag vaknade, paniklagen. Jag låtsades höra hans röst i mitt öra.
- Scch, bara en dröm, vakna älskling. Men jag hörde den inte, för han var inte här. Och han skulle inte komma tillbaka förens om 1 vecka.
JUSTIN:
-bild-
EFTER SAPPS SAMTAL:
- Justin!? Scooter tittade allvarligt på mig. JAg kollade förvånat upp mot honom.
- Va?
- Du är beroende av henne va? Han log ett snet retfullt leende. Men jag log bara tillbaka.
- Eeehmm. Jag kunde inte motargumentera.
- Det är du. Jag suckade och nickade.
- Ja. Jag är lite av beroende av henne.
- Gulligt. Han vände sig om och gick ut ur rummet med en vindpust.
- Han är bara avundsjuk, skrattade Kenny. Jag skrattade också och reste mig sedan upp.
Blixtrarna blände mig. Jag var tvungen att blinka några gånger innan jag kunde se igen. Jag skulle precis gå vidare när jag kände en hand på min axel.
- Nejmen hej! Jag kollade upp i de välbekanta bruna ögonen.
- Selena, jag försökte låta engagerad, men egentligen ville jag inte att hon skulle komma fram till mig, inte nu, inte såhär, inte just HÄR. Inte bland folk.
- Så kul att mötas här, fick hon fram sig. Jag nickade och försökte le, det såg nog mest ut som en meningslös grimasch. Hon kramade om mig, en sådan här "vi-är-bara-vänner-kram". Jag kramade henne tillbaka. Framför kamerorna. Leendet jag log när hon släppt mig var inte falskt, det var sant. Detta behövde jag inte låtsas.
- Ska vi? frågade hon och log ett av de leendena jag älskat mest. Hon pekade bort mot slutet av röda-mattan. Vi skulle alla samlas i en särskild sal. Vi hade bara några meter dit. Jag nickade och vi började gå mot slutet. Vi "poserade" för kamerorna samtidigt. Jag log bara. Men Selena gjorde papsen tjänster genom att lägga handen på höften och "posera" lite mer än jag. Jag log stort och kollade på henne.
När vi äntligen kommit in i samlingssalen satte vi oss långtbak bredvid varann. Hon var faktiskt den jag kände mest, det var ju inget fel att sita bredvid henne?
SAPP:
Jag hade redan joggat 1 mil, sprungit lite på motionsbandet och gjort ett helt övningspass situps och armhävningar. Jag visste inte vad jag skulle göra nu, jag satte mig svettig som jag var ner i soffan. Jag skulle precis resa mig upp och lämna rummet när pappa kom från sitt rum. Han hade semester och hade sovit ovanligt länge, jag sneglade mot klockan. Den var bara halv 1.
- Har du haft en riktigt vidrig mardröm? Han skrattade till lite, jag kollade allvarligt på honom och mumlade:
- Det också.
- Vad har du gjort då? Han kollade fortskande på mig, han hade nog inte hört vad jag mumlat.
- Joggat, tränat och ännu mer jogg, jag reste mig upp och gick ut i hallen.
- Jag ska jogga en liten runda, jag kommer tillbaka om tre kvart eller sådär.
- Bara för att du saknar honom behöver du inte joga ihjäl dig. Jag suckade och drog på mig skorna.
- Jag måste bara ha någonting att göra.
- Mys med mig, vi kan kolla på någon bra film? Jag gick ut och stängde dörren tyst. Jag hade inte lust att kolla på film, inte hemma och inte med pappa. Det påminde för mycket om mamma. Då flöt tragedin upp till ytan igen, mordet. Allt kom tillbaka. Jag började kuta mot den lilla sjön, det var min favoritrunda. Till sjön och tillbaka. Jag älskade just den rundan.
-
- Sapphire.
- Hej älskling, det var Justin. Mitt hjärta hoppade några extra steg.
- Hej! Vad gör du?
- Sitter på mitt hotellrum, har det fruktansvärt tråkigt, utan dig. Jag kom precis hem från galan.
- Saknar dig med. Hur var det där då?
- Jag träffade Selena.
- Roligt?
- Nja, sådär, saknade dig för mycket. Jag skrattade till.
- Jag saknar dig med, när kommer du hem?
- Om 6 dagar.
- Jag kommer dö.
- Det får du inte, han skrattade till. Vad har du gjort idag då?
- Joggat, joggat, joggat och tränat.
- Sapp, det är inte bra att du tränar så mycket.
- Jag vet, men jag har inget annat att göra.
- Umgås med Eddie och Bella.
- Du gillar inte Eddie.
- Jag behöver inte gilla dina kompisar, skrattade han.
- Bla bla.
- Skulle inte du på någon fest av något slag i dag?
- Jo, frågan är bara, vem fan kom på klassfester?
- Bra fråga. Det är bara något som man gör.
- Det är en riktigt dålig idé tycker jag.
- Du får ju umgås.
- Men jag får inte prata med dig, han skrattade till. Man hörde att han kliade sig i nacken.
- Träffade du någon rolig på galan då?
- Chris, Rihanna, Selena och Katy Perry bland annat. Han hade försökt att understryka Selena så lite som möjligt. Men jag hade hört det mest, som om han hade skrikit det i mitt öra.
- Jaså, du träffade Sel?
- Ja, det gjorde jag. Han lät halvt sur.
- Du gillar inte att prata om ex va? Skojjade jag.
- Sapp! han suckade tungt, men jag hörde att han log. Min tanke förtydligades när jag hörde han skratta till.  Jag hörde ett dovt knackande från telefonen.
- Vänta lite. Jag hörde dova röster från telefonen.
- Jag måste dra, men hörs vi ikväll?
- Ska jag ringa när jag varit iväg?
- Gör det, ses puss hejdå. Jag la på. Jag blickade mot klockan, den hade redan slagit 3.
-
- När kommer du tillbaka ikväll? Jag drog lite i klänningen. Den satt perfekt på min (jag erkännde det aldrig högt) slanka kropp.
- Jag vet inte, jag kanske aldrig kommer, skojjade jag.  Han log och drog in mig i en kram. Jag försökte slita mig loss från hans omfamning.
- Förstör inte mina lockar! utbrast jag och han skrattade. Han skakade om mig i håret och jag kollade surt på honom.
- Jag fixar näst intill aldrig upp mi.. Han avbröt mig.
- Förutom när Justin är här. Jag struntade i hans kommentar.
- Och när jag väl gör det förstör du det! Alltid.
- Du behöver inte fixa dig.
- Dream on honey, skojjage jag och blinkade med ena ögat innan jag drog åt mig min vårjacka, det kunde bli kyligt på kvällarna. Jag drog sedan på mig ballerina skorna och gick ut.
- Hejdå! Jag vände mig om och vinkade lite till pappa han vinkade tillbaka.
När jag gick där, mot stranden hade jag näst intill redan glömt drömmen, men det visade sig att jag aldrig skulle göra det. Just efter denna kvällen.
- Jag saknar dig, viskade jag. Jag låtsades att Justin var här, satt och pratade med honom en stund, innan jag somnade in i djup sömn.


* Jag såg ingenting. Det var helt svart. Allt var svart, världen var svart. Jag förökte blinka försökte kommunicera med någon, det gick inte, det var omöjligt. Jag hörde bara dova röster, det kändes som om det var inne i min hjärna som  det pratandes, men det var det inte. De var någon utanför min bubbla som pratade. Någon utomstående.
- Ska hon vara här inne? Jag kände att någon börde upp mig, kände de syarka armarna mot mina knän och nacken. Jag kände tårarna rinna nerför mina kinder, vad var det som hände, vad var det som hänt? Någon lyfte upp mig och jag kände kalla luft pustar mot mina bara ben, jag hade fortfarande den blommiga klänningen på mig, och de vita ballerina skorna. Jag kunde höra killen som bärde mig skor mot en jordig mark. Det var antagligen fullt med kvistar, de bröts hela tiden. Hans bröstkorg var muskolös och hård. Jag låtsades att den var varm, för att klara av de.
- Fan, han svärde när man hörde hans skor glegga mot geggan.
Efter en stund kände jag något kallt omfamna mig igen, men detta kändes fuktigare, vi var inte ute längre. Vi var inne i en källare av något slag, en kall jordkällare kanske.
- Ska jag slänga in henne där? Jag drog ett hårdare tag om hans shorta och försökte hålla mig fast så länge jag kunde. Jag hörde gångjärn tjuta, de öppnade en dörr. Vad gjorde de? Jag började stor böla igen, försökte fortfarande hålla mig kvar i hans famn, tro det eller ej ville jag inte lämna den där kalla famnen, jag hatade honom. Men hälldre bli buren än va i en bur. HAn försökte släppa ner mig, men jag höll mig fast.
- Släpp då för helvete jävla bitch. Jag släppte han tvärt. Jag föll genast ner på hårt stengolv. Jag skrek till, det brände i svanskotan. Jag skrek igen, högre denna gången. Om man fick ont brukade de gå över, inte denna gången.
Männen gick skrattande där ifrån, jag släpade mig fram till närmsta hörn och drog av mig den stora säck jag hade på huvudet. Jag kollade img runt, det var för mörkt för att jag skulle kunna se något. Längst bort i rummet såg jag ett litet ljus, jag reste mig upp och sprang mot ljuset. Jag märkte gallret för sent och sprang rakt in i det. De panikslagna tårarna rann nerför kinderna. Då förstod jag det.
Jag hade blivit kidnappad. *
Jag fantiserade om Justins läppar när jag vaknade, paniklagen. Jag låtsades höra hans röst i mitt öra.
- Scch, bara en dröm, vakna älskling. Men jag hörde den inte, för han var inte här. Och han skulle inte komma tillbaka förens om 1 vecka.


- Justin!? Scooter tittade allvarligt på mig. JAg kollade förvånat upp mot honom.
- Va?
- Du är beroende av henne va? Han log ett snet retfullt leende. Men jag log bara tillbaka.
- Eeehmm. Jag kunde inte motargumentera.
- Det är du. Jag suckade och nickade.
- Ja. Jag är lite av beroende av henne.
- Gulligt. Han vände sig om och gick ut ur rummet med en vindpust.
- Han är bara avundsjuk, skrattade Kenny. Jag skrattade också och reste mig sedan upp.
Blixtrarna blände mig. Jag var tvungen att blinka några gånger innan jag kunde se igen. Jag skulle precis gå vidare när jag kände en hand på min axel.
- Nejmen hej! Jag kollade upp i de välbekanta bruna ögonen.
- Selena, jag försökte låta engagerad, men egentligen ville jag inte att hon skulle komma fram till mig, inte nu, inte såhär, inte just HÄR. Inte bland folk.
- Så kul att mötas här, fick hon fram sig. Jag nickade och försökte le, det såg nog mest ut som en meningslös grimasch. Hon kramade om mig, en sådan här "vi-är-bara-vänner-kram". Jag kramade henne tillbaka. Framför kamerorna. Leendet jag log när hon släppt mig var inte falskt, det var sant. Detta behövde jag inte låtsas.
- Ska vi? frågade hon och log ett av de leendena jag älskat mest. Hon pekade bort mot slutet av röda-mattan. Vi skulle alla samlas i en särskild sal. Vi hade bara några meter dit. Jag nickade och vi började gå mot slutet. Vi "poserade" för kamerorna samtidigt. Jag log bara. Men Selena gjorde papsen tjänster genom att lägga handen på höften och "posera" lite mer än jag. Jag log stort och kollade på henne.
När vi äntligen kommit in i samlingssalen satte vi oss långtbak bredvid varann. Hon var faktiskt den jag kände mest, det var ju inget fel att sita bredvid henne?
Jag hade redan joggat 1 mil, sprungit lite på motionsbandet och gjort ett helt övningspass situps och armhävningar. Jag visste inte vad jag skulle göra nu, jag satte mig svettig som jag var ner i soffan. Jag skulle precis resa mig upp och lämna rummet när pappa kom från sitt rum. Han hade semester och hade sovit ovanligt länge, jag sneglade mot klockan. Den var bara halv 1.
- Har du haft en riktigt vidrig mardröm? Han skrattade till lite, jag kollade allvarligt på honom och mumlade:
- Det också.
- Vad har du gjort då? Han kollade fortskande på mig, han hade nog inte hört vad jag mumlat.
- Joggat, tränat och ännu mer jogg, jag reste mig upp och gick ut i hallen.
- Jag ska jogga en liten runda, jag kommer tillbaka om tre kvart eller sådär.
- Bara för att du saknar honom behöver du inte joga ihjäl dig. Jag suckade och drog på mig skorna.
- Jag måste bara ha någonting att göra.
- Mys med mig, vi kan kolla på någon bra film? Jag gick ut och stängde dörren tyst. Jag hade inte lust att kolla på film, inte hemma och inte med pappa. Det påminde för mycket om mamma. Då flöt tragedin upp till ytan igen, mordet. Allt kom tillbaka. Jag började kuta mot den lilla sjön, det var min favoritrunda. Till sjön och tillbaka. Jag älskade just den rundan.
-
- Sapphire.
- Hej älskling, det var Justin. Mitt hjärta hoppade några extra steg.
- Hej! Vad gör du?
- Sitter på mitt hotellrum, har det fruktansvärt tråkigt, utan dig. Jag kom precis hem från galan.
- Saknar dig med. Hur var det där då?
- Jag träffade Selena.
- Roligt?
- Nja, sådär, saknade dig för mycket. Jag skrattade till.
- Jag saknar dig med, när kommer du hem?
- Om 6 dagar.
- Jag kommer dö.
- Det får du inte, han skrattade till. Vad har du gjort idag då?
- Joggat, joggat, joggat och tränat.
- Sapp, det är inte bra att du tränar så mycket.
- Jag vet, men jag har inget annat att göra.
- Umgås med Eddie och Bella.
- Du gillar inte Eddie.
- Jag behöver inte gilla dina kompisar, skrattade han.
- Bla bla.
- Skulle inte du på någon fest av något slag i dag?
- Jo, frågan är bara, vem fan kom på klassfester?
- Bra fråga. Det är bara något som man gör.
- Det är en riktigt dålig idé tycker jag.
- Du får ju umgås.
- Men jag får inte prata med dig, han skrattade till. Man hörde att han kliade sig i nacken.
- Träffade du någon rolig på galan då?
- Chris, Rihanna, Selena och Katy Perry bland annat. Han hade försökt att understryka Selena så lite som möjligt. Men jag hade hört det mest, som om han hade skrikit det i mitt öra.
- Jaså, du träffade Sel?
- Ja, det gjorde jag. Han lät halvt sur.
- Du gillar inte att prata om ex va? Skojjade jag.
- Sapp! han suckade tungt, men jag hörde att han log. Min tanke förtydligades när jag hörde han skratta till.  Jag hörde ett dovt knackande från telefonen.
- Vänta lite. Jag hörde dova röster från telefonen.
- Jag måste dra, men hörs vi ikväll?
- Ska jag ringa när jag varit iväg?
- Gör det, ses puss hejdå. Jag la på. Jag blickade mot klockan, den hade redan slagit 3.
-
- När kommer du tillbaka ikväll? Jag drog lite i klänningen. Den satt perfekt på min (jag erkännde det aldrig högt) slanka kropp.
- Jag vet inte, jag kanske aldrig kommer, skojjade jag.  Han log och drog in mig i en kram. Jag försökte slita mig loss från hans omfamning.
- Förstör inte mina lockar! utbrast jag och han skrattade. Han skakade om mig i håret och jag kollade surt på honom.
- Jag fixar näst intill aldrig upp mi.. Han avbröt mig.
- Förutom när Justin är här. Jag struntade i hans kommentar.
- Och när jag väl gör det förstör du det! Alltid.
- Du behöver inte fixa dig.
- Dream on honey, skojjage jag och blinkade med ena ögat innan jag drog åt mig min vårjacka, det kunde bli kyligt på kvällarna. Jag drog sedan på mig ballerina skorna och gick ut.
- Hejdå! Jag vände mig om och vinkade lite till pappa han vinkade tillbaka.
När jag gick där, mot stranden hade jag näst intill redan glömt drömmen, men det visade sig att jag aldrig skulle göra det. Just efter denna kvällen.
_________________________________________________________________________________________
MELLAN KAPITEL!
KOMMENTERAChapter 68 - Talk for hours

Plötsligt pep min mobil till, ett sms. Jag öppnade det och chockades av innehållet. Jag öppnade bilden och blinkade gång på gång.. Vad fan?
Det var en bild på mig. Från flygplatsen. Nummret var dolt och det stod ingen text till. Jag fick panik, mobilen gled ut min hand och ner på golvet. Jag rörde inte en min. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag lutade mig ner och tog upp mobilen, tryckte upp Justin och var nära på att skriva ett panik-sms till honom när jag hindrade mig själv. Jag fick inte oroa honom. Han skulle få panik och strypa någon om han inte fick vända planet, och det kunde han inte. Jag la försiktigt ner bilen på sängen och försökte låtsas som ingenting. Tog fram mina vita ballerina skor och la de nedanför fotöljen jag och Justin suttit på för någon dag sedan. Jag kollade på den en stund innan jag satte mig ner i den, jag drog upp benen mot bröstet och pustade ut. Jag ville inte erkänna det, men jag saknade honom, Justin. Min Justin. Okej, jag fick dela han med rätt många. MEn han var ändå delvis min. Jag fnittrade till lite och la min hand mot fotöljens tyg. Min mobil plingade till, det var knappt jag vågade resa mig upp och kollade på smset. Men jag gjorde det ändå. Jag pustade ut när jag såg avsändaren, och mitt hjärta började genast pumpa snabbare i bröstet. Jag fnittrade till och öppnade det.
' Jag saknar dig redan. Hur har du det än sålänge? ' Jag skrattade till och förde tummen över bokstäverna.
' Det är sådär, saknar dig med '
' Får egentligen inte mezza, men gör det ändå. Det kostar typ mer på flygplan. ' Jag skrattade till.
' Vi mezzar när du kommer fram istället! Love u. ' Jag tittade på mobilen en stund innan jag gjorde en rörelse mot sängen, jag hann inte så långt innan det plingade till igem.
' Men jag vill ju mezza med dig! ' Jag fnissade till igen, och svarade sedan:
' Vi gör det när du kommer fram! '
' Okej okej, love u. '
' Love u too '
- MAT! ropade pappa från köket. Jag hade näst intill glömt bild-smset när jag gick ut till köket för att äta lunch. Men det kom tillbaka när jag såg pappas glada ansikte när jag satte mig framför honom i köket. Det luktade pizza, jag kollade ner. Åh nej, det blev pizza. Hawaii..
-
Klockan hade redan blivit 11. Justin och jag hade pratat i telefon i snart 3 timmar.
- Jag kommer sakna dig, sa han och jag log.
- Det är en vecka Justin.
- Det känns som år!
- Ska inte du på gala?
- Tidsskillnaden gör skillnad, den börjar snart, de fixar mitt hår. Jag skrattade till och log stort.
- Jaha, men vad kul. Måste du inte gå?
- Jag lägger inte på förens jag gått på den röda mattan.
- Jaha okej.
- Du måste lägga på nu Justin! det var Scooter som pratade i bakrunden.
- Nej! utbrast han.
- Justin du får gå.
- Åhh, okej då, jag ringer imorgon, det kan bli lite sent ikväll. Men du skulle på en fest imorgon va?
- Ja.
- Ragga inte upp någon annan kille bara, jag skrattade till och skakade på huvudet sammtidigt som jag sa:
- Nej då, det lovar jag.
- Vi ses snart, älskar dig puss. Sedan la han på. Jag la på direkt efter. Jag la mobilen på laddning och borstade sedan tänderna, sedan borstade jag håret. När ja var klar gick jag ut till vardagsrummet och skrek:
- Godnatt! till pappas stängda dörr, man hörde ett mummel där innifrån. Jag gick sedan tillbaka till mitt rum och drog av mig de svettiga mjukiskläderna. Jag rättade till kudden och märkte något skumt tyg under, när jag lyfte upp den märkte jag en vit tröja där under. Den var fint vikt och när jag väcklat ut den märkte jag att det var text på den, det visade sig att det stog: "Doing real stuff sucks". Jag skrattade till och drog på mig tröjan. Den luktade Justin. Jag la mig ner på sängen och drog täcket tätare om mig, det blev kallare utan Justin vid min sida.
- Jag saknar dig, viskade jag. Jag låtsades att Justin var här, satt och pratade med honom en stund, innan jag somnade in i djup sömn.
__________________
Det var en bild på mig. Från flygplatsen. Nummret var dolt och det stod ingen text till. Jag fick panik, mobilen gled ut min hand och ner på golvet. Jag rörde inte en min. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag lutade mig ner och tog upp mobilen, tryckte upp Justin och var nära på att skriva ett panik-sms till honom när jag hindrade mig själv. Jag fick inte oroa honom. Han skulle få panik och strypa någon om han inte fick vända planet, och det kunde han inte. Jag la försiktigt ner bilen på sängen och försökte låtsas som ingenting. Tog fram mina vita ballerina skor och la de nedanför fotöljen jag och Justin suttit på för någon dag sedan. Jag kollade på den en stund innan jag satte mig ner i den, jag drog upp benen mot bröstet och pustade ut. Jag ville inte erkänna det, men jag saknade honom, Justin. Min Justin. Okej, jag fick dela han med rätt många. MEn han var ändå delvis min. Jag fnittrade till lite och la min hand mot fotöljens tyg. Min mobil plingade till, det var knappt jag vågade resa mig upp och kollade på smset. Men jag gjorde det ändå. Jag pustade ut när jag såg avsändaren, och mitt hjärta började genast pumpa snabbare i bröstet. Jag fnittrade till och öppnade det.
' Jag saknar dig redan. Hur har du det än sålänge? ' Jag skrattade till och förde tummen över bokstäverna.
' Det är sådär, saknar dig med '
' Får egentligen inte mezza, men gör det ändå. Det kostar typ mer på flygplan. ' Jag skrattade till.
' Vi mezzar när du kommer fram istället! Love u. ' Jag tittade på mobilen en stund innan jag gjorde en rörelse mot sängen, jag hann inte så långt innan det plingade till igen.
' Men jag vill ju mezza med dig! ' Jag fnissade till igen, och svarade sedan:
' Vi gör det när du kommer fram! '
' Okej okej, love u. '
' Love u too '
- MAT! ropade pappa från köket. Jag hade näst intill glömt bild-smset när jag gick ut till köket för att äta lunch. Men det kom tillbaka när jag såg pappas glada ansikte när jag satte mig framför honom i köket. Det luktade pizza, jag kollade ner. Åh nej, det blev pizza. Hawaii..
-
Klockan hade redan blivit 11. Justin och jag hade pratat i telefon i snart 3 timmar.
- Jag kommer sakna dig, sa han och jag log.
- Det är en vecka Justin.
- Det känns som år!
- Ska inte du på gala?
- Tidsskillnaden gör skillnad, den börjar snart, de fixar mitt hår. Jag skrattade till och log stort.
- Jaha, men vad kul. Måste du inte gå?
- Jag lägger inte på förens jag gått på den röda mattan.
- Jaha okej.
- Du måste lägga på nu Justin! det var Scooter som pratade i bakrunden.
- Nej! utbrast han.
- Justin du får gå.
- Åhh, okej då, jag ringer imorgon, det kan bli lite sent ikväll. Men du skulle på en fest imorgon va?
- Ja.
- Ragga inte upp någon annan kille bara, jag skrattade till och skakade på huvudet sammtidigt som jag sa:
- Nej då, det lovar jag.
- Vi ses snart, älskar dig puss. Sedan la han på. Jag la på direkt efter. Jag la mobilen på laddning och borstade sedan tänderna, sedan borstade jag håret. När ja var klar gick jag ut till vardagsrummet och skrek:
- Godnatt! till pappas stängda dörr, man hörde ett mummel där innifrån. Jag gick sedan tillbaka till mitt rum och drog av mig de svettiga mjukiskläderna. Jag rättade till kudden och märkte något skumt tyg under, när jag lyfte upp den märkte jag en vit tröja där under. Den var fint vikt och när jag väcklat ut den märkte jag att det var text på den, det visade sig att det stog: "Doing real stuff sucks". Jag skrattade till och drog på mig tröjan. Den luktade Justin. Jag la mig ner på sängen och drog täcket tätare om mig, det blev kallare utan Justin vid min sida.
- Jag saknar dig, viskade jag. Jag låtsades att Justin var här, satt och pratade med honom en stund, innan jag somnade in i djup sömn.
__________________
Inte jätte bra kapitel :/ Ledsen för de<3
KOMMENTERAKommer inget mer idag:/

Kommer inget mer idag:/ kommer inte få
Sitta nära datan eller mobilen för mamma (ja hon överdriver) ;)<33
Chapter 67 - WTF?

_________________________________________
Chapter 67 -
---------------------------------
Previosly:
- Får jag säga dig en sak? viskade han. Jag nickade och viskade.
- Ja..
- I am your boyfriend, and I will never let you go, I love you.
-
bild
-
Justin:
Hon kramade mig hårdare och burrade in ansiktet i min tröja. Hon grät inte, hon log inte heller.
- Justin, vi måste gå in nu, sa Kenny. Jag struntade i honom. Lät Sapp omfamna mig, jag strök henne långsamt på ryggen i en rytmisk takt.
- Jag kommer sakna dig, viskade hon mot min tröja. Jag nickade.
- Jag kommer sakna dig mer, hon fnissade till och kollade upp mot mig. Sedan skakade hon på huvudet.
- Omöjligt. Jag kysste henne på hjässan och skakade på huvudet.
- Glöm inte att messa, viskade hon.
- Jag lovar, lova att inte hitta en annan kille.
- Lova att inet hitta en annan tjej. Vi började skratta. Tårarna samlades i ögonen, jag fick inte börja gråta. Jag fick inte. En tår rann nerför min kind, Sapp drog väck den med tummen innan den hann falla ner mot marken. Jag såg i ögonvrån i princip hela flygplatsen kolla på oss, men jag kollade bara på Sapp. Sedan la jag en hand mot hennes nacke och kysste henne mjukt på läpparna. Hon besvarade snabbt kyssen.
- Vi måste gå nu Justin. Sapp avslutade kyssen och jag blickade surt mot Kenny.
- Jaja, mumlade jag surt och kollade tillbaka mot Sapp. Hon tog ett steg bak och viftade med handen medan hon log stort.
- Gå nu, annars kommer ni inte fram i tid!
SAPP
Justin gick baklänges mot gaten, jag fnissade och vinkade mot honom. Ha hade gips på benet men hade ett stort grått skydd, så att han ändå kunde gå lite försiktigt. Han gjorde säkert 300 slängkyssar innan han försvann bakom en skylt. Jag skulle precis vända mig om igen när han plötlisgt kom framspringande. Han slängde sig i min omfamning och jag började skratta.
- Justin du måste gå nu.
- Vi kommer inte ses på år.
- 1 vecka.
- 1 år. Jag log mot hans axel.
- Justin! röt Kenny, vi måste åka nu. De åker utan oss annars. Jag släppte Justin och la min ena hand mot hans kind.
- Vi ses snart, jag älskar dig, gå nu. Han skrattade. kysste mig en sista gång och vände sig sedan om med tårar i ögonen.
- Jag kommer sakna dig, sa han när han för sista gången kollade bak mot mig. Sedan försvann han bakom skylten igen. Och denna gången kom han inte tillbaka.
Det var bara en vecka försökte jag intala mig själv.
Men det skulle visa sig vara mycket längre tid än vi hade trott från början...
-
' Fest imorgon kl 5 på stranden. Ta med er badkläder. Klassfest. ' Jag hade fått två likadana sms. Ett från Bella och ett från Eddie. Jag hade inte messat Justin än, det kanske var för tidigt. Det hade bara gått 2 timmar sedan jag sagt adjö på flygplatsen. Pappa hade hämtat mig vid bakdörren, för att inte papsen skulle märka mig, de hade visat sig vara en dålig ide. Papsen hade näst intill sprungit in i bilen och satt sig i sätet bredvid mitt.
' Måste man gå? ' Eddie svarade snabbt.
' Om du inte vill bli utdissad till hösten, ja ;) ' Jag suckade djupt.
' Fan, vill inte gå. Vad ska man ha på sig? ' Han svarade snabbt.
' Ta på dig vad du vill, men det blir nog inte så populärt om Biever kommer med ;) '
' Ha-ha skit kul. Han är i LA, så det går inte '
' Så synd ;) ' Jag slutade svara. Jag gick stället fram till garderoben och tog fram vad jag skulle ha på mig. Jag tog fram en vit blommig knälång kjol. Jag hade inte haft på den så många gånger, men den var riktigt bekväm! Plötsligt pep min mobil till, ett sms. Jag öppnade det men chockades av innehållet. Jag öppnade bilden och blinkade gång på gång.. Vad fan?
- Får jag säga dig en sak? viskade han. Jag nickade och viskade.
- Ja..
- I am your boyfriend, and I will never let you go, I love you.
Hon kramade mig hårdare och burrade in ansiktet i min tröja. Hon grät inte, hon log inte heller.
- Justin, vi måste gå in nu, sa Kenny. Jag struntade i honom. Lät Sapp omfamna mig, jag strök henne långsamt på ryggen i en rytmisk takt.
- Jag kommer sakna dig, viskade hon mot min tröja. Jag nickade.
- Jag kommer sakna dig mer, hon fnissade till och kollade upp mot mig. Sedan skakade hon på huvudet.
- Omöjligt. Jag kysste henne på hjässan och skakade på huvudet.
- Glöm inte att messa, viskade hon.
- Jag lovar, lova att inte hitta en annan kille.
- Lova att inet hitta en annan tjej. Vi började skratta. Tårarna samlades i ögonen, jag fick inte börja gråta. Jag fick inte. En tår rann nerför min kind, Sapp drog väck den med tummen innan den hann falla ner mot marken. Jag såg i ögonvrån i princip hela flygplatsen kolla på oss, men jag kollade bara på Sapp. Sedan la jag en hand mot hennes nacke och kysste henne mjukt på läpparna. Hon besvarade snabbt kyssen.
- Vi måste gå nu Justin. Sapp avslutade kyssen och jag blickade surt mot Kenny.
- Jaja, mumlade jag surt och kollade tillbaka mot Sapp. Hon tog ett steg bak och viftade med handen medan hon log stort.
- Gå nu, annars kommer ni inte fram i tid!
Justin gick baklänges mot gaten, jag fnissade och vinkade mot honom. Ha hade gips på benet men hade ett stort grått skydd, så att han ändå kunde gå lite försiktigt. Han gjorde säkert 300 slängkyssar innan han försvann bakom en skylt. Jag skulle precis vända mig om igen när han plötlisgt kom framspringande. Han slängde sig i min omfamning och jag började skratta.
- Justin du måste gå nu.
- Vi kommer inte ses på år.
- 1 vecka.
- 1 år. Jag log mot hans axel.
- Justin! röt Kenny, vi måste åka nu. De åker utan oss annars. Jag släppte Justin och la min ena hand mot hans kind.
- Vi ses snart, jag älskar dig, gå nu. Han skrattade. kysste mig en sista gång och vände sig sedan om med tårar i ögonen.
- Jag kommer sakna dig, sa han när han för sista gången kollade bak mot mig. Sedan försvann han bakom skylten igen. Och denna gången kom han inte tillbaka.
Det var bara en vecka försökte jag intala mig själv.
Men det skulle visa sig vara mycket längre tid än vi hade trott från början...
-
' Fest imorgon kl 5 på stranden. Ta med er badkläder. Klassfest. ' Jag hade fått två likadana sms. Ett från Bella och ett från Eddie. Jag hade inte messat Justin än, det kanske var för tidigt. Det hade bara gått 2 timmar sedan jag sagt adjö på flygplatsen. Pappa hade hämtat mig vid bakdörren, för att inte papsen skulle märka mig, de hade visat sig vara en dålig ide. Papsen hade näst intill sprungit in i bilen och satt sig i sätet bredvid mitt.
' Måste man gå? ' Eddie svarade snabbt.
' Om du inte vill bli utdissad till hösten, ja ;) ' Jag suckade djupt.
' Fan, vill inte gå. Vad ska man ha på sig? ' Han svarade snabbt.
' Ta på dig vad du vill, men det blir nog inte så populärt om Biever kommer med ;) '
' Ha-ha skit kul. Han är i LA, så det går inte '
' Så synd ;) ' Jag slutade svara. Jag gick stället fram till garderoben och tog fram vad jag skulle ha på mig. Jag tog fram en vit blommig knälång kjol. Jag hade inte haft på den så många gånger, men den var riktigt bekväm! Plötsligt pep min mobil till, ett sms. Jag öppnade det men chockades av innehållet. Jag öppnade bilden och blinkade gång på gång.. Vad fan?
__________________________________________
Ska försöka lägga upp ett till ikväll, får se om jag hinner<3
KOMMENTERASVAR PÅ KOMMENTAR

Svar: Tack!<3
Jag ska inte byta ut Sapp mot Lily, det är bara så att ni får en vink om hur hon ser ut :D
Det är ni som bestämmer :D<3
--------------------------------------------------
OBS. Detta kapitel som kommer nu strax har ett kollage med både Lily och Justin bilder. Men om jag tar väck Lily som Sapp rollen, tar jag såklart inte med bilder på henne ;D<3
KAPITEL KOMMER STRAX!Chapter 66 - I am your boyfriend, and I will never let you go

SAPP:
Jag hade krupit ner i Justins säng. Han la armarna om mig och lät mig vila ansiktet mot hans hals. Hur mycket jag än ville somna, somnade jag inte. Jag låg bara där och hade små vaken-drömmar i flera timmar kändes det som. När jag kollade upp hade det gått en halvtimme. Jag suckade djupt.
- Hur blir det nu? Du har ju brutit benet, ska du tillbaka till LA ändå? Han skrattade till.
- Så lätt kommer jag inte undan.
- Fint att gå med gips på röda mattan.
- Jag vet, nya modet. Alla kommer vilja bryta benet bara för att jag gjort det, skrattade han. Han hade också försökt sova, det hade gått ungifär lika bra som för mig.
- Det gör inte ont när jag ligger här va? frågade jag och gäsoade stort.
- Nej, det gör det inte. Han smekte mig lent över håret.
- Psykologen var konstig. fnittrade han. Jag nickade instämmande.
- Hel skum!
Klockan hade blivit halv 2. Jag hade gått runt med en klump i magen hela dagen, klumpen uppstod när Mrs. Syrkes berättat att de var mordförsök. Den hade blivit värre när jag kom ihåg att Justin suttit i bilen bara några minuter innan det hände, och klumpen skulle inte försvinna innan de sa att det bara var ett stort misstag, bilen tog fyr på sig själv. Men jag visste att det aldrig skullee hända, det var mordsförsök. Han ville mörda mig, jag visste inte varför. Men jag skulle ta reda på det.
JUSTIN:
Sapp låg stilla bredvid mig, klockan hade blivit 2 och jag började få liggsår på benen, kändes det som. Sapp kollade upp mot mig och log smått. Hennes hår var ruffsigt och sött. Jag böjde mig ner och kysste henne på hjässan.
- Ska vi kolla på film? frågade jag nyfiket. Hon nickade, seda reste hon sig upp och gick försiktigt mot dörren. Kenny öppnade den snabbt, han hade antagligen hört fotstegen.
- Vad vill ni ha? Överbeskyddande nummer 1.
- Film, svarade Sapp och log stort. Kenny nickade och gick iväg. Efter en stund kom han tillbaka me ett antal filmer.
- JAg har hört att du gillar Titanic? Han blinkade med ena ögat mot Sapp och kollade sedan mot mig. Jag suckade och himlade med ögonen. Jag hade berättat hur hon blivit när vi kollat. Sapp log stort och nickade djupt.
- JA! Titanic! Hon tog tag i filmen och gick sedan tillbaka mot mig. Kenny gick och tog den från henne när hon lagt sig ner i min säng igen.
SAPP
Två dagar hade gått sedan vi kommit hit. Det var skönt att det äntligen var över! Sjukhuset hade varit för rent och puttinuttit. Det ända som sög med att vi kommit ut från sjukhuset var att Justin skulle åka till LA. Jag skulle bli ensam kvar här, jag hade ju Eddie och Bella, men det var ju inte samma sak. Jag skulle sakna ihjäl mig efter Justin. Han hade missat den första galan, men Justin hade skrivit något lugnande på twitter, så att alla fansen hade lugnat ner sig.
Men, Justin hade först trott att han då kunde ta det lugnt ett tag till, men nej nej, ha måste ändå tillbaka till LA och va på någon gala som var precis efter. Sedan skulle han jobba också, jag tror att Tay skulle va med. Kanske, borde inte de vara klar med sin låt nu?
Kenny stog utanför med den stora svarta bilen, paps och fans hade såklart samlats utanför. Fansen hade bildat ett hjärta med fingrarna, medans papsen trängdes för att få en bra plats. När vi kom ut, med hjälp av Kenny och några fler livvakter, skrev Justin massor av autografer till sina fans. Vissa fick bild också, tjejerna skrek krya på dig också. Justin öppnade dörren för mig när vi äntligen kom till bilen. Vägen från sjukhusdörren till bildörren kanske var runt 10 meter, och det hade tagit runt 5-10 minuter. Jag klev in och hoppade in till sätet mest mot höger. Justin satte sig mot sina fans och vinkade som en galning när vi körde iväg, han gjorde slängkyssar också. Jag skrattade bara åt honom när han fåna sig.
- Så vad ska du göra när vi är borta?
- Skaffa en livvakt, skojjade jag, jag skrattade till och sneglade mot Justin, han stelnade till bredvid mig. Jag hade förstört stämmningen, vi pratade inte mer på hela den resan, inte ens Kenny kunde skojja bort det. Han som annars var ett skojj-geni!
JUSTIN
Sapp ville ha en livvakt. Jag skulle fixa en till henne. Problemet var att jag skulle få göra det från LA. Det skulle ordna sig. Sapp hoppade ur bilen och såg allmänt ledsen ut. Jag la händerna på hennes höfter, lutade huvudet mot hennes hals och drog in hennes gudomliga doft.
- Jag älskar dig, föralltid. Viskade jag. Hon fnittrade till innan hon vände sig om och la armarna runt min hals. Kenny harklade sig. Då hörde jag kamrorna smattra. Sapp släpte genast mig och sprang efter Kenny in mot flygplatsen. Papsen kom inte nära mig för de livvakter jag hade med mig i princip överallt. Det var trist ibland, men man hade alltid någon att hänga med.
SAPP
Jag gick under tystnad in mot flygplatsen. Justin kom upp bakom mig och bärde upp mig i sin famn, han gungade mig fram och tillbaka. Jag skrattade, men kände mig ändå ledsen. Efter en stund slutade han gunga mig fram och tillbaka i famnen och tryckte sig hårt mot mig istället.
- Får jag säga dig en sak? viskade han. Jag nickade och viskade.
- Ja..
- I am your boyfriend, and I will never let you go, I love you.

- Han är chockad, det är vi alla. Ah sure, tänkte jag surt i min hjärna. Hon sa det bara för att, inte för att jag ville va motstridig och sur, jag var bara trött på henne.

Efter en stund när Elizabeth gått kröp jag ner bredvid Sapp i sängen, det hade börjat bli morgon, snacka om att vända på dygnet.

Jag hade krupit ner i Justins säng. Han la armarna om mig och lät mig vila ansiktet mot hans hals. Hur mycket jag än ville somna, somnade jag inte. Jag låg bara där och hade små vaken-drömmar i flera timmar kändes det som. När jag kollade upp hade det gått en halvtimme. Jag suckade djupt.
- Hur blir det nu? Du har ju brutit benet, ska du tillbaka till LA ändå? Han skrattade till.
- Så lätt kommer jag inte undan.
- Fint att gå med gips på röda mattan.
- Jag vet, nya modet. Alla kommer vilja bryta benet bara för att jag gjort det, skrattade han. Han hade också försökt sova, det hade gått ungifär lika bra som för mig.
- Det gör inte ont när jag ligger här va? frågade jag och gäsoade stort.
- Nej, det gör det inte. Han smekte mig lent över håret.
- Psykologen var konstig. fnittrade han. Jag nickade instämmande.
- Hel skum!
Klockan hade blivit halv 2. Jag hade gått runt med en klump i magen hela dagen, klumpen uppstod när Mrs. Syrkes berättat att de var mordförsök. Den hade blivit värre när jag kom ihåg att Justin suttit i bilen bara några minuter innan det hände, och klumpen skulle inte försvinna innan de sa att det bara var ett stort misstag, bilen tog fyr på sig själv. Men jag visste att det aldrig skullee hända, det var mordsförsök. Han ville mörda mig, jag visste inte varför. Men jag skulle ta reda på det.
Sapp låg stilla bredvid mig, klockan hade blivit 2 och jag började få liggsår på benen, kändes det som. Sapp kollade upp mot mig och log smått. Hennes hår var ruffsigt och sött. Jag böjde mig ner och kysste henne på hjässan.
- Ska vi kolla på film? frågade jag nyfiket. Hon nickade, seda reste hon sig upp och gick försiktigt mot dörren. Kenny öppnade den snabbt, han hade antagligen hört fotstegen.
- Vad vill ni ha? Överbeskyddande nummer 1.
- Film, svarade Sapp och log stort. Kenny nickade och gick iväg. Efter en stund kom han tillbaka me ett antal filmer.
- JAg har hört att du gillar Titanic? Han blinkade med ena ögat mot Sapp och kollade sedan mot mig. Jag suckade och himlade med ögonen. Jag hade berättat hur hon blivit när vi kollat. Sapp log stort och nickade djupt.
- JA! Titanic! Hon tog tag i filmen och gick sedan tillbaka mot mig. Kenny gick och tog den från henne när hon lagt sig ner i min säng igen.
Två dagar hade gått sedan vi kommit hit. Det var skönt att det äntligen var över! Sjukhuset hade varit för rent och puttinuttit. Det ända som sög med att vi kommit ut från sjukhuset var att Justin skulle åka till LA. Jag skulle bli ensam kvar här, jag hade ju Eddie och Bella, men det var ju inte samma sak. Jag skulle sakna ihjäl mig efter Justin. Han hade missat den första galan, men Justin hade skrivit något lugnande på twitter, så att alla fansen hade lugnat ner sig.
Men, Justin hade först trott att han då kunde ta det lugnt ett tag till, men nej nej, ha måste ändå tillbaka till LA och va på någon gala som var precis efter. Sedan skulle han jobba också, jag tror att Tay skulle va med. Kanske, borde inte de vara klar med sin låt nu?
Kenny stog utanför med den stora svarta bilen, paps och fans hade såklart samlats utanför. Fansen hade bildat ett hjärta med fingrarna, medans papsen trängdes för att få en bra plats. När vi kom ut, med hjälp av Kenny och några fler livvakter, skrev Justin massor av autografer till sina fans. Vissa fick bild också, tjejerna skrek krya på dig också. Justin öppnade dörren för mig när vi äntligen kom till bilen. Vägen från sjukhusdörren till bildörren kanske var runt 10 meter, och det hade tagit runt 5-10 minuter. Jag klev in och hoppade in till sätet mest mot höger. Justin satte sig mot sina fans och vinkade som en galning när vi körde iväg, han gjorde slängkyssar också. Jag skrattade bara åt honom när han fåna sig.
- Så vad ska du göra när vi är borta?
- Skaffa en livvakt, skojjade jag, jag skrattade till och sneglade mot Justin, han stelnade till bredvid mig. Jag hade förstört stämmningen, vi pratade inte mer på hela den resan, inte ens Kenny kunde skojja bort det. Han som annars var ett skojj-geni!
Sapp ville ha en livvakt. Jag skulle fixa en till henne. Problemet var att jag skulle få göra det från LA. Det skulle ordna sig. Sapp hoppade ur bilen och såg allmänt ledsen ut. Jag la händerna på hennes höfter, lutade huvudet mot hennes hals och drog in hennes gudomliga doft.
- Jag älskar dig, föralltid. Viskade jag. Hon fnittrade till innan hon vände sig om och la armarna runt min hals. Kenny harklade sig. Då hörde jag kamrorna smattra. Sapp släpte genast mig och sprang efter Kenny in mot flygplatsen. Papsen kom inte nära mig för de livvakter jag hade med mig i princip överallt. Det var trist ibland, men man hade alltid någon att hänga med.
Jag gick under tystnad in mot flygplatsen. Justin kom upp bakom mig och bärde upp mig i sin famn, han gungade mig fram och tillbaka. Jag skrattade, men kände mig ändå ledsen. Efter en stund slutade han gunga mig fram och tillbaka i famnen och tryckte sig hårt mot mig istället.
- Får jag säga dig en sak? viskade han. Jag nickade och viskade.
- Ja..
- I am your boyfriend, and I will never let you go, I love you.
_____________________________________________________________________________________________
SÅ, bestämt, Sapp spelas av LILY COLLINS!
NU vill jag höra era kommentarer om detta!<3
Bara för att jag har sämst humor ;)
l
l
l
v
612012144014ifiwasyourboyfriend_large
EN FRÅGA!
* Hur ser ni Sapp? Passar Lily in i den rollen?

KOMMENTERALILY COLLINS?

Nu kommer jag och undrar en sak! Detta är viktigt så snälla svara ;D<3


Vill ni ha LILY COLLINS som Sapphire Pierce????
ALLA SVARAR<3

PIECE AND LOVE<3Chapter 65 - But why!?

- Va? Också har inte jag fått de! Gud så orättvist! sa jag gnälligt. Han skrattade bara.
- Hon sa att jag skulle hälsa.
- Vad?
- Jag älskar dig. När han uttalat orden öppnades dörren. Den öppnades på glent och jag log stort när jag såg Sapp sitta i en rullstol utanför.
- Va? Också har inte jag fått de! Gud så orättvist! sa jag gnälligt. Han skrattade bara.
- Hon sa att jag skulle hälsa.
- Vad?
- Jag älskar dig. När han uttalat orden öppnades dörren. Den öppnades på glent och jag log stort när jag såg Sapp sitta i en rullstol utanför.
Jag hade inte blivit lika skadad som Justin. Han hade öppna sår på benen och armarna. Ett brutet ben och något revben brutet också. Men han skulle bli bra, och han skulle få åka iväg på tisdag. Men han skulle bara stanna i LA någon dag. Någon gala skulle han gå på, MTW kanske?
Justin log stort när jag rullade in i hans rum, han var blek och håret var ruffsigt. Hans ögon var livlösa, men ändå så levande. Sjuksköterskan  hade tvingat ner mig i rullstolen, jag skulle föredragit att gå. MEn hon sa att om jag skulle få träffa skulle jag åka dit, inte gå. Hon höll också i droppet, jag behövde de ifall jag skulle behöva akutopereras, så jag fick inte äta. De ville inte öppna mig med mat i magen. Och jag kunde ju inte spy om jag var medvetslös.
- Hej... jag dröjde ut på det rätt länge.
- Heej.. sa han hackigt. Sjuksköterskan rullade fram mig till Justin och lämnade oss sedan ifred. Jag reste mig försiktigt upp och satte mig sedan på Justin sängkant. Jag hade världens största vita klänning på mig, en sådan sjukhusklänning. Den var stel och hade knappar bak i ryggen. Täta knappar, så att inget syntes. Jag hade bara underkläder och ett vitt linne under. Justin tog tag i min hand och kramade hårt om den. Justin rum var större och finare än mitt. Det var ljust och hade ett stort fönster som hade utsikt över den lilla staden. Rummet låg på högsta våningen, precis som mitt. Men det var betydligt större.
Jag släppte blicken från fönstret och mötte Justins blick. Han kollade intensivt på mig.
- Jag lovar, viskade jag. Han rynkade pannan.
- Vad?
- Att jag inte kysste tillbaka.
En doktor kom in i rummet. Han kollade beskymrat på oss.
- Mr. Bieber och, vad var det nu du hette igen? frågade han Sapp.
- Pierce, sa hon tillbaka.
- Jaha, juste, han log ett stelt leende, Vill ni va tillsammans när ni pratar med psykolgonen? Jag nickade, det gjorde Sapp också. Doktorn nickade och gick sedan ut ur rummet igen.
- Jaha... skrattade Sapp. Undra vad pskykologen vill, sa hon sedan. Jag kollade med stora ögon på henne.
- Bilen brann Sapp. Hon nickade.
- Jag vet undra vad som hände, jag skulle precis säga något i stil med. "Det kommer vi få veta" när dörren öppnades och en ung kvinna med håretuppstatt i en prydlig knut i nacken kom in. Hon hade jeans och en t-shirt med något som liknade en kavaj över. Hon såg snäll men bestämd ut.
- Hej jag heter Mrs. Syrkes och ska prata med er ett antal gånger medans ni är inlagda på sjukhuset, kanske efter också efter om det behövs. Hon log ett stelt leende.
- Vad heter ni då? Hon kollade på mig, hon visste säkert vad jag hette, ville bara vara vänlig och fråga. Så att jag fick känna mig anonym en stund.
- Justin Bieber, svarade jag och hon log stort och kollade med Sapp istället.
- Du då lille vän? Vadå lillevän? Hon var 17. Jag gillade inte denna psykologen, hon var jobbig.
- Sapphire Pierce, svarade Sapp och log stelt.
- Okej Mr. Bieber och Mrs. Pierce, har ni några frågor. Jag tänkte precis svara när Sapp stal mina ord.
- Varför, när och hur hände detta? Mrs. Syrkes kollade förvånat på henne, henna blick hade varit riktad mot mig.
- Rättsläkarna tror att detta är ett mordförsök. Mitt hjärta stannade och Sapp blev helt stel. Mordförsök, på vem?
- Va? hackade Sapp fram. Mrs. Syrkes, eller Elizabeth som det stog på en namnbricka på hennes kavaj.
- Mordförsök, någon försökte mörda någon av er. De försökte döda mig, de var min bil. Kenny som stog i hörnet av rummet drog ett djupt andetag.
- Mig.
- Vi är inte så säkra på det, svarade Elizabeth. Hon vände blicken mot Sapp som satt fastfrusen med handen i min. Jag kramade om den lite.
- Men.. hackade hon fram. Elizabeth nickade.
- Tyvärr, branden uppstog av en bomb under bilen, trycket skadade er båda. Mest dig, hon vände sig mot mig.
- Du skyddade Mrs. Pierce lite eftersom att du stod närmast bilen.
- Men varför!? utbrast Sapp, hon var nära tårgränsen. Det hade börjat tåras i ögonen.
- Vi vet ingenting, sa Elizabeth ärligt. En tår rann ner för Sapps kind.
- Hur mår pappa?
- Han är chockad, det är vi alla. Ah sure, tänkte jag surt i min hjärna. Hon sa det bara för att, inte för att jag ville va motstridig och sur, jag var bara trött på henne.
Efter en stund när Elizabeth gått kröp jag ner bredvid Sapp i sängen, det hade börjat bli morgon, snacka om att vända på dygnet.
__________
Lite :/
Ska skriva mer imon <3Svar :3

En fråga vad som hände:)
Det kommer ni få reda på snart :3
CHAPTER 64 - Be Alright

Denna gång hördes mer ljud än från förra. Musiken hade stängts av och alla, kunde jag gissa, hade samlats här ute. Det var inte förens tystnade hade lagt sig igen som jag hörde de smattrande ljudet. Som av eld, brasan som jag och Justin tänt på stranden någon gång lät precis lika dant. Bilen, det var bilen som brann.
- RING AMBULANS FÖR HELVETE! skrek någon. Jag ryckte till och märkte då att det spändes runt ringfingret på högerhand, det var ringen jag fått av Justin.
____________________________
SAPP
Jag hade brutit armen när jag var yngre. Jag hade cyklat omkull, det hade gjort så ont att jag börjat skrika. Jag hade blundat och försökt andas normalt, det hade gått sådär. Efter en stund hade jag hört dörren öppnas och någon som flämtade till, sedan steg mot mig. Det var min mamma. Benen i min arm hade stuckit ut och det gjorde något fruktansvärt ont. Jag hade bara viljat skrika och gråta.
Men smärtan jag kände för tillfället var värre, med hästlängder. De hade ringt på ambulans. Ambulansen hade sagt att de inte fick gå fram till oss, att de skulle stanna på sin kant. Först fattade jag inte varför, fanns det ingenting de kunde göra för att dämpa smärtan? Jag kunde inte prata, kunde knappt andas. Jag kände fortfarande Justins tunga andetag mot min hals, varje sekund var jag rädd att han skulle sluta. Att jag inte skulle känna de där tunga andetagen mot halsebn. Att han skulle dö, och att jag inte kunde göra något.
Efter att jag börjat känna ringen hade jag fått tillbaka känslen i armen, jag kunde röra den igen! Jag började då strycka Justin upp och ner för ryggen, så mycket som jag kom åt.
Det hade gått tre minuter sedan de ringt efter ambulans när ambulansens ljud äntligen. Jag hade räknat sekunderna. Ett, två, tre, fyra. Varje sekund hade jag räknat, för för tillfället räknades varje sekund. Varje sekund spelade roll.
Ambulansen stannade tre meter från oss. Rätt långt ifrån den brinnande bilen. Jag kände röken från den, små gnistror hade farit ut och bildat mönster i luften.
Brandmän kom också, men jag orkade inte bry mig, jag förde bara handen lugnande mot Justins rygg.
En ambulansman man kom fram till oss. De försökte prata lugnande till mig.
- Detta kommer gå bra.
- Ni kommer klara er, bla la. Jag orkade inte lyssna, så jag stängde av. De enda jag kunde koncentrera mig på var Justin. De "bärde" upp honom först. De fick knappt röra honom, för att inte skada han mer än han redan var. När jag fick se hans kropp, alla sår, kollade jag bort och började gråta. Jag vågade inte kolla på honom mer. De la en bår bredvid mig och hjälpte sedan varann att lägga mig på den. Jag rörde inte en min, de pratade och sa att jag var vaken. De pratade som om jag inte var där. Som om jag var någon annanstans. I något annat rum, på någon annan planet.
- Hur mår du? frågade en ambulansman. Hur fan tror du att jag mår? Hade jag lust att skrika. Men det kom inte ut ett ord.
JUSTIN
Jag slog upp ögonen och kände smärtan spridas i kroppen. Vad fan hade hänt? Var var Sapp? Det ända jag kom ihåg var att jag hört en öronbedövande smäll, sedan var allt svart.
- Han är vaken! Jag upp repar, Bieber har vaknat! Ambulansmanen log stort. Jag log inte, rörde inte en min. Det spände till i armen. Jag kollade runt i bilen. Det var en ambulans, vad fan hade hänt? VAR VAR SAPP?
- Sapp.....? frågade jag sakta.
- Den andra tjejen? Jag nickade. Vad fan, den andra tjejen, kunde man inte säga något mer? Hon var min TJEJ, inte den andra TJEJEN.
- Hon mår bra, hon stannade upp, tror jag, sa hon sedan.
- T..ror? sa jag sakta.
- Ska jag fråga? Jag nickade. Jag kunde inte röra mig.
- Jag.. älsk.. henn.. hackade jag fram.
- Det räcker, ssscch Bieber. Hon log igen. Vad var det med henne? Hon drog upp en walkie-talkie och höll in en knapp. Sedan sa hon.
- Justin frågar hur Sapp mår, kom. Det började prassla i högtalaren och sedan hörde man.
- Hon mår sådär, kan inte prata, kom. Jag stelnade till. Vadå kunde inte prata.
- Han vill att ni ska hälsa: Jag älskar dig, till henne, kom.
- Uppfattat, ses där, kom. Hon stängde av den.
- Hon mår sådär, jag nickade och lutade mig bak mot sätet. Jag kunde bara röra nacken, inte armarna eller benen, massor av slangar var kopplade till mig och jag hade en gasmask hängandes över mig. Det blev plötsligt svårt att andas, sjuksköterskan hjälpte mig att andas i gasmasken.
-
Jag hade inte träffat Sapp på tre timmar. Tre fruktansvärt långa timmar, de gick inte att beskriva. Timmarna hade känts som tre långa år. Jag kunde fortfarande inte prata så mycket, men betydligt mer än innan. De trodde att jag hade fått en smärre chock. Jag hade inte fått veta vad som hade hänt, de skulle en psykolog ta med mig senare.
Plötsligt öppnades en dörr och Kenny kom in. Jag blev glad över att se honom, allt folk som jag inte kände igen gjorde mig galen!
- Hey bro! sa jag hest och han kom fram till mig, mot min förvånad kramade han om mig. När jag kollade upp i hans ansikte igen log han stort.
- Hur är det.
- Hur ser det ut som om det är! Jag vet inte ens vad som har hänt! Eller vad som hände. Ett ben är iallafall brutet, ett revben är också brutet. OCh många öppna sår på benen och ryggen, också på armarna. När jag radade upp de kände de mycket mer än vad de först hade känts som.
- Och så har jag inte fått träffa Sapp på tre timmar.
- Torterad? Jag skrattade till och nickade.
- Jag saknar henne.
- Jag har träffat henne, mitt ansiksuttryck förendrades. Från glatt till chockat.
- Va? Också har inte jag fått de! Gud så orättvist! sa jag gnälligt. Han skrattade bara.
- Hon sa att jag skulle hälsa.
- Vad?
- Jag älskar dig. När han uttalat orden öppnades dörren. Den öppnades på glent och jag log stort när jag såg Sapp sitta i en rullslut utanför.
__________________________________
Denna gång hördes mer ljud än från förra. Musiken hade stängts av och alla, kunde jag gissa, hade samlats här ute. Det var inte förens tystnade hade lagt sig igen som jag hörde de smattrande ljudet. Som av eld, brasan som jag och Justin tänt på stranden någon gång lät precis lika dant. Bilen, det var bilen som brann.
- RING AMBULANS FÖR HELVETE! skrek någon. Jag ryckte till och märkte då att det spändes runt ringfingret på högerhand, det var ringen jag fått av Justin.
bild kommer sedan ;)
Jag hade brutit armen när jag var yngre. Jag hade cyklat omkull, det hade gjort så ont att jag börjat skrika. Jag hade blundat och försökt andas normalt, det hade gått sådär. Efter en stund hade jag hört dörren öppnas och någon som flämtade till, sedan steg mot mig. Det var min mamma. Benen i min arm hade stuckit ut och det gjorde något fruktansvärt ont. Jag hade bara viljat skrika och gråta.
Men smärtan jag kände för tillfället var värre, med hästlängder. De hade ringt på ambulans. Ambulansen hade sagt att de inte fick gå fram till oss, att de skulle stanna på sin kant. Först fattade jag inte varför, fanns det ingenting de kunde göra för att dämpa smärtan? Jag kunde inte prata, kunde knappt andas. Jag kände fortfarande Justins tunga andetag mot min hals, varje sekund var jag rädd att han skulle sluta. Att jag inte skulle känna de där tunga andetagen mot halsebn. Att han skulle dö, och att jag inte kunde göra något.
Efter att jag börjat känna ringen hade jag fått tillbaka känslen i armen, jag kunde röra den igen! Jag började då strycka Justin upp och ner för ryggen, så mycket som jag kom åt.
Det hade gått tre minuter sedan de ringt efter ambulans när ambulansens ljud äntligen. Jag hade räknat sekunderna. Ett, två, tre, fyra. Varje sekund hade jag räknat, för för tillfället räknades varje sekund. Varje sekund spelade roll.
Ambulansen stannade tre meter från oss. Rätt långt ifrån den brinnande bilen. Jag kände röken från den, små gnistror hade farit ut och bildat mönster i luften.
Brandmän kom också, men jag orkade inte bry mig, jag förde bara handen lugnande mot Justins rygg.
En ambulansman man kom fram till oss. De försökte prata lugnande till mig.
- Detta kommer gå bra.
- Ni kommer klara er, bla la. Jag orkade inte lyssna, så jag stängde av. De enda jag kunde koncentrera mig på var Justin. De "bärde" upp honom först. De fick knappt röra honom, för att inte skada han mer än han redan var. När jag fick se hans kropp, alla sår, kollade jag bort och började gråta. Jag vågade inte kolla på honom mer. De la en bår bredvid mig och hjälpte sedan varann att lägga mig på den. Jag rörde inte en min, de pratade och sa att jag var vaken. De pratade som om jag inte var där. Som om jag var någon annanstans. I något annat rum, på någon annan planet.
- Hur mår du? frågade en ambulansman. Hur fan tror du att jag mår? Hade jag lust att skrika. Men det kom inte ut ett ord.
Jag slog upp ögonen och kände smärtan spridas i kroppen. Vad fan hade hänt? Var var Sapp? Det ända jag kom ihåg var att jag hört en öronbedövande smäll, sedan var allt svart.
- Han är vaken! Jag upp repar, Bieber har vaknat! Ambulansmanen log stort. Jag log inte, rörde inte en min. Det spände till i armen. Jag kollade runt i bilen. Det var en ambulans, vad fan hade hänt? VAR VAR SAPP?
- Sapp.....? frågade jag sakta.
- Den andra tjejen? Jag nickade. Vad fan, den andra tjejen, kunde man inte säga något mer? Hon var min TJEJ, inte den andra TJEJEN.
- Hon mår bra, hon stannade upp, tror jag, sa hon sedan.
- T..ror? sa jag sakta.
- Ska jag fråga? Jag nickade. Jag kunde inte röra mig.
- Jag.. älsk.. henn.. hackade jag fram.
- Det räcker, ssscch Bieber. Hon log igen. Vad var det med henne? Hon drog upp en walkie-talkie och höll in en knapp. Sedan sa hon.
- Justin frågar hur Sapp mår, kom. Det började prassla i högtalaren och sedan hörde man.
- Hon mår sådär, kan inte prata, kom. Jag stelnade till. Vadå kunde inte prata.
- Han vill att ni ska hälsa: Jag älskar dig, till henne, kom.
- Uppfattat, ses där, kom. Hon stängde av den.
- Hon mår sådär, jag nickade och lutade mig bak mot sätet. Jag kunde bara röra nacken, inte armarna eller benen, massor av slangar var kopplade till mig och jag hade en gasmask hängandes över mig. Det blev plötsligt svårt att andas, sjuksköterskan hjälpte mig att andas i gasmasken.
-
Jag hade inte träffat Sapp på tre timmar. Tre fruktansvärt långa timmar, de gick inte att beskriva. Timmarna hade känts som tre långa år. Jag kunde fortfarande inte prata så mycket, men betydligt mer än innan. De trodde att jag hade fått en smärre chock. Jag hade inte fått veta vad som hade hänt, de skulle en psykolog ta med mig senare.
Plötsligt öppnades en dörr och Kenny kom in. Jag blev glad över att se honom, allt folk som jag inte kände igen gjorde mig galen!
- Hey bro! sa jag hest och han kom fram till mig, mot min förvånad kramade han om mig. När jag kollade upp i hans ansikte igen log han stort.
- Hur är det.
- Hur ser det ut som om det är! Jag vet inte ens vad som har hänt! Eller vad som hände. Ett ben är iallafall brutet, ett revben är också brutet. OCh många öppna sår på benen och ryggen, också på armarna. När jag radade upp de kände de mycket mer än vad de först hade känts som.
- Och så har jag inte fått träffa Sapp på tre timmar.
- Torterad? Jag skrattade till och nickade.
- Jag saknar henne.
- Jag har träffat henne, mitt ansiksuttryck förendrades. Från glatt till chockat.
- Va? Också har inte jag fått de! Gud så orättvist! sa jag gnälligt. Han skrattade bara.
- Hon sa att jag skulle hälsa.
- Vad?
- Jag älskar dig. När han uttalat orden öppnades dörren. Den öppnades på glent och jag log stort när jag såg Sapp sitta i en rullslut utanför.
__________________________________
KOMMENTERA ;D<3SKRIVER

SKRIVER :DSTATISTIK :D

-----------------------------------> STATISTIKEN <--------------------------------------------------Chapter 63 - When the music turns off

Hennes klippta lugg låg lite över ögat, hon försökte lönlöst dra den bakom örat. Det gick inte. Hon log mot sig själv i speglen, hon mötte sedan min blick, fortfarande leende. Hon hade inget smink, endast lite mascara och eyeliner. Hon såg naturlig ut, naturligt vacker. Jag log stort tillbaka mot henne. Sedan kollade hon ner mot min outfit och log ännu större.
- Så fin du är! log hon. Hon kollade sedan ner på mig, jag hade på mig ett par svarta jeans, en svart t-shirt och ett par blå supras.
Hennes klippta lugg låg lite över ögat, hon försökte lönlöst dra den bakom örat. Det gick inte. Hon log mot sig själv i speglen, hon mötte sedan min blick, fortfarande leende. Hon hade inget smink, endast lite mascara och eyeliner. Hon såg naturlig ut, naturligt vacker. Jag log stort tillbaka mot henne. Sedan kollade hon ner mot min outfit och log ännu större.
- Så fin du är! log hon. Hon kollade sedan ner på mig, jag hade på mig ett par svarta jeans, en svart t-shirt och ett par blå supras.


Justin kollade tomt på mig, tårarna rann ner för hans kinder, jag ville egentligen bara gå fram till honom och tvinga bort de. Men han tog hand om det själv. Han drog frustrerat handryggarna mot kinderna och gjorde allt för att inte det skulle komma mer. Han tog ett steg fram imot mig. Han stog cirka 10 meter från mig fortfarande, längden kändes som mil. Han klev ett steg mot mig. Och sedan ännu ett, sedan stannade han.
- Jag lovar Justin, han kysste mig, jag försökte putta väck honom, men han tränar stenhårt, han är stark! Tro på mig.
- Jag tror på dig.
- Varför gråter du då? Han svarade inte. Tog bara ännu några steg mot mig. Han stog cirka 5 meter från mig nu. Han kollade på mig med de där gamla kärleksfulla ögonen, den glimten igen. Jag värmdes upp inuti, kunde inte motstå att le, ett leende under tårarna som rann nerför kinderna. Han log inte, såg bara avslappnad ut. Han tog ännu några steg, så att han stog 3 meter från mig, det kändes fortfarande som mil. Jag ville, men vågade inte sträcka fram handen och röra vid honom. Rädd för att han skulle backa eller göra något annat tecken på att det var för tidigt. Han drog upp handen mot mitt ansikte och drog bort luggen från mina ögon, han grät fortfarande, det gjorde jag med. Hans beröring fick fjärilarna att flyga vilt i magen och huden att brännas.
Smällen var öronbedövande. Jag såg Justins ögon panik öppnas och sedan stängas när något träffade han bakifrån och slog honom mot mig. Jag hann inte förstå någonting innan allt svartnade.
Jag kände doften av rök, eld och Justin. Det var då jag förstod att jag levde. Jag försökte öppna ögonen, men det gick inte. Jag försökte röra benen, armarna eller lyfta på huvudet. Jag kände ingen kroppsdel. Justins kropp låg över mig. Hans tyngd gjorde det svårt att andas. Jag kunde känna hans ansikte mot min hals, jag kände tunga andetag också. Jag ville skrika på hjälp, ville berätta vilken smärta jag kände, allt. Men jag fick inte fram ett ord. Tårarna rann fortfarande ner för mina kinder. Jag kunde inte se Justins ansikte. Det luktade blod, järn blandat med gammalgrusig asfalt luktade det. Lite kött också. Jag hulkade mig, jag kunde fortfarande inte röra mig. Var det såhär mamma hade dött? Hade hon känt panik innan hon dog. Panik ångest. Det kände jag nu. Vad skulle hända. Skulle jag dö här? Skulle Justin dö här. Jag hulkade till. Justin. Jag samlade så mycket luft jag kunde i lungorna och blåste ut allting på Justin, hans hår rörde sig mjukt, men han vaknade inte, som jag hade hoppats på.
Jag hörde en dörr öppnas och sedan smällas igen på nytt. Kom någon hit?
- Vad fan?! Hörde jag någon ropa och sedan en dörr smällas igen på nytt. Jag blundade hårt och försökte koncentrera mig på att röra benen och armarna. Dock han jag inte koncentrera mig så mycket innan dörren öppnades på nytt. Justin låg fortfarande helt stilla.
Denna gång hördes mer ljud än från förra. Musiken hade stängts av och alla, kunde jag gissa, hade samlats här ute. Det var inte förens tystnade hade lagt sig igen som jag hörde de smattrande ljudet. Som av eld, brasan som jag och Justin tänt på stranden någon gång lät precis lika dant. Bilen, det var bilen som brann.
- RING AMBULANS FÖR HELVETE! skrek någon. Jag ryckte till och märkte då att det spändes runt ringfingret på högerhand, det var ringen jag fått av Justin.
_________________________________________________________
HERRE GUD, vad hände där!?
VILL NI HA MER? KOMMENTERA!
NI KOMMENTERADE JÄTTE BRA IDAG!<3
BLIR SÅ GLAD!<3
FÖRLÅT FÖR LITE IDAG, KOMMER MER IMORGON!<3
KOMMENTERALÄNKBYTE!VILL REKOMENDERA DENNA FINA OCH BRA BLOGGEN! <3
http://swaggiestorys.blogg.se/
http://swaggiestorys.blogg.se/
http://swaggiestorys.blogg.se/
http://swaggiestorys.blogg.se/
KOLLA IN DIT VETJA!Bara två kommentarer

Bara två kommentarer på förra kapitlet! Vill ni ha mer???<3
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!