Chapter 8.- Princess

Previously
 

”Har du fortfarande ont?” frågade han och jag skakade på huvudet.

”Nej, inte lika mycket i alla fall.” sa jag och vände på mig så att jag låg med huvudet mot tv:n, där jag playat filmen igen efter den långa pausen. Jag hade redan några filmer jag ville kolla på efteråt.

”Kollar du bara på tråkiga romantiska filmer?” skrattade Justin och jag drog ett djupt överdrivet andetag och spände blicken i honom.

”Tråkiga!?” Han skrattade till och nickade.

”Ja, tråkiga, det händer ju typ ingenting!” Jag vände mig om mot filmen igen och låtsades sura.

”Prata inte mer med mig?” Han skrattade till, tog tag i någonting bakom mig och stack fram det framför mina ögon. Min chokladkaka.

”Vill du ha choklad?”

 
Jennas perspektiv: 

Den blommiga klänningen blåste runt mina nyrakade ben när jag och Justin kom ut i den friska luften. Jag drog in ett djupt andetag och log för mig själv.

Mensvärk dramat för några dagar sedan var glömt och allt var tillbaka till det normala. Så normalt det kunde bli när en nästintill främling levde i din lägenhet. Det vill säga Justin. Men vi hade kommit in i särskilda rutiner, han visste när jag började, slutade, när vi skulle mötas vid min bil på eftermiddagarna, han visste mycket om mina rutiner.

Och att jag fick grymt ont i magen när jag hade mens.

Även fast det kanske inte var en av det mest grundläggande informationen om mig.

Jag tänkte nästan aldrig längre på när han skulle åka; faktiskt så ville jag inte att han skulle åka. Det var skönt med sällskap, fick mig att tänka på min familj i Washington DC. Min älskade mamma och pappa. Jag var ensambarn och hade inga syskon, även fast jag alltid viljat ha det. En liten lillebror eller lillasyster man kunde bära runt på när de var små och leka med när de blev äldre. Det skulle varit mysigt, ändå ville jag inte ha barn. Jag ville för det första inte föda dem och jag skulle nog aldrig ha ork att ta hand om dem; även fast jag visste att man skulle behöva det. Byta blöja, amma dem och såklart mycket mer. Men om jag skulle bestämma nu skulle jag inte vilja ha barn på väldigt, väldigt länge.

”Sedan när började du ha klänning?” Justin avbröt mina tankar med ett skratt och en korkad mening, jag sneglade på honom med ett höjt ögonbryn samtidigt som vi gick mot min bil.

Hans bruna förtrollade ögon mötte mina och jag kunde inte bryta blicken.

”Sedan nu?” skrattade jag och höjde båda ögonbrynen. Han flinade och nickade, kollade ner på min klänning och jag kunde se hur hans bruna ögon fastnade extra länge på mina ben. Typiskt killar.

Jag var i alla fall glad att han inte fastnade med blicken på min rumpa.

”Fin.” sa han och log. Jag skrattade till och puttade till honom på överarmen.

”Fin? Seriöst?” skrattade jag och han flinade han med.

”Vad ska jag säga då?” jag drog ett djupt andetag och förberedde mig på att säga något riktigt smart, men jag andades snabbt ut igen då min hjärnkapacitet var som bortblåst.

”Okej, jag kommer inte på något.” Jag suckade djupt och han flinade stort och retligt mot mig.

”Spela inte smartare än du är, princess.” Jag spände blicken i honom och han hade fortfarande det stora flinet på sina läppar.

”Jag är faktiskt smart, badboy!” sa jag och han flinade stort.

”Smart? Are you fucking kidding me?” Jag låtsades ta illa upp och läppen hängde överdrivet mycket när jag låste upp bilden med den lilla nyckeldosan i min hand. Jag gick över till andra sidan och öppnade dörren, hörde hur Justin gjorde detsamma och hur han sedan hoppade in i bilden, jag gjorde snabbt detsamma och spände fast mig själv när vi båda var inne.

Jag fällde ner solskyddet i taket och öppnade den lilla spegeln som var placerad inuti, sedan tog jag en sista look på mitt sminkade ansikte. Jag hade bara sminkat det lite lätt, orkade nästan aldrig sminka det hårt, blev oftast bara, maskara, kajal och läppglans, ibland rött läppstift.

”Du, Justin..” sa jag och vände blicken mot honom, han satt och kollade ut genom fönstret, lät tankarna sträva fritt. Han vände snabbt ansiktet mot mig när jag sa hans namn, ett uttryckslöst ansiktsuttryck var placerat på hans läppar.

”Ja?” frågade han och jag drog ett djupt andetag innan jag sa vad jag ville säga:

”Du har inte så mycket kläder va?” frågade jag försiktigt.

”Nej.” sa han kort och sneglade ner på sina kläder, vilket var ett par jeans, ett vitt linne och sina svarta kängor, som han nästan alltid hade på sig. Den stora svarta ryggsäcken han hade med sig nästintill vart som helst vilade på golvet vid hans fötter.

”Får jag fråga vad du har?” Han skrattade till och nickade.

”Ja, det får du.” Han fattade inte att jag redan frågat; så jag frågade igen.

”Vad har du för kläder i din lilla ryggsäck?” log jag och förväntade mig att han skulle öppna och kolla efter, men han rabblade upp från minnet:

”Förutom träningsgrejerna har jag, två par jeans, mina kängor, två vita linnen, två svarta långärmade t-shirts, som jag inte kan använda nu då det är alldeles för varmt, och en skinjacka, som jag inte heller kan använda.” han tog en kort paus, ”så det enda jag använder är två jeans, som ser nästan likadana ut, och två vita linnen, men jag klarar mig.” Han log.

”Hur kan du klara dig med så lite?” utbrast jag högt.

”Jag har inget val!”

”Du och jag får gå ut och shoppa i eftermiddag.” konstaterade jag.

”Varför?”

”Du behöver kläder, Justin.” Han suckade.

”Jag klarar mig bra.”

”Du behöver några shorts och badkläder, har du underkläder då?” utbrast jag med spelad förskräckelse. Hans blick spändes i min.

”Klart jag har underkläder! Jag valde bara att inte berätta det!” Jag skrattade och startade bilen snabbt. Backade ut från parkeringen, ändrade växel och körde sedan ut på vägen.

”Jag förstod det. Du behöver ett par andra skor och några t-shirts också.” utbrast jag, funderade på vad han mer skulle behöva samtidigt som jag körde ut på vägen.

”Du behöver inte köpa någonting till mig.” sa han kort. Jag sneglade på honom och skrattade till.

”Vadå, har du tänkt bada i underkläder när vi åker till havet eller?” Han skrattade till och skakade på huvudet.

”Jag badar inte.”

”Trams.” konstaterade jag. ”Alla älskar att bada.”

”Inte jag.” Jag kollade på honom ett kort ögonblick innan jag kollade bort.

”Jag kommer tvinga dig att bada.” sa jag och log lurigt åt honom.

”Jag är starkare än dig, så lycka till.” Jag låtsades skratta.

”I dina drömmar, princess.”

Diskussionen var slut och jag hade vunnit, han skulle följa med mig på en fet shoppingtur efter jobbet. Det skulle bli roligt, och han skulle äntligen få lite andra tröjor, byxor och skor. Jag kunde inte fatta hur han kunde överleva med två par jeans och två vita linnen. Det var sjukt. Jag skulle aldrig klara mig på det. Aldrig.

Vi kom fram till gymmet och vi gjorde som alltid, jag gick inte först, Justin kom tio minuter senare. Jag hade inte en aning om vad han gjorde de tio minuterna, tänkte kanske. Jag visste inte. Men jag visste att han väntade i tio minuter.

”Inte sen idag i alla fall.” sa Charlie när jag kom in i gymmet, med några minuter till godo tillochmed. Jag log och skakade på huvudet. Det utsläppta håret flög runt mitt huvud och jag ångrade att jag inte gjort något med det.

”Fin klänning.” sa Charlie med ett leende, jag hade aldrig sett henne i klänning, hon bar oftast ett par svarta urtvättade jeans, en t-shirt med något stort tryck på, tröjan var ofta lite liten, så att man såg en liten bit av magen. Ibland tillochmed så kort att man såg piercingen i hennes navel. Ett par svarta kängor med högt skaft satt på hennes fötter, alla piercingar i hennes ansikte satt på plats.

”Tack.” sa jag med ett leende.

Hon log snabbt tillbaka och jag gick och ställde mig bakom bänken, inget folk hade kommit ännu, men jag visste att Justin snart skulle komma in.

 

~

 

Efter jobbet; och tränandet möttes jag och Justin som vanligt vid min bil klockan 17.15. Som alltid. Men denna gång hade något litet förändrats, Justin var stressad, han skyndade fram till mig och istället för att heja och gå runt bilden för att hoppa in i passagerarsätet som han brukade göra, ställde han sig framför mig och kollade några sekunder på mig innan hans blick vändes bak och han tittade efter något som jag inte kunde se. Jag studerade honom förvånat samtidigt som han blick vändes tillbaka. Hans ögon såg en aning trötta ut, samtidigt som hans kropp var på hel spänd.

”Hej.” sa han snabbt, väntade på ett direkt svar från min sida.

 ”Hej.” sa jag förvirrat, försökte ge honom ett leende, men det såg nog mest ut som en misslyckad rolig-grimas.

”Du, jag vet att vi egentligen skulle shoppa i eftermiddag, men några som jag kände för många år sedan tränade på gymmet och de bjöd med mig på ett litet party som hålls ikväll.” Han tog en kort paus, ”tror du vi skulle kunna ta shoppingturen någon annan eftermiddag?” Jag kunde inte låta bli att vara en aning besviken, jag hade börjat se framemot den lilla shoppingturen jag och Justin skulle dra iväg på. Men jag förstod honom, såklart han ville umgås med sina vänner.

”Såklart vi kan, kanske imorgon. Eller på måndag.” Han log lättat.

”Okej, bra, jag är ledsen, men det var så länge sedan vi umgicks.” Han gav sig på ett falskt, snett leende. Jag log tillbaka.

”Jag förstår, kommer du hem ikväll eller imorgon?” Han drog ett djupt andetag.

”Imorgon, på morgonen. Jag vet inte hur tidigt, när vi vaknat gissar jag.” Jag kände mig som en mamma när jag frågade honom sådant, han var gammal nog att ta hand om sig själv. Jag visste inte exakt hur gammal, och inte hans födelsedag. Men den skulle jag säkert snart få reda på.

”Okej, ha det kul!” log jag och han nickade, kollade snabbt ner på sin ryggsäck och räckte den prövande till mig.

”Är det okej om du tar med den hem? Jag vet inte hur stället ser ut eller vilka som är där.” Jag nickade snabbt, tog tag i den och hängde den över ryggen. Justin log kort, höjde handen som ett hejdå och vände sig sedan om för att gå bort till en bil som stod en bit bort. Den var stor och svart, bilens rutor var tonade, men jag kunde se en grovt tatuerad man från förarsätet. Jag rös nästan av första blicken på honom, han såg verkligen inte ut som en trevlig typ. Plötsligt fick jag lust att tvinga Justin följa med mig på den där shoppingturen ändå, även fast han inte ville. Men det visste jag att jag inte kunde, jag kunde inte tvinga honom ifrån sina vänner. Även fast de antagligen var forna vänner.

Jag kunde se en grovt byggd man runt tjugo i passagerarsätet. Han hade tatueringar i hela ansiktet och jag kunde gissa att de sträckte sig mer eller mindre över hela kroppen. Han såg riktigt skrämmande ut.

Ännu en gång ville jag dra med Justin på en shoppingrunda.

Plötsligt fick jag ögonkontakt med killen som satt i förarsätet. Hans mörka, nästintill svarta ögon mötte mina och jag försökte se lugn ut. Även fast hjärtat började dunka hårdare i bröstet och jag kände hur svetten var påväg att börja rinna. Ett stort respektlöst flin spreds på hans läppar.

Justin var vid detta laget framme vid bilen, öppnade en av bakdörrarna snabbt och hoppade sedan in. Killen jag hade ögonkontakt med bröt kontakten och kollade bak på Justin som inte syntes bakom de tonade rutorna. Hans läppar rörde sig, men jag kunde inte höra vad han sa. Jag gissade dock på att han pratade om mig. Sa något om mig, då han kollade på mig när han avslutade meningen. Jag rös till av hans genomträngande blick och ville bara springa där ifrån när hans blick följde min kropps former, kollade extra längde på mina bröst och ben. Jag ville inte vända mig om, ville inte ge honom nöjet att inspektera min rumpa. Så istället stod jag där och såg bokstavligen när han studerade mina bröst. Jag kände mig utpekad och tog ett steg åt sidan för att förbereda mig på att snabbt vända mig om och springa in i bilen.

Plötsligt såg jag hur en hand sträcktes fram mot killen som studerade mig, handen slog till honom på armen och killen vaknade till liv.

Efter att ha studerat mina bröst i vad som kändes flera timmar. Han ryckte till, fortfarande med det äckliga flinet på sina läppar. Han gav mig en sista blick innan han släppte kopplingen och bilen körde snabbt tillbaka.

Jag såg fortfarande hans skrämmande bruna ögon framför mig.

 


 

( Inte rättat. ) 

HAR BROTTOM, mejn jag behövde verkligen få ut ett kapitel då ni varit så JÄVLA duktiga på att kommentera! FORTSÄTT SÅ! 

(förlåt för svordommen :C) 

vad tyckte ni om kapitlet? Vad tror ni händer i nästa? :D 

GISSA! 

Kommentera. 




Kommentarer
Postat av: Ellen

OMG 😱 Det kommer säkert hända något med Justin... Men super bra skrivet, älskar din novell!! När kommer nästa ut ? 😊 ♡

2013-06-15 @ 20:42:29
Postat av: Victoria

Jätte bra kapitel, skynda dig och skriv nästa kapitel!!

2013-06-15 @ 20:45:31
URL: http://missvz.blogg.se
Postat av: Thilda

så bra! men hoppas verkligen på att hon får med han på en shoppingtur nästa kapitel!, men han i bilen verkade lite skum, aja längtar till nästa kapitel!, vill bara ha mer att läsa typ nu! hihi :DDD

2013-06-15 @ 20:50:41
Postat av: Emilia

Jättebra! Älskar din novell!!

2013-06-15 @ 21:20:39
Postat av: Wilma

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :D <3 så himla duktig är du!

2013-06-15 @ 21:40:03
Postat av: Anonym

Jättebra! :D

2013-06-15 @ 22:36:20
Postat av: Emelie

Tror inte dom var Justins vänner..
As bra! :) MER :D

2013-06-15 @ 22:42:48
Postat av: Celebnovell

Älskar det! Jag längtar efter mer information om de där typerna i bilen- :D

2013-06-15 @ 22:44:29
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Anonym

Känns inte som Justin's vänner dock :/ Bara dom inte skadar min älskling :( jättebra!

2013-06-15 @ 23:19:01
Postat av: Cindy

MERA NUUUUU!!

2013-06-16 @ 00:26:44
Postat av: A

längtar tills hon får reda på mer om Justin :D bra kapitel!

2013-06-16 @ 00:39:52
URL: http://justinbiebersheart.devote.se
Postat av: Julia

Meer!

2013-06-16 @ 01:20:39
Postat av: Anonym

Skit bra!!!!

2013-06-16 @ 23:41:39
Postat av: Anonym

Skit bra!!!!

2013-06-16 @ 23:41:57
Postat av: Ida

Du är grym på att skriva! Den här novellen är asgrym! Hoppas du fortsätter skriva. Hoppas hon får med honom på en shoppingtur i något av dom senare kapitlen och att dom åker och badar! <333

2013-06-20 @ 12:24:05
URL: http://idaaaperssonn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!