Chapter 36

Don't look back. You're not going that way.

MERCEDES PERSPEKTIV

Fredo kollade in i sovrummet. Han suckade högt och ropade:
- Bara lägg av, ni är inte ensamma längre, och detta är dessutom MITT hotellrum!
- Det är VÅRT Fredo! Han skrattade ironiskt till och kollade in där vi låg.
- Har du tänkt sova här något mer? frågade han med en överlägsen min.
- Ja, vi alla kan ju sova i samma säng? skrattade jag och kollade lika överlägset tillbaka.
- Jo visst, vi kanske kan ha en trekant också? Jag vände mig snabbt om i Justins famn, jag hade innan suttit på hans lår och kollat ner på honom, nu satt jag med ryggen mot honom istället. Min kropp var mot Fredo nu, och jag hade bara bh på mig.
- Aa ellerhur. Justin satte sig upp för att sedan dra sig mot väggen bakom sängen och lutade sig mot den med mig i famnen, armarna hårt slingrade mot min midja. Han lutade huvudet mot min axel och ett leende spreds på hans läppar, inte för att jag såg honom, men jag kunde gissa. Han hade händerna hårt på min mage och strök fingret mjukt mot den, jag lutade mig bak i hans omfamning han skrattade till i mitt hår och Fredo suckade högt och tydligt innan han försvann in till toaletten.
- En av mina kompisar kommer komma till London, sa han med ett litet skratt på slutet. Jag kollade bak på honom med stora ögon och ett stort leende prydde hans läppar.
- Vem? frågade jag och såg sedan fundersam ut. Selena? viskade jag och han skakade snabbt på huvudet med ett kort skratt.
- Nej, inte Selena. Hon heter Andrea Kristensen, han log smått och tryckte mig hårdare mot sig.
- Andrea? frågade jag och rynkade pannan. Han fnissade till och nickade, kysste mig mjukt på kinden och viskade i mitt öra:
- Du kommer ääälska henne! Jag kollade med rynkad panna på honom och kollade avvaktande på honom.
- Är du säker? frågade jag och han skrattade och nickade länge.
- Hon är jätte trevlig! Tro mig! En av mina bästa vänner!
- Och hon har ingen hemlig crush på dig som jag borde veta om? frågade jag, han skrattade till och skakade samtidigt på huvudet.
- Nej jag lovar, hon har ingen hemlig crush på mig.
- Du lovar mycket Bieber. Jag log stort och vände mig om i hans omfamning, la händerna på hans bröst och tryckte mina läppar snabbt mot hans för att sedan massera hans läppar mjukt med mina. Hans grepp om mig spändes och han tryckte mitt bröst hårt mot sitt.
- EY, lägg av, kom ut hit och va lite social istället! Jag ryckte till och vände mig snabbt om i Justins omfamning. Fredo stod irriterat i öppningen ut mot hallen och vardagsrummet och jag skrattade torrt åt honom.
- Vad ska vi göra?
- Kolla på någon dålig kriminalare hade jag tänkt.
Jag kröp genast ur Justins grepp och hoppade ut mot hallen där Fredo stod med ett nöjt leende. Jag vände mig om och log stort mot Justin.
- Kom nu sötnos! skrek jag överdrivet tjejigt och fnittrade till bakom. Sedan försvann jag mot vardagsrummet och slängde mig ner i soffan.

-

- Den här filmen sög. Jag satt halvt över Justin i den stora soffan. Han strök mig över pannan regelbunder och kysste mig också där nästan hela tiden. Jag hade massa kuddar bakom huvudet och fötterna bekvämt i Fredos knä. Jag hade virat en filt om min överkropp, då jag inte hade orkat springa till sovrummet och hämtat en. Jag var för lat för den alldeles för jobbiga rörelsen.
Jag kollade snabbt upp på Justin som satt med rynkad panna och kollade irriterat på filmen.
- Puss puss. Jag plutade med läpparna och fick hans uppmärksamhet direkt. Han lutade sig snabbt ner och kysste mina läppar mjukt. Han återgick sedan med att fortsätta kolla på filmen. Jag suckade irriterat.
- Kul att jag var tråkigare än filmen. Han kollade ner på mig och kollade djupt in i mina ögon.
- Du är mycket bättre än filmen älskling.
- Puh... suckade Fredo och jag hann snabbt skratta till innan det knackade hårt på dörren.
- Du går, sa jag snabbt till Fredo och han suckade.
- Varför? skrattade han och jag kollade upp på Justin.
- För att jag ligger så jävla skönt här! Och jag kommer inte flytta på mig, så Justin kommer inte kunna flytta på sig, alltså är det bara du kvar, jag ryckte ursäktande på axlarna samtidigt som Justin gjorde det. Fredo suckade ljudligt innan han vandrade till hallen för att öppna.
- Hej Fredo! kvittrade en kvinnoröst, det var Pattie. Det hörde man direkt. Jag skulle precis resa mig upp och snabbt sticka och gömma mig på toaletten när Justin hårt höll fast mig.
- Hon måste få veta älskling, viskade han och jag skakade på huvudet.
- Inte nu snälla.. Jag höll på att fega ur. Jag hade en tendens att göra det.
- Kenny skulle sticka bort och köpa McDonalds, även fast jag tycker att vi lika gärna kan äta på hotellet.. Men han bestämde sig för att göra det ändå! Så jag undrar bara vad ni vill ha?
- Du kan komma in och fråga Justin och Mercedes själv, sa Fredo trevligt och jag gissade på att Pattie nickade innan hon kom in till oss i vardagsrummet. Jag vände mig snabbt mot Justin och gosade in huvudet i hans mage. Jag hade alltid haft lite av en fobi för killar man dejtades mammor. Jag hatade att träffa de, och även fast jag träffat och pratat med Pattie innan var det inte lika dant nu.
Jag låg ju i hennes sons knä i princip.
Pattie tog en kort paus när hon kom in i vardagsrummet, men fortsatte sedan precis likadant som hon pratat innan.
- Mercedes vad vill du ha och äta? frågade hon vänligt och jag kollade fram från Justins mage, hon hade ett stort leende på läpparna och jag besvarade det blygt.
- Ehm.. Samma som Justin.
- Jag vill ha en... Bestäm ni.
Fredo sa vad han ville ha och Pattie gick med ett stort leende mot mig och Justin. Hon stannade framför soffan och jag kollade snabbt upp på Justin, hans leende varade till öronen, bokstavligt.
- Ni är väldigt fina tillsammans, hon vände sig om och gick snabbt ut ur dörren. Jag kollade chockat på Justin och han kollade med ett stort leende på läpparna mot mig.
- Hur visste hon..? frågade jag och han ryckte på axlarna. Han hade armen om mig och jag låg med huvudet mot hans mage. I sned fosterställning.
- Hon kunde väll gissa, log han och jag nickade.
- Mmm. Jag fortsatte kolla på filmen. Justin strök mig mjukt över ryggen ibland och jag slöt tillslut ögonen för att försöka få mig en blund, men det gick inte.
- Justin lägg dig på mage. Han kollade med rynkade ögonbryn på mig och jag höjde mina i ett flörtigt smile. Han skrattade till och reste sig sakta upp så att jag skulle hinna sätta mig bättre upp utan att han rev ner mig.
- Varför?
- För att, svarade jag drygt och han skrattade till innan jag ställde mig upp och han la sig ner på mage med händerna vikta under huvudet. Jag la mig tungt över honom med ryggen mot hans och log belåtet.
Fredo som satt i en av fotöljerna kollade chockat på oss.
- Vadfan håller ni på med? Justin kollade upp mot honom och jag muttrade något ohörbart; då han flyttat huvudet så att hela mitt huvud glidit ner mot hans axel.
- Merc och hennes ideer vettu, skrattade han och jag slöt ögonen. Kom på att jag frös och kollade ner i marken där min filt låg.
- Fredo ge mig min filt, befalde jag och han skakade på huvudet.
- Varför skulle jag?
- För att jag är din bästa kusin ever! sa jag med ett övertygande leende och han himlade med ögonen, men reste sig ändå upp och tog snabbt upp min filt innan han gick tillbaka till sin fotölj och slog sig ner igen.
- Jag gillar faktiskt Jackie och Chris mest, han blinkade med ena ögat och jag fnös irriterat, men svarade inte.
- Du är i alla fall min favorit! sa han med ett skratt och jag vred på mig så att jag låg med magen mot hans rygg istället.
- Aw, du är min favorit också, viskade jag och la hakan mot hans axel och andades ut i hans nacke, slöt ögonen och njöt av hans närhet.
Jag ville njuta av den tills det blev försent.
- Eyy, gör de där ni håller på med långt borta från mig! skrek Fredo och vi båda himlade med ögonen.
Vi fortsatte dock med de vi höll på med, så länge vi kunde.

-

- De kommer gå super. Justins ord lät så övertygande, på ett läskigt sett, som om de var sanna.
De skulle gå skit, de skulle kolla på mig som om jag var dum i huvudet. Och som om de gillade Selena mer; som de antagligen gjorde, de skulle bara inte vilja säga något, för att inte såra mina känslor.
Som de gjorde av att bara tänka det.
Jag andades snabbt och hakigt när vi gick ut i korridoren för att bege oss till Patties hotellrum, där alla samlats för att äta McDonalds-mat gemensamt.
Justin kramade mjukt om min hand och lutade sig ner för att kyssa min kind.
- Du har ju träffat de innan! Varför är du så nervös nu? skrattade han och la sin hand om min midja istället. Smekte min sida mjukt. Jag andades snabbt och försökte lugna ner mig, det gick sådär.
- Älskling, ta-det-lugnt, viskade han och Fredo kom ut i korridoren.
- Sluta lipa, Pattie älskade dig, det kommer de andra också göra! sa han snabbt och ett flin spreds på hans läppar. Jag gav honom en kort blick och kollade sedan rakt ut i luften igen. Stirrade. Justin, som innan hade stått snett bakom mig ställde sig snabbt framför och kollade på mig med rynkad panna. Han mötte min blick och lutade sig fram för att lägga sin panna mot min.
- Det kommer gå jätte bra älskling, jag står bredvid dig hela tiden, jag lovar. Jag nickade kort och han la armarna mjukt om min kropp, hans läppar pressades mot min hjässa och jag la armarna om hans kropp också. Han kramade mig så hårt att jag trodde att jag skulle strypas, eller dö. Men han slutade innan jag hann reagera över detta faktum.
- Bara va dig själv så kommer allt ordna sig! viskade han och kysste min kind igen. Jag kollade djupt in i hans glittrade ögon och följde hans markerade käkben med blicken innan den gled mot hans ögon igen och jag viskade:
- De kanska gillar Se.. Jag hann inte säga resten av ordet innan han skakade på huvudet och avbröt mig.
- Lägg av nu Merc, jag är här med dig, inte henne.. Justin grimascherade och jag lutade pannan mot hans bröstkorg.
- Ska vi gå någon gång eller? frågade Fredo irriterat och stod lutad mot dörren med vaksamma blickar mot oss. Både mina och Justins blickar träffade han direkt.
- Eller ska Mercedes fortfarande brottas med sina inre tankar? Han skrattade till och jag skakade på huvudet, Justin smög bakom mig och la händerna på mina höfter.
- Vi går, sa jag hest och harklade till. Fredo log belåtet och gick sedan snabbt mot dörren.
- Hamburgarna kommer ju va kalla innan vi ens satt oss vid bordet! klagade han och jag suckade, men följde efter honom och ställde mig snett bakom honom med Justin bakom mig. Han hade händerna vaksamt på mina höfter och höll sig nära mig hela tiden.
- Allt kommer gå bra älskling.
Fredo knackade snabbt på och efter bara några sekunder kom Pattie och öppnade. Hon hade vanliga kläder på sig, ett par jeans och en vanlig vit t-shirt.
Plötsligt kände jag mig fruktansvärt oklädd i Justins svarta joggingbyxor och den svarta t-shirten jag letat fram i all hast.
- Hejsan! Kom in! sa hon och jag försökte klämma fram ett vänligt leende. Jag gick snabbt in i hallen bakom Fredo och kollade ner på mina fötter. Jag hade bara strumporna på mig, tyckte inte det kändes nödvändigt att ha skor också, eftersom att vi bara skulle hit ändå.
Patties hår hängde i perfekta lockar dä hon stod med ett stort leende. Justin sod fortfarande bakom mig som en skugga och jag kände mig obekväm i situationen.
En pinsam tystnad spred sig snabbt innan Fredo avbröt den.
- Ska vi inte bege oss till köket och hugga in på käket? Jag svälter!


 

FÖRLÅT FÖR ALLA DESSA TRÅKI KAPITEL :/

Aja, :D

KOMMENTERA

massa prov nu i slutet, så uppdateringen suuuuuger -.-  

MINST 8 KOMMENTARER :D 




Kommentarer
Postat av: Aida

Meeer

2012-11-30 @ 06:37:38
Postat av: emilia

du är verkligen jätte bra!

2012-11-30 @ 10:43:05
Postat av: Romina

Älskar hur de retar Fredo hahah ;D

2012-11-30 @ 14:46:53
Postat av: Alexandra

Super bra kapitel! :D MERA!!

2012-11-30 @ 15:53:23
Postat av: Emelie

Sjukt bra! <3

2012-11-30 @ 19:06:37
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Cindy

Meeeer!

2012-12-01 @ 01:08:42
Postat av: Anonym

mer! :)

2012-12-01 @ 08:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!