CHAPTER 48. - Party like it's no tomorrow

Previously

- Drick inte för mycket bara älskling. Jag föll bakåt i sängen och suckade högt. 
- Jag ska inte Justin, jag looooovar! överdrev jag och reste mig upp med himlande ögon. Han skrattade till och kollade djupt in i mina ögon. Hans hår var rufsigt och det ända han bar var kalsonger och ett tight linne. Han såg otroligt sexig ut i de kläderna, jag hade bara lust att äta upp honom. Själv hade jag på mig kläderna jag hade haft på mig hela dagen, minus tjocktröjan jag bart i skolan. 
- Tumma på det, sa han och sträckte fram sin tumme mot skärmen. Jag sträckte fram min tumme och himlade med ögonen. 
- Jag lovar Bieber, jag ska inte dricka, log jag och flinade stort.

MERCEDES PERSPEKTIV


11 maj 2012 - Fredag

Jag kunde bara inte ha på mig detta. Jag studerade mig själv i helkroppsspeglen i hallen och vände mig om för att studera mina kläder från alla håll och kanter. Jag kollade på klockan, jag var en aning sen. Vi hade bestämt att jag skulle komma till Samantha vid 7 för att göra oss iordning inför festen och sedan anlända klockan halv 10. Klockan var nu fem över 7 och jag hade inte ens tagit på mig skorna ännu. Bra Merc, verkligen bra. Jag var en aning nervös. Det var länge sedan jag var på fest, men det skulle säkert gå bra. Jag behövde bara tänka på hur mycket jag drack och mina handlingar så skulle allt gå mycket bra. Jag slog fast det och studerade min profil och fläta en sista gång innan jag drog upp mobilen och skrev in ett kort sms till Samantha.
' Kan jag låna kläder av dig? Har ingenting. ' Jag fick ett snabbt ja som svar och slängde en sista dömmande blick i speglen. Jag drog fram mina ändå högklackade skor, ett par pumps, och drog på mig de. Jag gick sedan ut ur lägenheten efter att snabbt skrikit ett kort hejdå till mamma och Maynard.
Jag försökte gå vant i skorna nerför trapporna, det gick sådär. Jag var tvingen att hålla ut händerna en bit för att hålla balansen, men det gick bra. Jag hade försökt hitta kläder, men inget passade, jag hade först tänkt ha den ljusrosa klänningen med prickar som jag köpte i London, men jag hade snabbt ändrat mig, och istället dragit på mig detta; ett par shorts och ett långt en aning urringat linne. Jag kunde inte gå till en fest såhär, alla andra skulle ha klänning, gissade jag på.
När jag väl trippade in på gatan där Samantha sagt att hon bodde kunde jag inte göra annat än att stanna för att dra in allt. Gatan var lång och höga ståtliga hus med stora grindar med kod och explosiva bilar parkerade på utegården. Jag kände mig genast väldigt malplacerad. Jag försökte sakta gå mot rätt adress på den öde gatan, det var knäpptyst, överrallt. Jag fattade inte ens att det fanns ett såhär explosivt och dyrt område bara några kvarter bort från vårt område. Jag letade efter rätt husnummer, tillslut hittade jag det också. 7, stod på en prydlig skylt utanför de stora grindarna. Hon hade sagt att jag skulle mezza när jag var utanför, därför drog jag upp min mobil och skickade ett snabbt: 'utanför' till henne. Efter bara någon minut kunde jag se hennes långa muskulösa kropp stiga fram mot mig. Jag log smått och hon log snabbt tillbaka innan hon tryckte in en kod på grindlåset innanför och grindarna öppnades långsamt. Jag klev snabbt in och kollade runt, huset var gigantiskt. Gården var full med småsten och en stentrappa ledde upp till det vita stora vackra huset. Stora panorama fönster prydde väggarna och jag drog ett djupt andetag.
- Oh herre gud... viskade jag och hon fnittrade till bakom mig, hon ställde sig snett bakom mig och studerade det stora huset.
- Gillar du det?
- Skojar du med mig, det är GIGANTISKT! Hon fnittrade till och nickade, hon började snabbt promenera över grusplanen och sedan uppför stentrappan, där hennes höga klackaskor lät ihärdigt. Hon kollade bak på mig och log retligt. Ögonen glittrade och hon sneglade upp på huset.
- Kommer du eller? Jag fäste blicken på henne och nickade med ett leende, jag tassade bort mot henne och höll på att trilla flera gånger i gruset. Hon hoppade snabbt uppför trappan och hon öppnade den stora trädörren.
Hallen var stor och rymmande, stora ljusa ytor prydde hela huset och färgerna var ljusa. De flesta vita, eller beige. Man hade fin utsikt, även fast det bara var över den vackra trädgården. Precis när man kom in genom dörren kom köket till vänster och en lång vitmålad trappa till höger. Sam visade mig snabbt runt i huset och jag drog efter andan mer än jag brukade göra, huset var verkligen fantastiskt. När vi var tillbaka i hallen frågade jag snabbt:
- Jag bor i en kontainer igenförelse med detta! Hon skrattade till men svarade inte, tassade bara upp för trappan. Jag joggade snabbt efter henne och kollade runt i den långa koridoren. Huset bestod av stora planytor och vita fönster. Solen sken in genom varje fönster och det lilla dammet som fanns yrde i de direkta solskenet. Samantha öppnade dörren till sitt rum och klev snabbt in. Jag klev snabbt in efter henne och kollade runt i hennes stora öppna rum. Rakt fram fanns en glasdörr med svarta ramar, och solen sken in genom fönstret och lyste upp de mörka trägolvet. Innan fönstret på vänster sida stod en säng med sänggaveln mot den vitmålade väggen. På högra väggen stod en garderob, en byrå och ett vitt skrivbord. Över den ganska låga byrån var en stor spegel uppsatt och massa sminkprylar låg på de mörka träet. På skrivbordet stod det en Mac med locket nerfällt, apple-märket syntes tydligt och jag avundades henne. Jag önskade mig en egen data, så skulle jag slippa behöva låna mammas varje gång jag skulle skypa med Justin. Jag drog ett långt suck-andetag och kollade på Samantha som hade satt sig i sängen. Jag gick snabbt fram till henne, över den lilla vita lurviga mattan som låg på golvet, och satte mig bredvid henne tyst.


-


- Ta ur flätan. Jag sneglade på hennes där hon stod bredvid mig och sminkade sig med hjälp av speglen över byrån. Hennes perfekta lockar åkte fram och hängde nu över hennes bröst. Hennes kropp var iklädd i en mörkrosa silkes klänning som klädde hennes kropp perfekt. Hon sa att hon ville se flickig och söt ut, och hon lyckades perfekt.
- Varför? Hon kollade på mig med höjda ögonbryn och seriös blick.
- Flätor är för 10 åringar, du vill väll inte skämma ut dig? Jag drog snabbt bort toffsen från flätans topp och skakade på huvudet så att de lockiga håret spred sig över ryggen. Hon log vänligt.
- Bättre.
Sam hade gett mig ett vitt tight linne och en hög en aning blommig klänning. Hon sa att det passade mig och gett mig ett par svarta pumps att ha till. Jag fluffade till håret och studerade mig en sista gång i speglen. Hon putade med läpparna och log sedan stort innan hon kollade på mig i spegelbilden.
- Jag måste bara fråga en sak! utbrast hon och jag höjde ena ögonbrynet samtidigt som jag nickade.
- Fråga på.
- Har du något på g med The Biebs? Jag kollade först nervöst på henne innan jag kunde kontrollera min kropp och skakade då på huvudet med ett skratt.
- Vi har ingenting på g! Vi är bara vänner. Jag kunde inte möta hennes blick i speglen, kollade på mig själv och låtsades vara väldigt koncentrerad på att få de röda läppstiftet perfekt. Hon skrattade ett nästan lättat skratt.
- Bra.
Jag rynkade ögonbrynen. Vadå 'bra'? Tyckte hon att det var bra att vi inte var ihop... Eller kanske bara att inte han var ihop med någon...?
- Det läppstiftet passar verkligen dig! Hon log stort och jag log smått tillbaka. Funderade fortfarande över hennes förra ord.
- Verkligen? Tack! Hon log uppmuntrande och kollade sedan tillbaka på sin nästintill perfekta spegelbild.


-


Det luktade starkt av alkohol och rök. Folk låg överallt, antingen en aning för fulla eller hånglandes. Sam hade så gott som övergett mig precis när vi kommit innanför dörren. Hennes gyllene hår hade tassat iväg samtidigt som hon sagt några ursäktande ord. Jag ville bara hem. Om jag gick hem, skulle det vara för sent att ringa Justin då? Att få höra hans lena röst raspandes i örat. Han kanske sov? Kunde vi inte videochatta? Jag saknade honom.
Någon puttade till mig bakifrån och jag ramlade framstupa ner på marken. Jag kunde höra ett dåsigt 'förlåt' bakom mig och reste mig snabbt upp för att borsta bort det osynliga smutset på mina bara ben. Jag letade efter Sam med blicken. Kunde hon intekomma nu? Jag trängde mig förbi alla fulla tonåringar och fram till något som såg ut som en dörr ut till en balkong. Jag öppnade dörren snabbt och hade rätt, den ledde ut till en stor rymlig balkong. Jag stängde dörren noga efter mig och smög snabbt fram till balkongräket. Jag hängde mig lite på det och drog några djupa andetag från luften, det var en aning kyligt ute. Även fast det snart var sommar. Jag ångrade att jag följt med på detta, varför hade jag inte tackat nej och stannat hemma? För att jag var en idiot, jag gillade inte att festa. Så varför? Dörren bakom mig öppnades och jag vände mig snabbt bakåt.
- Hej sexy.... Jag fick plötsligt lust att spy. Killen framför mig gjorde mig äcklad. Jag ville aldrig se honom igen, fattade han inte det?
- Gå Moshe. sa jag iskallt och pekade mot dörren. Han skrattade till och skakade på huvudet. Hans ögon var dåsiga och man såg direkt att han var full, väldigt full, för full.
- Varför ska jag när jag har en sexig brud framför mig? Han kom närmre och närmre och jag försökte hitta ett sett att fly, jag kunde inte komma fram någonstans. Jag funderade en stund på att hoppa ner för balkongen, men jag kryssade snabbt de alternavet, jag ville gärna överleva.
- Moshe gå, jag vill aldrig se dig igen. Han himlade med ögonen och tog de sista steget fram till mig. Han la händerna på var sida av min midja på balkongräket, böjde sig fram och kollade in i mina ögon med sina läskigt blå. Hans andedräkt luktade starkt av alkohol och jag la händerna på hans bröst för att försöka putta bort honom från mig.
- Släpp mig, sa jag med sammanbitna tänder och kollade djupt in i hans ögon. Han skrattade till igen men skakade på huvudet.
- Varför skulle jag? Jag puttade ännu en gång och denna gången fick jag en glipa mellan hans hand och balkongräket, jag hoppade snabbt åt sidan och sprang snabbt förbi honom, men hann inte så långt innan en hand högg tag i min handled. Jag skrev till och vände mig om för att försöka rycka handen till mig, men det gick inte så bra och jag försökte istället slå omkring mig.
- SLÄPP MIG! skrek jag och kände hur hans hand slet tag i min andra handled också. Jag skrek och sparkade.
Plötsligt kunde jag höra hur dörren bakom mig öppnades och en kille syntes bredvid oss. Jag råkade kolla in i Moshes ögon några sekunder och kunde se hur hans ögonvitor var alldeles röda. Killen puttade bort Moshe och jag föll nästan baklänges samtidigt som jag kunde känna två starka armar om min midja. För några sekunder trodde jag att det var Justin som höll tag i mig, men efter att ha känt efter en stund kunde jag konstatera att jag haft fel. Killen som höll om mig nu var mycket svagare än Justin och hans armar kändes inte lika starka mot min kropp som Justin gjorde. Jag hade knipit ihop ögonen men öppnade de nu för att direkt se Moshe fast hållen med händerna bakom ryggen av en äldre blond kille. Hans hår var rufsigt och svettpärlorna glittrade i pannan. Killen som höll i mig drog mig tätare mot bröstet och backade snabbt. Det kändes fel mot Justin att stå såhär nära en annan kille, men jag kunde inte förmå mig att rycka mig ur hans hårda grepp. Adrenalinet pumpade och jag kunde känna hur hjärtat pumpade hårt i bröstet. Mina andetag var snabba och jag studerade Moshe och försökte slita sig loss från den blonda killen.
- Mercedes, vem är det? Jag vände mig blicksnabbt mot höger och fick syn på Samanthas guldiga hårsvall.
- Släpp mig för helvete! Jag vände mig mot Moshe igen och han slog omkring sig som en fastbunden björn. Killen som höll fast mig släppte mig snabbt och sprang fram för att hjälpa den blonda bakom Moshe. Sam la snabbt sina händer om mig och drog sig snabbt mot mig. Hon kramade mig hårt och jag andades högt mot hennes bröst. Killarna höll fast Moshe, han var fortfarande bråkig, men hade gett upp en aning. Efter en stund lugnade han ner sig och stod med ögonen vinklade mot marken. Killarna höll fortfarande fast de, men ropade att vi kunde gå. Sam höll handen fast bakom min rygg när vi vände oss om och gick sakta in till festen igen.
- Jag vill hem, viskade jag och hon drog mig tätare imot sig.
- Du har ju inte ens haft roligt ännu! klagade hon och började dra med mig imellan allt folk.
- Jag mår inte bra, gnällde jag och hon kollade bak på mig samtidigt som vi kom fram till ett drinkbord. Hon blandade en drink i en röd plastmugg och gav den sedan till mig.
- Drick detta så mår du bättre! Jag studerade vätskan en stund innan jag hällde i mig den. Den brännande vätskan rann snabbt ner i halsen.


 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här nere. Skulle nog kunna skriva en hel novell, men jag skriver bara några små ord:

 

Förlåt för att det tagit så lång tid, jag ber om ursäkt. Har varit mycket i skolan och har verkligen inte hunnit, FÖRLÅT. <3

Ska verkligen försöka bättra mig, OCH nu har jag ju sportlov också :D 

 

KOMMENTERA

 

 
INSTAGRAM - @mybieberlovestorys

FÖLJ BLOGGENS INSTAGRAM! @mybieberlovestorys :D
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!