Chapter 31


JUSTINS PERSPEKTIV

Mercedes gick före mig ut ur planet, jag var nära på att sträcka fram handen och lägga den på hennes midja eller snurra en av hennes långa lockar runt ett av mina fingrar men jag fick hindra mig själv varje gång. Mamma kollade i smyg på mig och jag kunde se i hennes ögon att hon inte var arg, vad hade hon att vara arg för egentligen? Man kunde inte hjälpa vem man ville va med, så hon behövde inte oroa sig.
Dessutom skulle vi inte gifta oss, och vi var inte ihop, vi dejtade. En stor skillnad. En bil kom och hämtade oss direkt utanför planet, det var visst väldigt mycket papparazzis och fans vid flygplatsen, och vi hade lite brottom. De gjorde ont i hjärtat varje gång jag visste att fans väntade på att få träffa mig och så kom jag aldrig, jag skulle skriva förlåt till de på twitter sedan. Mercedes gick runt bilen och satte sig på andra sidan medans jag hoppade in i mitten sätet. Bilen var en range rover, en av de vanligaste bilarna jag åkte runt i. Den var svart, stor med mycket plats och såg ut som en vanlig bil. Jag kollade ut genom framrutan och fick syn på flygplatsen, den var väldigt stor, ett gigantiskt hus och massa ingångar överallt. Vädret var fint, den blå himlen lyste upp allt och de var ganska kvavt i bilen. Mercedes svarta hår glänste i solskenet när hon satte sig ner på min vänster sida i den stora bilen, hennes klädsel bestod av ett par ljusa tighta jeans som hon passade väldigt bra i och ett vitt tight linne. Jag hade inte tänkt på hennes klädsel innan, inte heller att hennes hår var flätat i en tjockfläta som nmu hängde ner för hennes lilla kropp. Jag log smått mot henne och hon gav ett skinande leende tillbaka, hennes mörka ögon kollade rakt in i mina och jag dog lite inombords. Hon hade lagt handen på den lilla glipan mellan våra ben på de svarta tyget och jag min hand över hennes. Den stora skillnaden mellan våra händer fick mig att le. Hon log också och lutade huvudet mot min axel, jag rös till och lutade kinden mot hennes hjässa. Vi hade gjort ungefär detta innan, luggit såhär och vilat. Så Freo skulle inte tycka de var konstigt, om inte han såg våra händer. Jag stack in mina fingrar mellan hennes och hon slöt sin hand så gott det gick. Det såg rätt konstigt ut, att ha händerna ihop slingrade så. Det kliade i läpparna och jag ville bara ge hennes huvud en mjuk kyss, men jag hindrade mig själv. Alfredo satte sig tillrätta bredvid mig och knäppte snabbt bältet. Mercedes knäppte bältet snabbt med en hand och jag följde hennes exempel. Fredo lutade sig bak och kollade med stora ögon på oss. Jag såg hur han öppnade munnen i ögonvrån men stängde den snabbt, för att sedan öppna den igen; och denna gången faktiskt säga något.
- Vad gör ni egentligen?
- Vi vilar, jag harklade mig, rösten hade varit hakig och otydlig. Jag slöt sedan ögonen, drog in doften av Mercedes becksvarta hår och smekte hennes hand så gott jag kunde. Jag kikade på handen mellan de nästan stängda ögonen och kunde knappt se en skymt av hennes lilla smala hand, den var nästan dubbelt så liten som min, fingrarna mycket smalare och naglarna betydligt längre. Fredo suckade tyst, vi ignorerade honom bara.

-

- Jag äär sååå tröött, suckade Mercedes irriterat när jag hade fem låtar kvar på kvällens konsert. Jag skrattade till och svettade ner henne med en hård kram. Hon lutade huvudet trött mot min bröstkorg och suckade.
- Du kan sova lite i min loge om du vill, viskade jag mot hennes hjässa och han knöt händerna på mina rygg. Jag hade en kort paus, skulle egentligen bara byta om och sedan upp igen. Men något, eller någon hade kommit ivägen. Hon nickade kort.
- Mm, jag släppte kramen och tog hennes hand samtidigt som jag började gå mot min loge, jag öppnade dörren det stod "Justin Bieber" på och kollade in i det lilla rummet. På höger sida stod det en mjuk soffan och en teve mitt imot den. En resväska jag hade mina scen kläder i låg öppen framför soffan, längst in stod det en stor garderob och sedan fanns det en dörr som ledde till en toalett bredvid teven på vänster sida också.
- Jag kan lägga dig i soffan om du vill, hon log trött kramade snabbt om mig och la sig sedan ner i soffan. Jag gick fram till resväskan och letade efter scen kläderna, sedan kom jag på att de redan var upphängda i garderoben, jag gick dit istället och tog ut kläderna jag skulle ha, gick sedan in på toaletten och gav Mercedes en sista blick innan jag bytade om.

-

Mercedes och Fredo skulle dela rum i Spanien också, Mercedes var inte så glad, Fredo hade nog snarkat en hel del i Italien. Hela crewet skulkle gå ut och äta på kvällen, på någon flådig resturang inne i staden. Mercedes såg fram imot det, jag också, Fredo ville helldre sitta hemma och kolla på film eller tv. Jag kollade på klockan, 6. Vi hade beställt bord på resturangen klockan 8, vi alla hade alltså två timmar på sig att byta om och duscha.
Jag av någon behövde en dusch, jag dröp av svett och luktade sött. Jag satt även denna gången i mitten och Mercedes hade denna gången hunnit först med att lägga sin lilla hand på min.
Vi kom fram till hotellet, checkade in och gick sedan upp på rummen direkt. Vi hade åkt direkt till arenan från flyget, något vi nästan aldrig brukade göra annars. Men det fick bli så denna gången. Mercedes och Fredo hade hotellrummet två rum från mitt. I mellan oss hade mamma sitt, mittimot hennes Scooter och sedan var de andra utspridda. Jag och Mercedes fick inte någon chans att kramas innan vi var tvunga att gå in i våra respektive hotellrum. Jag duschade snabbt, drog sedan på mig ett par svarta jeans när benen fortfarande var blöta, det gick lite trögt, men tillslut så. Jag torkade håret noga och fixade de sedan som jag alltid fixade det. Jag drog på mig en svart och vit små-rutig shorta och en kavaj liknande tröja över. Jag kollade mig en sista gång i speglen och drog på mig mina svarta supras innan jag gick och knackade på hos Fredo och Mercedes. Vi skulle inte dra förren om en och en timme. Klockan var kvart i 7. Jag gungade på skorna och drog handen genom håret innan Fredo öppnade hotelldörren.
Korridoren var röd, röd matta som golv och annars ljus, vita väggar. Dörren var brun, vilket inte matchade till golvet så mycket.
- Hej! Alfredo såg nyduschad ut, jag log smått och gick in bredvid honom in i hotellrummet.
- Hej, svarade jag lite efter, jag kollade försiktigt mig omkring efter Mercedes, men hon syntes inte. När jag lyssnade riktigt noga kunde jag höra hur vattnet var på i duschen, alltså duschade hon. Fredo satte sig i soffan och satte på tv:n. Jag kollade runt i hotellrummet, det såg precis likadant ut som i mitt, friskt ljust trägolv, vita väggar, en stor soffan längst in i rummet. Om man kom in direkt från dörren var toaletten direkt till vänster, vardagsrummet längst fram och till höger sovrummet. En vägg separerade vardagsrummet och sovrummet. Soffan var svart, allt annat nästan vitt, eller elfensbenvit. Det var ett mysigt litet hotell. Jag sparkade av mig skorna och gick in för att sätta mig i soffan bredvid Fredo. Det var något dåligt matprogram han kollade på. Jag kollade med stora ögon på honom och skakade på huvudet.
- Seriöst?
- Du ska väll flytta hemifrån snart, du lär behöva lite matkunskaper, han flinade mot mig och jag skakade snabbt på huvudet.

-

Mercedes ögonfransar var täckta med ett tunt lager maskara och ögonskuggan var sotig över hennes ögon, vilket framträdde hennes perfekt bruna ögon. Hennes överhår var fäst på baksidan med några svarta hårspännen och resten av håret hängde livligt nerför axlarna. Luggen låg platt på pannan som den brukade göra och ett leende sken på hennes glansiga läppar. Hon bar en svart tight klänning utan axelband., en fodralklänning eller vad de nu kallades. Klänningen slutade ungeför på mitten av hennes lår och hon såg fantastisk ut. Klänningen utformade hennes former perfekt och det pirrade i maggropen. Ett leende hade klistrast fast på mina läppar och skulle nog inte gå någonstans på hela kvällen. Jag tog ett steg mot henne och la min hand mot hennes rygg för att dra henne närmre.
- Du är väldigt vacker Mercedes, viskade jag och hon fnittrade till. Jag kollade henne djupt i ögonen och de glittrade till i de bruna ögonen. Hon visade upp tandraden för mig och jag smekte hennes rygg mjukt.
- Tack, viskade hon och jag lutade mig ner för att ge hennes läppar en lätt kyss. Hennes händer for upp till mina kinder och strök de mjukt med sina små tummar. Jag skulle precis avsluta kyssen när Mercedes masserade mina läppar intensivt, jag fnissade till så gott jag kunde och strök henne mjukt över ryggen och nerför rumpan, något jag aldrig gjort förut, men någon gång måste bli den första. Hon fnissade till mot mina läppar och la armarna hårt om min nacke för att hålla mitt huvud så nära sitt hon kunde.
Fredo hade precis varit inne på toan, vi hörde hur han fixade med låset och jag tog snabbt ett steg bak från Mercedes, hon skrattade till och gick till hallen för att snabbt dra åt sig jackan. Det var inte förens jag hörde de klapprande stegen i hallen som jag kollade ner på hennes skor, ett par ganska höga svarta pumps. Sjukt snygga om man frågade mig. Fredo kom ut och kollade på oss, han hade fixat håret upperst lite. Knappt något, men jag hade fått tid med Mercedes när han varit inne på toan, så jag skulle inte klaga.
Det skulle jag nog behöva om jag inte skulle få röra henne på några timmar, eller timmar, mer dygn. Hela natten också ju, Fredo skulle säkert inte släppa henne med blicken en ända gång.
- Ska vi gå? Mercedes kollade bak på oss och mötte snabbt min blick innan den gled vidare till Fredo, hon gav ifrån sig ett hjärtskärande leende och jag smälte lite innuti.
- Ja, hon satte på sig jackan, som inte passade ett dugg till outfiten men det verkade hon inte bry sig så mycket om. Det var en svart vårjacka, något som passade hit, eftersom att jag kom på att det var riktigt fint väder här i Spanien, kanske dock lite kallare nu på kvällen.
- Ja... Vi går.. Jag dröjde en stund på svaret, de andra hade kollat på mig en stund, pinsamt. Jag log och gick förbi Mercedes mot dörren, jag kunde knappt slita blicken från henne, den busiga men ändå gulliga uppsynen gjorde mig galen och det kändes som om jag skulle kunna krypa ur skinnet.
Jag fattade inte att jag inte tänkt på henne så mycket innan, inte på det sättet, bara att hon var gullig, söt och snygg. Hennes hår hängde slött nerför ryggen när hon klapprade förbi mig. Jag var nära att sträcka ut handen för att ta hennes och följa med henne i korridoren, men sedan kom jag på att jag inte kunde det när Alfredo var med. Jag suckade knappt hörbart och gick efter Mercedes genom korridoren medans Fredo stängde.
Detta skulle bli en lång kväll.


Usch, jag hatar mig själv, förlåt! Allt blir skit jsut nu, kort kapitel och de tråkigaste ever :( Im sorry, trodde jag skulle hinna mer idag, för försöka skriva mer imon eller på onsdag! Har prov nästa vecka ;/ Får se hur det blir med uppdateringen :( FÖRLÅT! Jag är jätte leeeedsen :( 

 

 
KOMMENTERA <3



Kommentarer
Postat av: Alexandra

Super bra kapitel! :D meraaa!

2012-11-12 @ 23:10:31
Postat av: Cindy

Asså hur kan fu säga att det är tråkigt! Det är ju jävls bra människa!<3

2012-11-12 @ 23:13:08
Postat av: Anonym

mer!

2012-11-13 @ 07:39:26
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2012-11-13 @ 20:35:18
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Wilma

sjuuuuuukt bra kapitel!!! meeeer nuuuu sööta duu!!<3

2012-11-13 @ 21:43:37
URL: http://biebzzismine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!