Chapter 32.- We’re not fuckbuddies!

Previously 
 

”Vill du inte sätta på dig något?” Hon suckade, sedan släppte hon min hals och lät mig komma ner. Men hon ställde sig nära mig, med armarna om min hals, brösten pressade mot min bröstkorg och läpparna nära mina.

”Vänd dig om.” viskade hon. Jag himlade lätt med ögonen.

”Jag har sett”, jag lutade mig ner mot hennes öra och viskade, ”bröst”, jag lutade mig sedan tillbaka och sa i normal röst, flinande, ”innan, babe. Och jag såg dina för bara en liten stund sedan.”

Hon blev röd i ansiktet, men skakade på huvudet.

”Snälla?”

”Bara vända mig om?”

Hon nickade, så jag suckade, kysste hennes mungipa och vände mig om. 


 
 

Jennas perspektiv:

 

Det tog nästan en halvtimme innan jag och Justin kom ut ur garderoben och vandrade ut till Charlie, som satt irriterad i soffan med en kopp kaffe. Hon följde oss med blicken när vi kom in i vardagsrummet. Jag valde att inte möta hennes blick, visste inte vad den skulle visa. Jag var rädd att hon var alldeles för sur på mig, att hon inte ville prata med oss, bara skälla. Vi satte oss på andra sidan av min divansoffa, på divanen, med ansiktet mot henne även fast jag helst skulle vilja sitta med ryggen mot. Jag höll Justin hårt i handen, han höll sin blick stadigt på Charlie. Jag avundades honom, han var så stark och självständig. Jag kramade hans hand, han kramade min tillbaka. Antagligen för att stötta mig, jag tog hans starka han i båda mina och kramade den så hårt jag vågade.

Efter bara några sekunder öppnade Charlie munnen, ”Är ni fuckbuddies?                   

”Nej.” svarade Justin. Detta var likt Charlie, alltid raka frågor.

”Det jag såg för mindre än en timme sedan tydde på något annat, även fast det var gulligt, tydde det på något annat.”

”Vi är inte fuckbuddies i alla fall.” sa Justin, jag var tyst. Charlie sneglade på mig, jag visste inte varför jag inte vågade ta till orda. De skulle ju knappast slå mig om jag pratade, men jag var rädd att Charlie var arg på oss, för att jag inte berättat något.

”Jenna”, började Charlie några sekunder senare, ”berätta från början.”

Jag drog ett djupt andetag, Justin slöt sin hand om mina händer.

”Ehm, enda från början?” Charlie nickade. Hon såg inte arg ut när jag tittade upp på henne.

”Ja, jag är inte arg på dig Jenna, jag vill bara veta.” Hon log lite smått. Jag hade inte kollat på henne innan, bara hört hennes stränga röst, som alltid var en aning sträng.

”Okej.” Jag drog ett djupt andetag, ”Jag såg Justin utanför gymmet för kanske… En månad sedan?” Jag kollade upp på Justin, han nickade, ”Och han skulle sova på gatan, bara en bit från gymmets ingång. Mot tegelväggen du vet?” hon sneglade på Justin och nickade, Justin kollade på mig.

”Jag kunde inte låta honom sova där så jag frågade honom om han inte ville komma hem till mig och sova i gästrummet du vet?” Hon nickade, ”Så ja, han gick med på det jag ville och följde med hit och det ena ledde till det andra…” Jag valde att avsluta där, men fattade inte hur misstolkande det lät innan det var försent.

”Ni blev alltså fuckbuddies!” utbrast hon.

”Nej, det blev vi inte, vi började bara umgås! Han bodde här en månad innan något hände!” sa jag och stirrade på henne.

”Eller hur, som om ni skulle kunna vänta en månad.”

”Det är sant.” sa Justin och jag nickade tillsammans med honom.

”Ja.”

”Vem kysste vem första gången?” Jag hade tinat upp och kunde nu inte hjälpa leendet som spreds på mina läppar, det pirrade i hela kroppen när jag släppte Justins händer för att lägga de runt hans nacke.

”Han kysste mig första gången.” kvittrade jag, Justins skrattade till och nickade instämmande. Kollade med stora bruna vackra ögon ner på mig.

”Humörsvägningar idag tjejen?” skrattade Jenna, jag nickade, kravlade över till Justins knä och satte mig bekvämt.

”Hur länge sedan var det? Som han kysste dig asså?”

”En och en halv vecka sedan?” Justin nickade igen, kollade på Charlie och sa:

”Onsdag förra veckan, den tolfte.” log han.

”Jag tänker inte ens fråga vad ni gjorde igår kväll då.” sa hon flinande, piercingarna i hennes ansikte blänkte av ljuset från fönsterna, hennes leende var slugt.

Jag blev genast väldigt röd i ansiktet.

”Charlie!” skrek jag, släppte Justins hals och reste mig upp, men innan jag hann fram till Charlies skrattande figur hade Justin tagit mig runt midjan och drog in mig i sin famn. Jag kunde inte låta bli att skratta, situationen var pinsam, men när jag kollade upp i Justins ansikte var han inte det minsta röd om kinderna. Han hade bara ett varmt leende på läpparna. Gud va jag älskade det leendet.

”Hur många gånger gjorde ni det?” skrattade Charlie, när jag kollade på henne flirtade hon med ögonbrynen. Väl medveten om att jag inte kunde komma någonstans med Justins grepp runt min midja.

”CHARLIE!” skrek jag, ”Vi har inte gjort något ännu!”

”Ännu?” hon flinade, kollade på Justin bakom mig och skrattade till, ”ännu Justin, hörde du?”

Jag hade lust att dö just där och då.

 

~

 

Den pinsamma situationen i mitt vardagsrum hade slutat med att även Justin hade erkänt att det inte hänt något mellan oss, än, och då höll Charlie äntligen käften. Men jag hade en aning om att hon inte skulle glömma detta så lätt.

Tillslut hade Charlie åkt, gett oss lite tid att göra oss iordning innan jobbet. Jag undrade hur det skulle vara på jobbet nu, skulle Kevin också få reda på oss nu? Alla stammisarna på gymmet? Alla?

Jag och Justin var ovanligt tysta när vi gjorde oss iordning, sa nästan ingenting till varandra. Men det behövdes inte, tystnaden var behaglig. Inte förens vi hade kommit ut i bilen bröt Justin tystnaden:

”Ska jag fortfarande gymma hela dagarna?” Jag kollade på honom, innan jag startade bilen, log stort mot honom.

”Jag ska försöka övertyga Charlie att du ska få vara med mig, i personalrummet och kanske extra jobba lite.” log jag, han såg glad ut. ”Jag vet inte om du kommer få så roliga arbetsuppgifter, och kanske ingen lön, men det kan ju vara bra som tidsfördriv? Du kan säkert hitta något annat längre fram?” Hans leende såg plötsligt fake ut och han nickade, kollade sedan ut genom fönstret, leendet försvann.

Jag sträckte mig efter hans hand och tog den hårt i min. Startade bilen och körde iväg mot gymmet.

 

~

 

Charlie sa ja direkt, jag hade än så länge bara frågat om han kunde få hänga efter mig, och det fick han. Något jag var väldigt glad över, Justin med. När jag kom tillbaka med nyheten strålade han av glädje, inte konstigt, han hade tränat varje dag i lite mer än en månad.

Jag skulle också bli trött av det nuförtiden.

När jag och Justin gick runt på en liten rundvisning på gymmet ropade plötsligt Charlie på oss från receptionen. Jag tog Justins hand och drog med honom tillbaka till Charlie, och en lång brunett jag aldrig sett innan. Jag fick samma känsla i magen den gången Justin och jag varit ute och shoppat och tjejen i kassan flörtat med Justin. Jag höll hans hand i min hårt. Försökte le.

”Jenna, detta är Cheryl, Kevins kusin, hon ska vara här en vecka. Cheryl, detta är Jenna.”

Cheryl log och granskade mig med en blick, från huvudet till fötterna och tillbaka igen. Ett slugt leende spreds på hennes läppar, och utan att säga något vändes hennes blick mot Justin. Leendet blev större, min mage gjorde en nervös volt. Hon såg onekligen bra ut, smilgropar, blå stora ögon, långt lockigt hår. Lång och smal, långa ben, fötterna var klädda i ett par höga klackar. Jag kände mig kort, jag hade inte orkat ta på mig några högklackade idag. Hon var nästan lika lång som Justin med de på sig, kanske en eller två centimeter kortare än honom. Hon var onekligen mycket snygg.

Jag kände mig malplacerad där jag stod bredvid Justin, bara genom att ha henne i samma rum. Jag gillade henne inte.

”Och…” sa hon med ett stort flörtigt leende, menade Justin med sitt och.

”Justin.” Justin släppte min hand för att sträcka fram den åt henne, hon skakade hans hand med ett flörtigt leende på läpparna. När hon släppte hans hand tog han ett fast tag om min igen, jag log i triumf mot henne. Inte för att hon märkte något, hon var mitt uppe i att granska Justins kropp upp och ner.

 

Justins perspektiv:

 

I vanliga fall skulle jag njutit av hennes blick mot min kropp, men här bredvid Jenna, kände jag mig bara dum. Jag ville inte att hon skulle se på mig så när Jenna var här.

”Trevligt att träffas.” log hon mot mig när hon studerat mig klart, studerade mig inte ens i smyg, visade öppet vad hon tyckte om mig. Jag släppte Jennas hand för at lägga den runt hennes midja istället, höll hennes sida hårt tryckt mot min, ville inte att Cheryl skulle tro att hon kunde komma åt mig. Det kunde hon inte, jag hade Jenna nu och jag tänkte inte förlora henne ännu.

Cheryl log igen, denna gång en aning stelt och kollade runt.

”Ni har inte lust att vissa mig runt?” frågade hon mig, mig av alla människor. Jag kollade ner på Jenna, som såg irriterad och bitter ut.

”Varför inte.” sa Jenna surt.

Cheryl log snett, sneglade på Jenna och sa:

”Det var trevligt av er.” Jenna nickade, vände sig om med mig och fortsatte sin lilla rundvandring runt i byggnaden, som faktiskt var större än man kunde tro.

 

~

 

Efter ett tag avlägsnade sig Cheryl och gick med Kevin istället, som jag hade fått lära mig var den andra anställda i gymmet. Charlie var ägaren, hur hon nu hade haft råd med det, Kevin och Jenna var anställda. Jag hade inte sagt ett ord till Kevin, jag hade bara hört Charlie och honom prata om mig när Charlie berättat ”den stora nyheten” om mitt och Jennas förhållande. Kevin hade inte sagt något särskilt om oss, jag hade bara hört honom säga:

”Vad kul för dem!” till Charlie, med väldigt lite inlevelse.

Efter att Cheryl avlägsnat sig från vår lilla rundvandring drog Jenna med sig mig till personalrummet. Jag kände mig dum när jag gick in dit, men Jenna insisterade. Hon sa att Charlie sagt att det var okej, att hon visste att jag inte skulle försöka sno något. Vad de nu fanns att sno där, hur som helst. Vi gick in genom den evigt öppna dörren till personalrummet. På högersida fanns fullt med värdeskåp som man kunde stänga och låsa. Efter en kort korridor, med en toalett på vänstersidan, skåpen på höger, kom man fram till en öppen yta. I mitten av rummet stod en omatchad soffgrupp, två soffor och en fåtölj. Sofforna såg nersuttna och slitna ut medan fåtöljen såg ganska ny ut. I mitten av gruppen var ett ljust träbord placerat, bordet var överfullt av tidningar av olika sorter, storlekar och färger. De båda sofforna var svarta medan fåtöljen var beige. Jenna stannade och sneglade på mig.

”Sätt dig var du vill.” log hon. Jag nickade och drog med mig henne till en av de två sofforna. Jag ville inte direkt tränga ihop mig med henne i fåtöljen. Jag satte mig på ena kanten av soffan, hon satte sig bredvid mig med huvudet mot min axel. Hon suckade djupt samtidigt som hon lutade sig fram för att plocka upp en tidning om smink och kläder. Jag sträckte mig fram och tog tag i en biltidning, bläddrade igenom den samtidigt som Jenna kurade ihop sig mer och mer vid min sida. Efter en stund låg hon med huvudet i mitt knä, hon hade dragit åt sig en kudde att ha huvudet på. Jag kunde gissa varför, men hon hade inte sagt något och jag hade inte frågat. Tur var väll det, jag kunde se hennes illröda ansikte framför mig när hon förklarade för mig varför hon inte ville ligga med huvudet i mitt knä. Hennes hår var täckt över kudden och mina ben där hon låg i mitt knä. Hennes ljusrosa läppar putade en aning utåt som de alltid gjorde, överläppen putade mest. Hon var så vacker där hon låg, koncentrerad på tidningen, att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag sneglade ner på henne och tappade helt intresset i biltidningen. Bilar hade aldrig intresserat mig ändå.

Efter en stund kom hon på mig, sneglade upp på mig och rynkade pannan.

”Varför glor du på mig sådär?”

”Du är så sjukt vacker Jenna.” viskade jag och hon skrattade bara till, tog mig inte riktigt på allvar. Hur hon nu inte kunde göra det.

”Jag menar det verkligen.” sa jag och hon log upp mot mig, genuint, glatt.

”Tack.” Sedan putade hon överdrivet med läpparna och jag flinade innan jag böjde mig ner och kysste hennes läppar mjukt. Hon fnittrade till och log glatt upp mot mig. Jag log tillbaka.

 
 

Jennas perspektiv:

 

Klockan hade slagit nio och jag låg i Justins knä vid tv:n, kunde knappt hålla mina ögon öppna. Min panna fortsatte hela tiden falla mot hans axel, jag slumrade till varannan minut. Jag satt och höll i hans hand, kramade den hårt, men lät den nästan falla varje gång jag råkade slumra till lite lätt. Han hade armarna om mig, samtidigt som jag låg snett i hans knä. Mina ben var snett över hans, min hand höll i hans hårt. Jag ville bara somna, men jag kunde inte när tv:n spelade någon våldsam film. Vapen avfyrades var fjärde sekund och jag undrade hur Justin kunde kolla på sådan här – rentutav – skit. Jag hade aldrig varit ett fan av våldsamma filmer, kärleksfilmer var klart min filmgenre. The Notebook, Safe Haven, The Lucky One, The Vow och A Walk to remember var bara exempel på vad för kärleksfilmer jag kollade på – och älskade. Mina klara favoriter var The Notebook och The Vow. Var inte Channing Tatum för snygg? Grr. Inte för att snacka om Ryan Gosling, klart de två snyggaste männen i Hollywood, och Justin såklart. Även fast Justin inte bodde eller hade bott i Hollywood, tror jag…

”Har du bott i Hollywood?” frågade jag plötsligt, han blev lite ställd av min fråga.

”Va?”

”Har du bott i Hollywood?” frågade jag igen, tog det lite långsammare denna gången. Han skrattade till, men skakade på huvudet.

”Nej, hurså?”

”Ren nyfikenhet.” han skrattade till, men svarade inte.

”Vart bodde du innan Justin?” frågade jag efter en liten stund, han svarade inte. Jag väntade en stund, han svarade fortfarande inte. Jag antog att han inte hörde, eller lyssnade, och tänkte precis upprepa när han svarade:

”I Kanada.”

”I Kanada?” frågade jag, han nickade. Jag kände hans nick mot mitt huvud, kollade upp på honom. Han kollade inte ner på mig.

”Ja, Stratford i Kanada. En liten stad, 32 tusen invånare.” Han kollade fortfarande rakt fram, in i tv:n, men hans ögon såg tomma ut. Som om han inte såg tv:n, bara kollade rakt ut i luften.

”Mysigt.” viskade jag, menade det fullt ut, Los Angeles var ibland för stort. För mycket folk, för mycket rörelse. ”Bodde du i lägenhet eller hus?”

”Hus.” sa han, kollade äntligen ner på mig, men inget leende syntes på hans läppar. Jag kramade hans händer mjukt.

”Okej.” viskade jag, samtidigt som jag kollade in i hans vackra, bruna ögon. Han klämde fram ett leende och kollade tillbaka till tv:n. Han hade öppnat sig för mig, ännu inte helt, men en liten bit på väg. Inuti var jag glad, hoppade runt och skrek. På utsidan föll jag in i en lätt, mysig sömn, tätt ihop pressad mot min favoritperson. 


 

Kommer ni ihåg mig? Jag brukade skriva kapitel på min novell här för ett tag sedan..? Inte? Nehe... Okej... 
lol. jag skojar, och ber om ursäkt för min absolut sämsta uppdatering ever. Seriöst. Sa att kapitlet skulle komma i veckan, kommer nu i sista minuten. 3 timmar innan helg, fy på mig. Men kan faktiskt skylla på att jag haft massa läxor! Grammatikprov idag, engelska prov, har skuggat, läxor till höger och vänster och veckorna går så faslans snabbt just nu! Dagarna flyger iväg, likadant med veckorna! Känns som om jag lever i en snabbspolad film, lika snabbt som när man spolar tillbaka på dvd, ni vet? 
 
Okej, nu svävar jag iväg. Egentligen ville jag bara förklara hur ledsen jag är för min uppdatering just nu, jag är grymt ledsen. Jag är också ledsen för att detta kapitlet var typ sjuk ohändelserikt. Vill bara börja på min ide nu, men de måste känna varandra ett tag först. buhu. 
 
FRÅGESTUND: 
 
1.  VAD TYCKER NI OM NOVELLEN? Vad tycker ni om rollerna? Något jag kan göra bättre? 
2. Har ni något ni gärna vill ska komma med i novellen? Något särskilt ögonblick ni vill att jag ska få med? Har ni någon ide jag kanske kan använda mig av? Det skulle verkligen behövas, en liten idetorka på savannen Ebba rn. 
3. VAD TROR NI KOMMER HÄNDA I DENNA NOVELLEN? Vad tror ni min "stora" ide kommer vara? Vad har ni för framtidstankar för denna novell? 
4. Jag älskar er för ert tålamod och hoppas på att jag inte förlorar mina älskade läsare, puss o kram ♥
 
Kommentera! 
Minst............ Bara kommentera så mycket ni kan! ♥ :) 
 jag vet

jag vet att jag skrev att nästa kapitel skulle komma upp i helgen, men jag är osäker nu :/ Klockan är ganska mycket, jag måste plugga (skolan hatar oss) och är förkyld -.- 
Ska verkligen försöka få upp den i veckan, men jag hoppas ni förstår att jag hemskt gärna skull vilja lägga upp ett kapitel varje dag! Men jag har verkligen inte tiden! :( 
 
FÖRLÅT MIG. 
Förlåt. 
Förlåt. 
Förlåt. 
 
UntitledNext chapter!

Ska FÖRSÖKA få upp nästa kapitel i helgen! Men får se hur de går, har lite att plugga till :/ men ska försöka :)
KRAM <3
Chapter 31.- Don’t laugh!

Previously

”Ta av dig lite då?” Hon rynkade pannan.

”Jag har inget på mig mer än tröja och trosor, Justin.” Jag drog ett trött andetag och försökte tvinga bort tröttheten, försökte hålla ögonen öppna.

”Det gör inget, jag hjälper dig av med tröjan.” Jag reste mig upp, vinglade till, men lyckades hålla balansen där jag satt. Sedan drog jag upp Jenna och tvingade tröjan av hennes kropp. Jag blundade hela tiden, orkade inte öppna ögonen och ville inte att hon skulle känna sig obekväm med situationen. När den var av slängde jag den på golvet och la mig ner på kudden igen, drog henne med mig. Hon hamnade en bit över mig, jag hamnade vid hennes hals och jag gosade direkt in mig, la armarna om hennes midja och drog hennes kropp tätt mot min. Jag kände hennes styva bröstvårtor mot mina nyckelben, men bestämde mig för att inte kommentera det. Lät henne bara hålla om mig.

Som jag älskade att ha henne så nära. 

 

Charlies perspektiv:

 

Jag parkerade min bil utanför Jennas lägenhet. Det var tidigt, klockan var runt halv 8, men jag var tvungen att kolla hur hon mådde innan jobbet. Så det fick vara hur tidigt som det ville. Jag hoppade snabbt ur bilen och vandrade in i höghuset Jenna bodde i, klev in i hissen och drog upp nyckeln jag fått för att använda i säkerhetsfall. Ifall det hände något och jag behövde komma dit, eller bara när jag ville överraska henne. Som nu.

Jag klev ur hissen på hennes våning och fipplade med låset en stund innan jag fick upp det, då gick jag in i hennes stora luftiga lägenhet. Jag trivdes nästan här bättre än jag trivdes hemma. Men jag hade inte varit här på ett bra tag, mer än en månad. Varje gång jag frågat om jag inte kunde komma över sa hon att hon hade det så ostädat, in my ass, Jennas hem, ostädat? Sure. Jag trampade av mina kängor och kollade på skorna som stod i hallen. De flesta fint i snygga rader, förutom två par, Jennas Jeffrey Campbell och… ett par kängor. I minst tre storlekar större än Jenna hade, jag rynkade ögonbrynen. Vad fan? Skorna såg väl använda ut, skinnet var matt och hade några skador i skinnet. De såg gamla ut också, minst ett år. Kanske inte så gammalt, men för Jenna – väldigt gammalt. Hon använde sina skor i högst ett halvår, sedan kasserade hon dem, kanske inte så miljövänligt eller smart. Men det var Jenna det, och jag älskade henne som om hon vore min lillasyster. Hon var ju ändå 4 år yngre än mig.

Jag rynkade återigen pannan över skorna, vems var de? Hade hon bara för nöjet köpt ett par alldeles för stora skor? Hade hon börjat intressera sig i gamla skor och nu riskerade hela hennes lägenhet att bli fylld med väl gångna skor i alla storlekar. Observera, även ca tre-fyra storlekar för stort. Eller har hon börjat intressera sig för foto och tänkte fylla den gamla skon med blommor för att fotografera det? Kunde hon inte köpa ett par nya skor i så fall? Ett par som inte luktade fotsvett, som dessa antagligen gjorde. Men varför skulle då skorna stå i hennes hall? 

Jag valde att fortsätta min resa i hennes lägenhet, jag kikade snabbt in i hennes vardagsrum innan jag fortsatte till hennes sovrum, där jag fick en chock.

Ett huvud låg på Jennas bröstkorg; emellan hennes bröst. Personen låg med bakhuvudet mot dörren, jag såg därför inte personens ansikte. Men jag såg att det var en kille, den muskulösa ryggen och de starka bicepsen tydde på att personen var maskulin. Men vem var denna mystiska person i min väns säng? Personen som låg emellan min bästa kompis bröst, sov nakna i samma säng. Jag stannade till, ett one night stand? Var det någonting Jenna var kapabel att göra? Ta hem en person för sex, en gång? Hon hade aldrig berättat för mig om någon hemlig loverboy, men kanske hade hon en ändå? Var det därför hon varit så mystisk det senaste? För att hon hade en kille som tillfredsställde henne varje kväll? Mina fantasier sprang iväg, men alla mina tankar avbröts när killen i sängen spände sitt grepp om min väns midja och drog ett djupt andetag för att vända sig om i sängen. Han andades ut på när han vänt sig och smackade lite med munnen när han la sig tillrätta igen. Då såg jag vem det var, de där bruna ostylade håret och de där markerade käkbenen kunde man inte ta fel på, i alla fall inte om han besökte ens gym varje dag.

Justin.

Jag kunde inte tro mina ögon och stod och stirrade på hans bekymrade ansikte. Han såg bekymrad ut där han låg med kinden emellan Jennas bröst, med armarna om hennes midja. Han smackade lite med munnen igen och andades tungt ut, la sig tillrätta och höll ett hårdare grepp om hennes midja, höll hennes överkropp ännu närmre sin. Jennas ena hand greppade hårt om Justins rygg, den andra var intrasslad i hans hår. Försvar i den bruna frisyren. De var väldigt söta tillsammans, var de tillsammans med varandra? Varför hade då Jenna inte berättat de för mig?

På Jennas sminkbord var en kamera placerad, men inte vilken kamera som helst. Polaroidkameran som hon fått av sina föräldrar när hon fyllde 17 låg där, reda att ta foto med. En bild låg bredvid, jag tog två korta steg dit, tog upp bilden och betraktade den. Det var ett foto av Jenna och Justin, Justin satt bakom Jenna med händerna runt hennes midja, tryckte henne hårt mot sin bröstkorg samtidigt som han var lutad framåt och hade hakan på hennes axel. Deras ansikten var i jämnhöjd och de båda såg mycket glada ut. Jag log, la ner fotot och tog upp kameran, satte på den innan jag riktade den mot Jenna och Justins sovande kroppar. Täcket hade glidit ner och låg vid Justins ryggslut. Man såg alltså inte hans kalsonger. Jag tryckte ner knappen och tog ett foto även fast jag visste att Jenna skulle bli upprörd över att hennes bröstvårta syntes. Men jag brydde mig inte, det var inte så att jag tänkte ta med bilden till gymmet och sätta upp den på anslagstavlan bland all reklam. Jag skulle möjligtvis sätta upp den i kanten på Jennas spegel i hennes rum, men inget annat. Jag tog fotot och la de på sminkbordet innan jag tog ännu ett foto, för att lägga de bredvid den första bilden på sminkbordet. Jag knäppte snabbt ett kort till och log stort åt den, konstiga, men söta bilden framför mig.

Varför hade Jenna hållit en relation hemlig för mig?

 

Jennas perspektiv:

 

Någonstans i mitt undermedvetna hörde jag ett litet klickande, sedan ett till, och ännu ett. Jag ville verkligen inte vakna, ville ligga här med Justins hår emellan mina fingrar föralltid, för jag kände hans hår mellan mina fingrar. Silkeslent och å så mjukt. Jag rörde på fingrarna lite i hans hår, började långsamt vakna mot min vilja.

Ännu ett klickande.

Vakna inte. Vakna inte.

Och jag var vaken.

Jag slog långsamt upp ögonen, kände den bara huden mot min överkropp och mina armar, min mage var skyddat med något, hårt, lent, varmt. Nästan svettigt. Jag kollade ner och möttes av Justins kalluffs, där han låg… Emellan mina bröst. Jag rynkade ögonbrynen. Hur kom det sig att han låg där? Min hjärna jobbade inte så hårt nyvaken som den annars gjorde, och mina tankar nådde inte riktigt hela vägen fram, därför tog det en stund för mig att komma ihåg natten. Hur varm jag varit, hur mycket jag svettats och hur mycket jag bara hade velat slänga av mig tröjan, men ville att Justin skulle ge mig tillåtelsen till det. Inte för att han bestämde över mig, jag bestämde över mig själv, men jag kände mig så dum och jag bara drog av den.

Och han hade gett mig tillåtelsen och nu låg han på min bröstkorg, emellan mina bröst och såg nöjd ut. Utan min tillåtelse. Plötsligt rörde sig något i mitt synfält och min syn blev suddig när jag var tvungen att koncentrera mig på något lite längre bort. Det kändes som om jag hade grus i ögonen, så trött var jag.

Charlie stod nu mitt i mitt synfält med en kamera i högsta hugg, hon såg lite ut som en paparazzi där hon stod med kameran i näven. Det tog ännu några sekunder för min hjärna att fatta att det var Charlie som stod där, min vän Charlie. Vafan gjorde hon här nu? Jag greppade tag om Justins hår när hon flinade åt mig.

”Jenna, Jenna, Jenna”, skrattade hon, ”varför har du inte berättat att du har en egen liten lover? Eller liten o liten…” hon skrattade till, vänskapligt. ”Eller är han din fuckbuddy? Har du ändrat dig angående knullkompisar.” Hon flinade och gav mig ett flörtigt leende.

”Han är inte… Vi har inte… Vi är…” Jag lyckade inte få ut en hel mening, bara massa meningslöst pladder. Plötsligt var jag klarvaken.

”Nej, nej, säg vad du vill Jenna, men något är ni allt. Varför skulle han annars vara här, i din säng?”

”Vi har inte haft sex Charlie. Låt mig väcka honom så berättar vi, jag tänkte berätta för dig imorg-idag, men eftersom att… Varför är du här förresten?”

”Jag skulle bara se hur du mådde, undrade om du orkade komma idag eller om du tänkte stanna hemma.”

”Jag kommer.” svarade jag en aning sluddrigt. Sedan kände jag hur Justins huvud på min bröstkorg rörde sig lite.

Jag struntade i att Charlie var i samma rum som oss, tyckte jag hade gömt tillräckligt för henne redan, och drog med naglarna på Justins rygg. Försiktigt och viskade:

”Älskling, vakna.” i hans öra. Han började röra sig igen, grymtade till och tryckte in ansiktet i mitt ena bröst. Jag försökte hindra honom, men min morgonstyrka var inte alls lika stark som hans, det slutade med att han låg med min bröstvårta mot sin kind. Jag kollade på Charlie, som kollade på oss och försökte hålla sig för skratt.

”Skratta inte!” sa jag och pekade med handen mot dörren, ”Gå.” hon skrattade, höll upp händerna och skrattade till när hon gick ut, och stängde dörren efter sig.

”Justin… Jus… Juju…” viskade jag, försökte få honom att vilja vakna upp, han skakade på huvudet.

”Kom igen, baby.”

”Nej.”

”Charlie är här, hon kom för att se hur jag mådde, och såg dig, oss.” Han höll mig hårdare, men jag såg hur hans ögon öppnades, för att luta sig bak lite och kolla in min bröstvårta. Ett flin spreds på hans läppar.

”Det finns inget bättre sett att vakna upp.” viskade han, man hörde flinet i hans röst. Jag valde att ignorera.

”Charlie såg dig Justin.”

Han kollade upp i mitt ansikte, låg dock kvar mellan mina bröst.

”Jaha? Vi skulle ju ändå berätta för henne, nu slapp vi.” han log, ”eller du.”

”Hon såg oss såhär, halvnakna. Hon tror att vi haft sex Justin!”

Han flörtade med sina ögonbryn, ”Skulle de vara så vara så farligt då?” Jag bara stirrade på honom.

”Jag menar allvar Justin.”

”Jag med Jenna.” Han betonade mitt namn extra, log mot mig. Plötsligt gav han mitt bröst en kyss, först vid sidan av bröstvårtan, sedan bröstvårtan, länge, sög inte, men lät tungan glida över den några gånger. Det spatt till i mig och jag kände det där nere darra till. Jag hade inte ens märkt att jag slutit ögonen förens jag hörde hans röst från min bröstkorg, där han kysste mig mellan brösten.

”Det gillade du va?” viskade han, lät inte kaxig eller skrattfärdig, bara likgiltigt. Han började kravla upp över mitt bröst samtidigt som jag kände en rodnad spridas på mina kinder.

”Du är så söt.” skrockade han och kysste mina läppar försiktigt när han var tillräckligt nära. Jag kände mig bekvämare med honom såhär, när han var i min jämnhöjd. Han kysste min kind försiktigt, strök med läpparna över mina kinder och kysste mig lite då och då. Jag föll djupare ner i kudden, märkte att han låg på mig, utan att vara tung, men ändå låg där, mellan mina särade ben.

Mot min vilja drog han sig tillbaka, kollade ner på mig med ett stort leende. De svarta korta hårstråna på hans överläpp var så mycket tydligare när man var så nära. Jag försökte att inte andas för mycket på honom, ville inte att han skulle äcklas av min dåliga morgonandedräkt. Jag andades i stället ut med näsan.

”Vi kanske ska gå upp? Jag skulle gärna legat kvar här hela dagen, men jag kommer inte kunna stå ut med att ha dina bröst så nära inpå så länge till.”

 

Justins perspektiv:

 

Hon blev alldeles röd i ansiktet, fnittrade vilt, men bröt inte vår ögonkontakt.

”Vad kommer hända då?” viskade hon, fortfarande med helt rött ansikte, jag höjde ögonbrynen.

”Är du säker på att du vill veta…?” viskade jag. Hon fnittrade till, men nickade. Jag kunde inte hålla mig för skratt och skrockade till.

”Jag skull--.” jag blev avbruten av två hårda bankningar på dörren.

”Ni kommer ut nu! Innan jag kommer in och spår små rosa moln och enhörningar på er! Jag mår illa av kärlek!”

Jenna kollade skojpanikslaget upp på mig.

”Vad ska vi göra?” viskade hon. Jag flinade och nästa ögonblick var jag uppe ur sängen, böjde mig över henne och plockade upp henne i min famn. Hon skrattade vilt när jag bar iväg henne till hennes Walk-in-Closet. Hon slängde sina armar om min hals och skrek tillbaka till Charlie:

”Vi kommer!” Sedan la hon ner huvudet på mitt bröst och suckade nöjt, vid det laget var jag inne i hennes gigantiska garderob och tänkte släppa ner henne, när hon höll sig kvar runt min hals.

”Vill du inte sätta på dig något?” Hon suckade, sedan släppte hon min hals och lät mig komma ner. Men hon ställde sig nära mig, med armarna om min hals, brösten pressade mot min bröstkorg och läpparna nära mina.

”Vänd dig om.” viskade hon. Jag himlade lätt med ögonen.

”Jag har sett”, jag lutade mig ner mot hennes öra och viskade, ”bröst”, jag lutade mig sedan tillbaka och sa i normal röst, flinande, ”innan, babe. Och jag såg dina för bara en liten stund sedan.”

Hon blev röd i ansiktet, men skakade på huvudet.

”Snälla?”

”Bara vända mig om?”

Hon nickade, så jag suckade, kysste hennes mungipa och vände mig om. 


Mina collage ser ledsna och dystra ut. 
puh. 
 
I nästa kapitel får ni reda på hur de ser på sitt förhållande? Är de tillsammans eller bara fuckbuddies? Utan att ha haft sex... Lol. 
Vad tyckte ni om detta? För naket? Mer naket? Vad tyckte ni om Charlies perspektiv i början? Roligt? Tråkigt? Mer andras perspektiv? Vad tyckte ni om kapitlet! Och allt med Jenna och Justin, det "nakna", vad tyckte ni? Snälla, skriv alla era viktiga åsikter! 
 
Förlåt för den sämsta uppdateringen! Jag hoppas alla sett min anledning, massa skolarbeten och plugg o skit! Skolan går tyvärr först, även fast jag inte önskar det. 
 
Älskar er. Tack för att ni stöttar mig! Puss&Kram ♥
 
Kommentera, minst 19 kommentarer? Uppdateringen har ju faktiskt suget ganska mycket :(
klarar ni en till kommentar...? ♥♥ I know you do 

 
is icke död

är inte död. Har bara haft en MASSA läxa, massa massa och har fortfarande :) :) :) :) :) 
så btw kan man nästan säga att jag är död, lever typ icke rn, bara pluggar 
 
Älskar er alla, please don't leave me ♥ 
 
Untitlednästa kapitel

Har skrivit ca 600 ord på nästa kapitel! Inte långt, men en bit! 
Ska försöka få ut det i veckan, men kan bli svårt, har ganska mycket läxor :) :) :) :) :) ← do you se my happyface?

Men vi får helt enkelt se :) 

ÄLSKAR ER ♥♥♥♥
 
He fell in love with his best friend... -
^take a moment and just look at this perfect boy. ilysm
 
 Så grymt ledsen

Jag är så himla ledsen och deppig just nu. Har så HIMLA många inlämmningar och prov och läxförhör och gud o hans mormor, så jag hinner verkligen inte skriva något just nu. Jag vill uppdatera hela tiden och är så grymt excited för nästa kapitel, men jag måste verkligen satsa stenhårt på skolan just nu. Har en stor inlämmning nästa vecka; måndag, och prov, och ska läsa en bok och allt. Och måste hinna med att leva lite med, även fast bloggen typ är mitt liv... Oh. Heh.
Men denna helgen och imorgon måste jag verkligen satsa stenhårt på pluggandet, åven fast det är det tråkigaste ever... Så måste jag verkligen, och jag hoppas ni förstår och inte lämnar mig. Vet själv hur tråkigt det är att behöva vänta hundra år på ett kapitel, men jag har massa att göra just nu, massa.
Jag ska FÖRSÖKA publicera ett i nästa vecka, men jag återkommer med info om hur det blir.
Okej?
Älskar er så grymt mycket, ni betyder SÅ SÅ mycket för mig! Vill verkligen inte göra er besvikna, men jag satsar på hyffsade betyg detta året, (inte A kanske, C kanske? Haha cx)
Men vi får ju se.
Älskar er. <3

KRAM
Frågor och svar - Kapitel ett?

Hej! 
Fick en fråga för några timmar sedan hur man kommer till kapitel 1 på My runaway love och här kommer en lite förklaring, heh: 
 
Börja med att trycka här: My runaway love  
Sedan är det bara att bläddra ner, och när man kommer till slutet av sidan, tryck på "tidigare inlägg" längst ner på sidan. :) Sedan bläddra igen, tills ni hittar det :) 
 
Hoppas detta hjälpte lite! Om det är mer ni vill ha hjälp med; bara skicka en liten kommentar så hjälper jag er! :D 
 
Untitled | via TumblrUntitled | via TumblrChapter 30.- Take it off then?

”Jag fattar bara inte varför du inte vill berätta för henne, inte något om mig… Vill du inte att jag ska vara här längre? Bara säg till, bara säg till så drar jag…” Han kollade upp på mig med sårade ögon. Jag var helt ordlös. Hur kunde han ens tänka något sådant? Att jag inte ville ha honom här. Jag gick fram till honom och slängde armarna om hans hals, kramade honom hårt. Tryckte hans kropp mot min, han kramade mig tillbaka och jag tryckte mina läppar mot hans hals.

”Såklart jag vill ha dig här, lova mig att aldrig ifrågasätta det igen, okej?” Jag la handen om hans nacke och kollade upp i hans ansikte. ”Vi berättar för Charlie imorgon, okej?” Han kollade med rosiga kinder ner på mig, log och kysste mina läppar mjukt.

”Okej.” Han såg glad ut. Och jag var också glad.

”Kom så kollar vi på film eller något.” viskade han och drog mig mot tv-rummet.

 

 

Jennas perspektiv:

 

Jag höll för mitt ansikte när Justin tryckte av min polaroidkamera för att ta ett foto på mig, han suckade ljudligt.

”Varför gömmer du dig hela tiden?”

”Jag ser hemsk ut!” skrattade jag, och det sa jag inte för att jag ville att han skulle påpeka motsatsen, jag gjorde det för att det var sant. Jag hade slumrat till på soffan i Justins famn framför tv:n och vaknat upp en stund senare av att han fotograferade mig.

Den femte bilden på mig med händerna framför ansiktet matades ut ur min polaroidkameras framsida. Jag hade fått den av mina föräldrar när jag fyllde 17, och haft mycket användning av den. Justin suckade och tog upp bilden för att sakta se bilden av mig visa sig på det innan vita fotopappret, han skakade fotot hastigt.

Jag satte mig på knä och lutade mig mot honom, var noga med att inte sätta knäet i bilderna som redan framkallats, inte heller i hans skrev. Jag lutade mig nära honom, sträckte mig efter kameran och suckade tungt när han lutade sig tillbaka i soffan, allt för att inte låta mig få tag i den.

”Ge mig den, snälla!” sa jag och lutade mig ännu längre mot honom. Hans ansikte var i min bröstkorgshöjd och han kollade ner på mina bröst då och då, ett stort flin spreds på hans läppar samtidigt som han viskade:

”Om jag får ta en seriös bild på dig, så får du den.” Jag suckade och la händerna för ansiktet. Men sedan nickade jag och kollade upp på honom. Ett leende spreds på hans läppar när jag nickade, och samtidigt som ett leende spreds på hans läppar kunde jag inte hindra leendet som spreds på mina. Ett litet, till en början med. Han höll kameran framför ena ögat och knäppte av ett foto på mig, som han tog emot innan han satte kameran framför ögat igen.

”Le större.” flinade han och jag kunde inte låta bli att le lite större, han tog ett foto, tog emot fotot och höll kameran framför ögonen igen.

 

♚ Be a queen, not a princess | via Tumblr

 

”Bit dig i läppen älskling.” Jag älskade när han kallade mig det, och bet mig därför lite i läppen, kände mig oerhört töntig när jag försökte se sexig ut framför honom. Jag brukade annars inte känna mig osäker, inte för mitt utseende, inte för min kropp. Inte längre. Men just nu, här, vid honom, kände jag mig osäker. Jag hade en enkel t-shirt på mig, ingen behå och ett par gråa slitna mjukisbyxor. Justin hade som vanligt på sig ett par jeans och en vit t-shirt, inga sockar. Jag älskade hans fötter. Och jag älskade att de var några storlekar större än mina, att man kunde se skillnaden tydligt när man såg de tillsammans.

Jag slutade bita mig i läppen, kände mig dum som ville se sexig ut framför honom.

”Bit dig i läppen igen.” log han och la bilderna han tagit åt sidan för att komma närmre mig. Vi båda satt båda skräddare bara några centimeter ifrån varandra.  Mina fötter drogs mot hans när jag rörde på de, kameran var bara tre decimeter från mig, det kunde omöjligt bli några bra bilder från detta avstånd.

”Om du inte vill bita dig i läppen”, han flinade stort, ”ta av dig tröjan.”

Jag rynkade pannan och skakade på huvudet, sedan lutade jag mig fram för att greppa kameran, och denna gången lyckades jag. Snabbt kravlade jag mig en bit tillbaka, för att han inte skulle kunna ta kameran ifrån mig igen.

”Ey.”

”Du sa en bild till!” sa jag och skrattade till, han suckade och jag såg honom puta med underläppen genom kameralinsen. Han försökte se sur ut, men ett litet leende syntes ändå på hans läppar. Jag knäppte av ett foto på honom, tog fotot och la det bland de andra, för att jag skulle kunna ta fler. Sedan fortsatte jag ta några foton på honom, skojade med honom och lät kameran glida ner mot hans mage.

”Ta av dig tröjan.” Och det gjorde han, snabbt var tröjan av och jag drog ett djupt andetag av förvånad. Var inte beredd på att han verkligen skulle göra det jag sa åt honom.

Jag skrattade till och tog ett foto på hans mage, alla hans magrutor. Flyttade mig lite närmre och la ena handen mot hans tonade mage, hans magrutor var hårda mot min handflata och jag knäppte av ett foto, på min hand på hans mage. Jag kunde inte låta bli att le belåtet. Han lutade huvudet närmre mitt och viskade:

”Gillar du detta?” Jag ignorerade hans fråga och flyttade mig bak, la fotot med hans mage bland de andra.

”Luta dig lite sexigt mot armstödet.” Han lutade sig bak, hans rygg blev helt sne av ställningen han låg i och det såg riktigt osexigt ut. Och absolut inte sexigt.

”Detta ser inte sexigt ut Jenna.” skrattade han. Jag flyttade mig bak och vinkade honom mot mig, befallde honom att lägga sig med huvudet mot armstödet istället, med hjälp av händerna. Han gjorde som jag sa, lät mig köra med honom lite, och såg direkt mycket attraktiv ut.

”Vart ska jag ha händerna?” frågade han mig, jag flinade och pekade på hans huvud med handen som inte höll i kameran.

”På huvudet.” sa jag, ”och försök att se så attraktiv du kan ut.” fnittrade jag och han gjorde som jag sa med ett skrockande. När jag fick se honom i den utmanande positionen ville jag bara hoppa på honom. Hans ena hand var sexigt intrasslad i håret vid nacken och den andra låg på ryggstödet och han bet sig sexigt i läppen. Såg lagom sexuellt frustrerad ut, som om han kämpade emot viljan att dra ner mig mot sig. Jag ville inte ens veta vad han ville göra med mig i min fantasi. Jag tog några olika foton på honom i den positionen, fotostunden slutade med att jag tog närbilder på hans läppar. Kameran var inte så bra på närbilder, men jag orkade inte hämta min systemkamera, så jag fotsatte med den en aning sega polaroidkameran.

Plötsligt tog han kameran ut mitt grepp och puttade bak mig mot den andra sidan av soffan. Utan att säga något la han mig med huvudet mot det motsatta armstödet som han lutat sig mot innan. Jag hann knappt reagera innan mitt huvud var lutat mot armstödet.

”Nu är det min tur att fota dig.” log han och höjde kameran mot sitt ansikte. Han knäppte av ett foto på mig och lutade sig sedan ner och kysste min panna. Han tog fotot och la de en bit från de andra, log mot det innan han kollade på mig igen.

”Lägg handen på bröstet”, började han, jag rynkade pannan och la den på magen, en bra bit under mitt ena bröst, ”på bröstet.” Jag skakade på huvudet, han suckade, lekfullt, och gav sig sedan. Han började fotografera mig, till en början med i olika vinklar, sedan närmre och närmre. När han nästan var upp i mitt ansikte med kameran ångrade han sig plötsligt och flyttade ner både kameran och sin kropp mot min mage.

”Eftersom att det bara kommer se dumt ut om jag lägger min hand mot din mage kysser jag den istället.” förklarade han och drog upp min tröja med blicken upp mot mig. Jag litade på honom och därför nickade jag med ett leende. Han log och kysste min mage mjukt, samtidigt som han tog en bild av sig själv göra det. Det kändes konstigt, att ha honom så långt nere, men det gjorde ingenting. Jag litade på honom, han skulle inte försöka göra något mer. Detta var bara mys. Han tog fotot och la de en bit från de andra fotona, antagligen för att de inte skulle tappas bort bland de andra. Sedan kollade han upp på mitt ansikte och log stort, jag log tillbaka och han drog ner min tröja en bit för att sedan börja kravla upp till mig. Han la ifrån sig kameran och särade på mina ben för att placera sig emellan dem. Han la inte hela tyngden på mig, men lite av hans tyngd pressades ner mot mig. Han log stort mot mina läppar för att sedan pressa de samman i en mjuk, kärleksfull kyss. Jag höjde mina händer och placerade de på hans mjuka kinder, smekte den mjuka huden försiktigt med mina tummar. Jag smekte sedan hans käkben, försiktigt. Plötsligt avbröt han vår kyss och tog upp kameran igen, vände den om på något konstigt sätt med bara en hand, och knäppte sedan av ett foto på oss båda. Han tog fotot och la det vid fotot när han kysste min mage, sedan la han sig huvud mot min hals och höll mig nära sig med armen som inte höll i kameran. Jag försökte få mitt leende att se lite mindre stelt ut, men det verkade omöjligt. Jag såg stel som en pinne ut, alldeles för tillgjord. Han tog ännu en gång fotot och la det bland högen med bara två foton. Sedan kollade han upp på mig med ett vackert litet leende, han hade återigen kameran riktad mot oss. Han lutade sig ner och pressade sina läppar mot mina, och jag kysste honom snabbt tillbaka. Han knäppte av fotot och avbröt kyssen med ett beklagande leende. Ja log bara tillbaka.

Så fortsatte vi hela eftermiddagen, inpå kvällen tillochmed, klockan var halv 9 innan vi slutade ta löjliga bilder på varandra. Då satt jag i hans knä och vi båda gjorde löjliga miner. Vi avbröts av min mages kurrande. Justin flinade och stängde av kameran, kollade på mig med ett leende och kysste mig på kinden.

”Jag steker några ägg till oss.” log han och jag kravlade mig ur hans famn för att studera honom gå baklänges iväg från mig. Kameran höll han i sin ena hand, den andra vinkade han sorgset till mig med. Jag skrattade bara åt honom, han såg så söt ut när han låtsades vara ledsen.

”Jag kommer till dig snart!” han log och nickade glatt.

När han var borta kollade jag igenom högen bilder vi hade tagit. Den hade blivit ganska stor och bilderna hade blivit många. Jag fattade inte att fotobilderna inte tagit slut. Jag visste inte hur länge vi hade hållit på, men det hade gått en stund.

Jag tog upp ett foto jag fann väldigt gulligt, det var en av de senaste bilderna vi tagit. Jag satt i hans knä och kollade upp på honom med en kärleksfull blick, han kollade ner på mig med en lika kärleksfull min. Man såg hans armar runt min midja lite svagt på bilden.

Jag fattade inte att det bara hade gått drygt en och en halvvecka, och redan var vi såhär nära varandra. Vi tyckte om varandra väldigt mycket, jag tyckte i alla fall om honom väldigt mycket. Han var så otroligt snäll, hans mjuka läppar alldeles för inbjudande och hans varma famn alldeles för mysig att krypa in i på kvällarna. Jag tyckte om honom väldigt mycket. Det bubblade upp i mig när jag tänkte på honom. Varje gång jag såg honom på andra sidan gymmet ville jag bara springa dit och hoppa upp i hans varma famn och kyssa honom. Så hårt jag bara kunde, jag ville inte att någon annan skulle ha en crush på honom eller tycka att han såg bra ut. Han var min, min och bara min. Jag reste mig snabbt upp ur soffan med fotot i handen, snabbt satte jag fart mot köket. Jag stannade precis vid dörröppningen och studerade honom bara där han stod med ryggen mot mig. Lukten av stekt ägg fyllde luften och efter en stund vände han sig om. Ett leende spred sig på hans läppar.

”Hej.” log han och studerade mig ner och upp en gång. Sedan raderade jag mellanrummet mellan oss och var hårt pressad mot hans bröstkorg med läpparna tight mot hans och mina armar om hans nacke. Han blev en aning tagen av min framfusighet och det tog några sekunder för honom att besvara min heta kyss, men när han väl gjorde det kysste han mig med sådan passion att mina ben nästan vek sig under mig. Han slingrade snabbt armarna om min midja och drog min kropp tätare mot sig, hans läppar masserade mina hektiskt, han händer gled över min rygg, upp och ner, samtidigt som han höll mig stadigt mot sig. Jag smekte håret i hans nacke och kysste honom passionerat. Mina händer gled över hans nacke och in under hans t-shirt, jag kände hur han rös under min beröring och log glatt mot hans läppar. Vilket gjorde att kyssen förstördes en aning, men Justin räddade den snabbt genom att kyssa mig igen. Efter bara några sekunder slickade han försiktigt på min underläpp, bad om tillträde till min mun. Vilket han fick, direkt. Han smekte min tunga med min samtidigt som hans händer fann min rumpa, han klämde försiktigt på den, vilket ledde till att ett halvkvävt stön rymde från mina läppar. Han log, bara några sekunder, innan han började kyssa mig igen. Innan jag hann göra motstånd mot hans rörelser hade han burit upp mig på sina höfter. Jag höll mig hårt fast runt hans hals för att inte trilla ner, rädd att han skulle tappa mig, men han höll mig fast mot sig. Jag rörde mig inte en centimeter från hans grepp. Plötsligt snurrade han runt och lyfte upp mig på bänken bredvid stekjärnet med ett stekande ägg. Jag slingrade mina ben runt hans lår och smekte hans kinder och käke med mina händer, samtidigt som han smekte mina höfter mjukt. Efter en stund var vi tvungna att avbryta den intensiva kyssen, mina lungor skrek efter luft. Vi andades tungt in samma luft och Justin la sin panna mot min. Leenden spreds på våra läppar, jag slingrade mina armar om hans nacke och fingrade på håret i hans nacke.

Vi sa inget, bara andades. Plötsligt spred sig en bränd doft i hela köket, mitt ansikte slog snabbt åt sidan, där ett bränt ägg låg på stekpannan. Justin släppte mig snabbt för att ta bort stekpannan från det varma, samtidigt som ett skratt bubblade i min hals.

Och snart skrattade vi, båda två. Så att vi vek oss.

 

~

 

Vi låg hopslingrade i sängen. Mitt huvud låg på Justins bröst, min arm var runt hans midja och hans arm var runt min. Han andades tungt i mitt hår, men han sov inte ännu. Vi hade pratat en stund, men nu hade orden tagit slut, vi bara låg här och njöt av varandras sällskap. Tills Justin bröt tystnaden:

”Hur ska du berätta om oss för Charlie?” Jag drog ett djupt andetag och suckade. Slöt ögonen och lutade kinden mot hans bröstkorg.

”Jag vet inte, jag vill inte ens tänka på det.” jag suckade igen, ”Hon kommer vara så arg på mig.” Jag kände hur han kollade ner på mig.

”Varför?” Jag kollade upp på honom och tvingade mig själv att öppna ögonen.

”För att jag inte berättade för henne tidigare.”

”Varför gjorde du inte det då? Berätta varför du inte gjorde det för henne.” Jag la ner huvudet på hans bröst och suckade.

”Jag vet helt ärligt inte, det bara blev inte så, jag ville ha dig för mig själv eller något.”

”För dig själv? Vad hade du tänkt att hon skulle tvinga oss göra om hon fick reda på det? Ha en trekant?” han skrattade till. Jag spärrade upp ögonen och kollade upp på honom.

”Gå och lägg dig!” sa jag, kunde inte låta bli att skrocka till. Han log mot mig, höll ner mitt huvud mot sitt bröst, kysste min hjässa och viskade sedan:

”Jag ligger redan ner.”

 

Justins perspektiv:

 

Jag vaknade mitt i natten av att Jenna rörde oroligt på sig. Hon snurrade runt i mitt läsa grepp om hennes midja. Uttråkat. Jag drog ett djupt andetag och kollade ner på henne där hon nu låg med sitt ansikte mot mitt bröst, en liten söt rynka var placerad mellan hennes ögonbryn, en annan söt rynka var placerad på hennes näsa. Jag lutade mig ner och la kinden mot hennes panna. Jag försökte slappna av, men direkt snurrade hon runt uttråkat igen. Jag suckade tyst.

”Jenna?”

”Mm…” Hon lät stressad, hur man nu kunde göra det mitt i natten.

”Vad är det?” Hon drog ett djupt andetag och kollade upp på mig.

”Jag är varm.” sa hon och då såg jag svetten vid hennes hårbotten. Hennes handflator som förtillfället höll fast i mina överarmar var också blöta av svett.

”Ta av dig lite då?” Hon rynkade pannan.

”Jag har inget på mig mer än tröja och trosor, Justin.” Jag drog ett trött andetag och försökte tvinga bort tröttheten, försökte hålla ögonen öppna.

”Det gör inget, jag hjälper dig av med tröjan.” Jag reste mig upp, vinglade till, men lyckades hålla balansen där jag satt. Sedan drog jag upp Jenna och tvingade tröjan av hennes kropp. Jag blundade hela tiden, orkade inte öppna ögonen och ville inte att hon skulle känna sig obekväm med situationen. När den var av slängde jag den på golvet och la mig ner på kudden igen, drog henne med mig. Hon hamnade en bit över mig, jag hamnade vid hennes hals och jag gosade direkt in mig, la armarna om hennes midja och drog hennes kropp tätt mot min. Jag kände hennes styva bröstvårtor mot mina nyckelben, men bestämde mig för att inte kommentera det. Lät henne bara hålla om mig.

Som jag älskade att ha henne så nära. 


 

åhslutetsögorkarinte

Vad tyckte ni om kapitlet? Hoppas ni tyckte om det lite i alla fall...

Vad tyckte ni om den sista biten av kapitlet? Hon tog av sig tröjan, några gissningar på vad som kommer hända nu? ;D Den som svarar rätt får en kaka! :D 

Snälla gissa! Är så kul att få reda på vad ni tror! 

förlåt att det tagit så lång tid... Im sorry :( 

KOMMENTERA. 

minst.... 20 kommentarer? :D

30 kapitel jao! :D 
Frågor och svar: Jag är hemskt ledsen

Frågor:
 
Av: Anonym: 
 
Kan du lägga upp ett kapitel snart eller? Orkar inte vänta mer.. uppdatera oftare snälla 
 
och: 
 
Av: Anonym 
 
 
Men när ska du lägga upp? 
 
Svar på båda frågorna: 
 
Jag är hemskt ledsen över att uppdateringen är så jävla seg just nu, förlåt för att jag svor, men jag har verkligen inte alls mycket tid just nu. Går i nian och har därför mycket plugg, försöker också prestera så högt jag kan, därför tar skolan en del av min lediga tid. Önskar verkligen att det inte var så, men det är det, och det suger fett. Ska försöka få upp nästa kapitel snarast och hoppas verkligen på att ni kan förlåta mig, och inte lämnar mig. Även fast jag förstår om ni skulle göra det. Uppdateringen är inte på topp just nu och jag är ledsen för det, men pluggandet måste komma i första hand, även fast jag önskar att det var tvärtom. :( ♥
 

Här var svar på två frågor jag fått idag, har kommit 1600 ord på kapitlet, men det är inte klart ännu! Försöker få upp det imorgon, men jag är inte säker på hur det kommer gå! Vi får helt enkelt se.
 
Älskar er. :)♥
 
(jag hoppas verkligen inte jag låter sur o.o absolut inte meningen isf o.o) 
 
He's the reason of my smile.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!