Chapter 59 – Kiss me

PREVIOSLY:
- Mat! ropade någon från köket. Jag reste mig upp och gick tillsammans med Justin ut från mitt rum mot köket. Min mage kurrade hela tiden. Justin slog sig ner bredvid mig och vi båda började sleva på mat. Jag var döds hungrig. Det blev köttfärsås och spagetti.
- Vi åt pizza igår, var var du pappa?
- Okej, jag var iväg.
- Mat! ropade någon från köket. Jag reste mig upp och gick tillsammans med Justin ut från mitt rum mot köket. Min mage kurrade hela tiden. Justin slog sig ner bredvid mig och vi båda började sleva på mat. Jag var döds hungrig. Det blev köttfärsås och spagetti.
- Vi åt pizza igår, var var du pappa?
- Okej, jag var iväg.
Sapp och jag gick in på vårt rum igen, Sapp var lite däppig. Men log ändå. Jag hoppade ner i hennes säng. Hon fnissade till och satte sig på kanten.
- Ska du sova med kläderna på? Jag skrattade och skakade på huvudet. Sedan satte jag mig upp och drog ner henne i sängen. Hon la sig tät intill mig och började kyssa mig på munnen, jag besvarade hennes kyss snabbt och la min hand mot hennes korsrygg, jag tryckte henne sedan närmre mig.
- Hur träffades du och Eddie? viskade jag efter en stund, när kyssen tagit slut. Jag kollade ner på henne, hon himmlade med ögonen. Sedan kollade hon upp mot mig och flinade, leendet nådde ögonen. Hela hon var glad.
- Han var kär i mig i typ 3:an. Jag var dock inte kär i han, så vi blev vänner istället.
- Han är fortfarande kär i dig. viskade jag. Hon suckade och skakade dramatiskt på huvudet.
- Nej, det gör han inte! Han gillar Bella! Är du blind eller?
- Han gillar inte Bella, han gillar dig.
- Bella gillar dig.
- Vi pratar inte om mig.
- Sak samma. Hon vände sig om i min omfamning, så att hon låg med ryggen mot mig. Jag hävde mig upp på armbågen och la huvudet mot hennes hals. Jag kysste henne mjukt, hon rös till.
- Bella kanske gillar mig, men jag gillar inte henne, okej? Men jag är helt säker att Eddie gillar dig.
- Han gillar inte mig, han gillar Bella, och jag gillar inte honom. Hon kollade mot mig. Hennes ögon var rätt trötta, jag blickade mot klockan. Halv 10. Det hade varit en lång dag. Jag böt samtalsämne.
- Ska vi sova? Hon nickade men reste sig.
- Ska bara borsta tänderna. Jag nickade och hon gick in i badrummet, jag reste mig upp och gick efter. När jag kom in stog hon med tandborsten i handen. Jag gick fram och kramade om henne bakifrån. Hon fnissade till, sedan spottade hon och kolalde mot mig.
- Justin, jag borstar tänderna. Jag skrattade till och nickade.
- Jo, jag vet. Hon fnissade till och vände sig mot speglen igen. Jag drog väck hennes hår från hennes ena axel, sedan började jag kyssa henne mjukt. Hon älskade, samtidigt som hon hatade när jag gjorde så.
- Bieber! suckade hon högt. Jag skrattade och släppte henne. Sedan tog jag min egna tandborste och började borsta tänderna. När vi var klara gick jag ut och drog av mig tröjan och byxorna. Jag la mig sedan ner i sängen. När Sapp kom tillbaka hade hon en t-shirt på sig, och underkläder. Hennes hår var nyborstat och den ljus ljus bruna hyn blänkte nästan i lyset från taklamporna. Hon såg inte ut som en blyg tjej. Men det var hon. Hon gick fram till lampsläckaren och släckte innan hon gick fram till mig igen, hon hoppade då under lakanet. Jag tog imot henne med öppna armar. Hon kröp snabbt ner i min famn och lutade huvudet mot min bröstkorg. Hon somnade nästan direkt, men jag låg en stund och bara kollade på henne innan jag somnade.
Jag kände ett par läppar mot min hals. Jag suckade halvt till och försökte vända mig om ur hans omfamning. Det gick inte. Han höll fast mig.
- Justin... mumlade jag. Två dagar hade gått sedan begravningsdagen. Två hemska, och fantastiska dagar. Justin hade varit vid min sida hela tiden. Jag hade försökt att inte gråta utanför toaletten, det var där inne jag fick gråta. Men Justin hade märkt det och "brytit" sig in där, med en matkniv. Han hade kommit in, låst, bärt upp mig i sin famn och satt sig på toalettstolen med mig i famnen. Där hade vi suttit en stund, jag hade berättat hur fruktansvärt det var att leva utan min mor. Hur mycket jag igentligen saknade henne, även fast jag låtsades att jag var stark nog att klara av det. Hur det kändes när mördaren ringde. Jag hade inte pratat om mordet med någon, inte ens pappa. Jag skulle bryta ihop då. Hur det kändes att hon verkligen blev mördad, någon tog hennes liv, utan att hon ville det. Jag undrade vem som gjort det. Varför de hade gjort det och.. Även fast jag inte ville erkänna det själv, hur de hade gjort det. Hade det gått snabbt, hade hon lidigt? Hade hon kanske kvävts ihjäl? Det hade inte synts på liket.
- Vad är det älskling?
- Kyss mig, viskade jag och flinade. Jag blundade fortfarande, efter någon sekund kände jag Justins mjuka läppar mot mina. Jag besvarade den intensiva kyssen och tog tag i om hans hand som låg på täcket. Jag kramade den hårt. Sedan förde jag den mot min mage och la den där. Det brändes under huden när jag kände hans hand mot min nakna hud. Han låg näst intill över mig, halva kroppen över, för att kunna komma åt mina läppar. Jag låg med ryggen mot honom. Tillslut fick han nog och rullade över till min andra sida. Jag fnissade innan jag lät hans läppar massera mina igen. Han la sin hand mot min rumpa och drog sig tätare mot mig. Täcket hade följt med honom och låg nu halvt uppe på sängen, halvt nere. Justin la en hand på min andra sida och rullade så att han låg över mig, men stötte sig med sina händer, så att inte jag bärde hans tyngd. Han började kyssa mig mjukt på halsen, samtidigt som jag drog upp täcket över oss. Jag smekte han mjukt på ryggen med händerna samtidigt som jag letade efter hans läppar. Precis när dörren slogs upp fann jag de.
- Det är fruk... Jusitn hoppade av mig och la sig genant bredvid mig. Pappa kollaed först chockat på oss. Sedan sa han:
- Det är frukost. Precis innan han stängde dörren hörde jag han mumla något i stil med:
- Ungdommar nu förtiden. När dörren var stängd började jag skratta. Justin kollade chockat på mig.
- Det var inte kul!
- Jo! Det var skit kul! Du skulle sätt din min! Han log och hoppade närmre mig.
- Han hatar mig.
- Inte.
- Jo, han kommer aldrig vilja se mig igen. Jag fnös. OCh kollade under lugg på honom.
- Jo, visst, du bor i LA, och han ska skicka hem dig på momangen. Han bara slänger ut dig här ifrån. Såklart! Jag ryckte på axlarna och försökte se allvarlig ut. Han fnissade till och flyttade närmre mig, han la sedan sin hand kupad mot min nacke.
- Det kommer gå till så, jag kommer inte gå ut här ifrån, kommer du in med mat? Han blinkade med ena ögat och jag fnissade till. Jag lutade mig fram mot honom och viskade:
- Jag älskar dig, innan jag kysste han passionerat på läpparna.
_________________________________________________________________

Många ville ha ett långt, men detta blev tyvörr inte så långt ;/<3<3
Jag vet inte NÄR och HUR LÅNGT kapitlena kommer bli imorgon, jag vet inte heller OM DET KOMMER :(<3
KOMMENTERA



Kommentarer
Postat av: Wilma

Meeeeer!

Älska att läsa din novell<33333333

2012-05-27 @ 22:47:08
URL: http://wiilmiiis.blogg.se/
Postat av: Natalie

Det måste komma imorgon :D Älskar den !! <333

2012-05-27 @ 23:11:34
Postat av: moa

JO! snälla du måste skriva!!!!! :(

ÄLSKAR DIN NOVELL! ♥

2012-05-28 @ 05:54:45
Postat av: matilda

merrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

2012-05-28 @ 07:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!