Chapter 36

Don't look back. You're not going that way.

MERCEDES PERSPEKTIV

Fredo kollade in i sovrummet. Han suckade högt och ropade:
- Bara lägg av, ni är inte ensamma längre, och detta är dessutom MITT hotellrum!
- Det är VÅRT Fredo! Han skrattade ironiskt till och kollade in där vi låg.
- Har du tänkt sova här något mer? frågade han med en överlägsen min.
- Ja, vi alla kan ju sova i samma säng? skrattade jag och kollade lika överlägset tillbaka.
- Jo visst, vi kanske kan ha en trekant också? Jag vände mig snabbt om i Justins famn, jag hade innan suttit på hans lår och kollat ner på honom, nu satt jag med ryggen mot honom istället. Min kropp var mot Fredo nu, och jag hade bara bh på mig.
- Aa ellerhur. Justin satte sig upp för att sedan dra sig mot väggen bakom sängen och lutade sig mot den med mig i famnen, armarna hårt slingrade mot min midja. Han lutade huvudet mot min axel och ett leende spreds på hans läppar, inte för att jag såg honom, men jag kunde gissa. Han hade händerna hårt på min mage och strök fingret mjukt mot den, jag lutade mig bak i hans omfamning han skrattade till i mitt hår och Fredo suckade högt och tydligt innan han försvann in till toaletten.
- En av mina kompisar kommer komma till London, sa han med ett litet skratt på slutet. Jag kollade bak på honom med stora ögon och ett stort leende prydde hans läppar.
- Vem? frågade jag och såg sedan fundersam ut. Selena? viskade jag och han skakade snabbt på huvudet med ett kort skratt.
- Nej, inte Selena. Hon heter Andrea Kristensen, han log smått och tryckte mig hårdare mot sig.
- Andrea? frågade jag och rynkade pannan. Han fnissade till och nickade, kysste mig mjukt på kinden och viskade i mitt öra:
- Du kommer ääälska henne! Jag kollade med rynkad panna på honom och kollade avvaktande på honom.
- Är du säker? frågade jag och han skrattade och nickade länge.
- Hon är jätte trevlig! Tro mig! En av mina bästa vänner!
- Och hon har ingen hemlig crush på dig som jag borde veta om? frågade jag, han skrattade till och skakade samtidigt på huvudet.
- Nej jag lovar, hon har ingen hemlig crush på mig.
- Du lovar mycket Bieber. Jag log stort och vände mig om i hans omfamning, la händerna på hans bröst och tryckte mina läppar snabbt mot hans för att sedan massera hans läppar mjukt med mina. Hans grepp om mig spändes och han tryckte mitt bröst hårt mot sitt.
- EY, lägg av, kom ut hit och va lite social istället! Jag ryckte till och vände mig snabbt om i Justins omfamning. Fredo stod irriterat i öppningen ut mot hallen och vardagsrummet och jag skrattade torrt åt honom.
- Vad ska vi göra?
- Kolla på någon dålig kriminalare hade jag tänkt.
Jag kröp genast ur Justins grepp och hoppade ut mot hallen där Fredo stod med ett nöjt leende. Jag vände mig om och log stort mot Justin.
- Kom nu sötnos! skrek jag överdrivet tjejigt och fnittrade till bakom. Sedan försvann jag mot vardagsrummet och slängde mig ner i soffan.

-

- Den här filmen sög. Jag satt halvt över Justin i den stora soffan. Han strök mig över pannan regelbunder och kysste mig också där nästan hela tiden. Jag hade massa kuddar bakom huvudet och fötterna bekvämt i Fredos knä. Jag hade virat en filt om min överkropp, då jag inte hade orkat springa till sovrummet och hämtat en. Jag var för lat för den alldeles för jobbiga rörelsen.
Jag kollade snabbt upp på Justin som satt med rynkad panna och kollade irriterat på filmen.
- Puss puss. Jag plutade med läpparna och fick hans uppmärksamhet direkt. Han lutade sig snabbt ner och kysste mina läppar mjukt. Han återgick sedan med att fortsätta kolla på filmen. Jag suckade irriterat.
- Kul att jag var tråkigare än filmen. Han kollade ner på mig och kollade djupt in i mina ögon.
- Du är mycket bättre än filmen älskling.
- Puh... suckade Fredo och jag hann snabbt skratta till innan det knackade hårt på dörren.
- Du går, sa jag snabbt till Fredo och han suckade.
- Varför? skrattade han och jag kollade upp på Justin.
- För att jag ligger så jävla skönt här! Och jag kommer inte flytta på mig, så Justin kommer inte kunna flytta på sig, alltså är det bara du kvar, jag ryckte ursäktande på axlarna samtidigt som Justin gjorde det. Fredo suckade ljudligt innan han vandrade till hallen för att öppna.
- Hej Fredo! kvittrade en kvinnoröst, det var Pattie. Det hörde man direkt. Jag skulle precis resa mig upp och snabbt sticka och gömma mig på toaletten när Justin hårt höll fast mig.
- Hon måste få veta älskling, viskade han och jag skakade på huvudet.
- Inte nu snälla.. Jag höll på att fega ur. Jag hade en tendens att göra det.
- Kenny skulle sticka bort och köpa McDonalds, även fast jag tycker att vi lika gärna kan äta på hotellet.. Men han bestämde sig för att göra det ändå! Så jag undrar bara vad ni vill ha?
- Du kan komma in och fråga Justin och Mercedes själv, sa Fredo trevligt och jag gissade på att Pattie nickade innan hon kom in till oss i vardagsrummet. Jag vände mig snabbt mot Justin och gosade in huvudet i hans mage. Jag hade alltid haft lite av en fobi för killar man dejtades mammor. Jag hatade att träffa de, och även fast jag träffat och pratat med Pattie innan var det inte lika dant nu.
Jag låg ju i hennes sons knä i princip.
Pattie tog en kort paus när hon kom in i vardagsrummet, men fortsatte sedan precis likadant som hon pratat innan.
- Mercedes vad vill du ha och äta? frågade hon vänligt och jag kollade fram från Justins mage, hon hade ett stort leende på läpparna och jag besvarade det blygt.
- Ehm.. Samma som Justin.
- Jag vill ha en... Bestäm ni.
Fredo sa vad han ville ha och Pattie gick med ett stort leende mot mig och Justin. Hon stannade framför soffan och jag kollade snabbt upp på Justin, hans leende varade till öronen, bokstavligt.
- Ni är väldigt fina tillsammans, hon vände sig om och gick snabbt ut ur dörren. Jag kollade chockat på Justin och han kollade med ett stort leende på läpparna mot mig.
- Hur visste hon..? frågade jag och han ryckte på axlarna. Han hade armen om mig och jag låg med huvudet mot hans mage. I sned fosterställning.
- Hon kunde väll gissa, log han och jag nickade.
- Mmm. Jag fortsatte kolla på filmen. Justin strök mig mjukt över ryggen ibland och jag slöt tillslut ögonen för att försöka få mig en blund, men det gick inte.
- Justin lägg dig på mage. Han kollade med rynkade ögonbryn på mig och jag höjde mina i ett flörtigt smile. Han skrattade till och reste sig sakta upp så att jag skulle hinna sätta mig bättre upp utan att han rev ner mig.
- Varför?
- För att, svarade jag drygt och han skrattade till innan jag ställde mig upp och han la sig ner på mage med händerna vikta under huvudet. Jag la mig tungt över honom med ryggen mot hans och log belåtet.
Fredo som satt i en av fotöljerna kollade chockat på oss.
- Vadfan håller ni på med? Justin kollade upp mot honom och jag muttrade något ohörbart; då han flyttat huvudet så att hela mitt huvud glidit ner mot hans axel.
- Merc och hennes ideer vettu, skrattade han och jag slöt ögonen. Kom på att jag frös och kollade ner i marken där min filt låg.
- Fredo ge mig min filt, befalde jag och han skakade på huvudet.
- Varför skulle jag?
- För att jag är din bästa kusin ever! sa jag med ett övertygande leende och han himlade med ögonen, men reste sig ändå upp och tog snabbt upp min filt innan han gick tillbaka till sin fotölj och slog sig ner igen.
- Jag gillar faktiskt Jackie och Chris mest, han blinkade med ena ögat och jag fnös irriterat, men svarade inte.
- Du är i alla fall min favorit! sa han med ett skratt och jag vred på mig så att jag låg med magen mot hans rygg istället.
- Aw, du är min favorit också, viskade jag och la hakan mot hans axel och andades ut i hans nacke, slöt ögonen och njöt av hans närhet.
Jag ville njuta av den tills det blev försent.
- Eyy, gör de där ni håller på med långt borta från mig! skrek Fredo och vi båda himlade med ögonen.
Vi fortsatte dock med de vi höll på med, så länge vi kunde.

-

- De kommer gå super. Justins ord lät så övertygande, på ett läskigt sett, som om de var sanna.
De skulle gå skit, de skulle kolla på mig som om jag var dum i huvudet. Och som om de gillade Selena mer; som de antagligen gjorde, de skulle bara inte vilja säga något, för att inte såra mina känslor.
Som de gjorde av att bara tänka det.
Jag andades snabbt och hakigt när vi gick ut i korridoren för att bege oss till Patties hotellrum, där alla samlats för att äta McDonalds-mat gemensamt.
Justin kramade mjukt om min hand och lutade sig ner för att kyssa min kind.
- Du har ju träffat de innan! Varför är du så nervös nu? skrattade han och la sin hand om min midja istället. Smekte min sida mjukt. Jag andades snabbt och försökte lugna ner mig, det gick sådär.
- Älskling, ta-det-lugnt, viskade han och Fredo kom ut i korridoren.
- Sluta lipa, Pattie älskade dig, det kommer de andra också göra! sa han snabbt och ett flin spreds på hans läppar. Jag gav honom en kort blick och kollade sedan rakt ut i luften igen. Stirrade. Justin, som innan hade stått snett bakom mig ställde sig snabbt framför och kollade på mig med rynkad panna. Han mötte min blick och lutade sig fram för att lägga sin panna mot min.
- Det kommer gå jätte bra älskling, jag står bredvid dig hela tiden, jag lovar. Jag nickade kort och han la armarna mjukt om min kropp, hans läppar pressades mot min hjässa och jag la armarna om hans kropp också. Han kramade mig så hårt att jag trodde att jag skulle strypas, eller dö. Men han slutade innan jag hann reagera över detta faktum.
- Bara va dig själv så kommer allt ordna sig! viskade han och kysste min kind igen. Jag kollade djupt in i hans glittrade ögon och följde hans markerade käkben med blicken innan den gled mot hans ögon igen och jag viskade:
- De kanska gillar Se.. Jag hann inte säga resten av ordet innan han skakade på huvudet och avbröt mig.
- Lägg av nu Merc, jag är här med dig, inte henne.. Justin grimascherade och jag lutade pannan mot hans bröstkorg.
- Ska vi gå någon gång eller? frågade Fredo irriterat och stod lutad mot dörren med vaksamma blickar mot oss. Både mina och Justins blickar träffade han direkt.
- Eller ska Mercedes fortfarande brottas med sina inre tankar? Han skrattade till och jag skakade på huvudet, Justin smög bakom mig och la händerna på mina höfter.
- Vi går, sa jag hest och harklade till. Fredo log belåtet och gick sedan snabbt mot dörren.
- Hamburgarna kommer ju va kalla innan vi ens satt oss vid bordet! klagade han och jag suckade, men följde efter honom och ställde mig snett bakom honom med Justin bakom mig. Han hade händerna vaksamt på mina höfter och höll sig nära mig hela tiden.
- Allt kommer gå bra älskling.
Fredo knackade snabbt på och efter bara några sekunder kom Pattie och öppnade. Hon hade vanliga kläder på sig, ett par jeans och en vanlig vit t-shirt.
Plötsligt kände jag mig fruktansvärt oklädd i Justins svarta joggingbyxor och den svarta t-shirten jag letat fram i all hast.
- Hejsan! Kom in! sa hon och jag försökte klämma fram ett vänligt leende. Jag gick snabbt in i hallen bakom Fredo och kollade ner på mina fötter. Jag hade bara strumporna på mig, tyckte inte det kändes nödvändigt att ha skor också, eftersom att vi bara skulle hit ändå.
Patties hår hängde i perfekta lockar dä hon stod med ett stort leende. Justin sod fortfarande bakom mig som en skugga och jag kände mig obekväm i situationen.
En pinsam tystnad spred sig snabbt innan Fredo avbröt den.
- Ska vi inte bege oss till köket och hugga in på käket? Jag svälter!


 

FÖRLÅT FÖR ALLA DESSA TRÅKI KAPITEL :/

Aja, :D

KOMMENTERA

massa prov nu i slutet, så uppdateringen suuuuuger -.-  

MINST 8 KOMMENTARER :D 
Ska verkligen försöka

 
 
OCH TACK TILL FELICIA FÖR ATT HA HJÄLPT MIG MED DEN NYA DESIGNEN! 
Henne hittar ni här: http://photograf.blo.gg/ :D Kolla in på hennes fiina bilder! :D 
 SKA VERKLIGEN FÖRSÖKA ATT SKRIVA IDAG! Har franska prov imorgon och måste plugga skit mycket -.- 
Men ska försöka! 
I så fall blire litet ;( 
BYE BYE <3Franska prov - torsdag

Har franska prov på torsdag -.- Majsprov -.- Betyger hänger på det också o.o jag är så nervös!
Ska iallafall försöka skriva lite dessa två dagarna, om jag plluggar för mycket blire inte bra XD
Så ska försöka! Men jag vet inte hur långt kapitlet kommer bli heller ://
KOMMENTERA SÅ MYCKET NI BARA ORKAR! SPAMMA KOMMENTARER ! JAG ÄLSKAR DET XD Haha, iallafall BARA SPAMMA PÅ! :DSeriöst?

Tre kommentarer!? Tycker ni inte förra kapitlet var värd mer än de?:(
Om ni vill ha fler kapitel vill jag ha fler kommentarer!:D
ÄLSKAR ATT SKRIVA FOLKS ÄLSKAR ALLT OCH ATT SKRIVA ÄR DE BÄSTA SOM FINNS! Och rida, heh.
OCH JAG VILL VERKLIGEN INTE LÄGGA NER BLOGGEN, ELLER NOVELLEN MEN TYCKER INTE DE ÄR LÖNT ATT FORTSÄTTA OM JAG INTE FÅR NGR KOMMENTARER ÄNDÅ :(<3
ÄLSKAR ER<3
Chapter 35

" Mirror is my best friend, cause when I cry it never laughs. " - Charlie Chaplin

JUSTINS PERSPEKTIV

Mercedes lekte med mina fingrar när vi efter frukosten var påväg till arenan, jag satt och funderade på när vi skulle berätta för de andra att vi var tillsa... Dejtade.
- Vad tänker du på? viskade hon och jag lutade pannan mot hennes tinning och viskade långsamt:
- Dig. Hon fnissade till och smekte min hand mjukt med sin tumme. Rutorna var tonade, och man kunde därför inte se in genom de. Tonade rutor var i de tillfället den bästa uppfinningen ever.
Fredo satt bredvid oss och skakade på huvudet.
- Ni är ju fan hopplösa. Mercedes gav ifrån sig ett gulligt skratt och log stort. Flätan jag gjort hängde nerför hennes bröstkorg och jag kysste hennes kind mjukt. Hon lutade huvudet snabbt mot min axel och suckade lyckligt.
Jag kunde inte ungå att tänka på vad som skulle hända sen, jag skulle börja min nästan två års långa turne och vad skulle hända då?
Jag hade haft en plan med Selena, att hon skulle komma och hälsa på mig när hon hann, oc att jag skulle göra samma sak mot henne. Men det var inte samma sak med Mercedes, hon bodde i Washington, hon flyttade inte runt som jag och Selena gjorde. Washington var hennes hem, hon kunde inte följa med mig överallt, jag kunde inte tvinga henne att komma till mig till våren när jag turnerade i Europa. Men jag skulle försöka hälsa på henne när jag hade tid. Jag lekte lite med hennes fingrar och kunde se ett stort strålande leende spridas på läpparna.
Kenny hade nog redan fattat att något var på gång, men han sa inget och lät oss hållas.

MERCEDES PERSPEKTIV

Justin visade mig till hans loge och stannade där en liten stund med mig innan han begav sig till Scooter, som ville att han skulle komma direkt. Jag la mig trött i soffan och suckade djupt. Slöt ögonen och försökte somna. Jag hade sovit riktigt gott inatt, bättre än vad jag gjort på länge. Något som gladde mig, men det var inte så konstigt, eftersom att jag sovit hos Justin. Jag lyckades tillslut somna.
- Shawty... Jag försökte hindra ljudet som väckte mig och råkade därför slå Justin i ansiktet med min handflata. Jag vaknade direkt när han stönade till och kollade upp på honom. Han höll ena handen för ögat och jag reste mig genast upp från sängen för att stapla fram till honom.
- Förlåt älskling, det var inte meningen, viskade jag samtidigt som jag försökte få de stutsande svarta framför ögonen att försvinna och ett leende spreds på hans läppar. Han tog bort handen, kliade sig lite i ögat och blinkade några gånger innan de var bra.
Jag hade råkat peta honom i ögat.
Han skrattade bara.
- Det gör inget, shawty. Han tog ett steg fram mot mig och la handen mot min rygg mjukt, hans läppar var ändast några centimeter från mina och ett leende spreds på mina läppar.
- Vad är de för fånigt smeknamn? skrattade jag och han smekte min rygg mjukt med sin hand. Han lutade sig ner till mitt öra och viskade:
- Jag gillar det.
- Det låter fånigt.. Jag hann inte avsluta meningen.
- Men gulligt. Jag skrattade till och himlade med ögonen.
- Ja, lite kanske.
- Påtal om de måsta jag förkorta Mercedes, jag skrattade tyst och fnissade till.
- Kom på något bra du, de finns många att välja mellan. Han skrattade och la armarna hårt om min midja.
- Vi ska äta, det är lunch.
- Ska vi till hotellet? Han skakade på huvudet.
- Vi ska äta ute. Jag nickade långsamt.
- Och det betyder "inte-kyssandes", han nickade låtsas-ledsamt.
- Ja älskling. Jag skrattade till och log stort.
- De klarar vi.

-

Middagen gick snabbt, Justin och jag satt så lång ifrån varandra vi kunde. Men ingen förutom Fredo och Kenny visste om oss, så det var ju inte så konstigt. Pattie hade nog en aning, men hon kunde inte veta säkert. Jag satt bredvid Pattie som satt på min vänstra sida, och Scooter satt mittimot mig. Bredvid honom satt Fredo och sedan alla andra till Justin som satt längst ut på andra sidan. Det förvånade mig att vi åt på fin resturang, varför inte bara ta McDonalds? Det var ju inte jag som bestämde det, men om jag skulle gjort det.
- Vad har du tyckt om resan än sålänge då? frågade Pattie vänligt och log stort mot mig. Jag log tillbaka och sneglade på Justin, han log stort mot mig och gjorde tummen upp i smyg.
- Den har varit underbar, jag log stort och Pattie gjorde likadant, visade upp två perfekta rader. Jag log genast utan tänderna. Jag hade ända sedan jag varit liten haft lite komplex över mina tänder. Jag visste inte varför, det hade bara alltid varit så.
- Vad bra! Saknar du inte din familj hemma då? frågade hon vänligt och jag funderade på om hon verkligen undrade eller bara frågade för att verka snäll.
- Jag saknar min häst, min bror och min mamma, jag log snett och hon gjorde det samma.
- Rider du? Jag nickade kort.
- Aa, det gör jag. Hon log ännu lite större.
- Gud va roligt! Jag nickade och en pinsam tystnad spreds mellan oss samtidigt som Justin ropade på mig.
- Mercedes kom, vi ska åka. Jag log ursäktande till Pattie och började sedan snabbt gå till Justin. Jag var inte ett dugg uppklädd, hade Justins joggingbyxor, dock hade jag bytt tröja när vi kommit till min och Fredos lägenhet, jag hade dragit på mig en vit magtröja som var längre där bak med tryck på.
Justin hade ett litet leende på läpparna och jag motstod att kyssa honom inför alla, försökte tygla mina känslor. Vi begav oss snabbt ut till bilarna och sedan tillbaka till arenan.

-

Dagen gick snabbt, beroende på att jag sov bort hela dagen. Jag visste inte varför, men jag bara sov. Det var skönt att sova i Justins loge, den bekväma soffan var nästan lika skön som Justins säng, men jag skulle nog sovit bättre i Justins säng ändå, den på hotellet då.
Jag hade inte sovit i Justins RIKTIGA säng ännu, om jag någongång skulle få göra det.
- Ska vi åka hem nu? frågade jag när jag kunde känna den frätande svettdoften i min näsa, jag hade vaknat av Justins läppar som mjukt hade tryckts mot mina, han trodde att jag fortfarande sov och ryckte därför till där han stod utanför toalett dörren utan tröja, han drog snabbt av sig byxorna och vände sig sedan mot mig.
Om jag inte var så trött skulle jag antagligen stirra ut honom, men jag orkade inte.
- Jag ska duscha här först. Jag vände mig om så att jag låg med ryggen mot honom och suckade tungt innan jag tog ett djupt andetag.
- Väck mig när vi ska åka.
Jag slöt ögonen och koncentrerade mig på att somna om.
Jag rös till när Justins fjäderlätta fingrar smekte mig över armen. Jag kunde känna hans andetag mot min kind och viskade.
- Sluta, jag försöker sova. Jag fick klämma ut orden, svettstanken frät fortfarande i min näsa och jag tryckte tummen och pekfingret snabbt mot näsansvingar.
- Du luktar piss. Jag skrattade till.
- Jag har varit på scen i tre timmar.
- Konserten är en timme, högst. HAn skrattade till och muttrade sedan något konstigt svar.
- Bara låt mig va, jag vill sova, godnatt.
- Vill du inte följa med mig in i duschen. Jag brast ut i skratt och kollade upp på honom.
- Är du seriös ditt perv? Han skrattade och kysste mig mjukt på läpparna innan han vände sig om och snabbt gick in i badrummet.
Jag försökte inte tänka på att han precis stått i kalsonger framför mig, BARA kalsonger.

-

Tillbaka till hotellet. Jag var så pigg att jag nästan hjulade i korridoren till hotellrummet. Justin fick nästan hålla i mig för att jag inte skulle börja göra kullebytor in genom hotelldörren.
Vi hade fortfarande inte berättat att vi var ihop för crewet, men Justin hade lovat att göra det.
- Jag ska ju bara visa, sa jag uppspelt när Justin höll fast mig i hallen till hotellrummet. Han suckade och släppte mig. Genast hjulade jag en gång och var nära att slå Justin i ansiktet med foten.
- Tack! ropade han när jag stack in i sovrummet för att dra på mig något annat. Det fick bli ett par shorts, jag bytade inte tröja, lät den vita magtröjan få sitta kvar på kroppen, också Justins ankelsockar. Vi hade klivit in i Fredos hotellrum, Fredo hade dock sprungit in på toa innan vi kommit in i hissen, han hade tagit en av toaletterna vid repesionen, jag hade i alla fall fått hans kortnyckel, eller VÅR kortnyckel. Justin klampade in i rummet och smög genast fram till mig när jag stod och knäppte shortsen för att slingra armarna om min midja och dra mig mot sig. Hans läppar började massera mina samtidigt som jag drog handen egenom hans gyllene hår.
- Har jag berättat för dig hur mycket jag älskar ditt hår? viskade jag och han skrattade kort, samtidigt som han skakade på huvudet.
- Nej, men du kan ta det en annan gång. Jag skrattade till och han tryckte ner sina händer i mina bakfickor. Jag skrattade till och jag fingrade på håret längst ner på hans nacke. Jag öppnade min mun för hans tunga och kunde känna hur vi snurrade runt och hur han sedan lät mig falla ner i min och Fredos säng. Han läppar masserade min samtidigt som hans tunga smekte min. Jag särade snabbt på benen så att han kunde komma närmre min bröstkorg och mage, magtröjan åkte upp så att jag blottade hela magen. Dock visades den inte ändå, eftersom att Justin låg på mig. Han puttade upp mig så att han inte behövde ligga med halva kroppen utanför den stora bäddade sängen. Rättare sagt så var den inte så bäddad längre.
Tonerna blev högre och högre, de kanske hade börjat ringa redan när vi fallit ner i sängen, jag visste inte. Men tillslut spelade den entoniga ringsignalen om och om igen på min mobil.
- Vänta.. viskade jag och la pekfingret framför Justins läppar, han lyssnade också, och när ringsignalen ännu en gång spelades om krånglade jag mig ur Justins grepp och hoppade ner från sängen för att jogga fram till min mobil som låg i hallen. Jag hörde hur Justin sackade ihop på sängen och suckade högt och tydligt. Justin hade hunnit dra av min tröja och jag stod nu ute i hallen utan tröja, men som tur va var bh:n kvar, och byxorna.
Jag kollade inte upp den som hade ringt innan jag tryckte på den gröna knappen och förde mobilen till örat.
- Hallå? andades jag tungt ut, att hångla tog på krafterna. Ha ha, skämt o sido, det gjorde det.
- Mercedes? Jag kände genast igen rösten och sken upp i ett stort leende.
- Chris! utbrast jag och vände mig om för att gå tillbaka till Justin.
- Perfekt tajming! skrattade jag och ställde mig framför Justin och sängen. Hon kollade upp på mig och mimade:
- Vem är det? Jag la pekfingret framför läpparna med ett leende igen, hoppade upp i sängen och satte mig tyst i hans knä, med benen om hans midja. Han började kyssa min nacke mjukt och smekte säkert min rygg med sina magiska händer samtidigt som Chris började prata på andra sidan luren.
- Vad gör du? Jag skrattade till och kollade upp på Justin som signalerade att jag skulle lägga på, jag skakade på huvudet.
- Jag ehm.. Jag visste inte vad jag skulle svara.
- Äh, skit i det, hur har du det syrran? Jag skrattade till och himlade med ögonen åt hans smeknamn.
- Jag har det helt awesome! Justin hade lutat sig fram och satt nu nära mig för att lyssna på mitt och Chris samtal, jag himlade mentalt med ögonen åt honom också.
- Har du fått några nya vänner? Han sa det lite flörtigt, som om han visste vad som pågick här, på andra sidan jorden.
- Haha, aaa typ..
- Vad är det som har hänt, du låter så mystisk! Han skrattade och jag tog ett djupt andetag innan jag klämde fram:
- Jag typ... Dejtar någon.
Justin nös, högt och ljudligt nästan rakt in i mobilen.
Perfekt tajming Justin, perfekt tajming.
- Vem va det där?! Han lät chockad.
Jag skrattade och himlade med ögonen mot Justin som försökte hålla in en nysning till. Jag la min högra arm om hans nacke, den andra höll jag mobilen i. Jag flyttade också närmre honom. Tryckte min bröstkorg mot hans och han lutade sig fram för att mjukt kyssa mig på kinden.
- Gissa.
- Vem?
- Gissa sa jag ju! Han skrattade till och sa sedan:
- Fredo? Jag skrattade till och skakade på huvudet.
- Nej. Justin. Han blev tyst.
- Justin....?
- Vem tror du?
- Justin Bieber? Popstjärnan?
- Han är inte "popstjärnan" för mig Chris! skrattade jag men fortsatte sedan: Men aa, killen som är känd som "popstjärnan Justin Bieber".
- Herre gud, att du kunde få en sådan tonårshunk att nappa syrran! Jag gratulerar! Justin skrattade till bredvid mig och Chris blev sur.
- Och jag gissar på att jag hade "perfekt-tajming" för att ni nyss höll på att my...
- Ja, vi mös.
- Myyyyyysigt.
- Mmm.. Jag visste inte vad jag skulle svara.
- Får jag prata med honom? Jag kollade förskräckt på Justin som skrattade till och ryckte på axlarna.
- Sure, mimade han.
- Okej... sa jag tyst och räckte luren till Justin.
- Hej... Jaa... Jag lovar... Ha det så bra... Ja det ska jag.. Hejdå.. Samtalet var snart över och Justin la min tegelsten bredvid sig i sängen. Han kolllade upp på mig och lutade sig på armarna som han hade bakom sig. Ett lurigt leende tog plats på hans läppar och jag lutade mig snabbt över honom.
- Vad sa min bror? Jag försökte stirra ut honom så gott jag kunde, och det gick faktiskt ganska bra.
- Att jag skulle ta hand om dig. Jag stirrade på honom.
- Seriöst? Han nickade.
- Seriöst.
- Jag är inte tvååå! utbrast jag och han lutade sig fram för att mjukt kyssa min läppar och lägga armarna om min midja.
- Jag tyckte det var gulligt.
- Okej lite, bekände jag.
- Jag skulle hälsa också. Jag skrattade till och kysste hans läppar mjukt.
Vi hörde hur dörren snabbt öppnades och hur Fredo sedan ropade:
- HEMMA!
Justin suckade högt och slängde sig bak i sängen med handen mot pannan.
- ALDRIG ENSAMMA.
- Vi är inte med i ensam hemma Bieber, vad hade du förväntat dig?


 

CHRIS RINGDE :D OCh Fredo kom in när de kysste varandra ;) Haha XD Aja, trist kapitel :/ 

 KOMMENTERA

 Kolla in citatet längst upp, älskar det <3
BREAKING DAWN

BREAKING DAWN VAR SÅÅÅÅ BRAAA! :D :D :D :D
REKOMENDERAD!
Iaf, kapitlet kommer upp snart tror jag, håller på med det och vet vad jag ska skriva så det kommer nog inte ta en så fastligt lång tid!
Tja sålänge
 Kommer ikväll :D Nu- BIO :D

Ska på bio nu! Men kapitel kommer ikväll :D ^^ WOOP WOOP :DSRY

SRY ALLA SMÅ LÄSARE!
Har skrivit lite på nästa kapitel och de bar meningen att de skulle komma upp idag(eller igår) elr ngt! Men de får komma upp imon istället! Antingen på förmiddagen eller kvällen :3
BESÖKSREKORD IDAG OCKSÅ! OM MOBILENS APPGREJ FUNKAR RUNT 250 SIDVISNINGAR! OMGOMGOMGOMG SÄGER JAG BARA!!!
NI ÄR SÅ BÄST! JAG ÄÄÄLSKAR ER<3
http://justindrewbiebergotswag.blogg.se/

Bussen parkerade upp på infarten och jag gick ut ur bussen. Resan tog hela dagen och jag drog mina väskor efter marken och upp mot dörren in till det lilla huset. Jag plingade inte på utan öppnade bara dörren försiktigt eftersom det var ganska sent, och jag ville inte väcka Diane och Bruce om dom sov.
Lamporna tändes i hallen och framför mig stod just dom.
- Hej lillpojken! sa mormor och kramade om mig. detsamma med morfar.
- Åh jag har saknat er! sa jag och kramade dom tillbaka. Mamma, pappa och Selena fick plats i hallen och alla fick varsin kram. Men dom kramade inte om Selena lika hårt, dom gillar henne inte så speciellt mycket.
Vi fick ordning på grejerna och vi gick in i TVrummet. Vi såg en mistel hänga i taket framför eldstaden. Men den ska vi inte tänka på just nu, det var ju julafton imorgon. 
Efter ett tags TV tittade reste sig Selena upp och sa att hon skulle gå och lägga sig.
- Jag följer med, sa jag och gick efter henne uppför trappan. 
Hon tog av sin byxorna så att hon bara hade sin t-shirt och underkläder på sig. Jag själv tog på mig ett par mjukisbyxor och tog av mig min tröja.
Vi la oss i den lilla sängen och hon började smeka mitt bröst lite lätt. Hon gäspade länge.
.- Jag älskar dig Justin, sa hon just innan hon somnade. Jag viskade lågt:
- Jag älskar dig också, Grace.
ETT LITET SMAKPROV FRÅN FRIDAS NOVELL! 
TYCKER VERKLIGEN ATT NI SKA CHECKA IN DEN! :D 
 
DET GÖR NI HÄR HÄR OCH I MENYN! :D 
 
 
 Länkbyte - http://bieberrstorys.blogg.se/

The truth about forever
Tjejen som hade tagit biljetterna var riktigt snygg. Hon hade brunt hår, bruna ögon, stora bröst
och en ganska så smal kropp. Men hon rökte, jag gillade inte det men jag kunde inte direkt göra
något då jag inte ens visste vad hon hette. Jag längtade till lördag då jag kanske skulle få se eller
träffa henne igen. Vi fortsatte gå på en gata mot några tjejer som satt utanför Starbucks på en bänk.
När vi kom fram tittade jag in och såg dom tre tjejerna som vi träffade innan. Den snygga tittade ut
och log mot mig så jag log tillbaka sedan vände hon bort huvudet igen. Jag tittade på dom andra
tre tjejerna som nu hade börjat hoppa och skrika för dom hade fått biljetter. 
 
Jag tittade in i caféet en sista gång innan vi gick vidare men tjejerna satt inte vid bordet. Jag kollade
bak och såg att dom precis gick ut från cafeét åt samma håll som oss. Dom hade gått efter oss i 
kanske 5 minuter nu och det började faktiskt kännas lite läskigt. Scooter och Ryan hade också 
märkt det men inte sagt något. "Asså, förföljer ni oss eller vadå?". Det var Scooter som hade vänt
sig om och öppnat sin mun. "Nä, vi ska hem till mig, det är ni som går åt fel håll!" svarade tjejen i
mitten, alltså den snygga. "Jessica!". Så hon hette alltså Jessica. Hon tittade mot 
tjejen som stod bredvid henne. Hon sa något jag inte kunde hör som sedan Jessica nickade åt och 
log stort.
LITE AV EMELIES NOVELL! :D 
Tycker ni ska checka in den! 
VERKAR HELT AWESOME :D
KLICKA HÄR HÄR ELLER HÄR FÖR ATT KOMMA IN! 
OCKSÅ HÄR :D 
ELLER I MENYN :DSKRIVER

.MER KOMMENTARER!

MÅSTE KOMMA MER KOMMENTARER, ANNARS SLUTAR JAG MED NOVELLEN!

(BTW NÅGON SOM VILL GÖRA LÄNKBYTE? :D )Länkbyte - LOVE DOES NOT HURT

Love Does Not Hurt

"Du kan ju åka tillbaka när du vill" sa han. Jag brukar alltid säga nej till sånt här, men på något sätt kändes det helt plötsligt lockande, som att det egentligen inte skulle vara en sådan dålig idé, men det var det.

"Jag ska tänka på det" sa jag. Jag ville inte säga nej. Justin log lite och ställde sig upp igen. "Ska vi kanske ta oss tillbaka nu då?" frågade Justin. Jag resta mig upp och började gå ner för sluttningen och Justin var inte långt efter.

 

"Okej, Amina. Nu får du berätta vad det är. Du har inte sagt någonting på hela eftermiddagen" sa Jina och la armarna kors. "Det är inget" försäkrade jag, men alla visste att det var en lögn.
"Är det pojken?" frågade hon. Jag kollade upp på henne. "Vem? Justin?" sa jag. Såklart var det Justin. Hon nickade lite. "Nej.." mumlade jag.
"Har han gjort någonting?" frågade Jina seriöst. "Nej nej nej. Men han frågade liksom... en sak förut.. och jag sa att jag skulle tänka över det. Och det är det jag gör just nu." sa jag och vickade med ett finger.
"Och var var det han frågade?" hon skulle visst inte ge sig.
"ifalljagvilleföljamedhonomtillbaka" mumlade jag så att hon inte skulle höra, men såklart har hon super hörsel och förstod varenda litet ord. 

"Va?" jag trodde hon skulle låta arg, men hon lät... glad. Jag kollade förvånat upp på henne. "Tycker du att det är bra?" frågade jag chockat, jag trodde hon skulle hata det och be mig att aldrig prata med honom igen.


DETTA VAR EN LITEN DEL FRÅN LOVE DOES NOT HURT, som Julia skriver :D 

 

IAF NOVELLEN ÄR JÄTTE BRA OCH HAR EN ANNORLUNDA HANDLING! VILKET SOM ÄR SKIT BRA :D 
GÅ IN DIT :D 
KLICKA PÅ BILDEN ELLER HÄÄÄÄÄRLänkbyte - SIMPLE AS WORDS

SIMPLE AS WORDS 

-          Vad är det? Viskade han. Långsamt uttalade han varje ord så att jag hörde dem klart och tydligt. Han skulle inte tillåta ingenting som ursäkt.

 

-          Ja- Jag avbröt mig själv. Justin skakade lite på huvudet som för sig själv medan jag såg hur ett litet leende formades på hans läppar. Innan jag hann reagera kände jag hans läppar mot mina. Gåshud bildades på mina armar och mitt hjärta dunkade frenetiskt i bröstkorgen. Hans läppar fortsatte att massera mina, och mina läppar besvarade kyssarna. Tillslut drog hans sig någon centimeter bort och jag fick svårt att koncentrera mig på mig egen andhämtning när jag kände hur Justins andhämtning som smekte min hud. Hur jag skulle hålla sanningen ifrån honom nu visste jag knappast. Varför behövde allt vara så svårt? Varför kunde Gud inte sluta leka med mitt liv och skratta mig rakt upp i ansiktet? Tyvärr hade jag inga svar på frågorna i mitt huvud. 


EN PYTTE LITEN DEL AV RONJAS NOVELL Good Isn´t Good Enough som äääär fantastisk!!! 

 

KLICKA ER IN HÄR
 
(länken finns också i menyn! :D)Chapter 34

Sometimes I love to be crazy

MERCEDES PERSPEKTIV

Jag slängde mobilen i soffan och väntade en stund innan jag gick efter Justin in i sovrummet, så att han hann byta om.
- Du... sa jag frånvarande. Han kollade tillbaka på mig samtidigt som han drog en vit t-shirt över huvudet.
- Mmm?
- Ska vi berätta.. För de andra? Jag samlade ihop allt hår och hängde de nerför min axel, så att de ängde nerför framsidan och inte på ryggen. Jag var nervös över vad han skulle svara, att han inte ville? Att han inte tyckte det var tillräckligt seriöst ännu? Om de någonsin skulle bli seriöst.
- Vad tycker du? frågade han mjukt med ett stort leende på läpparna, han rättade till t-shirten och fixande efter det till byxorna som inte hängde rätt på höfterna. Jag ryckte blygt på axlarna.
- Jag vet inte. Han log stort och tog några kliv mot mig, slingrade armarna om min midja och drog mig närmre sig, han hade ett stort leende på läpparna. Ögon glittrade och såg guldiga ut i solskenet för det stora panarama fönstret på ena väggen.
- Vill du hålla de hemligt för de andra eller kunna göra såhär när Fredo och de andra är med...? viskade han tyst och kysste mina läppar mjukt. Jag klämde ihop läpparna och vägrade att sära på de, som jag märkte att han ville då han smekte tungan mjukt min ena läpp. Men jag rullade snabbt in den i munnen och Justin släppte mina läppar och kollade förvånat upp i mina ögon, jag log stort utan att öppna munnen och sa sedan snabbt innan han hann få misstankar:
- Jag har världens sämsta morgonandedräkt, han skrattade och himlade med ögonen, ett stort leende visades också på mina läppar och båda tandraderna visades.
- De har du inte. Jag nickade dramatiskt.
- Jo! Han skrattade och skakade på huvudet. Han höll ett stadigare grepp om min midja och smekte min rygg och rumpa mjukt.
- Håll tyst och kyss mig nu, jag skrattade och pressade mina läppar mot hans hårt.
Och så lätt gav jag mig, puh. Han läppar masserade mina mjukt och jag la mina händer om hans nacke och smekte hans nackhår mjukt. Ett lätt stön lämnade hans läppar och jag fnissade till innan jag kysste hans läppar.
Efter en liten stund avslutade jag kyssen men hade fortfarande båda mina armar om hans axlar.
- Bestäm nu Justin, ska vi berätta för de eller inte? Han nickade kort.
- Ja, de ska vi och vi börjar med Fredo. Föresten har du inte dålig morgonandedräkt alls! Jag la huvudet mot hans axel och drog in hans underbara doft.
- Okej.

-

Jag och Justin hade kommit överrens om att jag skulle låna kläder av honom, jag hade testat ett par av hans svarta skinny-jeans för skojjs skull och stått där som ett fån mitt på golvet i vardagsrummet med byxorna hängandes nere vid fotknölarna, utan tröja. De satt alldeles för löst i midjan och jag kunde precis få in en knuten hand. Han hade skrattat åt mig och sedan gett mig ett par svarta joggingbyxor som man kunde spänna i midjan. Jag hade dragit av jeansen och dragit på mig joggingarna i stället, de hade inte passat mycket bättre men banden i midjan gjorde så att jag kunde dra åt hårt. Så att de i alla fall satt kvar på höfterna.
- Jag behöver en tröja också! ropade jag till Justin som hade börjat smita iväg till badkaret. Han vände sig om och backade mot toalettdörren med ett stort flin på läpparna.
- Jag tycker du kan gå sådär, han höjde retligt på ögonbrynen och jag skakade på huvudet samtidigt som jag himlade med ögonen. Han kollade gillandes ner på min kropp och gjorde två tummen upp. Jag kände hur rodnaden spreds på mina kinder och jag började gå mot Justins resväska.
- Ellerhur.. Precis när jag skulle luta mig ner för att rota i Justins resväska efter en tröja att dra på mig kunde jag känna två armar slingras runt min midja och någon som andades i mitt öra.
- Du tog de som en komplimang va? Jag kunde höra leendet i hans röst. Jag la händerna på hans händer som låg på min mage, slingrade ihop våra fingrar och nickade länge.
- Ja, det gjorde jag. Han fnissade till i mitt öra och de pirrade till i magen.
- Bra. Han kysste mig mjukt på kinden innan han släppte mig. Jag kollade bak på honom medans han backade mot toaletten.
- Plikten kallar? Han skrattade och jag slog handflatan i pannan och slöt ögonen med en suck.
- Jag bryr mig inte! skrattade jag och han ryckte på axlarna med ett likgiltit leende på läpparna. Han stängde toalettdörren och jag skakade på huvudet.

-

Justin samlade ihop allt mitt hår och delade upp de i tre. Han började sedan med mjuka rörelser fläta de tjocka håret mellan sina fingrar. Jag älskade när andra flätade mig hår, och rysningar spreds i min kropp när Justin mjukt drog slingorna över varandra. Jag slöt ögonen och slappnade mellan hans ben, han satt med ryggen mot väggen bakom sängen och jag satt i skräddarställningen en liten bit framför honom. Justin hade skrattat när han sett den vita t-shirten jag valt. Nackdelen med den vita tröjan var att min rosa spets-bh syntes igenom. Jag tror han gillade det, att den syntes igenom asså.
Jag slöt ögonen när han tog en paus för att luta sig fram och kyssa mig mjukt på halsen innan han lutade sig tillbaka och fortsatte fläta.
- Jag visste inte att du kunde fläta... raspade jag tyst och han fnissade till.
- Säg inget innan du sett resultatet, jag fnissade till och kunde känna Justins händer nere på min rygg.
- Klar, sa han tyst när han spänt fast snodden runt toppen på flätan. Flätan hängde löst på min rygg och jag drog fram den och inspekterade den.
Den var fin, ganska mycket hår hade dock lossnat och hängde utanför, men det fick bara håret att se mer levande ut, så jag gillade det.
- Älskar det! viskade jag och vände mig om för att kyssa honom. Han log stort och kysste mig tillbaka innan jag kravlade mig ur sängen. Jag började mig ner till Justins resväska för att dra fram ett par svarta ankelsockar och drog snabbt på mig de.
- Ska vi sticka till Fredo nu då? frågade jag och Justin nickade. Jag sprang föra till vardagsrummet och drog upp Justins iphone ur soffan för att snabbt trycka in de alldeles för enkla lösenordet och sedan trycka mig in på bilder. Jag tryckte upp den alldeles senaste och granskade den med ett stort leende. Jag gjorde den snabbt till hemskärm och låstskärms bakrund och la hans mobil sedan i fickan på de stora byxorna. När Justin kom ut i vardagsrummet med ett litet leende på läpparna drog jag upp hans mobil och räckte den till honom samtidigt som jag sa:
- Jag älskar din bakrund! Han tryckte på mobilens hemknapp och ett stort leende spreds på hans läppar. Han kollade på mig och jag ryckte på axlarna.
- Jag med. Han la ner den i fickan och kysste mig mjukt på kinden innan han gick vidare mot dörren med mig i släptåg. Vi gick snabbt ut, jag i Justins ankelsockar och han i sina skor. Jag stannade utanför dörren och kollade förväntansfullt på honom, lutade mig sedan mot hans öra och viskade:
- Kan du göra en sak för mig? Han flinade stort, skrattade till och nickade.
- Vad du vill.
- Luta dig ner, sa jag och han kollade förvånat på mig innan han lutade sig ner. Jag la händerna på hans axlar och tog sedan sats för att hoppa upp på hans rygg. När jag väl kravlat mig upp la jag armarna hårt och hans hals och han höll om mig i knäväcken. Han skrattade tyst och skakade på huvudet.
- Du är galen, jag fnissade till och suckade stolt.
- Jag vet. Men rör dig nu! Han skrattade och började snabbt gå mot min och Fredos dörr, Patties var emellan och när vi äntligen kom fram knackade jag hårt på. Jag hörde någon muttra och sedan steg mot dörren. Jag höll hårdare om Justins axlar och lutade hackan mot hans axel.
- Det kommer gå bra ba.. Han hann inte längre innan Fredo stack ut sitt huvud, hakan föll till golvet när han såg mig. Justin hade ett stort leende på läpparna och låtsades som ingenting.
- Får vi komma in eller ska du stå där och glo hela dagen? flinade han och Fredo backade för att släppa in oss. Han hade fått kontroll över sin haka och kollade bara chockat på oss.
- Tack. Muttrade Justin med ett flin och jag fnissade till. Fredo hade precis vaknat, hans ögon var trötta och de ända han hade på sig var en tröja och ett par mjukis, något som han antagligen bara dragit på sig i all hast.
- Var sov du inatt? frågade Fredo och kollade med stora ögon på mig, jag skulle precis svara när Justin skrattade till och ryckte så gott det gick på axlarna, eftersom att jag fortfarande satt på hans rygg.
- Guess? Fredo rynkade pannan och kollade chockat på oss.
- I Barack Obamas källare, skrattade jag oseriöst på mig.
- Han bor inte i Spanien.
- Inte jag heller!
- Vilket sammanträffande. Jag flinade stort och ryckte på axlarna.
- Jag ÄLSKAR sammanträffanden.
- Sov du hos Justin? frågade han och kollade chockat på mig. Var han chockad? Över det? Jag höll ett ännu stadigare tag om hans axlar och nickade kort.
- Ja.. Han pratade som om Justin inte var i rummet, som om han var utanför eller i något annat rum, det störde mig.
- Något fel? frågade jag och Fredo skakade på huvudet.
- Vad.. Ehmm.. Gjorde ni då? Jag skrattade till, seriöst, han var min kusin, inte min pojkvän.
Vad trodde han vi gjort, egentligen?
- Sov? skrattade jag med höjda ögonbryn, jag vickade på de innan jag sa med tillgjord röst.
- Vad trodde du vi gjorde? Justin som stått tyst som ett ljus brast nu ut i skratt och jag skrattade glatt mot hans öra. Placerade en kyss bakom hans öra och kunde känna hur han rös till.
- Så ni är typ... Ihop nu?
- Vi dejtar, rättade jag snabbt. Han nickade långsamt.
- Jaha... Är de någon annan som vet? Vi båda skakade på huvudet.
- Nej, det är en hemlis! viskade jag och fnissade till.
- Hur länge har ni.. Dejtat då? Jag ryckte på axlarna.
- Inte länge! Fredo kollade tyst på oss.
- Är du chockad? frågade Justin med en halvt försiktig röst, ett leende spreds på Fredos läppar och han skrattade till innan han skakade dramatiskt på huvudet.
- INTE ETT DUGG! Vi alla brast ut i skratt.

-

Ingen av oss hade ätit frukost, så vi begav oss ner till matsalen för att ta oss frukost, klockan hade blivit 8 och vi gissade på att det snart var dags att åka till arenan och förbereda oss. Eller Justin skulle förbereda sig, jag skulle ha tråkigt i hans loge.
Jag citerar, han hade sagt:
-" Du kan ha tråkigt i min loge " med ett flin när jag frågat vad jag kunde göra på arenan, när Fredo var och duschade. Jag hade smällt till honom på armen och skakat på huvudet.
-" Du är galen " Han hade bara skrattat.
Justin höll min hand hårt i sin när vi stod i hissen nertill första våning.
- Hissfobi? Han suckade med ett leende på läpparna.
- Klaustrofobi, log han och jag nickade.
- Jag vet. Jag släppte hans hand när vi kom ner till våningen, håret låg perfekt på ryggen, bundet att flätan Justin tidigare gjort. Jag skulle be honom göra det igen, också om en massage, han var bra på att jobba med händerna.
Jag fick syn på de andra vid ett stort långbord imitten av matsalen. Vi kunde ju gissa att de skulle komma, vi brukade ju äta frukost vid denna tiden.
- Vi berättar för de andra sen va? Inte nu? viskade jag så att Justin precis hörde vad jag sa. Han log och nickade. Fredo gick tyst bredvid mig, hörde förhoppningsvis inte va vi sa.
Jag hade ingen aning om varför han inte skulle få veta vad jag sa. Men det kanske var bäst så.
Eller något.
- Ja, sen, inte nu, tänk så hör andra, som inte ska höra. Jag log nöjt och gick snabbt fram till de andras bord, alla log mot oss när vi stelt satte oss ner.
- Hej, sov ni gott? frågade Pattie, hennes bruna hår hängde livligt nerför axlarna och hon log stort mot oss alla tre. Hennes bruna ögon kollade på oss tre nästan samtidigt och jag nickade.
- Väldigt, log jag tillbaka och hon visade två rader perfekt vita tänder, jag såg till att inte le för mycket med tänderna. Fredo fick fram ett kvävt skratt innan Justin petade till han i midjan med sin armbåge.
- Mycket gott, log Justin varmt mot sin mamma.
- Ja, fick Fredo mumlades fram, skrattet var nära.


 

Alla kapitel blir så tråkiga :( Aja!

HOPPAS NI LÄSER :D

 

MELLAN KAPITEL :D

KOMMENTERA? :D  

 majs
Chapter 33

I hate you
You can't hate me, Im unhateable
MERCEDES PERSPEKTIV

Justin räckte mig mobilen och vände sig sedan om för att gå tllbaka till badrummet. Jag satt i pyjamas på hans soffa och försökte få iphonen i min hand att fungera. Justin hade hjälpt mig att slå in pinkoden och framsidan var nu framme, hans bakrundsbild var den tråkigaste jag någonsin sett. Den var grå med massa vattendroppar, en av de vanliga kunde jag gissa.
- Justin, hjälp jag vet inte hur man trycker upp telefonen! gnällde jag och Justin vände sig om med en suck för att komma tillbaka till soffan ännu en gång, han hade ett lurigt leende på läpparna samtidigt som han suckade och släpade på stegen tilbaka till mig.
- Du kan ju ingenting! skrattade han och jag suckade högt, han satte sig nära mig i soffan och tog mobilen från mig för att klicka upp en av de många apparna. Han räckte sedan tillbaka telefonen till mig och skulle precis resa sig upp när jag tog ett fast tag om hans hand och drog ner honom i soffan igen. Jag kysste honom mjukt på kinden och han skrattade ljust till innan han reste sig upp för att gå tillbaka till duschen, för tredje gången idag.
Justin hade rabblat upp minst hundra gånger för mig vilka siffror man skulle ha före telefonnummret om man skulle ringa till USA och jag kunde faktiskt säga att jag kunde de. Jag knapprade snabbt in de och sedan vårt hemnummer innan jag tryckte på den gröna knappen och la luren mot örat. Jag visste inte hur mycket klockan var i USA, jag hoppades på att det inte var mitt på natten i alla fall.
- Hallå? Mitt hjärta hoppade ett extra steg i bröstet när jag hörde den pigga rösten som tillhörde min mor.
- Hej mamma! sa jag och skrattade till.
- Nejmen hej gumman! Hur har du det? frågade hon och jag hörde nästan hur hon log igenom telefonen.
- Jag har det jätte bra!
- Är de snälla mot dig? Är Fredo trevlig? Och vem är kändisen? Hon lät förväntansfull och nyfiken och jag skrattade till.
- De är jätte snälla mot mig båda två! Fredo är jätte trevlig! Justin Bieber heter han, berättade jag inte det förra gången vi pratade? Min mamma skrattade till och jag kunde gissa på att hon ryckte på axlarna.
- Jag vet inte älskling! Kanske! Hur är han då?
- Han är jätte snäll och... Jag drog ut på svaret lite länge och mamma fick misstankar direkt.
- Och.....? Jag skrattade till.
- Inget.
- Bara säg det, jag skakade på huvudet, men kom sedan på att hon inte såg mig, alltså var skakandet helt lönlöst.
- Nej, det är inget. Jag kunde inte hindra leendet som lekte på mina läppar. Jag pillade på mitt hår samtidigt som jag fnittrade till - gud va töntig jag var, såhär hade jag inte ens varit när jag dejtat Moshe.
- Vad är det Mercedes, bara säg det. Jag skrattade till och himlade med ögonen.
- Det är ju inget sa jag ju, ljög jag och hon suckade högt, jag gissade på att hon även himlade med ögonen.
- Du ljuger.
- Nej. Hon suckade igen och blev sedan tyst.
- Du är kär ellerhur!? sa hon med eftertryck, ett sådant där som alltid huvudpersonens kompis gjorde i filmer, när huvudfiguren, som just nu var jag, vägrade berätta något som kompisen vet hänt.
Jag blev tyst, mammor hade en förmåga att kunna gissa saker; ganska lätt.
Jag förblev tyst, råkade dock fnissa till och mamma drog den sanna slutsatsen direkt.
- I vem!? Hon fnittrade flickaktigt. Min mamma brukade inte vara flickaktig, hon var rak och ganska hård. Eller inte hård, men bestämd. Något med hennes sett hade förändrats, och jag gillade det.
- Gissa! viskade jag och fnittrade till igen. Hon skrattade och tänkte efter en stund. Jag trodde hon kunde gissa det ganska direkt, men det kunde hon tydligen inte, eller så ville hon bara dra ut på det.
- Justin? Hon sa det med en flörtig touch, en flickaktig-flört-touch. Jag brast ut i skratt och hon skrattade med mig.
- Kanske... Svarade jag efter skrattet och jag kunde gissa på att hon log.
- Kanske?
- Okej, ja. Men jag vet inte om jag är kär, vi dejtar bara... Typ.. Fast vi har ju inte kunnat vara ute på någon.. Dejt eller något, vi har fått dejta på hotellet istället. Hon skrattade till.
- Jaså.. Jag fattade vad hon började tänka på när jag sa att vi "dejtat-på-hotellet", jag suckade djupt och slöt irriterat ögonen.
- Vi har pratat och kollat på film!
- Visst! Hur är han då?
- Jätte gullig! sa jag snabbt och tänkte efter. Sjukt lång bara, och stark och känd och snäll och snygg och gullig. Jag använde för många och i den meningen med vilje, jag ville att det skulle låta lite drömmande, som om jag kom på saker efter hand, vilket jag också gjorde.
- Snygg säger du? Jag skrattade till och nickade - dumt val.
- Ja, snygg, sök på goooooooogle, jag överdrev med ooo-en.
- Det ska jag göra.
- Hur mår Solo? frågade jag snabbt och hon skrattade till.
- Från en kille till en annan... sa hon tyst innan hon fortsatte, han mår bra, jag pratade med Michelle senast idag och han var jätte fin! Han saknar dig nog!
- Tror du? frågade jag hoppfullt snabbt och mina tänkar letade sig hem till Washington och min underbara häst.
Mamma skrattade till.
- Ja, det tror jag. Ett leende spreds på mina läppar.
- Har du hört något från Chris? frågade jag snabbt och hon skrattade till.
- Ja, han mår bra! Saknar oss, och dig! Jag skrattade till.
- Jag ringer honom sen.
- Vems mobil ringer du från förresten? Jag kunde känna två armar om min midja och hur någon smekte sina läppar mot min hals.
- Justins. Jag.. Ehmm.. Såkade bli utelåst igår.. Så jag fick sova på Justins.. Ehm.. Soffa. Jag pausade blandannat för att jag inte visste vad jag skulle säga, men det mesta var Justins fel.
- Soffa säger du... sa mamma fundersamt.
- Ja.. Ehm.. Soffa.. stammade jag fram.
Justin hade lutat sig över soffans ryggstöd och smekte nu sina läppar mot min hals, hade samtidigt ett hårt tag om min midja. Jag stönade till när han kom åt mitt känsliga ställe, bakom örat.
- Vad gör du babe..? viskade Justin i samma öra som jag höll telefonen mot. Jag stelnade till och Justin fnissade muntert till.
- Vem var det där? Justin släppte mig och gick runt för att ställa sig framför tv:n, han la armarna i kors framför bröstet och kollade med höjda ögonbryn och ett stort flin på mig.
- Jag hatar dig, gestikulerade jag med läpparna och han skrattade till och skakade på huvudet.
- Du kan inte hata mig, viskade han tillbaka och jag suckade; med ett eländigt leende på läpparna.
- Det var ingen! sa jag till mamma och la sedan snabbt till: men jag måste dra nu, eehm, hejdå! Vi ses snart, puss puss älskar dig! Jag pratade väldigt snabbt och mamma skrattade.
- Jadå, vi ses snart, hälsa Justin, älskar dig, hejdå! Jag la på och reste mig upp för att snabbt gå fram till Justin och spänna blicken i honom med armarna i kors på bröstet. Han skrattade och hade världens gulligaste leende på läpparna.
- Jag hatar dig, sa jag men kunde inte hejda leendet som lekte på mina läppar.
- Du kan inte hata mig sweety, skrattade han och jag försökte nicka alvarligt.
- Jo, faktiskt. Jag hatar dig.
- Du kan inte hata mig, jag kollade djupt in i hans ögon och de bruna ögonen glittrade vackert till. Han tog ett snabbt steg fram och pressade sina läppar mot mina samtidigt som han höjde handen till min nacke. Jag fnissade till och hans läppar masserade mina mjukt. Jag la armarna om hans hals och tryckte min pyjamas-beklädda bröstkorg hårt mot hans, stod på tå för att inte släppa hans rosa mjuka läppar. Han släppte min nacke för att istället smeka mig över ryggen, rysningar spred sig i min kropp och jag fnittrade så gott som det gick till igen när hans hand mjukt klämde till på min rumpa. Han fick stå som en gammalgubbe med böjd rygg som Quasimodo i " Ringaren från Notre-dam ". Men han verkade inte bry sig så mycket.
- Badass Bieber, viskade jag mot hans läppar och han smekte min rumpa mjukt. Han hade ett stort flin på sina läppar och ögonen glittrade.
- Ellerhur. Han kysste mig en sista gång på läpparna innan han tog ett steg bak och började gå mot toaletten.
- Diss. Justin vände sig om och flinade stort.
- Puss puss.
- Duschade du inte innan? jag höjde ena ögonbrynet och log ett snett leende. Han fnissade till och ryckte axlarna.
- Något annat blev plötsligt mycket viktigare. Jag spände ögonen i honom oc fattade att han hade lyssnat på hela samtalet.
- DU DIN LILLA! Jag sprang snabbt till toaletten men han hann före och smet snabbt in för att stänga igen dörren och låsa.
- Fyyyyyyyyyy......... överdrev jag utanför och bankade på. Jag kunde höra han skratta där inne.
- Jag kommer ge igen någongång! ropade jag tillbaka och han skrattade genom dörren.
- Hurdå? Jag tänkte efter.
- Det kommer jag på! Justin skrattade en sista gång innan duschljudet sattes på och jag gissade på att han ställt sig i duschen. Jag gick tillbaka till Justins mobil och svor lågt när jag kom på att jag inte visste hans pinkod. Jag la ner mobilen i soffan och gick fram till toalettdörren för att hårt banka på, vattenljudet stängdes av och jag skrek:
- Säg pinkoden!
- Varför? skrek han tillbaka med ett litet fånigt skratt.
- Bara säg den! suckade jag och han skrattade till.
- Okej! Ett, två, fyra! Jag suckade.
- Taaack. sa jag och log stort medans jag gick tillbaka till mobilen. Jag slog in koden och mobilen låstes upp.
När jag tänkte efter behövde han verkligen en ny bakrund, den gråa vattendroppsbilden var inte intressant och väldigt tråkig.
Jag fnissade till och tryckte mig in på kameran för att vända den så att den kunde ta kort på mig, utan att jag behövde vända den. Jag fluffade till håret och kollade så att jag inte såg helt död ut innan jag började ta bilder. Jag gjorde en massa konstiga miner och grejer med händerna. Till och med pussmunnar på vissa. Kameran var bättre än jag förväntat mig, och bilderna blev ovanligt skarpa.
Jag visste inte hur lång tid det hade tagit innan badrumsdörren öppnades igen. Min blick föll på Justin som kom ut med en handduk hängandes på höfterna. Han höll hårt i handduken och log stort mot mig. Håret var blött och ruffsigt och jag fnittrade till bara jag såg honom. Det pirrade i magen och jag reste mig snabbt upp.
- Ställ upp på ett foto nu, Bieber. Han skrattade till och nickade. Jag ställde mig bredvid honom och han lutade sig lite ner för att vi skulle va på samma höjd, jag höjde kameran och klickade av ett foto precis när han kysste mig mjukt på kinden. Han kysste mig sedan igen och kollade på mig med ett leende innan han gick iväg mot sovrummet med ett stort leende.
Jag kollade med ett stort fåraktigt leende ner på bilden jag just tagit. Han hade blundat och jag såg fruktansvärt glad ut bredvid honom, lite av hand mage syntes och bilden var perfekt.
Förutom den lilla detaljen att jag var där.
Typ


 

FÖRLÅT FÖR DEN SÄMSTA UPPDATERINGEN EVER!

Ska verkligen försöka bättra mig! 

ÄLSKAR ER!

ENDAST MYSKAPITEL ;) ^^ 

KOMMENTERA
MER IDAG - TROR JAG

JAG TROR ATT DET KOMER MER IDAG! Ska försöka skriva klart kapitlet nu och sedan plugga igen -.- Massa plugg denna och nästa vecka! Får se hur det blir med uppdateringen! Ska försöka skriva ganska ofta nu, kanske varan dag, kapitlerna kommer också bli något kortare :/ Iaf vissad ar när jag inte har så mycket tid! 
 
ÄLSKAR ER OCH HOPPAS NI STANNAR VID MIG <3 
 
majsBesökarna sjunker, allt sjunker :(

Allt sjunker, besökarna sjunker, läsarna sjunker, allt sjunker :( jag är ledsen att uppdateringen är den segaste och att kapitlerna är så majsigt dåliga :'( jag är ledsen :/ och jag kommer inte tvinga någon att vara kvar! Men snälla, lämna mig inte :( jag vill ha kvar mina underbara läsare!
Säg vad jag ska skriva så skriver jag det! Vad vill ni ska hända? Ska de bråka? Ska de bli problem med Moshe? Ska hennes mamma och pappa hata Justin? Eller kanske bara pappan som hon inte träffat sedan hon var liten? Vad vill ni läsa? Jag kan börja på ngt nytt och pausa denna novellen om ni vill?
VAD VILL NI LÄSA OM MINA LÄSARE?
JAG ÄLSKAR ER <3 glöm inte det! Och jag hoppas verkligen att mina läsare kommer tillbaka om uppdateringen blir Bättre; men då måste jag ha insperation och ngt att skriva! Annars blir kapitlerna som papper, platt vitt och tråkiga!
VAD VILL NI LÄSA OM? SKRIV VAD SOM HELST! :D
SNÄÄÄLLA <3
Chapter 32

 
You are mine definition of perfect
 
 
MERCEDES PERSPEKTIV

Resturangens mat var god. Jag hade beställt något kött med potatis och sås och det hade succé. Maten var väldigt god och även Justin som satt mittiomot mig med benen nära mina hade beställt rätten, han hade älskat det minst lika mycket som jag och log stort mot mig varje gång han fick tillfälle. Alfredo satt bredvid Justin och Pattie bredvid mig. Scooter satt bredvid Alfredo och resten av personerna var utspridda runt bordet. Justin trivdes väldigt mycket med att ha sin mamma bredvid mig, då kunde han nästan flörta med mig utan att bli upptäckt av någon, eftersom att Pattie redan visste om vår lilla romans.
Den ändå personen av de två som satt nära oss som inte visste var Fredojag visste egentligen inte varför han inte fick veta, det var väll för att vi inte visste hur allvarligt det var ännu. Jag och Justin då. Jag kunde känna Justins jeansben stryka sig mjukt mot mitt bara ben och jag fnittrade tjejigt till. Jag fick genast Patties och Fredos blickar på mig och jag höll käften direkt.
- Asså vad håller ni på med egentligen? frågade Alfredo irriterat och vi båda skakade på huvudet.
- Inget, vi försökte låta övertygade.
- Ellerhur! suckade Fredo surt och jag slängde en skadeglad blick på Justin, han skrattade till.

-

Vi stannade på resturangen en stund innan vi begav oss hem, klockan hade hunnit bli 10 och jag gäspade stort. Bilen rullade in på hotellets baksida och Justin släppte min hand som han hade haft ett mjukt grepp om innan. De var bara några enstaka fanns på baksidan och jag gladdes stort åt det, orkade inte med en massa folk när jag var trött. Justin gav alla autografer och tog foto innan vi gick in genom hotelletsbakdörr. Justin gick längst fram, sedan Kenny, Moshe, Fredo, Pattie, jag och sedan alla andra, det var inte så många till, men några var det. Som Justins stylist och hon som hjälpte Justin att värma upp rösten innan konsert. Alla som hade något med hans turne att göra var med.
Kul med lite folk, eller något.
Jag fick hela tiden hindra mig själv från att jogga fram till Justin och låta min hand glida in i hans. Vad skulle alla tro och tänka? Att jag gjort allt detta för att få uppmärksamhet.
Pumpsens klickande ljud ekade mot asfalten. Jag drog handen genom håret och pustade ut. Patties blick fastnade på mig, jag hade knappt märkt att hon gått bredvid mig. Hon sa inget, kollade bara på mig med ett leende.
Jag log kort tillbaka innan jag gick in genom dörren som Kenny höll upp för alla.
Vilken gentleman.
Justin stod med ryggen mot mig och pratade med sin gitarist, Dan Kanter. Dan hade halvlångt bruna hår och var ganska kort, ungefär lika lång som Justin, kanske någon centimeter längre.
- Mercedes, ska vi gå upp? Fredo stod bakom mig och jag nickade kort, kastade en blick på Justin och vände mig sedan mot honom igen.
- Ska vi inte vänta på Justin? Fredo nickade.
- Jo det kan vi göra. Jag log stort och vände mig om mot Justin igen, han stod fortfarande med ryggen mot mig. Fortfarande pratandes med Dan.
- Jag hämtar honom. Fredo suckade och jag drog av mig de svarta pumpsen, bar upp de med två fingrar och gick sedan mot Justin, ganska mycket kortare än förra gången. Jag funderade på om jag skulle göra armkrok med honom, men bestämde sedan att de kunde tolkas på fel sätt. Eller rätt sett, men fel sätt över vad de andra trodde.
Jag petade han istället på axeln, ett sett som absolut inte kunde misstolkas. Han vände sig om och kollade med stora fundersamma ögon på mig. Ett leende spreds sedan på hans läppar, ögonen började glittra och jag kände mig minst lika lycklig som han visade att han var.
- Ska vi gå upp?
- Bor ni i samma hotellrum? Dan kollade frågande på oss och Justin skrattade till och skakade på huvudet.
- Nej, såklart vi inte gör, ses imorgon, hejdå. Han vinkade och vi begav oss till trapporna där Fredo redan stod och väntade på oss. Han såg trött ut och släpade på fötterna när han hasade sig fram.
- Trött? skrattade Justin och han nickade.
- Mmm... Vi gick snabbt upp för att trappor med en hasande Fredo bakom oss. Jag skrattade till åt hans beteende och skakade på huvudet.

Vi kom upp på vårt rum och jag gav Justin en kort kram innan jag och Fredo gav oss av intill vårt sovrum. Det tog imot att inte krama Justin hårdare och längre, jag skulle försöka somna så snabbt jag kunde för att få träffa han så snabbt som möjligt igen. Jag sprang genast in på toaletten med min resväska och bytade om till pyjamas, som blev ett par rutiga vit gråa byxor och en ganska tight men skön t-shirt.

Jag borstade snabbt tänderna och gick sedan förbi Fredo som stod utanför och väntade på att få komma in, jag sa ett snabbt godnatt innan jag begav mig mot den stora dubbelsängen. Den var gigantisk och det var riktigt skönt, jag älskade stora sängar.
Och de gjorde inte så mycket att dela säng med sin kusin, Fredo hade varit en av mina bästavänner när jag var liten och när vi träffades mer. Nu hade vi inte träffats på skit länge, men vi var fortfarande bästisar. BFF. Även fast det lät väldigt gammeldags, och töntigt.
Jag vek upp täcket och la mig under de mjuka lakanen. Lutade huvudet mot den mjuka kudden och tog ett djupt andetag, lät håret ligga okontrollerat utspritt över kudden och sängen bakom mig. Lakanen luktade sött och var så rena de kunde bli.
Ändå kände jag mig inte trött. De kändes som om jag skulle kunna resa mig upp och springa maraton utan att svettas ett ända dugg. Jag suckade tyst för mig själv och slöt ögonen igen. Försökte tänka på Justin, hans glittriga ögon, de bruna håret som jag bara ville dra handen egenom. Jag försökte få min kropp att gå in i viloläge för att jag skulle få träffa honom så snart som möjligt, sova bort de få timmarna vi skulle vara borta från varandra.
Eller få och få, så fruktansvärt få var de ju inte.
Fredo kom och gick och la sig bredvid mig, efter bara några minuter i tystnad kunde jag höra hans snarkande ljud. Jag suckade högt, han snarkade högre idag än någon annan dag. VARFÖR JUST IDAG? Jag suckade tyst och tankarna drogs iväg mot Justin, jag undrade om han sov? Snarkade han? Sov han på mage? Eller kanske ryggen? Eller sidan? Jag suckade tyst och försökte somna en stund till,det var omöjligt. Jag frös och skakade smått där jag låg hjälplös under täcket. De snarkande ljudet trängde sig in i mina öron och jag suckade frustrerat innan jag vek upp täcket och reste mig upp. Tog kudden under armen och tassade ut till hallen.
Jag fick egentligen inte göra detta, det visste jag, men det var just det som fick allt att bli så spännande. Jag fnissade tyst innan jag öppnade dörren och tassade barfota ut i korridoren med kudden under armen. Dörren gick tyst igen efter mig och jag fnissade till igen.
Om inte Justin öppnade skulle jag få sova i korridoren.
Jag gick förbi Patties hotellrum och ställde mig utanför Justins. Skulle jag knacka? Vad hade jag för val? Tänk så öppnade han inte, eller så vaknade någon annan?
Detta kanske inte var en så bra idee ändå, men nu var de försent att ångra sig. Jag knackade två gånger hårt.
Inget svar.
Jag knackade ännu två gånger.
Inget svar.
Två gånger till.
Jag kunde höra små tysta tassande ljud mot dörren, de hasade likt en zoombie och jag funderade på om han sovit. Dörren öppnades och jag tryckte kudden hårt mot bröstet.
Justin kollade trött på mig, påsarna under ögonen var små men väl synliga och de trötta ögonen bevisade de jag trodde; han hade sovit. Håret var ruffsigt och han var barfota. Min blick gled upp till hans mage och fastnade snabbt på hans magrutor, jag fick tvinga mig själv att inte kliva fram och känna på de. Han hade joggingbyxor på sig, ett par svarta, de hade glidit ner lite och han hade häng där bak.
- Förlåt, jag.. Ehm.. Jag kunde inte sova.. Och ehhm.. Jag kan, jag pekade tillbaka mot Fredos dörr, ett litet trött leende spreds på Justins läppar samtidigt som ögonen började glänsa. Han skakade snabbt på huvudet.
- Du kan komma in, jag log tacksamt och gick sakta in.

JUSTINS PERSPEKTIV

Hon stod så liten och tanig i dörröppningen. Hon tryckte kudden hårt mot bröstet och de skimrande ögonen kollade rakt in i mina, granskade min skäl och tog reda på allt ont jag gjort i hela mitt liv. Det var läskigt, sättet hon kollade på mig på var magiskt. De stora bruna ögonen gjorde hennes hy att bli blekare än den egentligen var och jag ville bara smeka hennes mjuka kind med fingrarna.
- Du kan komma in, sa jag och hon log stort och tryckte sin kudde mot bröstet hårt innan hon tog några steg in. Hon var barfota, tårna var korta men smala och jag undrade vilken sko-storlek hon egentligen hade.Hon gick förbi mig och en doft av jordgubb och sött slogs mot mig. Jag lät dörren tyst gå igen bakom mig och hon gick raka vägen fram till soffan.
- Jag kan sova under en filt eller något. Jag såg på henne att hon inte gillade situationen, jag log smått och la mina armar om hennes midja från sidan och drog henne närmre. Lutade pannan mot hennes tinning och viskade sakta:
- Glöm det. Hon fnittrade till och den gamla Mercedes var tillbaka. Hon tog tag i min hand med ena handen och höll ett hårt grepp om kudden i den andra. Jag ledde henne sakta till mitt stora sovrum och kollade ner på sängen. Hon lade kudden snabbt på plats och kollade sedan på mig med stora ögon.
- Är du säker på att jag får sova här?
- Du FÅR inte sova här, men regler är gjorda för att brytas. Hon skrattade till och nickade. De långa svarta håret hängde fritt nerför ryggen och jag undrade hur de kändes att ha så långt hår, var det inte jobbigt?
- Vi får gå upp tidigt imorgon?
- Till vilken nytta? Du kan ju ändå inte komma in i lägenheten! Hon skrattade till och skakade på huvudet.
- Nej det klart, jag gick snabbt fram till henne och slingrade mina händer om hennes smala midja. Hon doftade underbart och jag drog in hennes doft i mina lungor och la händerna på hennes mage. Hon kollade bak på mig samtidigt som jag kysste henne mjukt i nacken. Hon a sina händer på mina och smekte mina händer mjukt med tummarna innan hon tog ett steg fram och tvingade mig att släppa henne. Hon log ett lurigt leende och kysste mig mjukt på kinden innan hon hoppade ner i sängen. Jag funderade på om jag skulle ta av mig byxorna eller inte, jag bestämde att jag inte skulle göra det, det var bättre att låta bli. Jag hoppade ner bakom henne och la mina armar om hennes midja. Jag lutade kinden mot hennes kind och tryckte mig hårt mot hennes rygg. Hon fnissade till och jag smekte hennes mage mjukt.

MERCEDES PERSPEKTIV

Jag vred mig om i sängen och kurade ihop mig mot hans bröst, jag hade frusit en smula innan, men nu var allt borta. Jag frös inte alls längre. Jag lutade kinden mot hans bröstkorg och tog ett djupt andetag.
- Sov du innan jag kom? viskade jag och han smekte min rygg mjukt.
- Jag hade somnat till vid soffan bara, jag skrattade till.
- Med byxor? Han nickade och lutade huvudet mot min hjässa.
- Ja, jag orkade inte ha på mig tröjan så jag drog av den, jag nickade kort. Det förklarade ju saken.
- Berätta om din familj.. Viskade jag och han skrattade till.
- Vad ska jag berätta? Skrattade han och jag la handen mot hans bröst, smekte bröstkorgen med min tumme.
- Bara berätta. Viskade jag och han nickade fundersamt.
- Okej.. Ehm, jag har en mamma och en pappa. De skilldes när jag var typ... inte gammal alls, men jag har fortfarande kontakt med båda. Min pappa gifte om sig och skaffade två barn, Jazmyn och Jaxon, de har jag också kontakt med. Jag kunde nästan se hur han log när han pratade om sina småsyskon, även fast jag inte kollade upp på honom.
- Berätta om din familj nu, viskade Justin och smekte mig mjukt på ryggen innanför tröjan. Jag rös till och spände mig för några sekunder i hans famn, men kurade sedan mig mjukt in i hans famn och tog ett djupt nöjt andetag. Jag log stort och kände mig tygg i hans famn. Jag låg i fosterställning mot honom, med knäna uppe vid brösten, men jag låg ändå väldigt nära honom. Jag tog ett djupt andetag.
- Mamma och pappa skillde sig när jag var ungefär 10, och mamma flyttade till Washington och träffade min plastpappa, Maynard, de har sedan fått fyra barn, Emma, Alexandra, Jesse och Jackie. Redan innan hade mamma mig och Christopher, han som du träffade på flygplatsen. Så jag har massa syskon. Jag tror inte det är så mycket mer.. Jag drog in hans söta doft i lungorna och njöt av varje sekund i hans närhet.
- Hur gammal är du? viskade han och jag suckade tyst.
- Ålder är bara en siffra.. sa jag och han skrattade samtidigt som han nickade.
- Ja babe, ålder är bara en siffra.
- 16, jag är 16. Han skrattade till och kramade om mig hårdare.
- Perfekt ålder. Jag skrattade till och la mig normalt så att jag kunde ligga närmre honom, jag vred mig också om så att jag låg med ryggen mot hans mage. Jag kunde genast känna hur hans fötter smekte mina och hur han tå flörtade. Han la huvudet mot min hals axel och lämnade små kyssar längst min nacke.
- Något annat speciellt om din familj? viskade han och jag tänkte efter.
- Ehm.. Jag har en häst? log jag efter en stund. HanSolo tog plats i mitt sinne och de gjorde ont i hjärtat av att inte ha honom nära mig.
- En häst? viskade han halvt skräckslaget. Jag skrattade och nickade.
- Ja, en häst! skrattade jag och han skrattade till.
- Vad heter den?
- HanSolo. Jag tänkte på den lilla hästen och suckade högt och kärleksfullt. Jag saknade honom.
- Saknar du honom inte? sa han tyst och var närmre mitt öra än innan, en rysning for upp i min ryggrad.
- Jo, jag saknar honom, men jag får ju snart träffa honom, viskade jag tillbaka och slingrade ihop våra fingrar med varandra.
Han var tyst, svarade inte på vad jag sa.
- Vad tänker du på? viskade jag och jag kunde känna hur han tryckte sig tätare mot min kropp.
- Jag vill inte skiljas från dig, jag kommer sakna dig så otroligt mycket.
Jag smälte inombords, hans gulliga ord gjorde så att mitt hjärta pumpade hårdare och snabbare i mitt bröst och jag fnittrade till. Fjärilarna blev som galna i min mage, jag smekte hans handrygg mjukt och kysste den innan jag la den nära mitt ansikte, han rörde fingrarna mjukt så att de smekte mig mjukt på kinden och liten del av halsen.
Jag tryckte mig närmre hans mage och tog ett djupt andetag.
- Och jag kommer sakna dig, viskade jag och han fnissade till.
- De var ju bra.
- Jag har inte ditt nummer, viskade jag och han skrattade till.
- Du får de imorgon om du vill? Jag nickade stort.
- Ja, jag vill ha ditt nummer, jag kunde känna hans läppar mjukt stryka sig mot min hals. Jag sträckte på nacken så att han fick bättre plats och stönade till när han kom fram till min favoritpunkt - bakom örat.
- Jag får heta något speciellt va? Jag fnissade till igen och nickade.
- Juju får du heta, han suckade och skakade på huvudet.
- Kunde du inte komma på något finare? Jag skakade på huvudet och skrattade.
- Nej, faktiskt inte. Han skrattade till och smekte mina ben med sina fötter igen, jag rös till.
- Ska vi sova babe? Jag nickade kort och kände plötsligt hur tröttheten tog tag i mig. Han flyttade sin hand till innanför min tröja och smekte itt ena finger runt min navel.
Jag somnade nästan direkt av denna lilla rörelse.
- Godnatt. Han pussade mig mjukt på kinden, eller så mycket han nådde.
- Godnatt.


FÖRLÅT ATT DET KOMMER UPP SÅ SENT!

 

Och att de tagit hundra år att skriva -.- HAR HAFT MASSA LÄXOR OCH MASSA ANNAT ATT GÖRA :/ majs liksom. 
IAF,denna veckan kommer det nog bli ungefär samma, kapitlerna kommer iaf bli KORTARE! Detta är ganska mycket längre än de brukar va! Så detta är långt! IAF, hoppas ni alla kommenterar! 
GÅ INTE HÄRIFRÅN UTAN ATT HA KOMMENTERAT, då äter jag upp er, eller ngt XD 
IAF <3
HA EN TREVLIG FORTSATT SÖNDAG JAG ÄLSKER ER PUSS PUSS GODNATT
 
kommenteraNÄSTA KAPITEL: IDAG

NÄSTA KAPITEL KOMMER IDAG! :D jag vet att ni har väntat i ÅR nu, och jag har dåligt samvete för de :(<3 FÖRLÅT<3 ÄLSKAR ER <3
NÄSTA KAPITEL SKA JAG FÖRSÖKA GÖRA EXTRA LÅNGT OCKSÅ! LÄNGRE ÄN DE VANLIGA!<3
LOVE
de kommer ikväll :3
Förlåt<3

Förlåt för den absolut sämsta uppdateringen eeeever! Jag är ledsen :( mycket i skolan just nu! Skola suger -.- sedan har jag inte varit då skrivsugen och väldigt trött och sånt :( jag är ledsen och ska verkligen försöka publicera ett kapitel idag iallafall! Men har typ tre prov elr ngt nästa vecka -.-'
Chapter 31


JUSTINS PERSPEKTIV

Mercedes gick före mig ut ur planet, jag var nära på att sträcka fram handen och lägga den på hennes midja eller snurra en av hennes långa lockar runt ett av mina fingrar men jag fick hindra mig själv varje gång. Mamma kollade i smyg på mig och jag kunde se i hennes ögon att hon inte var arg, vad hade hon att vara arg för egentligen? Man kunde inte hjälpa vem man ville va med, så hon behövde inte oroa sig.
Dessutom skulle vi inte gifta oss, och vi var inte ihop, vi dejtade. En stor skillnad. En bil kom och hämtade oss direkt utanför planet, det var visst väldigt mycket papparazzis och fans vid flygplatsen, och vi hade lite brottom. De gjorde ont i hjärtat varje gång jag visste att fans väntade på att få träffa mig och så kom jag aldrig, jag skulle skriva förlåt till de på twitter sedan. Mercedes gick runt bilen och satte sig på andra sidan medans jag hoppade in i mitten sätet. Bilen var en range rover, en av de vanligaste bilarna jag åkte runt i. Den var svart, stor med mycket plats och såg ut som en vanlig bil. Jag kollade ut genom framrutan och fick syn på flygplatsen, den var väldigt stor, ett gigantiskt hus och massa ingångar överallt. Vädret var fint, den blå himlen lyste upp allt och de var ganska kvavt i bilen. Mercedes svarta hår glänste i solskenet när hon satte sig ner på min vänster sida i den stora bilen, hennes klädsel bestod av ett par ljusa tighta jeans som hon passade väldigt bra i och ett vitt tight linne. Jag hade inte tänkt på hennes klädsel innan, inte heller att hennes hår var flätat i en tjockfläta som nmu hängde ner för hennes lilla kropp. Jag log smått mot henne och hon gav ett skinande leende tillbaka, hennes mörka ögon kollade rakt in i mina och jag dog lite inombords. Hon hade lagt handen på den lilla glipan mellan våra ben på de svarta tyget och jag min hand över hennes. Den stora skillnaden mellan våra händer fick mig att le. Hon log också och lutade huvudet mot min axel, jag rös till och lutade kinden mot hennes hjässa. Vi hade gjort ungefär detta innan, luggit såhär och vilat. Så Freo skulle inte tycka de var konstigt, om inte han såg våra händer. Jag stack in mina fingrar mellan hennes och hon slöt sin hand så gott det gick. Det såg rätt konstigt ut, att ha händerna ihop slingrade så. Det kliade i läpparna och jag ville bara ge hennes huvud en mjuk kyss, men jag hindrade mig själv. Alfredo satte sig tillrätta bredvid mig och knäppte snabbt bältet. Mercedes knäppte bältet snabbt med en hand och jag följde hennes exempel. Fredo lutade sig bak och kollade med stora ögon på oss. Jag såg hur han öppnade munnen i ögonvrån men stängde den snabbt, för att sedan öppna den igen; och denna gången faktiskt säga något.
- Vad gör ni egentligen?
- Vi vilar, jag harklade mig, rösten hade varit hakig och otydlig. Jag slöt sedan ögonen, drog in doften av Mercedes becksvarta hår och smekte hennes hand så gott jag kunde. Jag kikade på handen mellan de nästan stängda ögonen och kunde knappt se en skymt av hennes lilla smala hand, den var nästan dubbelt så liten som min, fingrarna mycket smalare och naglarna betydligt längre. Fredo suckade tyst, vi ignorerade honom bara.

-

- Jag äär sååå tröött, suckade Mercedes irriterat när jag hade fem låtar kvar på kvällens konsert. Jag skrattade till och svettade ner henne med en hård kram. Hon lutade huvudet trött mot min bröstkorg och suckade.
- Du kan sova lite i min loge om du vill, viskade jag mot hennes hjässa och han knöt händerna på mina rygg. Jag hade en kort paus, skulle egentligen bara byta om och sedan upp igen. Men något, eller någon hade kommit ivägen. Hon nickade kort.
- Mm, jag släppte kramen och tog hennes hand samtidigt som jag började gå mot min loge, jag öppnade dörren det stod "Justin Bieber" på och kollade in i det lilla rummet. På höger sida stod det en mjuk soffan och en teve mitt imot den. En resväska jag hade mina scen kläder i låg öppen framför soffan, längst in stod det en stor garderob och sedan fanns det en dörr som ledde till en toalett bredvid teven på vänster sida också.
- Jag kan lägga dig i soffan om du vill, hon log trött kramade snabbt om mig och la sig sedan ner i soffan. Jag gick fram till resväskan och letade efter scen kläderna, sedan kom jag på att de redan var upphängda i garderoben, jag gick dit istället och tog ut kläderna jag skulle ha, gick sedan in på toaletten och gav Mercedes en sista blick innan jag bytade om.

-

Mercedes och Fredo skulle dela rum i Spanien också, Mercedes var inte så glad, Fredo hade nog snarkat en hel del i Italien. Hela crewet skulkle gå ut och äta på kvällen, på någon flådig resturang inne i staden. Mercedes såg fram imot det, jag också, Fredo ville helldre sitta hemma och kolla på film eller tv. Jag kollade på klockan, 6. Vi hade beställt bord på resturangen klockan 8, vi alla hade alltså två timmar på sig att byta om och duscha.
Jag av någon behövde en dusch, jag dröp av svett och luktade sött. Jag satt även denna gången i mitten och Mercedes hade denna gången hunnit först med att lägga sin lilla hand på min.
Vi kom fram till hotellet, checkade in och gick sedan upp på rummen direkt. Vi hade åkt direkt till arenan från flyget, något vi nästan aldrig brukade göra annars. Men det fick bli så denna gången. Mercedes och Fredo hade hotellrummet två rum från mitt. I mellan oss hade mamma sitt, mittimot hennes Scooter och sedan var de andra utspridda. Jag och Mercedes fick inte någon chans att kramas innan vi var tvunga att gå in i våra respektive hotellrum. Jag duschade snabbt, drog sedan på mig ett par svarta jeans när benen fortfarande var blöta, det gick lite trögt, men tillslut så. Jag torkade håret noga och fixade de sedan som jag alltid fixade det. Jag drog på mig en svart och vit små-rutig shorta och en kavaj liknande tröja över. Jag kollade mig en sista gång i speglen och drog på mig mina svarta supras innan jag gick och knackade på hos Fredo och Mercedes. Vi skulle inte dra förren om en och en timme. Klockan var kvart i 7. Jag gungade på skorna och drog handen genom håret innan Fredo öppnade hotelldörren.
Korridoren var röd, röd matta som golv och annars ljus, vita väggar. Dörren var brun, vilket inte matchade till golvet så mycket.
- Hej! Alfredo såg nyduschad ut, jag log smått och gick in bredvid honom in i hotellrummet.
- Hej, svarade jag lite efter, jag kollade försiktigt mig omkring efter Mercedes, men hon syntes inte. När jag lyssnade riktigt noga kunde jag höra hur vattnet var på i duschen, alltså duschade hon. Fredo satte sig i soffan och satte på tv:n. Jag kollade runt i hotellrummet, det såg precis likadant ut som i mitt, friskt ljust trägolv, vita väggar, en stor soffan längst in i rummet. Om man kom in direkt från dörren var toaletten direkt till vänster, vardagsrummet längst fram och till höger sovrummet. En vägg separerade vardagsrummet och sovrummet. Soffan var svart, allt annat nästan vitt, eller elfensbenvit. Det var ett mysigt litet hotell. Jag sparkade av mig skorna och gick in för att sätta mig i soffan bredvid Fredo. Det var något dåligt matprogram han kollade på. Jag kollade med stora ögon på honom och skakade på huvudet.
- Seriöst?
- Du ska väll flytta hemifrån snart, du lär behöva lite matkunskaper, han flinade mot mig och jag skakade snabbt på huvudet.

-

Mercedes ögonfransar var täckta med ett tunt lager maskara och ögonskuggan var sotig över hennes ögon, vilket framträdde hennes perfekt bruna ögon. Hennes överhår var fäst på baksidan med några svarta hårspännen och resten av håret hängde livligt nerför axlarna. Luggen låg platt på pannan som den brukade göra och ett leende sken på hennes glansiga läppar. Hon bar en svart tight klänning utan axelband., en fodralklänning eller vad de nu kallades. Klänningen slutade ungeför på mitten av hennes lår och hon såg fantastisk ut. Klänningen utformade hennes former perfekt och det pirrade i maggropen. Ett leende hade klistrast fast på mina läppar och skulle nog inte gå någonstans på hela kvällen. Jag tog ett steg mot henne och la min hand mot hennes rygg för att dra henne närmre.
- Du är väldigt vacker Mercedes, viskade jag och hon fnittrade till. Jag kollade henne djupt i ögonen och de glittrade till i de bruna ögonen. Hon visade upp tandraden för mig och jag smekte hennes rygg mjukt.
- Tack, viskade hon och jag lutade mig ner för att ge hennes läppar en lätt kyss. Hennes händer for upp till mina kinder och strök de mjukt med sina små tummar. Jag skulle precis avsluta kyssen när Mercedes masserade mina läppar intensivt, jag fnissade till så gott jag kunde och strök henne mjukt över ryggen och nerför rumpan, något jag aldrig gjort förut, men någon gång måste bli den första. Hon fnissade till mot mina läppar och la armarna hårt om min nacke för att hålla mitt huvud så nära sitt hon kunde.
Fredo hade precis varit inne på toan, vi hörde hur han fixade med låset och jag tog snabbt ett steg bak från Mercedes, hon skrattade till och gick till hallen för att snabbt dra åt sig jackan. Det var inte förens jag hörde de klapprande stegen i hallen som jag kollade ner på hennes skor, ett par ganska höga svarta pumps. Sjukt snygga om man frågade mig. Fredo kom ut och kollade på oss, han hade fixat håret upperst lite. Knappt något, men jag hade fått tid med Mercedes när han varit inne på toan, så jag skulle inte klaga.
Det skulle jag nog behöva om jag inte skulle få röra henne på några timmar, eller timmar, mer dygn. Hela natten också ju, Fredo skulle säkert inte släppa henne med blicken en ända gång.
- Ska vi gå? Mercedes kollade bak på oss och mötte snabbt min blick innan den gled vidare till Fredo, hon gav ifrån sig ett hjärtskärande leende och jag smälte lite innuti.
- Ja, hon satte på sig jackan, som inte passade ett dugg till outfiten men det verkade hon inte bry sig så mycket om. Det var en svart vårjacka, något som passade hit, eftersom att jag kom på att det var riktigt fint väder här i Spanien, kanske dock lite kallare nu på kvällen.
- Ja... Vi går.. Jag dröjde en stund på svaret, de andra hade kollat på mig en stund, pinsamt. Jag log och gick förbi Mercedes mot dörren, jag kunde knappt slita blicken från henne, den busiga men ändå gulliga uppsynen gjorde mig galen och det kändes som om jag skulle kunna krypa ur skinnet.
Jag fattade inte att jag inte tänkt på henne så mycket innan, inte på det sättet, bara att hon var gullig, söt och snygg. Hennes hår hängde slött nerför ryggen när hon klapprade förbi mig. Jag var nära att sträcka ut handen för att ta hennes och följa med henne i korridoren, men sedan kom jag på att jag inte kunde det när Alfredo var med. Jag suckade knappt hörbart och gick efter Mercedes genom korridoren medans Fredo stängde.
Detta skulle bli en lång kväll.


Usch, jag hatar mig själv, förlåt! Allt blir skit jsut nu, kort kapitel och de tråkigaste ever :( Im sorry, trodde jag skulle hinna mer idag, för försöka skriva mer imon eller på onsdag! Har prov nästa vecka ;/ Får se hur det blir med uppdateringen :( FÖRLÅT! Jag är jätte leeeedsen :( 

 

 
KOMMENTERA <3NÄSTA KAPITEL- imorgon D:

HEJSAN! Nästa kapitelska jag försöka få ut imorgon! Jag jobbar med det men orkar verkligen inte va uppe längre nu, så ska sova om en stund! 
Förlåt att de blir så segt med kapitlerna men jag vill verkligen att de ska bli längre och man tappar lusten av att skriva efter ett tag, så om man fortsätter blir det inte bra :/
AJA, älskar er alla! 
 
BTW; kommer mer romans i nästa kapitel ;) ARE YOU EXCITED? IIIII AAAMMM :D haha lol XD 
 
ÄLSKAR ER<3 FÖRSLAG PÅ DRAMA?

VAD VILL NI LÄSA OM? Kärlek drama spänning mord?
GE FÖRSLAG, även VAD jag ska skriva :D Kapitlerna kommer snabbare om jag vet vad jag ska skriva! :D
SKRIVER BTW NU!
GEEEEEE FÖÖÖÖRSLAAAG <3Chapter 30

Cuddling is the best feeling ever
MERCEDES PERSPEKTIV

- Jag har tänkt på en sak, vi vet ju inget om varandra, även fast vi varit vänner i en vecka, så vi kanske ska fråga lite grejer om varan, eller vad tycker du? Justin hade blicken på våra ihop slingrade händer när han talade men kollade mot mig när han var klar med meningen. Jag satte mig upp från min nästintill liggande position mot hans axel och nickade. Lutade sedan huvudet mot hans axel igen och gav ifrån mig en lättsam suck. Jag släppte hans hand och gjorde armkrok med honom istället, kramade om hans arm och drog in hans doft i mina lungor.
- Fråga på, viskade jag och lutade hakan mot hans överarm, klämde näsan och kunde knappt andas, fick andas med munnen istället.
- Vi kanske ska vila istället, jag kramade hårdare i hans arm, gosade in huvudet i den och skakade på huvudet.
- Nej, fråga något, han tog ett djupt förberedande andetag och sa sedan:
- Hur var din pojkvän? Jag kunde känna hur hans kind trycktes mot min hjässa och han kysste mig sedan mjukt på toppen av huvudet, jag slöt ögonen och kysste han mjukt på axlen, kanske inte de bästa stället, men de ända jag kom åt i ställningen jag låg.
Hur hade Moshe varit egenligen? Egentligen hade han varit perfekt, "the typical pojkvän" i princip. Men det var nog bara en charad. Jag kunde inte låta bli att undra när han började vara otrogen mot mig. Och varför! Räckte inte jag till för honom? Jag kanske inte räckte till för någon. Jag försökte täcka Moshe med doften av Justin.
- Han var.. Ehhm.. Kärleksfull, ärlig oftast, gullig, lång, ganska stark och muskolös. Jag lutade pannan mot hans arm igen och kramade om den hårdare. Som för att hålla honom kvar, vid min sida, just nu i flygplanet. Justin tog ett djupt andetag, sa sedan:
- Han verkar ju perfekt! Varför gjorde ni slut? Jag kunde känna hur han drog läpparna mjukt mot min hjässa och jag rös till av välbehag.
- Han var allt annat än perfekt.. viskade jag, tänkte på vad han gjort och gosade ned mig i Justins arm igen, tryckte min kind mot hans arm och försökte glömma de stönade tonåringarna i Moshes sovrum. För någon dag sedan hade de känts helt okej att prata om honom, nu kändes de hemskt igen och de var som att riva upp gamla infekterade sår, som nästan läkts.
Nu var de tvunga att börja om läkprocessen igen.
Jag klandrade inte Justin, han ville ju bara väl.
- Du behöver inte prata om de, Mercedes, viskade han som om han läst min tankar och kysste mig mjukt på toppen av huvudet igen.
- Jo, han ehm.. Han var otrogen mot mig, och har antagligen varit det ett antal gånger, jag hörde honom, eller de... Ehm, tjejen var min bästa vän, han blev stilla. Rörde sig inte på några sekunder och sa sedan utdraget, inte överdrivet, men ändå lite utdraget:
- Jag är såå ledsen Mercedes. Jag hoppade närmre honom och satt nästan i hans knä efter några sekunder. Han släppte min arm och la armarna om mig istället.
- Va inte de, det är länge sedan. Egentligen var de inte så länge sedan, kanske en månad eller lite mindre, hon visste inte säkert. Men något sådant kanske. Hon orkade inte räkna efter.
Hon kunde känna hur ett par armar släpade upp henne i sin famn och höll om henne mjukt.
- Din tur, viskade Justin och jag kröp ihop i hans famn, kände mig inte trött, men älskade när han höll om mig, även fast han bara gjort det ett fåtal gånger,och jag hoppades verkligen att de inte var de sista heller.
- Hmm.. Vad är din favoritmat?
- Den var djup! Skojade Justin och jag skrattade till, slingrade mina armar om hans nacke och log stort, drog mig sedan upp så att jag satt mer upp i hans famn. Med benen snett över hans ben och armarna om hans nacke, en väldigt ful position och jag var väldigt glad att Fredo sov.
- Jag vet, fruktansvärt djup! Han fnissade till mot mitt hår innan han snabbt svarade genom att viska i mitt öra:
- Spagetti och köttfärsås, tror jag. Jag log stort och lutade mig mot hans muskelösa bröstkorg.
- Det är gott, din tur.
- Visste du vem jag var innan du träffade mig, face mot face? frågade han och han skrattade till- igen.
- Alla vet vem Justin Bieber är, sa jag och han log stort mot mitt hår.
- Ellerhur.
- Ja jag visste vem du var, men jag tänkte aldrig på dig, fattar du? Du fanns liksom, men jag brydde mig inte så mycket, jag tog en kort paus, då. Han nickade förstående.
- Jag fattar. Han flyttade min kropp så att jag satt "riktigt" i hans knä. Jag blev plötsligt medveten om att de andra kunde gå förbi och slänga en blick på oss utan att vi hade en aning, utan att vi ens reagerade.
- Justin, viskade jag och jag kunde känna hur han lutade hakan mot min axel.
- Ja? Han kysste mig mjukt och knappt så att jag kände det i nacken och jag slappnade av i hela kroppen.
- De andra kanske hör oss? viskade jag och lutade mig bak mot hans axel, han skrattade till och skakade på huvudet.
- Nej, de gör de inte, hör du inte att de pratar? Jag skakade på huvudet och lyssnade nogrannare, då hörde jag ett lågt mummel från längre fram i planet, där de vuxna, eller vuxnare, antagligen satt. Jag fnissade till och Justin slingrade sina armar om min midja.
- Hur gammal är du? viskade han mjukt och jag stelnade till.
- Bryr du dig om ålder? Han skakade snabbt på huvudet och fnissade till.
- Nej, det gör jag inte, jag är bara nyfiken.
- 16, svarade jag snabbt och han kysste mig mjukt på kinden. Jag var två år mindre än Justin, skulle den lilla skillnaden spela någon roll för Justin? Skulle han bry sig om de två åren. Han blev tyst, kysste mig fortfarande om midjan och jag fortsatte luta huvudet mot hans axel. Kunde fortfarande höra de vuxna småprata och Fredos små snarkanden bredvid oss. Men allt jag kunde tänka på var Justins andetag mot min nacke, hur den fuktiga luften träffade min nacke och sände kalla kårar längst ryggraden.
- Hur gammal är du? viskade jag för att bryta tystnaden och han viskade:
- 18. Jag nickade långsamt.
- Och du har inget imot.. Ehm, yngre tjejer? frågade jag och han skrattade till och skakade på huvudet.
- Nej, du är inte yngre heller för den delen, du är två år mindre, alltså i princip ingen skillnad. Jag nickade lättat. Jag hade hoppats på att han inte tyckte de var konstigt.
- Bra.
- Var växte du upp? Jag tänkte efter en stund, vad hette stället nu igen? Stratford? Var det Stratford? Ja de måste varit Stratford.
- Stratford, sa jag och han stelnade till.
- Stratford var? Hur många Stratford fanns det?!
- I Kanada... Tror jag.. Han fnissade till.
- Jag med! Gud va coolt! Tänk att vi växte upp i samma stad!
En glimt av pojken på Avon Theathre's tredje trappsteg visades i min hjärna och jag blev varm av att tänka på den lilla killen. Hans röst spelades fortfarande i hennes sinne ibland, även fast de var så sjukt länge sedan.
Jag vände mig osmidigt i hans famn och satt nu med kroppen mot honom.
- Vi kanske träffat varan! Han log stort och ögonen glimtade till. Han höjde handen för att smeka mig mjukt på kinden, lutade sig fram och lät sina läppar massera mina mjukt. Hans fuktiga läppar var mjukt och försiktiga mot mina, vi hade inte vant oss vid varandras läppar ännu. Och jag visste inte ens om vi skulle hinna vänja oss. Jag höjde händerna och la de om hans nacke, tryckte min bröstkorg hårt mot hans och ökade kyssens tempo. Gjorde den lite mer intensivare och djupare. Jag frågade om inträde i hans mun och han tillät mig snabbt, hans tunga smekte min mjukt och jag smekte hans nacke med mina fingrar.
- Jasså, verkligheten visade sig med Patties ord. Jag drog mig ur kyssen lika snabbt som Justin och gömde ansiktet i Justins hals med rosiga kinder och krampade om Justins nacke.
Pattie skulle ändå fatta att det var jag.
För det första:
Det fanns ingen annan ung tjej på detta planet.
För det andra:
Man kunde inte ta fel på mitt långa svarta hår.
- Jag ska låtsas att jag inte såg något, jag kunde höra henne gå vidare i korridoren, antagligen och jag svor lågt.
- Hon kommer hata mig nu! väste jag lågt och han skrattade till.
- Hon hatar dig redan, jag kollade chockat upp på honom med stora ögon och luggen som hängde nerför pannan. Ett retligt leende visade sig på Justins läppar och jag smällde löst till honom på armen, fattade att han bara skojat.
- Jag skojade bara babe, viskade han och jag stelnade till.
Babe. De lilla ordet lät så betydelsefullt när Justin uttalade de, som om de var de största och mest betydelsefulla ordet i världen. Som om allt liv cirklade runt ett ord, ett litet litet ord, fyra små stavelser.
Jorden kanske cirklade runt ett ord, men om de fanns ett ord var det i alla fall inte babe, men just nu, för mig, var ordet babe.
Jag slingrade sakta armarna om hans hals igen och fick efter mycket möda över allt hår på ena sidan för att luta höger kind mot hans axel, hade läpparna mot hans hals, utan att de nuddade. Jag slöt ögonen och slappnade av i hans famn. Han smekte mig mjukt över ryggen och jag slöt ögonen för att njuta av hans beröringar. Han drog ena fingret längst min ryggrad och jag rös till.
- Men hon kommer ju inte gilla mig! viskade jag och Justin skrattade till.
- Va inte orolig babe, hon har kommit på mig kyssandes innan.
Och där kom det igen, babe.


 

UPPE, andra kapitlet denna veckan -.- skit sugig uppdatering, inte varit på gott humör och mått allmänt sådär!

MEN ÄLSKAR ER <3

KOMMENTERA NU

- HELT MYYYYYYYS KAPITEL! - 
Ingen skrivlust

Jag har ingen skrivlust idag -.- Så får se när kapitlet kommer! Kanske imon! Hoppas det! <3Uppdatering

Har varit i England, därför uppdateringen varit så dålig:3 ska försöka bättra mig, men de är svårt med skola och allt :/ skolan måste gå först :(
Ska försöka i alla fall lägga upp kapitel varanan dag! Vi får se hur de går ^w^
Älskar er<3
Chapter 29

MERCEDES PERSPEKTIV 

Jag stod tyst bredvid honom och kollade rakt ut i luften, de kändes så fel att inte säga något till honom. Jag var inte så. Jag pratade med folk, var öppen och inbjudande. Men inte nu, jag visste inte om något var på G mellan oss, och jag ville att han skulle säga det innan jag hoppades för mycket. Och de lät helt konstigt, men det var sant.
- Mercedes, sa Justin kort efter en ganska lång stund, jag hade glömt vad jag skulle säga från Fredo men väntade på att han skulle börja prata, jag ville ju inte avbryta honom. Jag kollade kort och ickenärvarande på honom och nickade.
- Mm..
- Den betydde ingenting för dig va? Viskade han och jag vände snabbt huvudet mot honom. Försökte läsa av hans blick, något jag inte lyckades med, hans blick var uttryckslös. Jag nickade sakta.
- Jo, gjorde den för dig? Ett litet, litet leende spreds på hans läppar. Håret hängde ner för axlarna, långt och svart som natten som de alltid brukade vara. Jag brukade använda de som en mur mot saker jag inte ville röras vid, detta var inte ett sådant tillfälle, men jag gjorde det ändå.
Blev plötsligt blyg, något jag nästan aldrig var.
- Jag sa ju de igår, om den gjorde för dig, gjorde den för mig. Jag kollade plötsligt bort.
- De där är inget svar, de kan ju betyda många olika saker. Jag kollade snabbt upp på honom och studerade hans ansikte. Käkbenen var starkt markerade och läpparna små och ljusrosa. Det vackra leendet som hade lekt på hans läppar innan var bortblåst och hade ersatts av ett rakt streck.
- Jag är bara rädd att det inte är samma sak för dig, att du inte känner samma sak.. Fattar du? viskade han och kollade med stora bruna ögon på mig.
- Kyssen betyder inte att vi ska gifta oss Justin, jag log stort och kollade upp i hans glittrande guld ögon. Det lilla leendet spreds på Justins läppar igen och de pirrade mjukt i maggropen, leendet gjorde mig helt varm inuti.
- Säg bara sanningen, sa jag kort med ett leende och han nickade och kollade bort från mig för att följa dörren mittemot oss dörrkarm. Hans ögon fördes sakta upp och flackade sedan runt i rummet. Han drog en snabb hand genom det glänsande håret och tog ett djupt andetag.
- Jag kan inte säga så mycket förutom att jag kände något, de liksom… Han tog en kort paus, kändes bra? Låter de sjukt? Jag vet inte om känslan kan vara början på något, jag har ingen aning, men om vi inte testar får vi ju aldrig reda på det, eller hur? Han kollade med stora igenomträngande ögon på mig. De bruna ögonen förtrollade mig och jag visste inte vad jag skulle göra. Han kollade på mig med en klar blick och guldet i hans ögon flöt runt på ett sätt jag aldrig tidigare sett. Han stod någon meter från mig och andades tungt. Jag nickade tamt och kollade upp på honom. Han var rätt mycket längre än mig, kanske ett huvud? Lång var han i alla fall, men det hade Moshe också varit..
Min blick hade glidit ner till golvet och jag kunde plötsligt känna en söt mjuk doft slås mot mig. Jag ryckte till och kollade upp för att få möta ett par guldbruna ögon. Samma ögon jag för några få minuter sedan kollat djupt in i. Han hade tagit några steg mot mig och stod nu nära. Han höjde sin ena hand och jag kunde känna pirrandet komma krypande, mitt hjärta pulserade tungt och jag slöt mjukt ögonen när hans fingertoppar nuddade mina.
- De andra kanske kommer snart, viskade jag och kunde egentligen inte bry mig mindre, allt jag kunde bry mig om och tänka på var Justins mjuka fingertoppar som smekte min rosenröda kind mjukt.
- Tar du illa upp om jag säger att jag inte bryr mig? Rösten var ännu närmre denna gången, tät imot mitt öra. Jag rös till och skakade lugnt på huvudet.
- Nej. Han fnissade till i mitt öra och håren reste sig i min nacke. Jag kunde känna hans mjuka andetag mot halsen och andades själv kort och studsigt.
Moshes första intryck på mig var inget egenförelse med detta, jag hade träffat Moshe på en fest en gång, första intrycket var väll att han var en stökig tonåring med en mycket liten framtid framför sig.
- Tänkte väll det, viskade Justin tillbaka lite sent och jag fnissade till. Han flyttade huvudet lite mer mot vänster och började smeka min vänstra kind med sina ljusrosa läppar. Jag slöt ögonen och koncentrerade mig fullt ut på hans mjuka läppar. Han la armarna om min midja och drog mig mjukt mot sig. Jag fnissade till och kollade upp i hans bruna ögon, ställde mig på tårna och kollade upp i hans ögon. Han hade ett brett leende på läpparna och smekte mig mjukt över ryggen. Han skrattade tyst till innan han raderade mellanrummet mellan våra läppar. Hans läppar masserade mina mjukt och fjärilarna dansade runt i min mage. Jag hade lagt armarna om hans nacke och smekte håren längst ner i hans nacke, jag kunde nästan känna hur han rös till och kände mig lite stolt.
De rasslade till i dörren och jag kunde höra hur Fredo svor lågt över de ”jävla låset”. Jag släppte Justin och han släppte mig och vi ställde oss så normalt vi kunde. Fredo kom ut och kollade med stora ögon på oss.
- Har någon dött? Han såg för seriöst ut för att vara Fredo och även trött.
- Jag dog, jag kollade alvarligt på Fredo och han suckade högt.
- Det var ett skoj.
- Menar du det eller!? Han suckade irriterat och hissen plingade till, det var Scooter som kom ut. Han såg inte glad ut och kollade med stora ögon på oss.
- Är ni seriösa? Vad har ni gjort! Vi har varit där nere hela tiden och väntat på er! Justin skrattade till och Fredo suckade lågt.
- Försovning är ”typical Fredo”, sa Justin kort och ryckte på axlarna. Fredo suckade högt och skakade på huvudet.
- Mercedes väckte mig inte.
- Du sa inte att du ville bli väckt heller! Försvarade jag mig och han suckade.
- Ska man behöva berätta all… han hann inte längre innan han blev avbruten a Scooter.
- Vi har brottom, kom. Jag vinkade med armarna i en gest som betydde att vi skulle komma med. Vi gick snabbt efter och Fredo kollade irriterat på mig.
- Du får sova i korridoren inatt. Jag skrattade till och skakade på huvudet.
- Om det är någon som ska sova i korridoren är det du, vem är de som inte vaknar på morgonen? Inte jag i alla fall!
- Vem är de som inte väcker en på morgonen!?Han kollade med stora ögon på mig för att överdriva svaret. Jag skakade på huvudet med ett flin på läpparna. Justin skrattade till bredvid mig och vi kom fram till hissen. Justin kollade motbjudande på den innan han gick in.

-

De båda grabbarna stank svett bredvid mig i den stora bilen på vägen hem. Jag hade egentigen ingen aning om var Fredo stank, men Justin hade ju sprungit runt på scenen, allt hade varit kortare idag. Hela dagen, mindre arena och sådant också. Jag hade inte tänkt på de på hela morgonen, men vi skulle åka från Verona idag. Lämna Italien bakom oss och bege oss mot Spanien. Jag såg fram imot att åka till Spanien, då jag aldrig varit där innan. Jag hade i princip inte varit någonstans innan denna resa, i alla fall inte på många ställen, mest runt i USA. Vi fick snabbt sticka in på hotellet och packa ihop våra grejer, vissa fick också duscha. Jag var inte en av de, jag satt vid tv:n medans Fredo duschade. Justin cirkulerade i mina tankar hela tiden och jag fick nästan huvudvärk, så mycket jobbade mina hjärnmuskler.
I alla fall nästan.
När Justin och Fredo äntligen duschat klart stack vi alla ut till bilarna och åkte direkt iväg till flygplatsen, för att gå igenom alla kontroller och sedan stiga på planet.
- Ska jag sitta mellan er turturduvor? Flinade Fredo och jag skrattade torrt på låtsas. Jag visste att han inte menade allvar med turturduvor, men han visste ändå inte hur rätt han hade i det han sa.
I alla fall om jag förstått Justin rätt. Vi kanske inte var direkt ”turturduvor” som Fredo uttryckte det som, men vi var väll…. Jag vet inte, vad ville Justin att vi skulle vara? Vi var ju inte tillsammans, inte heller förälskade, vi kanske vara dejtade? I smyg. Väldig smyg. Nästan så att de hängde på liv eller död, fast inte riktigt så dramatiskt. Justin kanske inte ens ville sitta jämte mig, han kanske inte ville ”hålla på” med mig i publik alls, bara som sin lilla kelgris när han själv ville. Som ett gosedjur i en låda, man tog fram den när man ville.
Mamma hade ju varnat mig, lita inte på kändisen. Eller vad de nu var hon hade sagt.
- Sätt dig du, svarade jag kort och Fredo skrattade till. Han satte sig i sätet mellan mig och Justin och jag skulle precis sätta mig när Fredo skrattade till och reste sig för att tränga sig förbi mig och sätta sig på sätet jag precis skulle sätta mig. Jag stelnade till och vände mig genast om för att sätta mig tyst ner i sätet i mitten. Justin satt längst in mot fönstret och jag nu i mitten, Fredo skulle snart somna och då var jag och Justin så gott som ensamma.
Bra eller dåligt? Berodde på hur detta skulle sluta.
- Jag ska va snäll mot er idag, han skrattade torrt till la sig tillrätta i soffan. Sätena var alldeles för mjuka och sköna för att vara flygplansstolar. Beiga var de, och fruktansvärt mjuka. Planet var ganska litet och varje grej var typ målad eller naturligt vit, förutom då sätena. Jag skruvade på mig i sätet och kunde känna Justins blickar mot min kind. När jag knäppt på säkerhetsbältet vände jag mig sammanbitet mot Justin och log smått.
Jag kunde ju inte vara en leksak för honom, eller leksak och leksak.
Jag hade ju inget att gå på, inga grunder.
- Flygrädd? Viskade han och lutade sig lite mot mig för att bara jag skulle höra, jag skrattade till och kollade in i hans förtrollade ögon och glömde allt som hade med leksaker att göra.
- Lite, viskade jag tillbaka och han log smått, drog ena handen genom håret och fuktade läpparna innan han lutade sig fram för att kyssa mig på kinden snabbt och sedan ta tag i min hand.
- De behövde du inte vara, det är inget farligt. Han kollade djupt in i mina ögon och det kändes som om jag kunde försvinna de guldiga ögonen.


 

Sämsta kapitlet ever. Hände inget och var så dåligt, men måste lägga upp de ändå :( 

VAD HÄNDER? VAD TROR NI MERCEDES TÄNKER PÅ? :D

KOMMENTERA MYCKET NU! 

 

KOMMENTERA

 
SKA FÖRSÖKA!

Nu när jag är hemma ska jag försöka få upp antingen ett kort kapitel ikväll eller ett imon! Har världens skrivlust men jag måste plugga lite först -.-'
Så ska verkligen försöka!
Vet vad nästa kapitel ska handla om också, så de borde gå hyffsat! :D
ÄLSKAR ER<3HEEEMMA :DDD

JAG ÄR HEEEMMMAA!!! ÄÄÄÄNNNNTTTLIIIIGGGEEEENNNN!!!:DDDDDD
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!