Chapter 52 – He like you

PREVIOSLY:
- Va? Det ska du visst, tror du på allvar att vi får plats båda i den lilla sängen? Jag pekade med inlevelse på den halvtstora sängen. Jag skojade, men det fattade inte Justin.
- Om du inte vill sova här nere gör jag det, trust me. Justin såg smärre chockad ut. Först såg jag allvarlig ut, men sedan brast det. Jag brast ut i skratt. Det gjorde Justin också. När vi skrattat en stund drog Justin tag i mig och kysste mig mjukt på läpparna. Jag besvarade kyssen och lät han dra ner mig i sängen.
Han kysste mig mjukt på halsen när dörren rycktes upp.
__________
bild0,bild1,bild2,bild3,bild4,bild5,bild6,bild7
- Va? Det ska du visst, tror du på allvar att vi får plats båda i den lilla sängen? Jag pekade med inlevelse på den halvtstora sängen. Jag skojade, men det fattade inte Justin.
- Om du inte vill sova här nere gör jag det, trust me. Justin såg smärre chockad ut. Först såg jag allvarlig ut, men sedan brast det. Jag brast ut i skratt. Det gjorde Justin också. När vi skrattat en stund drog Justin tag i mig och kysste mig mjukt på läpparna. Jag besvarade kyssen och lät han dra ner mig i sängen.
Han kysste mig mjukt på halsen när dörren rycktes upp.

bild1,bild2,bild3,bild4,bild5,bild6,bild7,bild8
Jag spärrade upp ögonen mot dörren. Den var nu helt öppen och jag kunde se de två personerna som stog i dörröppningen. En tjej och en kille. Tjejen hade brunt hår som böljade ner för axlarna. Jag kunde se hennes lysande gröna ögon, även på långt håll.
Killen däremot. Han hade blont perfekt hår. Jag såg även hans lysande blå ögon. Jag gapade nästan. Sapp hade inte pratat om honom, han såg ju ut som en grekisk gud. Jag tog genast ett stadigare tag om Sapps midja. Men hon drog sig ur min fasthållning. Till min besvikelse.
- ISSA, EDDIE! GUD VAD JAG HAR LÄNGTAT EFTER ER! Hon sprang fram till de och slängde armarna om tjejen, vid namn Issa, och sedan kille, Eddie. Det gjorde lite ont när hon gjorde det. Jag vet inte varför, jag brukade inte vara avundsjuk av mig, men med han var det en annan sak. Han såg ju hur snygg ut som helst! En snygg konkurrent, inte bra, fan. Issa var också söt. Inget igen fört med Sapp. Sapp var och skulle alltid vara min favorit. Min, hon var min. Inte Eddies. Min inte Eddies. Jag försökte tänka det om och om igen. Det funkade en stund. Sedan kom jag på att Eddie och Sapp känt varan mycket längre än jag och Sapp känt varandra. Det stack till i mig igen. Det gjorde lite ont. Att se Eddie krama Sapp gjorde ännu ondare, måste han ta i henne? Kan han inte bara stå där som en staty.
- Bieber? Issa kollade med stora ögon på mig. Jag vaknade upp ur mitt dagdrömmande. Jag gjorde en fasad, och log stort.
- Ja, det är jag ,sa jag finurligt och log stort.
- Herre gud! Är ni? Hon visade med pekfingret mot mig och Sapp, mellan oss.
- Nej, vi hånglar bara lite, sa jag och blinkade till. Har du varit nära en skvallerblaska de senaste dagarna? fortsatte jag sedan. Issa fnissade till och skakade på huvudet. Jag skrattade också till och kollade sedan tillbaka till Sapp. Hon stog framför Eddie och kollade mot mig. Med ett stort leende. Jag såg att de näst intill kliade i Eddies fingrar, han ville lägga händerna på hennes höfter, då skulle han få en fet smäll. Kanske. Antagligen inte, Sapp skulle hindra mig.
- Hej, Eddie. Är du Biev..Bieber? Han skrattade finurligt åt sitt "misstag". Jag gillade inte killen. Sapp kollade bak mot honom och spände blicken i honom. Men han såg inte, han kollade mig djupt i ögonen. Jag reste mig upp från sängen och tog några steg så att jag stog bredvid Sapp. Jag la handen hårt om hennes midja och drog henne mot mig.
- Justin. Jag drog fram handen och han skakade den lätt. Vi hade ögonkontakt hela tiden. Han kollade kaksigt mot mig. Jag kollade likadant tillbaka. Biever, hur töntig kunde man vara?
- Vad ska vi göra? Sapp ställde sig framför mig och lutade sig bak mot min bröstkorg. Jag lutade huvudet mot hennes axel och kysste henne mjukt i nacken. Eddie spände sina käkar hårt.
- Jag vet inte? viskade jag, bara för att retas. Sapp fick göra sitt bästa för att inte stöna till. Hon hatade, samtidigt som hon älskade när jag kysste henne i nacken och på halsen.
- Ska du och jag gå ner och hämta chips? Eller vi kanske ska gå ut? Sapp kollade på Issa. Eddie var snabb med att svara.
- Vi kan ta chips först, sedan gå ut! Kanske till stranden? Sapp log gillandes och drog tag i Issas arm innan hon började gå ut ur rummet. Jag kollade på dörren efter att Sapp gått ut.
- Så hur träffades ni? Bra inledningsfråga, tänkte jag surt och kollade sedan upp mot honom.
- Hon är ju kompis med Tay, jag med, plus att vi jobbade tillsammans. Sedan dog Tays mormor, så hon åkte hem, hit. Sapp skulle egentligen sova i Tays hotellrum, men det fanns ingen värme. Så hon frågade om hon fick sova i mitt hotellrum, och det fick hon. Jag log åt minnet.
- Jaha.
- Hur lärde ni känna varann då?
- De du Biever, han log retligt mot mig. Jag hade lust att smälla till honom.
- Kan fråga Sapp ikväll, det är lugnt. Sa jag lugnt och kollade mot dörren igen. Precis då öppnades den och Issa kom in. Tät följt av Sapp. Sapp hade ett stort leende på läpparna. Jag besvarade det. Sedan kollade hon bort mot Eddie, och mitt leende försvann. Vi gick snabbt och satte oss i sängen, jag satte mig snabbt med ryggen mot väggen bakom och drog ner Sapp i mitt knä. Hon skrattade förtjust.
- Min syster skulle gillat dig, viskade jag mjukt i hennes öra.
- Jag skulle gillat henne också. viskade Sapp tillbaka. Är hon lik dig?
- Rättså, hon fnissade till och lutade sig mot min bröst korg.
- Ni är så söta tillsammans! Utbrast Issa. Eddie hostade till. Och nickade sedan, med spelad entusiasm. Jag lutade mitt huvud mot Sapps och pustade ut.
- Har du jetlag? viskade jag sedan och hon nickade djupt.
- Väldigt. Hon lutade sig fram och tog tag i några chips, hon räckte några till mig och frågade:
- Vill du ha?
- Gärna. Eddie satt och betraktade oss diskret. Men jag såg vad han gjorde, varje rörelse.
- Justin vilken ska jag ha på mig? Jag tog upp en svart bikini och visade han, sedan en blå och till sist en med amerikasflagga på. Han log stort och pekade på den.
- Den! Jag fnissade till och nickade.
- Okej. Eddie och Issa hade sprungit iväg och hämtade badkläder till sig själva. Jag bytade snabbt om inne på toaletten, Justin bytte om i mitt rum. När jag var klar kom jag ut till honom. Han kom upp till mig och kysste mig mjukt på läpparna, jag besvarade snabbt kyssen och höjde händerna mot hans nacke. Jag tryckte på så sätt hans läppar närmre mina. När vi en liten stund efter avslutat kyssen kollade han ner på min kropp och en rodnad spreds på mina kinder. Han såg det och fnissade till, han lutade sig fram mot mig och viskade:
- Du är vacker. Jag fnissade till och viskade tillbaka:
- Du är vackrast. Jag tog sedan ett steg från honom, log snett och gick fram till garderoben. Jag drog ut en låda och tog fram ett slappt linne. Det var vitt, sedan drog jag fram ett par slitna men ändå snygga jeansshorts. Jag drog på mig allt över bikinin, sedan packade jag en stor väska med handduk. Till både mig och Justin. Justin satt på sängen och följde mina rörelser, varje.
- Ser du något du gillar? Han fnissade till och kollade upp i mina ögon, sedan nickade han.
- Inte gillar, älskar. Jag skrattade till och satte upp håret i hög slarvig tofs. Det mörka håret började bli lite för varmt. Ju mörkade saker, ju mer värme drar de till sig.
- Jag älskar dig med.
- Du gillar inte Eddie va? Jag stannade i en rörelse. Varför frågade han det?
- Nej? Han gillar Issa, du kan vara lugn. Jag vände mig mot honom och log stort, jag trodde att han skulle lugna ner sig. MEn han såg bara ännu mer uppstressad ut.
- Han gillar dig Sapp, man ser det, tydligt. Han skakade på huvudet.
- Han gillar inte mig, han gillar Issa. Justin skakade på huvudet.
- Han gillar dig, säg inget annat. Jag fnös.
- Han gillar inte mig Justin, sluta. Han höjde på ögon brynet. Sedan reste han sig och gick fram mot mig. Han ställde sig bakom mig men la inte händerna på mina höfter, som han brukade.
- Han kom såhär nära Sapp. Jag skrattade till och vände mig om, sedan tog jag tag om hans händer och förde de mot mina höfter.
- Men det är bara du som får göra såhär, jag tryckte mina läppar mot hans i en mjuk kyss. Jag la mina händer om hans nacke och hans tunga började leka med mig. Han drog mig tätare till sig och lyfte upp mina ben mot sina höfter. Jag fnissade till.
______________________________________
OBS. Eddie spelas av Lucas Till, vet inte vem som ska spela Issa ännu ;D
KOMMENTERA



Kommentarer
Postat av: wilma

Åh vad bra! Vill läsa mer på en gång! :D

2012-05-23 @ 06:45:53
Postat av: christin

Äntligen :D JÄTTE BRA! ♥

2012-05-23 @ 06:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!