Chapter 52. - Whore

Previously
- Jag kan inte riktigt äta när folk.... Stirrar på mig. Hon log stort, skrattade till och ställde sig på tå för att kyssa mina läppar. Jag la ena handen innanför hennes en aning genomskinliga vitblommiga shorta, som glidit upp i ryggen och den andra la jag i hennes ena jeans shorts ficka. Shortsen var väldigt snygga. Ganska mörka och med nitar. Under shortan hade hon en liten vit tubtopp, som syntes tydligt under shortan. På fötterna hade hon sina vanliga slitna vita converse, håret var flätat i en svart tjock fläta, hennes outfit passade perfekt ihop. Hon var perfekt. Och hon var min. 
- Vi kan äta något sen? Jag nickade och lutade mig ner för att kolla djupt in i hennes ögon, med ett stort retligt leende.
- Jag bjuder. 
- Jag har pengar. 
- Jag bjuder ändå. Hon himlade med ögonen och skakade trotsigt på huvudet. 
- Nej, jag betalar för mig själv. 
- Jag betalar, du har inget att säga till om. Hon himlade med ögonen och kysste mina läppar, ett tecken på att hon gett upp. Jag flinade tyst och hon drog ner händerna från mina axlar för att fatta tag i min hand igen. Hon log mot mig och hennes bruna stora ögon glittrade lyckligt. 
- Du måste se baksidan också, baby.... Hon log och drog med mig bort mot den stora byggnaden.

JUSTINS PERSPEKTIV

 

2 juni 2012 - Lördag - 3 maj 2012

 

Vi såg de inte förrens vi redan börjat gå mot deras håll. Den lilla gruppen killar som spelade basket på basketplanen hade inte fått syn på oss ännu, men jag kände hur Mercedes blev stel bredvid mig. Jag sneglade ner mot henne men märkte att blicken var fäst vid killarna som nu börjat märka oss, vi hade kommit en bit närmre och jag kunde nu se hånleendena som spreds på deras ansikten. Jag var inte speciellt aggressiv av mig, men deras leenden fick mig att vilja slå in käken på dem. Eler bryta deras näsor. En av killarna tog upp den oranga bollen och de alla ställde sig och kollade på oss, hånande.
De var fem stycken, en av de stod ut med sitt korta ljusa hår, kort blont, nästintill rött. Hans ansikte var skarpt och hans käkben var väl markerade. Om man var tjej skulle man nog finna honom en aning attraktiv. Jag undrade genast vad Mercedes tyckte. Det var han som höll i bollen. De andra killarna hade alla brunt- eller svarthår. De var biffiga allihopa, musklerna välde upp i linnena. Tighta vita linnen, killen i blont var bar bröstad. Ett sugmärke lyste rött på hans hals. Jag höjde min hand för att föra båda våra händer över Dess huvud. Hennes höger, min vänster. Hon satt nu fast vid mig i ett fast grepp. Även fast det var mycket luft mellan oss och killarna, var den torr och hotfull. Jag tänkte precis luta mig ner till Mercedes och fråga om vi skulle vända, eftersom att jag antog att hon var påväg någonstans, bakom basketplanen, när den blonda började prata.
- Nejmen Mercedes, det var länge sedan. Hon vägrade kolla upp på honom och jag stannade tvärt, nu fem meter från gruppen. Killen i blont sneglade på mig med ett stort flin.
- Och du har visst Biever med dig, trevligt att träffas. Jag blev en aning sur av öknamnet han gav mig, men valde att ignorera det. Han stutsade bollen en gång i marken, studerade den noga innan han kollade på sina kompisar.
- Ni kommer väll ihåg när jag var ihop med Dess? Eller? Mercedes tog tag i min hand med båda händerna och smekte den mjukt, för att visa att det var lugnt. Gissade jag på. Han hade en slags hånfull underton, när han pratade, och jag rynkade förvirrat ögonbrynen. Sedan kom jag ihåg att Mercedes berättat om sitt ex, Moshe, jag kom ihåg hans namn just för att han hette likadant som en av mina livvakter, Moshe. Och för att han varit otrogen mot henne. Min blick svartnade och jag glömde av Mercedes som stod vid min sida. Hon sneglade oroligt upp på mig och jag kände hur hon tryckte sig en aning mot mig. Hon uppfattade min en aning aggressiva sida.
Killarna skrattade vid hans sida, de alla sneglade på mig. De visade med kroppspråket och sa att de var osäkra på vem det var, ryckte på axlarna och såg helt oförstående ut.
Jag visste att han bara ville provocera mig.
- Det var ju hon som jag var otrogen mot, knullade med hennes bästa vän, ett antal gånger. Hans flin fick något att tändas i min kropp.
- Kom vi går, Mercedes drog i min hand men jag ryckte bara åt mig den. Hon grabbade bestämt tag i den igen.
- Snälla, älskling, vi går, viskade hon, så att bara jag skulle höra. Jag kollade ner på henne och hennes lugna blick gjorde mig varm inuti.
- Okej.. sa jag frånvarande och hon suckade lättat innan hon vände mig om och vi började gå tillbaka.
- Ska du ta din hora och gå? Hånleendet på hans läppar hördes i rösten.
Något tändes inuti mig när jag hörde de kränkande ordet, riktat mot Mercedes, och jag vände mig om. Snabbt. Som på en femkrona. Jag tog två snabba steg mot honom och kunde känna Mercedes händer lämna mina. När jag var mindre än en meter ifrån honom kollade jag hotfullt in i hans blå hånfulla ögon.
- Vad sa du? Han skrattade till, lugnt, och kollade rakt in i mina när han nästintill viskade:
- Att hon var en hora.

 

MERCEDES PERSPEKTIV

 

Justin första slag träffade Moshes näsa, det andra hans mage och de tredja hans handflata. Moshe puttade Justin ifrån sig och Justin tappade balansen och föll rakt ner i marken med en hård smäll. Jag skrek till och skulle precis knäböja framför honom och försökte skydda honom när Moshe lutade sig över honom och slog honom hårt i ansiktet, jag skrek högt och försökte dra bort Moshe från Justins blödande kropp, men det gick inte, han puttade bara bort mig. De andra killarna stod i en ring runt oss, medans jag i panik försökte dra bort Moshe från Justin. Justin mätte ett slag och slog Moshe hårt över kinden, hans ansikte flög bak och han flög ner på marken vid Justins fötter, samtidigt som Justin kravlade tillbaka, bort från Moshe, fortfarande halv liggande. Jag sprang bort till honom och satte mig bredvid honom för att studera hans ansikte med höga andetag. Jag märkte inte att grät förrens jag kunde se tårarna droppa ner i Justins blundande ansikte. Händerna skakade på hans kinder och jag studerade hans ansikte, försökte räkna ut hur farliga hans skador var. Hans läpp var sprucken, en blåtira spred sig runt vänster öga, det blödde från hans näsa och ett sår var synligt på hans kind, i höjd med hans annars så perfekta käkben. Han öppnade ögonen och kollade med dåsig blick på mig, jag försökte hålla hans ansikte så nära mitt bröst som jag kunde och kollade samtidigt upp på Moshe. Som hade rest sig upp och sopade bort damm från sina basketshorts. Ett stort hånflin spreds på hans läppar, det blödde från hans näsa och ena ögonbrynet var sprucket.
- Din pojkvän är visst inte så bra på att slåss, han flinade stort. Jag kunde känna Justins stelna i min famn, men jag kollade upp på Moshe hela tiden.
- Snälla, sluta. sa jag med svag röst och han flinade stort.
- Varför?
- Du är skyldig mig det. Han visste vad jag menade, han var skyldig mig mer än detta, han hade varit otrogen mot mig, och kallat mig hora.
Inte för att jag brydde mig om det, vi båda visste att det inte var sant. Vi båda visste att jag aldrig hade varit med någon, på det sättet, innan honom. Han visste det lika väl som jag.
- Jag är inte skyldig dig något, fräste han, och kollade hotfullt på mig.
- Jo. Han backade och killarna som stod omkring oss följde efter honom.
- Trevligt att träffas, Biever. Vi ses. Han vände sig om och började gå därifrån, de andra spelarna skrattade där de gick efter honom. Men jag kunde inte bry mig mindre.
Jag kollade inte ner på Justin förrens Moshe försvann. Med de andra killarna.
- Hur mår du älskling? viskade jag och han öppnade ena ögat för att se på mig.
- Jag mår bra, viskade han och försökte sig på ett leende.
- Klarar du att gå hem själv? Eller ska jag ringa mamma? Han la sig tillrätta i mitt knä och drog ett djupt andetag, hans blod rann ner på mina bara ben och den klibbiga vätskan rann ut.
- Jag klarar att gå själv, bara låt mig vila lite. Jag smekte hans kinder mjukt och drog undan mitt hår för att det itne skulle kittla honom. Jag drog handen egenom hans hår ibland och lutade mig ner för att kyssa hans mjuka panna.
- Skit i honom Justin. Han är inte värd det. Han grymtade till, men sa inte imot. Höll bara ögonen slutna och vilade med huvudet tungt i mitt knä.

 

Mamma och Maynard var inte hemma när vi kom hem, bara Chris och småsyskonen, småsyskonen satt i soffan och kollade på tv medans Chris fixade fika till de i köket. Hans blick mötte snabbt min när vi steg innanför dörren, sedan kollade han snabbt på Justin och rynkade ögonbrynen. Jag skakade bara på huvudet och han fattade att han inte skulle säga något. Jag hjälpte Justin till toaletten där han fick sätta sig på toalettlocket, jag tvättade rent såren och han fick en ispåse att hålla mot blåmärkerna. När vi var klara kysste han mina läppar mjukt och tackade mig. Vi bestämde oss för att kolla på film i mitt rum. Så vi placerade oss där med laptopen, jag sittandes i Justins knä med datorn i knät. Vi satte på någon rolig komedi och skrattade när Jim Carrey drog sina skämt.


 

Okej, det absolut sämsta, sämst skrivna och kortaste, kapitlet ever, men jag ville få ut det idag, och är as trött. :( Så det fick bli så här kort! Jag vet inte när nästa kommer, men eftersom att jag ska vara borta hela veckan, så inte denna veckan :)

 

Men jag uppdaterar bättre på instagram (@mybieberlovestorys)! :D FÖLJ MIG! 8)  

Vad tycker ni om Moshe? Och om allt annat? :3 

KOMMENTERA EN MASSA 
Länkbyte - bbieberstory.blogg.se/

Jag är Primrose, en vanlig 17 årig tjej som bor i Californien. Skolavslutningen är snart här, och sedan ska jag till Stratford över sommaren. Till pappa och min syster, Lily. Hon som är skådespelare och dejtar Justin Bieber. Justin Bieber, vars musik gör mig varm i hela kroppen. Jag vill verkligen bort här ifrån, men jag vill abslout inte dit. Ingen kommer gilla mig där heller. Jag är född till att vara ensam och behöver ingen annan i min närhet. Jag klarar mig bättre ensam. Men jag har inget val, mamma har bestämt sig nu. Jag ska dit, hon kommer inte ändra sig. Sommaren som jag hoppades på att bara kunna slappna av, bara skita i allt, jag skulle bara vilja lägga mig ute på gräsmattan och läsa en bok. En bra bok, en bok jag skulle fastna för och aldrig kunna sluta läsa. Bara ligga hela sommaren och läsa den om och om igen, för det är för bra. För spännande. Fult med äventyr och överaskningar.
 
Men den där boken... Den skulle jag själv uppleva nu i sommar, jag visste det bara inte själv. Inte ännu. Men snart. Jag kan bara säga att på en sommar, skulle mitt liv vändas upp och ner. Från ensamhet till något jag aldrig hoppades på att få uppleva. Men nu får jag inte säga mer. Det får du ta reda på själv, genom att läsa. 

Gå in och checka denna nystartade blogg! :D Klicka HÄR eller på bilden :D Chapter 51. - Cuddling, I like that shit.

Previously

- Han är ju så söt! utbrast Chris med gullig skojröst och jag himlade med ögonen. Jag kollade ner på Justin och log stort. Han såg så liten och hjälplös ut där han låg. Med rufsigt hår och slutna ögon. Munnen knep ihop sig och han fick en fundersam blick lite då och då. Inombords höll jag på att dö av over-sweetness. 
- Back of bitch. Han skrattade och backade ett steg. 
- Om jag inte var naken här under skulle jag hoppat upp och kramat dig, skrattade jag och nickade för att förtydliga min mening. Han skrattade till och rynkade pannan. 
- Jag vet inte riktigt om jag vill vara här inne längre, jag kanske hittar en gömd, fylld kondom under sängen!? Jag stirrade på honom men han skrattade bara. 
- Det lovar jag att du inte kommer. Jag var bara tvungen att muta honom lite för att han skulle trotsa mammas regler! skrattade jag och studerade Justin igen. Chris skrattade. 
- Aha, jag lovar att inte skvallra. Jag log och skrattade till.
- Bra. 
- Godnatt? Jag nickade. 
- Godnatt. Han lutade sig över mig och kysste min panna mjukt innan han försvann ut ur rummet och stängde dörren tyst efter sig. Jag la mig ner i sängen igen och studerade Justin en stund innan jag la mig nära honom igen. Det tog inte många minuter innan jag föll in i djup, djup sömn.

JUSTINS PERSPEKTIV

2 juni 2012 - Lördag - 3 maj 2012

Jag slog sakta upp ögonen och möttes av starkt ljus. Ljuset spred sig in mellan Mercedes gardiner och dammet flög i ljuset. Jag sneglade bredvid mig, med halvöppna trötta ögon, längst in mot väggen, där Mercedes legat när jag somnat, men platsen gapade tom. Jag rynkade på pannan, hon hade väll inte lämnat mig halvnaken helt ensam? Hon kanske hade sprungit iväg med mina kläder och gömt de någonstans? Jag satte mig käpprakt i sängen och stirrade på platsen där jag lagt mina kläder, snyggt ihop vikt, dagen innan. De låg kvar och jag pustade lättat ut. Hon kanske bara var på toaletten eller pratade med sina föräldrar? Precis när jag skulle sträcka mig efter min mobil för att se hur mycket klockan var öppnade dörren och Mercedes kom in smygande. Utan att varken se eller märka mig ställde hon sig med ryggen emot och stängde dörren försiktigt för att inte väcka mig, även fast jag redan var vaken. Håret hängde långt över hennes rygg och nådde ända till midjan, jag undrade om hon hade klippt sig sedan senast. Eller var de bara jag som inbillade mig?
- Jag är vaken älskling, sa jag hest och hon vände sig hastigt om för att stirra på mig med stora ögon och lägga handen för hjärtat. Antagligen för att visa att jag skrämt henne.
- Gud vad du skrämmer mig. Jag sneglade ner på hennes klädsel, ett slappt vitt linne och ett par rutiga halvlånga pyjamas byxor, tillsammans med ett par nervikta raggsockar, som antagligen räckte ända upp till knäna om man drog ut de helt. Hon lossade snabbt en tofs från sin handled och drog upp håret i en hög hästsvans innan hon vandrade med ett leende fram till mig och kröp upp i sängen, som inte alls var överdrivet stor. Utan faktiskt ganska liten, men det var mysigt. Hon satte sig gränsle över mig samtidigt som jag la mig ner med huvudet på huvudkudden igen och slöt ögonen när och drog handen mjukt igenom mitt hår. Hennes små naglar drogs mot min hårbotten och rysningar for över kroppen. Hon drog handen ur mitt hår och drog försiktigt naglarna över mitt ansikte, följde konturerna försiktigt över mina ögon och sedan käklinje. Upp över läpparna och sedan på kinderna.
- Jag har pratat med mamma, viskade hon. Jag öppnade ena ögat och viskade med raspig röst:
- Om vad?
- Hennes överbeskyddhet, viskade hon med ett leende och kollade djupt in i mina med ett stort leende och bruna stora ögon. Jag rynkade pannan och log.
- Hon är bara rädd om dig, log jag och placerade mina händer på hennes höfter. Hon skrattade till och höjde ögonbrynen.
- Hon sa att hon var rädd att vi inte "skyddade oss", hon gjorde rösten pipigare när hon sa: skyddar oss, och jag skrattade till.
- Som sagt, hon är bara rädd om dig, vi vill ju inte få dig på smällen! Jag log retligt. Hon suckade tungt.
- Har du gjort någon gravid innan eller?
- Vad har det med saken att göra?
- Svara på min fråga. Jag log smått och skakade på huvudet.
- Såklart jag inte har, jag skyddar mig alltid. Jag log lugnande och lutade mig upp för att placera en mjuk kyss på hennes läppar. Jag la mig sedan ner igen och kollade länge på henne.
- Vad sa hon då?
- Att hon lovade att vi fick sova i samma säng och vara med varandra, sålänge vi inte duschade tillsammans, och om vi låter, du fattar vad jag menar, sparkar hon ut oss båda, tills du åker hem då. Hon skrattade till och himlade med ögonen.
- Vi tar in på hotell, log jag och skrattade till. Hon lutade sig ner och höll kontakt med mina ögon.
- Nej för vi ska inte låta. Jag började göra små stönljud, inte högt, bara för att retas, men hon tystnade mig snabbt med sina läppar.
- Du är så elak.. flinade hon och la händerna på mina kinder samtidigt som hon kysste mina läppar mjukt, om och om igen. Jag bara log och besvarade hennes mjuka kyssar.

Vi hade klivit upp efter lite behövande mys och gick nu hand i hand i korridoren till köket. Jag hade tagit på mig en enkel t-shirt och ett par joggingbyxor, även fast det egentligen var för varmt för jogging. Men Dess hade inte velat att jag skulle ha något alldeles för naket på mig när vi skulle träffa hennes familj för andra gången. Eftersom att det var lördag var alla hemma, inklusive hennes 4 småsyskon, och kanske brodern. Hon hade varit lite osäker på om han dragit, eller om han stannat för att äta frukost med resten av sin familj, och mig. Jag var en aning nervös inför andra mötet med Maynard, då jag redan dagen föra känt de dåliga vibbarna han sänt mig. Och det kändes en aning läskigt. Han gillade mig inte. Mercedes, som uppmärksammat att jag var en aning nervös stannade mig precis innan dörren in till köket. Hon kramade min hand mjukt och kollade djupt in i mina ögon med lugnande blick.
- Ta det lugnt Justin, hon drog ett djupt andetag och gjorde en gest med armen som betydde att jag skulle göra likadant. Jag dog ett djupt lugnande andetag och hon log innan hon kysste min mungipa mjukt. Jag skulle precis vinkla huvudet mot henne för att kyssa hennes läppar men hon drog sig snabbt tillbaka.
- Inte nu, hon fnittrade tyst till och flinade medans jag himlade med ögonen. Hon kramade om min hand mjukt igen innan hon drog in mig genom dörrvalvet och jag möttes av en massa blickar. Den första blicken jag mötte var Maynards, men han sänkte snabbt blicken och fortsatte äta sin skinkmacka. Stayce, Dess mamma, mötte min blick sen, men hon drog sedan blicken mot Dess som stod bredvid mig och såg en aning sur ut. Antagligen för deras uppgörelse imorse. Jag kollade ner i marken på mina fötter och Dess började dra mig bort mot en tom plats på kortsidan. Dess pekade på stolen och visade tydligt att hon ville att jag skulle sätta mig, men jag sneglade försiktigt på henne och bad med blicken om att hon inte skulle lämna mig här ensam, då tvingade hon ner mig på stolen och släppte bestämt min hand för att vända sig om och raskt gå ut ur rummet. Jag kollade ner i bänkskivan och kände hur familjemedlemmarnas blickar brände på mig. Håret stod rufsigt på huvudet och jag kände mig inte ett dugg fixad, vilket gjorde mig lite osäker, i denna omgivning. Om det bara var jag och Dess här skulle jag inte tänka på det. Men det var inte bara vi, faktiskt var hon inte här just nu, så det var bara jag.
En mörk röst stoppade mina funderingar:
- Så, hur länge stannar du? Det var Dess bror, Chris.. Eller Christian, som pratade. Han hade bruna stora ögon och log ett litet leende.
- Jag stannar till tisdag, han kollade ner i bordet igen, väntade på att Dess skulle ta slut på denna tortyr och komma och rädda mig. Efter en stund kom hon också, bärandes på en liten vit stol med hjul. Hon log mot mig och satte ner stolen bredvid mig för att sedan sätta sig på den och luta sig över mig för att kyssa min kind.
Om tystnaden var pinsam innan, var det ingenting igen förelse vad den var nu.

När vi äntligen kom ut ur köket, jag fortfarande med nästan tom mage och Mercedes detsamma, gick vi iväg till hennes rum för att lägga oss i sängen igen. Hon puttade ner mig i den samtidigt som hon satte sig över mitt skrev och log stort. Jag stönade till och hon tog tag i mina handleder för att lägga de på kudden bredvid mitt huvud. Så att hon höll fast mig hårt. Hennes hår föll över mitt ansikte när hon lutade sig fram för att kyssa mina läppar. Jag besvarade hennes kyssar och försökte lägga armarna om henne, men eftersom att hon höll fast mina händer var det lite svårt. Hon hade det självklara övertaget. Hon fortfarande fast mig samtidigt som jag försökte ta mig loss, men hennes händer höll fast mig hårt.
- Släpp mig älskling. viskade jag och hon log busigt samtidigt som hon skakade på huvudet.
- Never, jag höjde ögonbrynen utmanande.
- Är du säker? Jag visste att om jag gjorde det snabbt skulle hon inte ens få en chans att ta fast i mig igen, och då skulle jag få min frihet, och fri tillgång till hennes kropp, för några sekunder.
- Jag är säker. Jag flinade till innan jag snabbt ryckte bort händerna från hennes grepp, jag hade rätt, om jag överraskade henne hade hon ingen chans. Jag började genast kittla henne och hennes klingande skratt ekade i rummet. Jag fortsatte kittla henne och efter en stund rullade jag över så att jag låg på henne istället för henne på mig. Hennes ben var på var sida av mig och hennes händer försökte hjälplöst putta bort mig från henne. Ett stort leende lekte på mina läppar med. Hon var väldigt söt där hon låg och skrattade. Jag stannade mina händer och la de i hennes sidor, höll de dock stilla.
Hon andades tungt i mitt öra, jag kunde höra små fnitter slinka ur då och då.
- Säg att jag är sexig, viskade jag och log stort och retligt.
- Du är ful som ett troll. Jag höjde på ögonbrynen och la händerna hårdare om hennes höfter.
- Hörde jag rätt? Hennes ögon glittrade och hennes leende sken stort. Jag kunde se busigheten i hennes ögon och jag såg hur mycket hon älskade att reta mig.
- Du hörde rätt älskling.
Jag kittlade henne snabbt igen och hennes skratt fyllde rummet igen. Jag fortsatte kittla henne samtidigt som jag lutade mig ner för att försöka placera en kyss på hennes panna, men innan jag hann öppnades dörren och jag slutade kittla henne.
- Snälla rädda mig! utbrast Mercedes och andades högt efter mina kittlingar. Jag vände blicken snabbt mot dörren och fick se hennes brorsa så där med ett stort leende.
- Jag är ledsen, men jag kan inte. Han flinade innan han steg in i rummet och stängde dörren noga efter sig. Han satte sig sedan på hennes skrivbordsstol och kollade på oss. Han var en aning creepy faktiskt, Selena hade ingen bror, men jag tvivlade på att han skulle kolla på oss på de sättet om hon hade nån.
- Du ska inte ha något sånt där seröst det-finns-regler-för-dig-om-du-ska-va-tillsammans-med-min-syrra nu va? Hon hade huvudet i en nästintill övernaturlig vinkel och kollade seriöst på honom. Brodern skrattade till och skakade på huvudet.
- Nej, det ska jag inte. Sedan kollade han på mig för seriöst och jag stelnade till en aning där jag låg över henne.
- Men om du sårar henne dödar jag dig. Jag spärrade upp ögonen och nickade stelt -han såg fruktansvärt seriös ut, så jag vågade inte ta för givet att han skojade.
- Jag lovar.
- Bra. Leendet kom upp på hans läppar igen och han kollade ner på Mercedes.
- Hur länge sedan var de ni träffades sedan senast?
- Vi träffades alldeles nyss, skrattade hon och sneglade upp mig. Bruna stora vackra ögon mötte mina. Han suckade och hennes bruna ögon kollade inte på mig längre. Han suckade.
- Men jag menar innan dess. Hon kollade fundersamt på mig och jag kunde inte hjälpa mig själv när jag lutade mig fram och placerade en mjuk kyss på hennes nästipp. Hon fnittrade tyst.
- Hur länge sedan var det? frågade hon och log.
- En månad? Hon nickade och jag log smått.
- Så vi har känt varandra i en månad och två veckor, sa hon och kollade på sin bror, Chris, eller Christian. Han nickade, bytade sedan samtalsämne.
- Maynard hatar dig inte, han gillar bara inte folk, han gillar ingen, han gillade inte Moshe heller.
Jag kände Mercedes stelna till under mig vid nämnandet av hans namn, han märkte det dock inte och fortsatte:
- Det är nog för att du är känd också, han gillar inte kända, tycker väll vissa av de verkar så fåfänga eller något, inte för att han någonson träffat någon, det är ju bara en egoistisk idée han har. Men som sagt, han gillar inte någon, alldra minst Mercedes pojkvänner. Jag skrattade till och rullade runt så att jag låg bredvid Dess och inte på henne, jag satte mig sedan snabbt upp och lutade huvudet mot väggen på sängens ena långsida. Mercedes kröp genast upp till mig och satte sig ihopkrupen i mitt knä, jag la armarna mjukt om henne och hon lutade huvudet mot mitt bröst, kollade dock ändå på sin bror.
- Det är lugnt, jag är inte här för honom. Chris skrattade till och höjde ögonbrynen.
- Nej, de är väll bra det. Mercedes skrattade högt i min famn och bytade ställning, från att sitta snett i mitt knä till att sitta rakt. Hennes bruna rakade ben syntes tydligt under pyjamasbyxorna som glidit upp en bit. Händerna la sig mjukt över mina som låg på hennes mage och hon fortsatte skaka en aning av skratt i min famn.

Även fast jag helst ville stanna inne hela dagen och undvika all press som eventuellt skulle följa efter oss, hade Dess tvingat ut mig ur lägenheten. Hon hade börjat med att vägra mysa och sedan kastat mina kläder i mitt ansikte. Hon hade tagit fram ett vitt slappt linne med tryck och ett par jeanshorts, och efter mycket om och men hade jag tagit på mig det, för att sedan göra oss iordning och sedan bege oss ut. Jag var uppmärksam ifall vi hörde papparazzis, det hade inte funnits någar utanför hennes lägenhet, och eftersom att vi var en bit utanför stan så kanske de inte hittat mig, än. De skulle defenitivt märka mig, men det skulle förhoppningsvis ta ett tag. Jag skulle ju inte vara här mer än cirka tre dagar till. Förhoppningsvis skulle de inte hitta mig innan dess, det berodde på om vi hade tur eller inte. Jag hoppades på att vi hade turen på vår sida.
Mercedes kramade om min hand och lutade sig upp för att kyssa min kind och viska:
- Vill du se min skola? Jag log smått och nickade.
- Aa det vill jag, jag lutade mig ner och placerade en mjuk kyss på hennes läppar, hon log stort och gick snabbt åt höger för att lite längre fram gå över vägen med mig i släptåg och sedan svänga vänster, för att komma in på en ganska stor väg. Jag kunde se ingången till skolan precis när jag svängt vänster. Mellan två pelare stod ' Clinton High School ' med stora bokstäver. Hon drog med mig mot skylten och när vi kommit egenom de kunde jag se den stora byggnaden. Den var gjord av rödlätt trä med vita detaljer. Vid sidorna fanns gräs och träd, det såg ganska mysigt ut. Mercedes hade stannat vid min sida och hon log stort, en aning retligt dock.
- Fint va? skrattade hon och försökte låta så trovärdig som möjligt, det lät som om hon skulle imitera en fru som visade upp sin man deras nya hus. Hon lyckades sådär, jag skulle inte vilja flytta in hit i alla fall.
- Väldigt, flinade jag och kollade ner på henne, studerade hennes vackra ansikte och leende innan jag lutade mig ner och kysste hennes nästipp mjukt.
- Är du hungrig? flinade hon när vi haft ögonkontakt med varandra en stund, jag rynkade pannan och skrattade till.
- Aa, väldigt, varför frågar du? Hon flinade retligt.
- Du åt typ inget till frukost, hon log och släppte min hand för att lägga de om mina axlar. Jag la armarna om hennes midja och log kärleksfullt mot henne.
- Jag kan inte riktigt äta när folk.... Stirrar på mig. Hon log stort, skrattade till och ställde sig på tå för att kyssa mina läppar. Jag la ena handen innanför hennes en aning genomskinliga vitblommiga shorta, som glidit upp i ryggen och den andra la jag i hennes ena jeans shorts ficka. Shortsen var väldigt snygga. Ganska mörka och med nitar. Under shortan hade hon en liten vit tubtopp, som syntes tydligt under shortan. På fötterna hade hon sina vanliga slitna vita converse, håret var flätat i en svart tjock fläta, hennes outfit passade perfekt ihop. Hon var perfekt. Och hon var min.
- Vi kan äta något sen? Jag nickade och lutade mig ner för att kolla djupt in i hennes ögon, med ett stort retligt leende.
- Jag bjuder.
- Jag har pengar.
- Jag bjuder ändå. Hon himlade med ögonen och skakade trotsigt på huvudet.
- Nej, jag betalar för mig själv.
- Jag betalar, du har inget att säga till om. Hon himlade med ögonen och kysste mina läppar, ett tecken på att hon gett upp. Jag flinade tyst och hon drog ner händerna från mina axlar för att fatta tag i min hand igen. Hon log mot mig och hennes bruna stora ögon glittrade lyckligt.
- Du måste se baksidan också, baby.... Hon log och drog med mig bort mot den stora byggnaden.


Hyffsat långt kapitel, eller vad tycker ni? 
Vad tycket ni om novellen? Gillar ni den? Vad tycker ni om Justin? Mercedes? Samantha? Merc mamma? Maynard? 
LET ME KNOW :D 
drama is coming. Ville verkligen få ut kapitlet idag, så drama kommer i nästa istället! :3 
Kommentera. 
 

 
Länkbyte - swagstories.blogg.se/

Namn: Melrose Joline Bradshaw

 

Ålder: 17

 

Född: 20 augusti 1996

 

Familj: Mamma: Stacy, Pappa: Dave, Bror: Dylan

 

Bor: I en villa i Stratford, Canada.

 

Intressen: Musik, vänner och min hundvalp Jupiter.

 

Jag var den snälla oskyldiga lilla flickan i skolan, flickan med de rika föräldrarna, flickan som hade två riktiga vänner, Isadora och Amber, mina bästa vänner. Min bror Dylan, var också min bästa vän. Vi hade kommit varandra så nära de senaste året, då vi hade flyttat från Los Angeles, Californien, till Stratford i Canada, misst våra närmaste vänner. Dylan var ingen vanlig kille, det mamma och pappa inte visste, var att Dylan var med i ett gäng. Ett kriminellt gäng. Vid det tillfället han berättade det för mig, tappade jag lite förtroende för honom. Vissa kvällar kom han hem blåslagen med blod överallt, och då var det jag som fick hjälpa honom att tvätta såren. En vanlig tonåring i andra ring? Nej verkligen inte. När en mystisk kille kommer gående på skolgården, faller alla blickar på honom, tonade Ray Ban´s, skinnjacka och uppåt stående hår. Det var något mystiskt med denna killen, något intressant, något man ville ta reda på. Men ingen vågade, alla tjejers drömkille, avslöjades vara medlem i ett kriminellt gäng, och plötsligt så var han inte så inbjudande längre för någon av tjejerna på skolan, alla blev rädda för honom. Hans namn var Justin.. Justin Bieber. Och kanske var det han, som förändrade Melrose´s liv? 


Inledningen till DANGEROUS LOVE på bloggen SWAGSTORIES.BLOGG.SE ALLA GÅ IN DÄR OCH LÄS!!!! :D DU KAN OCKSÅ TRYCKA ----------> HÄR :D  Eller på bilden :D 
MER ÄN ETT ÅR SEDAN DENNA BLOGGEN STARTADE!

MAGAD! MÄRKTE JUST ATT DENNA BLOGGEN STARTADES FÖR MER ÄN ETT ÅR SEDAN! FÖR ATT VARA EXAKT DEN 12 MARS! :D :D :D 
 
( har btw börjat på avsnitt 51 :3 ) Länkbyte - justinbiebersheart.devote.se/

Justin slänger upp mig i hans famn och han börjar att springa.

Chantelle är jävligt snabbt så hon springer bredvid mig och Justin.

-HEY JUSTIN! YOUR LITTLE SHIT! HAVE YOU SO HURRY TO HAVE SEX!?

Justin tvärnitar och släpper ner mig på marken.

- Nej Justin... säger jag och tar tag i hans hand men han slår bara bort den och går raskt till den blonde paparazzin.

- did you really say that? did you really say that?, upprepade Justin och höll upp en näve.

- Haha, little hoe, flinar paparazzin.

Justin tar sats och sparkar till han på magen och spottar på honom innan han backar.

- Say it again! beodrade Justin men paparazzin började att springa iväg.

- BITCH! skrek Justin efter honom och drog ner kepsens skärm en liten bit.

- Kom! skriker jag och tar tag i hans hand och vi börjar att springa.

- MILE VI SES IMON! skriker Chantelle.

- OKEJ! HEJDÅ, skriker jag som svar och hon springer åt ett annat håll.

 

Justin kastar av sig tröjan och drar ner byxorna snabbt och kastar sig ner på sängen.

- Härlig dag, muttrar han och stirrar upp i taket.

- Course, svarar jag och tar tag i Justins keps som han lagt på skrivbordet.

- Läraren ringde innan, fortsätter han.

- Jaha? tvekar jag.

- Hon sa att det inte är rätt läge att gå till skolan i morgon, svarar han och sätter sig sakta upp i sängen.

- Varför? tvekar jag.

Han kollar ner i golvet och ser lite generad ut.

- Jag skiter i att röva upp Jake som han faktiskt heter, jag åker på smekmånad med dig i morgon, svarar han med ett smått leende i golvet.

Min öppnas och mina ögon stirrar rakt på honom.

Är han seriös!?


ÄNNU ETT LÄNKBYTE! :D DENNA GÅNGEN MED : DENNA BLOGGEN 

 du kan även trycka på bilden :D 

 
GÅ IN DIT OCH LÄS :D Länkbyte - justinbnovels.blogg.se

Cassie Walker är en vanlig 17 åring som lever livet i lilla Stratford. Hennes bästavänner är enligt henne Chaz Somers , Fly Smith och Ryan Butler.
Hon har långt mellan brunt hår och isblåa ögon.
Hennes fritid består mest av att spela hockey eller vara med vänner. Hon är en helt vanlig tonåring fast hon  är vän med självaste Justin Bieber. Hon har haft problem sen hon var 13 men vid 16 års ålder var det nog och hon tog tag i sitt liv. Hennes föräldrar jobbar mycket men de älskar henne mer än nåt annat eftersom hon är deras enda barn.  Läs mer om Cassies liv och hennes problem i den nya novellen jag valt att kalla: Love is hard. (tror jag? haha den får heta så iaf.) 

 

När jag vaknade hade fiskbensflätan jag sovit i blivit utdragen och allmänt ful så jag släppte ut det bruna långa håret och gick in i badrummet jag hade brevid mitt rum. Jag kollade mig i spegeln och konstaterade snabbt att jag behövde en ordentlig dusch. Jag tog snabbt av mig kläderna och satte på vattnet , det varma vattnet rann längs min kropp och när jag schmpoonerat håret och tvättat kroppen hade jag i balsam och rakade mig snabbt innan jag klev ur duschen och satte handuken som satt på handdukstorken runt kroppen . Jag rorkade mig snabbt innan jag gick ut till min garderob och satte på mig underkläder innan jag fortsatte rota i garderoben efter mina jeans shorts , när jag hittat dom tog jag snabbt på mig dom sen tog jag en blå ganska genomskinlig kortärmad skjorta och stoppade innan för shortsen. Det såg ganska tråkigt så jag tog fram mitt svarta flätade skärp och satte runt midjan. Med raska steg gick jag mot toaletten igen och denna gång sminkade jag mig lite lätt med puder , mascara och eyeliner , jag älskade att se naturlig ut inte 3 lager fondation och 1 kilo mascara. När jag sminkat mig bortstade jag tänderna för att sedan torka mitt hår och göra små lockar i topparna för att sedan kolla mig i spegeln och sedan gå vidare till sängbordet där min mobil låg jag tog upp den och tröck på meddelande ikonen och sedan på min och Chaz konversation .
''Hey Chazzy ska du göra nå idag? / Cassie'' 
Jag granskade meddelandet en snabbis innan jag tröck på skicka knappen.
Svaret kom snabbare än jag väntat mig jag log när jag såg svaret inte för att jag var kär i honom eller något sådant utan jag bara älskade att va med honom , Fly och Ryan.
''Nej, ska bara hänga med Fly och Ryan ,  vi ska träffas vid ishallen 12.00 häng på! / Chaz''


LITE AV NOVELLEN SOM SKRIVS HÄR : http://justinbnovels.blogg.se/

 

 
GÅ IN DIT OCH LÄÄÄÄÄS :D HÄRHÄÄÄÄÄÄÄRNY VACKER DESIGN

 
HEJSAN! Checka ut min nya design! 
 
http://oneway.blo.gg/ <----------- HON HAR GJORT DEN! CHECKA IN PÅ HENNES BLOGG VETJA! 
 
 
TAAAACK FELICIA c': 
 
 
( har börjat på nästa kapitel och jag tror inte de ska bli lika långt som förra... Eller vad tycker ni? LÅNGT ELLER MITTIMELLAN? Kanske delar de på två om jag skriver för långt! VET IAF VAD SOM SKA HÄNDA. Kommer lite drama ;D ) Länkbyte - storiesboutjusten.blogg.se

"Håll dig nära mig, okej? Och lyssna inte på vad de säger, de vill bara få en reaktion" Upplyste Justin mig om inför färden hem från mataffären. På något sätt hade det spridit sig om att självaste Justin Bieber handlade mat i just den affären och ett tiotal paparazzis stod utanför berädda med sina kameror.

 

Efter redan första steget Justin tog utanför affärens golv smattrade kamerorna som jag vet inte vad. Fort skyndade jag mig bakom honom och såg till att jag såg honom på samma avstånd hela tiden för att inte försvinna bort i folkmassan.

 

"Dejtar ni?"
"Aye Justin! Vem är tjejen?"
"Hur känner ni varandra?"
"Aye! Justin!"

 

Först var det bara massor frågor om vi dejtade, vilket vi såklart inte gjorde, och hur vi träffade varandra och så.

 

"Justin! Din familj är i en olycka, vad gör du?"
"Svara då din fula flintskalliga gris!"
"Aye Justin! Vem är horan?"
"Var hittade du henne? I gränden?"

 

När dem inte fick några svar tog de till med fulare tekniker. De kallade mig för hora, Justin för gris och använde hans familj emot honom. Då kan man säga att Justin inte blev glad, för då vände han sig om och tänkte hoppa på paparazzifotografen. Det i alla fall var vad han tänkte göra.


 

 Detta var en liten bit av en av mina läsares blogg! KLICKA ER IN PÅ DENNA BLOGGEN OCH BÖRJA LÄS! 

KLICKAR HÄR ! ELLER HÄR!  ( eller på bilden :3 )

 

 
Chapter 50. - Charlie St. Cloud

Previously
- När du kommit upp kan du bara lägga armarna om min midja, okej? Han nickade och släppte Solo, som genast började trampa på stället. Men Justin fegade inte ur utan hoppade upp på stubben för att slänga benet över Solos rumpa och sedan sätta sig på hästen. Han greppade ett fast tag om min midja och höll mig hårt mot sig. Jag skrattade till innan jag smackade på Solo och han började inom kort gå. Justin andades tungt bakom mig och höll om mig krampaktigt. Jag styrde mot den lilla stigen till skogen och släppte tyglarna med en hand för att lägga den på Justins. 
- Hur går det?
- Det går bra.. Jag skrattade och smekte hans hand lite. Han greppade tag i den och smekte den mjukt.
 

MERCEDES PERSPEKTIV

1 juni 2012 - Fredag

Jag hade nog varit en aning chockad precis när han kom. För när vi hoppade av hästen igen kunde jag inte hålla mig borta från honom. Jag var överallt där han var och ville nästan vara på honom. Jag hade bara saknat honom. När vi ställt ut Solo igen ringde jag min mamma och sa till henne att hämta oss. Justin berättade att hon vetat att han skulle komma redan två dar innan, men att han hade tvingat henne att lova att inte säga någonting till mig. Och det hade hon. När hon rullade in på grusplanen sprang jag snabbt fram till henne och kramade henne hårt, samtidigt som Justin stod bakom oss och skrattade. Hans perfekta skratt, gulligt, lite blygt. Han var så underbar.

 

Mamma hade koll på oss hela tiden när vi skulle duscha. Hon smög förbi en gång i minuten för att hålla koll på att inte båda var inne i badrummet samtidigt. Och det tyckte jag var en aning töntigt, faktiskt. Vi var väll inte två heller? När jag kom ut från duschen gick jag snabbt ut i bara en lång handduk för att provocera mamma lite, och Justin med för den delen.
Jag öppnade dörren försiktigt och Justins blick fastnade på mig snabbt. Den inspekterade mina ben och den bara huden snabbt och mamma verkade få syn på hans blickar då hon snabbt försökte få hans uppmärksamhet.
- A-a, sa hon snabbt, men Justin släppte inte blicken från mig och jag gick snabbt ut från badrummet för att snabbt stänga dörren och sakta gå förbi Justin mot mitt rum. Jag kunde inte låta bli att flina av hans blickar och såg hans saftiga blick. Vi hade egentligen aldrig rört varandra sådär, överallt. Justin tänkte precis berusat vandra efter mig när mamma hindrade honom.
- Eyy, du stannar här, du skulle väll också duscha, eller? Han verkade vakna upp från sin lilla trans och ryckte till och kollade upp på henne. Han såg en aning förvirrad ut med nickade.
- Jo, jag.. Jo. Jag skrattade samtidigt som mamma såg en aning beskymrad ut.
- Du kan ju ta med dig kläderna in också, så behöver vi inte upprepa detta scenario. Jag log retsamt.
- Hans kläder är i mitt rum. Hon log lika retligt och skakade på huvudet.
- Nej, jag tog aldrig in hans resväska dit, eller, hans resväskor, de är fortfarande i hallen. Justin sneglade kort på henne innan han studerade min kropp. Jag stod med ansiktet mot honom och log smått samtidigt som han gjorde en plågad grimasch, slängde en sista blick på min kropp, och vände sig sedan om för att irriterat gå till sin resväska. Mamma stod kvar och kollade efter honom, när han var utom synhåll gav hon mig en giftig blick.
- Inget trams. Jag ryckte på axlarna med en retlig blick och pekade bak mot mitt rum med tummen.
- Jag skulle bara ta lite kläder. Hon kollade med smala springor till ögon på mig och sneglade på stället där Justin försvinnit.
- Gör det då. Jag skrattade till och väntade några extra sekunder innan jag vände mig om för att vandra till mitt rum. Precis när jag var påväg att ta steget in i mitt rum kunde jag höra Justins dova fotsteg bakom mig, jag sneglade bak på honom och log stort innan jag försvann in i mitt rum. Jag visste att han ville följa efter, men jag visste också att mamma fortfarande stod och studerade honom. Om hon skulle hålla på såhär hela tiden han var här, skulle jag vara mer på än såhär. Jag älskade att provocera folk. Alldra mest min mor.
Det skulle bli kul.

 

Jag drog på mig ett par svarta trosor och en rosa spets behå med leopard mönster. Över det ett par jeans shorts, tillsammans med en vit stickad sweater och ett par vita ankelsockar. Behån syntes en aning egenom den stickade vita tröjan, men det gjorde inget, det var faktiskt bara bra. Nu hade jag bara lust att provocera mamma så mycket jag kunde, och jag visste att jag var väldigt omogen, men jag kunde inte hjälpa det. Jag ställde mig framför speglen i mitt rum och borstade egenom mitt blåta hår en gång innan jag kopplade in hårfönen och började föna håret noggrant. När håret äntligen var torrt borstade jag igenom det igen och sedan drog jag bak de två slingor som hängde nerför mitt ansikte och satte upp det i några hårnålar bak i nacken. Håret hängde som vanligt nerför min rygg och slutade vid svanskotan. Jag sträckte fram handen på den lilla byrån under speglen och fattade tag i två ringar snabbt innan jag satte de på långfingret och ringfingret. På vänsterhand. Jag studerade mig själv en sista gång i speglen och bestämde mig för att strunta i sminket, Justin hade förhoppningsvis sett mig utan smink tidigare och skulle inte bli förvånad. Jag fluffade till håret och vände mig om för att sakta tassa ut mot toaletten, mamma hade lämnat sin övervakande plats och hade nu gått iväg för att börja med maten, vilket jag kände på doften, de det doftade spagetti och köttfärsås i hela lägenheten. Precis när jag tänkte ställa mig framför toalettdörren för att lyssna på vad han höll på med öppnades den och Justin stack ut huvudet. Han fick syn på mig och han såg en chockad ut.
- Var är din mamma? viskade han och jag pekade med tummen mot köket.
- Hon lagar mat, va tyst. Han nickade och kollade dit. Hans hår var blött efter duschen och det låg rufsigt på hans huvud. Ögonen var pigga och glada och hans läppar lika ljusa som vanligt. Han var ren perfektion. Min blick gled ner mot hans bröst, först nu märkte jag att han inte hade någon tröja på sig. Ett stort leende spreds på mina läppar och blicken gled ner ännu lite till, hans svarta joggingbyxor hängde långt ner på höfterna och de blå kalsongerna han hade under syntes tydligt. Han hade ett par vita sockar på fötterna och håll i en tröja som jag mycket väl kände igen. Det var en av mina vita t-shirts, som jag råkat glömma hos Justin för, hur många veckor sedan var det nu? Många i alla fall.
- Jag tog fel t-shirt, jag tog med denna för att ge den till dig, och jag råkade ta med den in på toaletten, istället för en av mina t-shirtar. Han skrattade generat till och kollade ner på sin mage.
- Och det är därför jag står här utan tröja. Jag flinade och tog ett steg närmre honom för att slingra armarna om hans hals och trycka mitt bröst mot hans. Jag kollade djupt in i hans glittrande ögon och jag fingrade på håret längst ner i hans nacke.
- Det är helt lugnt... Mamma gick, som tur va, iväg. Han sneglade bort mot köket, som man inte såg. Men man hörde att mamma spolade vatten.
- Ska jag hämta en tröja till dig? frågade jag och han nickade.
- Gärna. Jag kollade in i hans ögon en stund till innan jag gav hans läppar en mjuk kyss för att sedan släppa de och vända mig om för att försvinna iväg mot Justins resväska. Mamma kollade på mig när jag öppnade den för att börja rota i den efter en lämpig t-shirt.
- Tog han inte fram egna kläder? frågade hon medans hon studerade mig som en hök. Jag skrattade till och nickade, fortfarande med blicken ner i väskan.
- Jo, men han tog fel, så jag ska bara hämta en annan till honom. Hon rynkade ögonbrynen och vände sig om för att börja gå mot toaletten.
- Mamma du ska nog inte gå dit, han har ingen tröja på sig! var jag snabb med att säga och hon stannade snabbt.
- Aha. sa hon drygt och vände sig om för att ställa sig vid sin bryta med spaghetti igen. Jag kunde inte låta bli att skratta och när jag väl hade hittat en t-shirt bar jag upp hela resväskan och försvann med den till mitt rum. Justin hade försvunnit in till toan, antagligen efter mamma-incidenten, och när lämnat hans resväska smög jag in till honom igen. Det var en aning ånga i rummet, det var ju ändå två som hade duschat här inne, och jag gissade på att vi båda duschat ganska varmt. Justin satt på toalettstolen med händerna på knäna men tittade upp på mig när han hörde dörren öppnas. Jag log stort och räckte fram hans tröja snabbt.
- Din tröja, han tog imot den och jag stängde dörren efter mig. Han reste sig snabbt för att dra på den och när den var på smög jag mig närmre honom för att lägga armarna om hans midja och kolla upp på honom.
- Jag har saknat dig, viskade jag och han la armarna om mig med. Tryckte mig hårt mot sitt bröst. Min blick följde hans markerade käkben, hans perfekt avlånga öron och sist men inte minst hans gyllene ögon - som kollade djupt in i mina. Han log stort och böjde sig ner för att mjukt kyssa mina läppar. Jag släppte hans midja och la armarna om hans nacke istället, höll hans läppar samtidigt som jag besvarade kyssen. Jag kysste de mjukt och lutade huvudet en aning åt sidan för att fördjupa kyssen. Jag fingrade mjukt på håret i hans nacke och drog fingrarna då och då genom hans silkeslena hår.
- Jag har saknat dig också... viskade han när vi några sekunder tog en kort andningspaus. Att säga att jag hade fjärilar i magen var en underdrift, då det kändes som om elefanter sprang runt i min mage vid detta laget. Jag ställde mig på tå för att nå hans läppar utan att han skulle behöva luta sig ner och han besvarade min mjuka kyss. Efter några minuter av mjukt kyssande började hans händer vandra nerför min sida och stanna vid mina innelår, där han fattade ett fast tag och bar upp mig på sina höfter. Jag fnittrade till och tog ett hårdare tag om hans nacke med mina armar. Jag började kyssa honom hårdare och snabbare, våra andetag blev tyngre och plötsligt kände jag hur min rygg trycktes mot toalettdörren. Jag fnittrade till och kände hur han tryckte sig närmre mig imellan mina ben. Jag knep ihop hårdare med benen om hans midja så att jag inte skulle trilla ner och höll händerna mjukt om hans nacke för att kunna smeka en liten bit av hans kind, samtidigt som vi delade kärleksfulla kyssar med varandra.
Vi båda rycktes tillbaka till verkligheten när jag kunde höra och känna hårda bankningar mot min rygg. Jag ryckte till och Justin borrade in ansiktet i min hals samtidigt som vi lyssnade på vad mamma hade att säga:
- Jag hör vad ni gör där inne! Ni kan släppa varandra och komma ut därifrån nu, det är mat! Jag kunde inte hjälpa fnittren som kittlade i munnen och Justin skrattade kort han också, fortfarande med sitt huvud mot min hals. När vi hörde min mammas fotsteg pustade vi ut och Justin kollade upp i mina ögon.
- Pinsamt, skrattade han och jag skrattade. Han gav mig en mjuk kyss innan han släppte ner mig från höfterna och fattade tag i min hand. Jag öppnade toalettdörren snabbt och vi gick sedan hand i hand mot köket för att käka den romantiska måltiden, köttfärsås och spaghetti.

 

 

Vi hade fått låna min mors data för att kolla på lite tv själva i mitt rum, så nu satt vi här, jag i Justins knä med hans starka armar om mig och hans djupa mjuka andetag i min nacke. Datan satt på min skrivbordsstol framför sängen. På filmen spelades " Charlie St. Cloud ", en av mina favorit filmer. Jag lutade bak huvudet mot hans axel och viskade; fortfarande med ögonen på filmen:
- Zac Efron ligger tvåa på min lista av snygga killar... Jag fnittrade till och han flyttade läpparna till mitt öra, hans korta andetag kittlades och jag log stort.
- Vem ligger etta då? viskade han och jag smekte hans händer mjukt med tummen.
- Du.
Min ringsignal avbröt vår mysiga konversation och jag blev en aning chockad och ställd över att den ringde. Vem ringde mig, nu?
- Ska du inte ta det? Jag ryckte till ännu en gång och nickade.
- Jo-o. Han skrattade till bakom mig och släppte min midja med sitt grepp. Jag reste mig snabbt och han gjorde en ansats att resa sig för att pausa filmen när jag skakade på huvudet.
- Kolla du, jag är strax tillbaka, han kollade en aning fundersamt på mig, med en rynka mellan ögonbrynen och ihopknipt mun, men nickade sedan och lutade sig bak. Jag kollade på skärmen och smet snabbt ut från mitt rum, för att stänga dörren snabbt och sedan trycka på den gröna knappen på min knappmobil.
- Hallå?
- Hej, varför har du inte ringt mig! Vi skulle ju mötas! Det var Samanthas röst som hördes på andra sidan. Hon lät anklagande och jag svalde hårt. Hur skulle jag förklara detta för henne utan att avslöja mitt och Justins förhållande.
- Förlåt.. Vi fick besök och det var länge sedan jag träffade hono... De, så jag glömde..
- Vem? Hon var snabb med att svara. För snabb. Som om svaret var inövat. Vilket var omöjligt.
- En kompis... svarade jag avvaktande.
- Din pojkvän? Jag svalde hårt.
- Nej, jag har ju sagt att jag inte har någon pojkvän! sa jag och hon tystnade i andra änden. Plötsligt kunde jag känna två armar slingras runt min midja och hur någon andades i min nacke.
Oh fuck.
- Vem är det? Nu var det Justins viskande, raspande röst som pratade, och Sam var snabb med att svara.
- VEM var det där!? Jag tryckte in naglarna i Justins hand och han kved till av smärta. Det var han värd, varför hade han gjort så?
- Va vad? sa jag och låtsades låta oförstående.
- Du vet vad jag menar!
- Du är det okej om vi pratar mer imorgon? Hon suckade.
- Vem är det?
- Gissa. Det var Justin som pratade igen. Hon tog en kort paus.
- Marcus, killen i paradellklassen? Justin tog en paus.
- Riktigt fel. Han lät sur, rätt åt honom. Samantha rabblade upp namn efter namn, och Justin lät bara mer och mer irriterad. Det var fortfrarnade jag swom höll i mobilen mot mitt öra, även fast jag inte sa något var det jag som höll i den. När hon rabblat upp ungefär 9 namn från olika klasser, både från vår skola och andra, svarade hon äntligen rätt. Bara i farten.
- Justin Bieber då? suckade hon irriterat.
- RÄTT! Det blev tyst på andra sidan.
- Seriöst? Justin skrattade till och kysste min nacke.
- Seriöst. Hon svarade inte på en stund.
- Asså jag måste lägga på nu, sa jag snabbt och fortsatte sedan:
- Och jag tror du behöver smälta detta Justin just berättade för dig. Men du kan du lova mig att inte berätta det för någon till på måndag eller något? sa jag och höll tummarna i mitt huvud för att hon skulle lova.
- Jag lovar..... Hon lät en aning anfådd, antagligen chock.
- Bra, vi ses. Förlåt för att jag inte kunde hänga med ikväll..
- Det är lugnt.. Jag fattar... Vi sa snabbt hejdå och la sedan på. Jag la surt på och vände mig sedan om i Justins famn för att blänga på honom.
- Och VAD var det bra för?
- Hon skulle blivit sur på dig om hon inte skulle fått veta. Han log stort och höll händerna mot min svank. Jag suckade och medgav att han hade rätt. Det skulle hon. Jag svarade inte, blängde bara surt på honom. Efter en stund la jag ner huvudet på hans axel och njöt istället av hans närhet. Han lutade huvudet mot min hjässa och andades ut.
- Jag kan köpa en egen data till dig, och en mobil, du vet det va? Jag suckade och skakade på huvudet.
- Det är inte rätt, du vet att jag aldrig kommer kunna köpar dyra grejer till dig.
- Du behöver inte köpa något till mig, det räcker med att jag har dig.
När han sa så värmdes hela min kropp upp och rodnaden spreds på mina kinder. Fjärilarna, eller elefanterna, spreds i min mage och jag fnittrade till.
- Vi får se.

 

Maynard hade kommit hem med småttingarna, de hade varit hos Maynards föräldrar, småttingarnas farföräldrar, hela dagen. Filmen var fortfarande inte slut när de kom och vi fick pausa för att Justin skulle få gå ut och hälsa. Jag visste att han var nervös, man såg det på honom. Han flakade extra mycket med blicken och sa att vi kunde vänta till filmen var slut, men envis som jag var tvingade jag med honom ut i hallen. Småttingarna hade inte fått reda på så mycket om Justin, eller oss för den delen, men de såg honom bara som min kille, inte DEN Justin Bieber. Maynard därimot, han slängde snea blickar mot Justin och jag märkte hur han försökte hålla sig bakom mig, som ett skydd. Som om jag skulle vara en mur. Jag höll hårt om hans hand som stöd. När Maynard hade hängt upp sin jacka och ställt sina skor prydligt på skohyllan räckte han fram högerhanden till Justin och Justin släppte min hand för att hälsa vänligt.
- Maynard, sa Maynard bryskt och sträckte på ryggen. Han kollade med en aning äcklad blick nerpå Justin klädsel och jag hade lust att strypa honom med mina bara händer. Bara för att han alltid hade på sig samma urtvättade jeans och vita svettiga t-shirt. Maynard var en storvuxen bred man med hårbeväxtning i ansiktet och små plirande blå ögon. Jag kallade honom ful. Justin lång smala hand såg liten ut mellan Maynards tjocka fingrar.
- Justin, pep Justin och sneglade upp på honom. Maynard nickade och släppte hans hand snabbt för att försvinna ut i köket. Justin slappnade av bredvid mig och jag smet in min hand i hans igen.
- Trevlig va? Justin skrattade till och kysste min kind. Mina småsyskon fick värma spagetti och köttfärsås, så vi hade inte mer tid att prata med de just nu. Vilket jag var glad över. Jag hade aldrig gillat barn.
Jag hade börjat undra var Chris hade tagit vägen. Han borde komma hem snart, han kanske var hos någon kompis?

 

Efter att ha sagt godnatt till alla i köket och borstat tänderna gick vi tillbaka till mitt rum för att gå och lägga oss. Jag hade redan planerat min och Justins natt framför mig, han tätt intill min kropp med sina armar hårt omkring mig. Så skulle det se ut, men när vi kom in på mitt rum hade mamma bestämt något annat. Hon hade nämligen bäddat fram med en madrass och lakan och allt på golvet under min säng, och jag tvärstannade. Hur fan tänkte denna människa? Jag tänkte precis vända mig om för att rusa ut i köket och skrika på henne när Justin hindrade mig.
- Jag sover på golvet baby. Jag kunde inte hjälpa mig själv när jag gick låste armarna på bröstet och muttrade surt.
- Nej.
- Din mamma vill inte att vi ska sova tillsammans. Jag kollade sorgset på honom.
- Men jag vill.
- Kanske imorgon? Jag skakade på huvudet. Jag släppte ut min lugg från hårnålen i nacke och gick ur hans famn för att lägga den på byrån. Sedan drog jag av mig alla mina kläder och stod till slut där utan kläder och kollade på honom. Hans blick suktade efter mina bröst och jag slog ut armarna.
- Snälla säg att du vill sova bredvid mig nu. Han kollade upp i mina ögon och stängde snabbt dörren bakom sig.
- Så-såklart jag vill... stammade han, fortfarande hänförd över min metod att få honom att sova bredvid mig. Han drog snabbt av sig tröjan, byxorna och sockarna innan han snabbt gick fram till mig för att dra min kropp till sig. Mina bara bröst trycktes mot hans bara bröstkorg och mage och han lutade sig ner för att kyssa mina läppar mjukt. Jag slingrade armarna om hans nacke och kysste han mjukt. Jag hoppades verkligen ingen kom in hit. Det skulle vara lagom pinsamt.
Efter en stund av lugnt kyssande kröp vi ner under täcket i min säng tät bredvid varandra. Det blev snabbt varmt och jag drog in hans perfekta doft. Jag låg, precis som jag ville, med huvudet mot hans bröst och hans starka armar om min midja. Ett stort leende var placerat på mina läppar och jag drog fingrarna försiktigt över hans mage. Efter en stund somnade han, hans normala andetag byttes ut mot tunga djupa andetag och jag försökte somna jag med. Jag drog in hans doft och var precis påväg att somna när dörren öppnades. Jag ryckte till och kollade skrämt mot dörren, var rädd att det var mamma som skulle slänga ner Justin på madrassen, dock var det inte hennes profil jag fick se i dörröppningen. Det var Chris. Jag la mig snabbt ner på kudden igen och låtsades sova. Han smög in i rummet och ställde sig bredvid sängen för att se på oss. Ett leende var placerat på hans läppar och jag sneglade upp på honom, han såg mig dock inte i dunklet.
- Det är faktiskt inte snällt att kolla på andras pojkvänner när de sover. Chris ryckte till och kollade skrämt på mig. Jag flinade stort och drog mig försiktigt ur Justins famn för att luta mig i ena handen och se på Chris med ett stort flin.
- Han är ju så söt! utbrast Chris med gullig skojröst och jag himlade med ögonen. Jag kollade ner på Justin och log stort. Han såg så liten och hjälplös ut där han låg. Med rufsigt hår och slutna ögon. Munnen knep ihop sig och han fick en fundersam blick lite då och då. Inombords höll jag på att dö av over-sweetness.
- Back of bitch. Han skrattade och backade ett steg.
- Om jag inte var naken här under skulle jag hoppat upp och kramat dig, skrattade jag och nickade för att förtydliga min mening. Han skrattade till och rynkade pannan.
- Jag vet inte riktigt om jag vill vara här inne längre, jag kanske hittar en gömd, fylld kondom under sängen!? Jag stirrade på honom men han skrattade bara.
- Det lovar jag att du inte kommer. Jag var bara tvungen att muta honom lite för att han skulle trotsa mammas regler! skrattade jag och studerade Justin igen. Chris skrattade.
- Aha, jag lovar att inte skvallra. Jag log och skrattade till.
- Bra.
- Godnatt? Jag nickade.
- Godnatt. Han lutade sig över mig och kysste min panna mjukt innan han försvann ut ur rummet och stängde dörren tyst efter sig. Jag la mig ner i sängen igen och studerade Justin en stund innan jag la mig nära honom igen. Det tog inte många minuter innan jag föll in i djup, djup sömn.


 

Det tog typ 3000 år att skriva detta kapitlet.. Och nu på slutet har jag varit ganska trött, så ber om ursäkt för gramatikfel och stavfel...  :c 

Detta kapitlet tog i alla fall inte trehundra år att skriva...

Vad tycker ni om hennes mamma? Maynard? Syskon? Brorsa? TELL ME! 

LÅNGT KAPITEL! 

KOMMENTERA NU MASSA! VILL NI HA MER? MINST 8 KOMMENTARER! :D 

KOMMENTERA 
Länkbyte - celebnovell.blogg.se/

Kunde tyvärr inte kopiera en bit av texten, som jag brukar göra, då kopieringsgrejen var låst! Vilket jag kan förstå, man vill ju inte att någon ska ta ens text :D haha :3
 
Men klicka er iaf in på denna novellen! Antingen HÄR eller på bilden där uppe :D ^
                                                                                                                                l
                                                                                                                                l
HA EN BRA DAG! 
OCH KOMMENTERA NU DUKTIGT PÅ FÖRRA KAPITLET o.O
 Chapter 49. - Horseriding for the first time

Previously

- Släpp mig för helvete! Jag vände mig mot Moshe igen och han slog omkring sig som en fastbunden björn. Killen som höll fast mig släppte mig snabbt och sprang fram för att hjälpa den blonda bakom Moshe. Sam la snabbt sina händer om mig och drog sig snabbt mot mig. Hon kramade mig hårt och jag andades högt mot hennes bröst. Killarna höll fast Moshe, han var fortfarande bråkig, men hade gett upp en aning. Efter en stund lugnade han ner sig och stod med ögonen vinklade mot marken. Killarna höll fortfarande fast de, men ropade att vi kunde gå. Sam höll handen fast bakom min rygg när vi vände oss om och gick sakta in till festen igen. 
- Jag vill hem, viskade jag och hon drog mig tätare imot sig. 
- Du har ju inte ens haft roligt ännu! klagade hon och började dra med mig imellan allt folk. 
- Jag mår inte bra, gnällde jag och hon kollade bak på mig samtidigt som vi kom fram till ett drinkbord. Hon blandade en drink i en röd plastmugg och gav den sedan till mig.
- Drick detta så mår du bättre! Jag studerade vätskan en stund innan jag hällde i mig den. Den brännande vätskan rann snabbt ner i halsen.

MERCEDES PERSPEKTIV

1 juni 2012 - Fredag

Det var tre veckor sedan jag var på festen där Moshe var och de senaste tre veckorna hade jag gjort fyra saker: deppat, druckit, festat och saknat. Och jag kom knappt ihåg någonting från veckorna. Det var som ett suddigt lager minnen. Jag kom ihåg att jag varit i skolan, i stallet och pratat med Justin i telefon varje dag. Jag kan ha varit ganska borta när Justin och jag snackat. Babblat på om massa grejer eller något, men det var ingenting jag kom ihåg.
Nu var det fredag igen och jag skulle festa ikväll ikväll igen. Jag såg framimot det. Då behövde jag inte tänka på någonting annat. Jag saknade Justin så mycket som en person kunde sakna någon annan och det gick inte en timme utan att jag tänkte på honom. Han hår, hans ögon, hans läppar.
Jag slog bort tankarna och fortsatte mocka Solos box. Den var extra jobbig idag, han hade bajsat nästan överallt och han hade spridit ut höet också. Jag nynnade på en låt och förbannade mig själv över att jag glömt mobilen hemma, det var roligare att mocka med musik på. Även fast det inte var särkilt roligt att mocka alls. Jag vände mig hastigt om och räknade dagarna till Justin skulle komma, 36 dagar kvar - 1 juni till 7 juli. 36 dagar var en evighet. Jag suckade och började sjunga lite grann. Sjöng så högt och var så inne i mockandet att jag inte hörde bilen som rullade in på grusplanen och sedan de tysta stegen som ekade en aning mot stallets väggar. Jag hörde inte håller när personen skrattade till.
Jag vände mig hastigt om för att slänga hästbajs i skottkärran men grepen stannade i luften när jag fick se de pigga ögonen och markerade käkbenen.
- Kan jag hjälpa dig med något? Grepen föll mot marken när jag med ett lyckoskrik hoppade fram mot honom och slängde mig med armarna om hans hals. Han skrattade till och slöt armarna om min midja, jag drog in hans underbara doft och höll krampaktigt i honom.
- Justin... viskade jag och han skrattade, samtidigt som han nickade. Jag lossade greppet om honom och backade lite.
- Hur..?
- Jag tjatade så mycket om dig till Scooter att han tillslut lät mig ta lite ledigt! Han skrattade till och kollade kärleksfullt in i mina ögon. Han höjde handen för att smeka min kind, lutade sig sedan fram för att kyssa min panna. Han kollade rakt in i mina ögon och jag stirrade in i hans.
- Hur länge stannar du? viskade jag och han flinade.
- 4 dagar, det är ju inte två veckor, men det var allt Scoot var villig att ge, jag la armarna om hans nacke och kunde inte ta bort de gigantiska leendet från mina läppar.
- Det är perfekt! Jag kan ta ledigt på måndag och tisdag, så får vi ännu mer tid! Han skakade på huvudet med ett snett leende men såg ändå bestämd ut.
- Du tar inte ledigt, jag kan vänta hemma hos dig! Jag stelnade till.
- Ingen vet ju ens att vi är tillsammans ännu? Han skrattade till och skakade på huvudet.
- Nej, men det kommer de snart få reda på. Jag kollade ner på hans kläder. På överkroppen hade han t-shirt med svarta och vita lodräta ränder. Över t-shirten hade han en uppknäppt jeansshorta med uppkavlade ärmar, ett långt halsband med någon jesusliknande figur på hängde runt halsen. På benen hade han ett par svarta skinbyxor och på fötterna ett par vans med mönster. På båda handlederna hade han guldiga klockor och på den högra även ett guldigt armband. Jag ville inte ens veta vad allt det hade kostat.
Jag drog ett djupt andetag innan jag tog tag i hans händer och skrattade till, med blicken på hans outfit.
- Du kan skita ner de där kläderna va? Han rynkade pannan och kollade ner på sin outfit.
- Va... Varför?
- Vi är i ett stall Bieber, log jag och släppte hans händer för att lägga de om hans hals. Han såg fortfarande fundersam ut, jag log stort och sneglade ner på hans läppar.
- Du ska rida med mig.. Han spärrade upp ögonen.
- Ne-e.. Jag nickade och bet tag i läppen.
- Jo...
- Varför? sa han och stirrade på mig.
- För att jag ska rida ut, hade jag tänkt... Han kollade med stora ögon på mig igen och jag fingrade på håret i hans nacke.
- Jag vet inte om jag vågar Dess.. Jag suckade och lutade mig fram för att kyssa hans perfekta läppar.
- Snäälla? viskade jag och kollade bedjande på honom. Han slingrade armarna om min midja och drog mig närmre för att le stort mot mina läppar innan han viskade:
- Bara för att jag saknat dig so mycket. Jag log glatt och ställde mig på tå för att nå hans läppar. Han drog armarna hårdare om min midja och masserade mina läppar med sina. Jag höll ett hårt tag om hans hals och ville aldrig att den kärleksfulla kyssen skulle ta slut.


-


Vi stod ute på stallplanen med Solo. Han hade glatt luktat på Justin när vi gått och hälsat på honom och Justin hade försiktigt smekt honom över mulen. Solo stod nu med vänstersidan mot den lilla stubben vi brukade hoppa upp på. Jag höll hårt i honom.
- Jag hoppar upp först, och sedan du efter, okej? Justin hade försökt komma undan ridningen med argument som att hjälmen han lånat förstörde hans frisyr och att han hade för små byxor. Jag hade dock inte tagit imot något av de, och tvingat på hjälmen på hans huvud. Han hade gett sig efter en kyss.
Han såg en aning nervös ut, nickade och kollade upp på hästen.
- Han är ju så stor. Jag skrattade till men skakade på huvudet.
- Nej älskling, det går bra. Han drog upp byxorna och höll upp de. Jag fattade inte ens hur han kunde ha långbyxor i detta varma vädret, det var ca 25 grader. Och han hade långbyxor på sig. Jag hade tvingat av honom shortan och alla smyckena, så hans handleder var nu fria från smycken, och hans muskulösa armar visades tydligt. Tröjan jag trott var en t-shirt hade visats sig vara ett urringat linne och jag kunde knappt se på honom utan att svimma.
- Håller du honom? Frågade jag och räckte honom tyglarna. Han nickade och ställde sig bredvid mig och fattade tag i tyglarna. Jag flätade håret snabbt och lät de ligga slappt på ryggen innan jag smidigt hoppade upp på stubben för att häva mig över Solos rygg. Jag fattade tag i tyglarna och höll de som man skulle, en genom lill- och ringfingret och ut genom tummen och de andra fingrarna. Enkelt.
- När du kommit upp kan du bara lägga armarna om min midja, okej? Han nickade och släppte Solo, som genast började trampa på stället. Men Justin fegade inte ur utan hoppade upp på stubben för att slänga benet över Solos rumpa och sedan sätta sig på hästen. Han greppade ett fast tag om min midja och höll mig hårt mot sig. Jag skrattade till innan jag smackade på Solo och han började inom kort gå. Justin andades tungt bakom mig och höll om mig krampaktigt. Jag styrde mot den lilla stigen till skogen och släppte tyglarna med en hand för att lägga den på Justins.
- Hur går det?
- Det går bra.. Jag skrattade och smekte hans hand lite. Han greppade tag i den och smekte den mjukt.


 

Asså jag suger verkligen fett. Vet inte vad jag ska skriva här nere mer än att jag haft mycket i skolan och verkligen ska försöka! Men jag vet inte när alla prov och inlämningar kommer :( Aja, jag får försöka så gott jag kan! 

Kommer kanske korta kapitel nu när jag inte har så mycket tid, hade studiedag idag och det var därför jag kunde skriva klart kapitlet! 

Ett kort men ganska mysigt kapitel, eller vad tycker NI

 

FÖLJ ÄVEN MIN INSTAGRAM-SIDA! Där heter bloggen @mybieberlovestorys ! :D FÖLJ FÖLJ FÖLJ !! :'D 

KOMMENTERA, vad tyckte ni om kapitlet? :3 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!