Chapter 38.- My boyfriend, Justin.

Previously
 

När filmen var slut låg vi på varandra i soffan, jag låg över Justin med huvudet på hans bröst med blicken mot tv:n. Jag hade ingen aning om hur det hade hänt, helt plötsligt hade vi bara varit ihop slingrade som spagetti. Justin skrattade när han upptäckte hur vi låg och skyllde allt på mig, medan jag skyllde allt på honom, vi var barnsliga. Han hade handen på min rumpa, medan jag låg gränsle över hans midja med mitt ena ben emellan hans, underifrån. Mitt andra ben hängde nerför soffkanten. Min ena arm låg under hans nacke medan min andra arm, precis som mitt ben, låg ner från soffkanten. Jag kravlade mig ur hans rumpgrepp och satte mig ner på hans midja. Han kollade upp på mig medan jag satte upp håret i en hög tofs, så att det inte skulle vara i vägen så mycket.

”Vad är det?”

”Får jag inte kolla in min egen flickvän?” Jag skrattade till.

”Jo, klart du får.” Han höjde handen och smekte mig över kinden mjukt, sedan drog han ner mitt huvud mot sitt och kysste mig mjukt på läpparna.

 
 

 

Jennas perspektiv:

Jag vaknade på natten av att något saknades bredvid mig. Jag vred på mig i sängen och kisade fram mellan ögonlocken på sidan bredvid mig, och den var tom. Jag kollade runt i rummet trött, men kunde inte se honom någonstans. Jag rynkade på pannan och kravlade trött över till hans sida, höll mig under täcket för att inte frysa.

På golvet, nedanför sängen låg han. Han låg utspretad på golvet, men benen brett isär och armarna under huvudet. Han låg på mage och andades tungt. Utan att tänka kravlade jag mig försiktigt ur sängen och la mig ner bredvid honom, halvt under sängen och halvt över hans rygg. Jag drog ned täcket över oss och la mig sedan tillrätta med huvudet på hans varma rygg.

~

På morgonen när jag vaknade hade jag ont i varje liten kroppdel. Armar och ben värkte och jag öppnade trött ögonen. Justins varma rygg var fortfarande tryckt mot min kind, det brändes nästan, så varm var han. Jag rörde mig försiktigt, för att inte väcka honom och satte mig upp bredvid honom. Vi låg på golvet, precis nedanför sängen. Jag hade ett svagt minne av att jag vaknat upp själv i sängen och inte orkat väcka honom när jag såg honom nere på marken. Innan jag hann inveckla mina tankar mer rörde sig Justin under min hand, som inte lämnat hans rygg.

”Fuck…” viskade han när han försiktigt hävde sig upp i sittande ställning. Jag smekte han försiktigt över ryggen och direkt kollade han bak på mig. Han rynkade pannan och kollade trött in i mina ögon.

”Vad gör vi på golvet?”                                   

Jag skrattade till och kravlade mig närmre honom, slog armarna om hans midja och lutade min kind mot hans brännheta rygg.

”Jag vaknade mitt i natten av att jag var ensam och kröp ner till dig.” log jag mot hans hud och han skrattade till.

”Du orkade inte säga till mig eller så?”                                                 

”Nej, du såg så söt ut.” Han skrattade till och sträckte på sig trött.

”Du har ingen aning om hur ont jag har i ryggen nu.”    

 

~

 

Det var sommar nu. Inte högsäsong, men fortfarande sommar. Men inget hade förändrats, inte mycket i alla fall. Inte så att man märkte det. Staden luktade fortfarande starkt av bensin, rök och människor och bilarna körde precis lika snabbt på de många vägarna i Los Angeles.

Men mycket hade förändrats för oss, mig och Justin, vi var varandra närmre än någonsin. Inget kunde hindra mig från att älska honom, älska. Vi hade inte uttalat orden ännu, men vi visste att de skulle uttalas, såsmåningom. Ingen brådska, vi hade tid på oss.

Charlie hade för några veckor sedan gett som förslag att vi skulle åka till stranden tillsammans, och hennes lilla önskan skulle bli sann idag. Vi hade bestämt att direkt efter arbetet åka till stranden. Justin, jag, Charlie, Kevin och Charlies kompis och pojkvän skulle följa med, så vi blev ett rejält gäng. Jag hade sett framemot detta enda sedan Charlie gett det som förslag. Jag hade träffat hennes kompisar några få gånger innan, på någon förfest Charlie låtit mig komma till och på någon tjejträff Charlie haft för något år sedan. Men Charlies vän, Carla, hade förändrats mycket sedan jag såg henne sist. Charlie hade förklarat för mig att hon efter hon träffade sin pojkvän, Adam, hade hon blivit som en helt annan människa. En bättre människa. Hon hade slutat festa, röka och tagit livet seriösare. Jag var väldigt glad för hennes skull och var exalterad över att få träffa henne igen. Charlie hade också berättat att hon var gravid, efter att bara ha varit tillsammans med Adam några månader. Hon hade dock inte gått så långt. 3-4 månaden hade Charlie trott. Jag var riktigt glad för hennes skull.

Justin höll min hand hårt när vi gick in på gymmet under Charlies blick.

”Lika kära fortfarande ser jag.” konstaterade jag. Jag skrattade till och Justin gjorde likadant. Vi sa ett snabbt hejdå, då Justin hade bestämt sig för att gymma idag, och han försvann sedan in i omklädningsrummen.

”Spänd inför ikväll?” Jag nickade glatt.

”Klart jag är! Det kommer bli jätteroligt att se henne igen!” sa jag och lutade mig mot disken. Charlie kollade snabbt ner på min outfit och höjde på ögonbrynen åt mina höga Jeffrey Campbell skor.

”Jag har extraskor och ombyte i bilen.” förklarade jag snabbt. Hon skrattade till.

”Tänkte väll.” Själv hade hon på sig ett par korta vita tygshorts, ett linne och ett par flipp flops. Hennes svarta hår var uppsatt och man kunde se hennes svarta bikinitopp under det vita linnet.

Jag hade på mig ett par jeansshorts, och en tunn, kortärmad ljusblå blus. På fötterna hade jag mina Jeffrey Campbell skor, som jag envist tagit på mig, även fast det var kokhett ute. Justin hade försökt att få mig att ta ett par ballerinasandalleter istället, men jag hade vägrat. Tillslut hade han gett upp.

”Det känns inte som om det kommer komma så många idag, eller vad tror du, Jenna?” Jag skrattade till och skakade på huvudet. Sedan vände jag mig först till utgången, konstaterade att ingen var påväg in ännu i alla fall, sedan kollade jag mot glaset mellan ingången och gymmet. Den enda som gymmade var Justin, han lyfte förtillfället tyngder och jag såg hur musklerna i hans armar spändes tydligt. Han hade en ovana att alltid ta av sig tröjan när han tränade, eller ovana och ovana. Jag mådde inte precis dåligt av att se musklerna i hans mage spännas. Han hade de gamla, nästintill trasiga hörlurarna i och hans ögon var slutna.

”Du kan börja med att städa toaletterna.” Jag kollade snabbt på henne.

”Städa toaletterna!?” utbrast jag chockat. ”Jag tänker inte städa toaletterna!”

”Städerskorna har ledigt idag och det behövs göras, du kan ta lover boy med dig om du vill.” hon log slugt och vände sig långsamt om och gick in i personalrummet.

Jag suckade djupt och vände surt blicken mot Justin igen. Jag tänkte knappast städa toaletterna själv. Med en sista suck började jag snabbt gå mot Justin.

 

~

 

Justin höll mig om låren samtidigt som han tryckte in min rygg i toalettdörren. Vår städning av toaletterna hade snabbt spårat ur och vi hade inte ens hunnit städa en toalett innan vi började kasta vatten på varandra av uttråkning. Detta hade snart blivit början på ett rejält vattenkrig, som hade slutat med vilda kyssar. Både jag och Justin höll på att halka runt i det utspridda vattnet på golvet och jag hade först tyckt det var en dålig ide när han bar upp mig runt min midja, men hade nästan direkt gått med på det.

Jag höll ett krampaktigt tag om hans nacke och höll mig kvar på hans höfter medhjälpav mina armar runt hans hals och hans armar runt min lår och höfter. Jag vet inte vad som flugit i oss, men plötsligt hånglade vi som två hormonfyllda tonåringar, som var nästintill vad vi var. Jag släppte hans läppar och kysste honom ner på halsen, vilket fick honom att luta huvudet åt sidan och stöna till. Jag log stort mot hans hals.

”Har du en tatuering här?” frågade jag när jag fick syn på en tatuering bakom hans öra.

”Mm.” viskade han och stötte upp min rygg innan han flyttade oss till väggen bredvid dörren. Jag lutade mig mot honom i hans omfamning och hjärtat dunkade hårt i mitt bröst, det kändes som om de nästan skulle hoppa ut, så hårt dunkade det. Justin greppade ett fast tag om min rumpa, något som fick mig att rycka till och ge ifrån mig ett förvånat litet ljud. Han skrattade till och började kyssa mig på min hals, kysste, sög, slickade, sög. Jag gav ifrån mig små förtjusta ljud när han hittade mina känsligaste ställen på halsen. Jag började förtvivlat slita i hans lösa linne när han började kyssa stället precis under mitt öra. Det började pirra i hela kroppen, men mest där nere.

Jag började åter dra i hans linne, och när de var halvvägs av öppnades dörren till toaletten.

”Vad i helve--.” Charlie stod i dörröppningen med en mycket chockad min. Justin släppte långsamt ner mig på golvet och rättade till sitt linne så smidigt som möjligt, försökte att inte göra det så tydligt. Men jag var säker på att Charlie såg det ändå.

”Charlie, ehm, vi blev lite, ehm, distraherade… Vi håller på att städa toaletterna, ehm…”

”Jenna seriöst. Jag sa att du fick ta med Lover Boy, men jag förväntade mig faktiskt inte att ni faktiskt skulle… På en toalett, på arbetstid.” Hon höjde ögonbrynen och jag blev illröd i ansiktet när jag fattade vad hon menade.

Justin skrattade bara. Såklart. Han var ett as ibland.

”Jag kanske ska”, Justin pekade mot utgången, ”dra. Så kan ni reda ut detta själva.” Han gick snabbt mot utgången, och när han var förbi Charlie vände han sig om och skrattade. För gulligt för sitt eget bästa.

~

 

Justin var så korkad att han hade tagit med sig, och på sig, en jeansjacka. Redan vid ’tagit med sig en jacka’, fattade man att det var något fel på honom. Men han verkade inte fatta detta när vi letade efter Carla och Adam. Han klagade oavbrutet om hur varm han var, och hur många gånger jag än sa till honom att han skulle ta av den förbannade jackan gjorde han det inte. Som om han inte hörde det, men det visste jag att han gjorde. Han gick som mest en meter från mig, och våra händer var ihop slingrade med den andras. När Charlie äntligen fick syn på Carla närmre vattnet skyndade vi oss snabbt dit och spred ut filtarna vi tagit med oss. Jag och Justin skulle dela en filt, Charlie hade en egen och det hade Kevin också. Carla och Adam delade också. Jag kramade henne hårt medan Justin spred ut filten på sanden.

”Hej, så kul att se dig! Det var så längesedan sist!” sa jag och kramade hårt om henne, fortfarande sittandes ner på sanden. Även fast det inte var helt uppenbart, så kunde man om man tänkte på det se den lilla babybulan. Jag hade alltid kollat långt efter gravida kvinnor på gatan, alltid kollat en extra gång och hållit blicken kvar vid babybulan. Jag vet inte vad det var som fick mig att tycka att det var så sött, det hade alltid varit så.

 

Justins perspektiv: 

 

Jag kände mig ganska dum när jag satte mig på filten efter att jag spridit ut den över den brännheta sanden. Jag visste inte vad jag skulle säga, eller göra, så jag satte mig bara ner och väntade på att Jenna skulle säga något.

”Hur lång tid är det kvar?” Jag kollade genast bak när jag hörde Jennas röst, högt över det andra sorlet av människor. Hon stod framför en kvinna något år äldre än oss och kollade ner på hennes mage med ett leende. Jag följde hennes blick och kollade ner på kvinnans babybula. Man såg klart att hon var gravid, även fast hon antagligen inte var så långt gången.

”Cirka 6 månader.” hörde jag kvinnan svara, hon log stort när hon sa det, och kollade ner på sin mage. Jag kunde föreställa mig Jennas leende redan innan hon vände sig mot mig med ett stort leende över läpparna. Genast vändes kvinnans blick också till mig. Hennes hår var mörkblont uppsatt i en hög tofs på huvudet. Jenna gjorde en gest som betydde att jag skulle komma närmre, så jag förflyttade mig snabbt över till andra sidan av filten så att jag satt precis bakom henne. Hon tog ett fast tag om min hand när jag satte mig ner och log stort mot mig.

”Min pojkvän, Justin”, hon kollade på kvinnan igen, sedan tillbaka till mig, ”Justin, Carla, min och Charlies vän.”

”Trevligt att träffas.” log Carla och räckte fram sin hand till mig. Jag släppte Jennas hand för att skaka hennes och log trevligt tillbaka till henne.

”Detsamma.”

När vi hälsat klart, småpratade vi lite innan Jenna drog upp mig så att vi kunde gå och byta om. Det fanns små omklädningsrum, uppe på stranden, och det var dit vi begav oss.

 

~

 

Jag låg med huvudet i Jennas knä, hennes fingrar rörde försiktigt i mitt hår. Jag blundade samtidigt som hon småsnackade med Carla och hennes pojkvän, Adam. Jag hade bara hälsat lite kort på honom, han hade varit iväg någonstans när vi kom och vi hade därför missat honom då. Charlie och Kevin låg och solade bredvid oss, också på en filt. Charlie låg på magen och deltog i Carla och Jennas samtal. Kevin njöt bara av den varma solen, som jag. Adam smörjde in sig med solkräm, något han gjort den senaste kvarten. Jenna hade hjälpt mig med ryggen innan, men magen och bröstet hade jag gjort själv. Jag hade också hjälpt henne med ryggen. Jenna hade på sig en blommig, söt bikini. Jag tyckte den var fin och den passade henne perfekt. Men då var frågan; vad passade hon inte i?

”Hur träffade ni varandra då?” Jenna strök sina naglar över min hårbotten och jag gjorde ett förtjust ljud i uppmuntran. Hennes händer rörde sig magiskt över min hårbotten.

”Justin gymmade på Charlies gym, så vi började prata och ja, blev kära.” ljög Jenna snabbt.

”Gulligt.” skrattade Carla. En stund senare lutade sig Jenna ner till mitt öra och viskade:

”Ska vi bada lite nu?”

Jag hade viljat bada sedan vi kom hit, så jag nickade snabbt och vi reste oss upp.

 ”Vi tänkte ta ett dopp, någon som vill hänga på?” Alla skakade på huvudet, utan att ens kolla upp på oss.

 

Jennas perspektiv:

 

Precis vid vattenbrynet lutade sig Justin ner och bar upp mig i sin famn. Jag skrek till och slängde armarna om hans nacke, höll mig kvar i hans famn med armarna krampaktigt om hans hals.

”Justin!” skrattade jag. Han skrattade bara och struntade i mina protester.

”Släpp ner mig.”

”Aldrig!” skrattade han och vadade ut i det allt djupare vattnet.


Och nej, hon kommer inte bli gravid. Jag själv tycker bara det är väldigt gulligt med babybulor och tänkte därför att hon också kan tycka det! :D 

Vad tyckte ni om detta kapitlet? Själv tycker jag om det sådär. 

aja. 

KOMMENTERA.

Förlåt för den absolut sämsta updateringen i världshistorien. Seriöst. Jag suger så mycket, FÖRLÅT. 

hata mig inte för mycket. heh

orkade inte läsa egenom, men säg till om ni ser något stavfel eller grammatikfel! :)

 

-

Vilken klass går ni i och hur gamla är ni? :3 (bara nyfiken heh.)

Mitt svar: Går i nian och är 16. Fyllde den 21 januari c: 

-

kram. och kommentera. ♥

 
min skrivlust kom tillbaka

min skrivlust kom tillbaka och nästa kapitel kommer idag eller imorgon! 
Det är förtillfället 2091 ord, så det är klart, men jag kan inte avsluta där jag är ju nu. Men det kommer ut i alla fall! Jag vill göra detta så bra som möjligt, eftersom att det gått så lång tid mellan detta och de förra! 
Okidoki. 
Jag älskar er, kram! ♥ 
 
(93) Tumblrmin skrivlust är borta förtillfället

asså mitt skrivsug är helt putsborta för tillfället. jag har ingen aning om vart det håller hus, men jag hoppas det kommer tillbaka snart! För jag vill ge er ett kapitel! :(
 
 
 
fml. Nästa kapitel

Har haft sjukt mycket att göra denna veckan, seriöst. Har varit i stallet och gjort massa saker på eftermiddagen; känns de i alla fall som. Men kapitlet kommer, så småningsom. Jag har just nu inte jättemycket skrivlust, och vill inte tvinga fram ett kapitel; för de kommer isåfall suga fett. 
Ush. Känner mig hemsk just nu. Förlåt mig, men de är lite jobbigt just nu. Har inte en aning om varför, bara är sp just nu. 
Och idag har sugit fett.
Men jag älskar er.
Puss&kram.

Länkbyte - celebnovell.blogg.se/


Jag och celebnovell's ägare har gjort länkbyte innan, men ville göra det igen! Gå in på denna bloggen direkt och börja läsa hennes nya novell, som är en fortsättning på hennes förra! Så gå in nu och läs båda! :D 
Klicka här eller på bilderna för att komma in på bloggen. :D<3 Chapter 37.- Time to wake up, baby.

Previously  
 

Han var så otroligt vacker. Om någon skulle fråga mig om jag kunde säga en grej med honom som jag tyckte om extra mycket, skulle jag aldrig kunna välja ut bara en sak. Jag skulle säga allt. För det fanns inget som var bättre än det andra med honom, allt var lika vackert och speciellt. Och alla resultaten var skyhöga. Det fanns nog inte ens en gräns. Fanns det något som hette universumhögt? Om det fanns räckte det ändå inte. Vi hade inte känt varandra så länge, men den tiden vi känt varandra var en av de bästa tiderna i mitt liv. Han betydde så mycket för mig.

Jag smekte fingertopparna ner över hans kindben, över kinden, över käkbenet, ner till halsen, nyckelbenet, hans styva bröstvårtor.

’Jag älskar dig.’ tänkte jag.

Men jag sa det inte.

”Jag tycker om dig väldigt mycket.” viskade jag tyst, så att bara han hörde. Låten till eftertexterna på filmen vi kollat på spelades tyst i bakrunden.

”Jag tycker om dig minst lika mycket.” Jag lutade mig fram och placerade en mjuk kyss på hans läppar. 

 

 

Jennas perspektiv:

”Och han överdrev.”

Jag hade berättat hela scenariot med min pappa och Justin för Charlie, som suttit tyst och lyssnat hela tiden. Jag avslutade med att konstatera att han överdrev; big time. Jag är snart nitton år, vad förväntar han sig av mig? Att jag ska bli nunna? Nej tack. Han levde fortfarande kvar i 2009, då jag var sexton och han fortfarande kunde bestämma över mig. Jag hade gått på ett antal dejter sedan dess, men det hade aldrig blivit något. Tills nu.

”Sa du att han frågade ut honom?” frågade Charlie med rynkade ögonbryn. Jag nickade.

”Ja, hon frågade Justin massa privata frågor, som vart hans föräldrar jobbar.”

”Jag har aldrig hört talas om Justins föräldrar, var bor de någonstans?”

”Kanada. Justin vägrar prata om dem. Tror han håller något om dem hemligt. Men han öppnar väll sig, tids nog.” Charlie nickade.

”Han vill nog inte bli pressad på information om sin familj, om han håller det för sig själv.” Jag bytte ämne;

”Vi berättade aldrig sanningen för honom, att Justin bor hemma hos mig. Vi sa att han bodde i en lägenhet nära dig.” Jag skrattade till, Charlie hängde på. ”Så att du vet vad du ska spela med, om min pappa ringer dig och frågar.”

”Lägenheten bredvid min är faktiskt ledig, han får gärna köpa den om han vill. Jag skulle inte ha något emot att ha hans sexiga ass mittemot.” Hon flörtade med ögonbrynen och blinkade flörtigt med ena ögat mot mig. Jag rynkade pannan mot henne och smällde till henne skrattandes på armen. Charlie skrattade också.

”Charlie!” skrattade jag.

”Det är ju sant! Har du ens kollat, din nunna?” Jag skrattade till och skakade diskret på huvudet.

”Herre gud! Lova mig att göra det, och ta på den. För mig med, jag skulle gärna vilja ha hans ass för mi--.”

”Charlie, seriöst!” skrek jag och skrattade till.

”Vad gör ni här inne egentligen? Jag hör bara massa skratt.” Justin kom gåendes in i rummet med ett roande leende. Jag hoppades verkligen inte han hade stått utanför och hört vår tidigare konversation. Man visste aldrig med Justin, även fast han sa att han bara hört våra skratt.

”Vi pratar om ditt a--.” Jag slog handen framför Charlies mun för att tysta henne, hon skrockade tyst mot min handflata. Hennes hår föll ner i ögonen på henne.

”Vi pratade om… Damon Salv--, ehm, Ian  Somerhalder.” bortförklarade jag mig snabbt, även fast bortförklaringen sög fett. Justin rynkade på pannan.

”Okej.” sa han osäkert och skrattade till. Det var först då jag la märke till hans klädsel. Han hade exakt samma klädsel som första gången vi träffades, när jag sa till honom att vi skulle stänga. Han hade de gula kalsongerna och de blåa träningsbyxorna på sig. Tröjan hade han över nacken och svetten rann nedför hans tonade mage. Jag log stort upp mot honom och kollade sedan ner på hans klädsel igen samtidigt som jag drog bort handen från Charlies mun.

”Du har samma kläder på dig som när vi träffades första gången.” sa jag lågt med ett leende och kravlade mig ur soffan för att gå mot honom. När jag kom fram la jag händerna om hans nacke, över t-shirten och fnittrade till. Han log stort och nickade, kollade ner på mig.

”Kommer du ihåg det?”

”Jag har superminne, baby.” skrattade jag och bet tag i min läpp, ställde mig sedan på tå och pressade mina läppar mjukt mot hans. Innan mina läppar ens hunnit röra hans hörde jag Charlie göra kväljningsljud bakom oss.

”Dela saliv någon annanstans, tack!” ropade hon bakom oss. Jag lämnade en lätt kyss på Justins leende läppar innan jag kollade bak och räckte ut tungan åt Charlie, som bara räckte tungan tillbaka.

”Ni är ganska omogna, ni vet det va?” Både jag och Charlie skrattade åt Justins kommentar.

”Vi tycker om dig också.” sa Charlie sarkastiskt.

Jag lutade mig mot honom och viskade mot hans läppar:

”Jag extra mycket.” Han smekte handen från min rygg till mina höfter och strök de försiktigt. Jag började leka med de korta hårstråna i hans nacke och ställde mig ännu en gång på tå för att kyssa hans fuktiga läppar.

”Usch. I’m outta here.” skrattade Charlie och reste sig upp för att gå förbi oss och ut ur personalrummet, hon puttade till oss lite löst på vägen ut.

”Kom ihåg att jag inte vill ha någon använd kondom i soffan! Inte ens en oanvänd!” Både jag och Justin skrattade till åt hennes kommentar. Vi båda visste att det inte skulle finnas någon oanvänd, eller använd, kondom i personalrummet när vi gick.

”Har du tränat klart?” frågade jag undrande när Charlie försvunnit. Jag blev medveten om den starka svettdoften som fyllde mina näsborrar och rynkade på näsan.

”Du stinker Justin!” Han skrattade bara.

”Klart jag gör, babe. Jag har ju tränat.” skrattade han.

”Har du tränat klart?”

”Nej, jag tänkte gå ut och röka. Följer du med mig?” Jag rynkade pannan men nickade. Jag hade inte sett honom röka på ett bra tag och hoppades på att han hade slutat, men tydligen inte.

”Visst.” Justin kysste min panna och tog tag i min hand för att dra mig ut från personalrummet. Det var inte förens då jag märkte att han höll ett cigarettpaket i handen. Men ingen tändare. Jag klämde hans varma hand mjukt samtidigt som vi gick ut ur gymmet. Justin höll uppe dörren för mig och tog ett fast tag om min midja när vi var ute i den tryckande värmen. Värmen var nästan kvävande. Jag avundades Justins bara överkropp och korta shorts.

Ljudet här ute var högt, bilarnas tutande och brummande hördes i hela staden. När man andades, andades man ständigt in illaluktande avgaser. Men det var okej, man vande sig vid den orena luften.  Jag vände mig om i Justins omfamning och kollade upp på hans ansikte.

”Jag tycker du borde sluta röka.” sa jag mitt ut i intet. Han rynkade pannan.

”Varför?”

”Det förstör dina lungor.”

”De är oförstörliga baby.” Jag kollade seriöst på honom.

”Snälla, för min skull?”

”Jag tänker inte sluta röka.” sa han bara. Släppte min midja och öppnade cigarettpaketet som han höll i sin hand. Inuti fanns några cigaretter, och en tändare. Han tog upp en cigarett och en tändare, satte cigaretten mot läpparna och tände den sedan. Han drog in röken i sina lungor när cigaretten var tänd och andades sedan åt sidan, så att jag inte skulle få den på mig. Jag kände den starka doften av nikotin lika intensivt som jag hade känt doften av hans svett innan.

Jag flyttade mig närmre honom, la armarna om midja och lutade huvudet mot has bröstkorg. Han la armarna om mig tillbaka. Jag var så glad att jag hade honom. Hans bröst var en aning svettigt och klibbigt, men jag märkte det knappt. Jag hörde hans hjärtslag. De dunkade rytmiskt mot min kind.

Utan att tänka lät jag mina händer glida ner över hans en aning våta rygg. De gled över hans gula kalsonger som jag kände under mina fingertoppar och stannade på hans rumpa. Charlie hade rätt, det var inget misstag att ta på den. Den var rund, lite som ett jordklot, under mina fingrar. Jag drog en djup nöjd suck och borrade in huvudet mot Justins bröstkorg, mot hans vackert dunkande hjärta. Så levande.

”Vad, ehm, gör du?”

”Tar på din rumpa.”

”Ja, det känner jag. Men varför?”

”Varför inte?”

Han skrattade till och slängde den färdigrökta cigaretten på marken för att sedan trampa ner den i asfalten.

”Okej…” skrattade han och la sina armar om min nacke för att krama mig hårt. Jag fortsatte lyssna på hans dunkande hjärta.

Dunk, dunk. Dunk, dunk. Lugnt. Stilla.

 

 ~

 

Perfect evening
 

Två veckor senare.

Jag hörde nästan Justins hjärtslag genom madrassen. Jag låg med ansiktet mot Justins rygg, örat mot madrassen och armen om hans överkropp. Jag skulle väcka honom, en bra film skulle strax börja på tv:n och jag ville se den tillsammans med honom. Jag hade tänkt väcka honom för en bra stund sedan, men han hade sett så otroligt söt ut att jag inte viljat. Så jag väntade en stund, bara låg mot hans varma rygg och vilade. Efter ännu några minuter tog jag stod med handen som inte var runt Justins midja och hävde mig upp till sittande ställning bakom honom. Mitt hår hängde över Justins bara överarm när jag lutade mig fram över hans överkropp och han rynkade pannan i sömnen. Armarna låg bredvid hans ansikte, böjda. Han var så vacker. Jag la handen på hans överarm och smekte den mjukt med tummen.

”Dags att gå upp, baby.” sa jag tyst, lutade mig ner och kysste hans arm mjukt.

Han gjorde inte ett ljud.

”Babyy.” viskade jag utdraget. Han suckade tyst mot mig.

”Mm?” Jag skrattade tyst åt hans morgontrötta röst.

”En film börjar på tv nu. Jag tänkte vi kunde se på den.”

”Hur mycket är klockan?”

”7:29 em.” sa jag och tog tag i hans hand.

”Kan vi inte sova direkt istället? Varför gå upp, och sedan sova igen?”

”Snälla?” Han suckade djupt, drog ett djupt andetag och kämpade sig sedan upp i sittande ställning. Han kliade sig i ögonen och kollade sedan med sömntrötta ögon upp på mig.

”Att jag gör ens detta.” suckade han och reste sig upp ur sängen. Han hade endast boxershorts på sig. Ett par svarta som hängde långt ner på hans höfter.

 ”Kommer du eller, slöfock?” sa han när han var vid dörröppningen. Han vände sig om mot mig. Hans gyllene, ganska långa hår föll ner i hans ögon när han vände sig så hastigt. Ögonen var trötta. Han var vackrare än någonsin. Jag nickade, log och reste mig upp för att springa fram till honom. Jag hoppade upp på hans rygg utan förvarning och höll krampaktigt fast benen om hans midja, samtidigt som jag slog armarna om hans nacke.

”Hoppla pollen!” skrattade jag och låtsades sparka lite med benen.

”Herregud”, suckade Justin trött, ”Jag lever med ett barn.” Men han log varmt mot mig.

Justin släppte ner mig i soffan och jag befall honom att hämta lite Zup som jag visst jag hade i kylen. Han suckade, men gjorde som jag sa. Jag satte på tv:n och ställde in på rätt kanal, filmen skulle börja om 10 minuter. Efter några minuter var Justin tillbaka med den stora petflaskan. Han satte ner den på bordet samtidigt som han satte sig ner bredvid mig och slängde upp fötterna på bordet, bredvid flaskan. Jag la snabbt mina ben över hans och suckade belåtet.

”Justin, skicka mig flaskan.” sa jag och pekade menande på läsken. Han lutade sig fram och grep tag i den för att sedan ge den till mig. Jag öppnade korken och klunkade direkt från flaskan, Justin hade ju inte tagit med glas ut från köket. När jag var klar gav jag den till Justin, som också tog några klunkar innan han ställde tillbaka den på bordet. Jag lutade mig då mot hans sida och han la armen om mig. Jag tog tag i hans hand och kysste den mjukt. Jag gosade sedan in mig i hans nacke och suckade nöjt, samtidigt som filmen ”Step brothers” började spelas på tv:n.

När filmen var slut låg vi på varandra i soffan, jag låg över Justin med huvudet på hans bröst med blicken mot tv:n. Jag hade ingen aning om hur det hade hänt, helt plötsligt hade vi bara varit ihop slingrade som spagetti. Justin skrattade när han upptäckte hur vi låg och skyllde allt på mig, medan jag skyllde allt på honom, vi var barnsliga. Han hade handen på min rumpa, medan jag låg gränsle över hans midja med mitt ena ben emellan hans, underifrån. Mitt andra ben hängde nerför soffkanten. Min ena arm låg under hans nacke medan min andra arm, precis som mitt ben, låg ner från soffkanten. Jag kravlade mig ur hans rumpgrepp och satte mig ner på hans midja. Han kollade upp på mig medan jag satte upp håret i en hög tofs, så att det inte skulle vara i vägen så mycket.

”Vad är det?”

”Får jag inte kolla in min egen flickvän?” Jag skrattade till.

”Jo, klart du får.” Han höjde handen och smekte mig över kinden mjukt, sedan drog han ner mitt huvud mot sitt och kysste mig mjukt på läpparna.


(Fixar de andra kollage imorgon eller något....)

Observera att jag spolar två veckor på de andra partet av kapitlet C:

 

Jag vill tacka Emily (som du heter om jag inte är helt ute och cyklar. Sådanna fall får du säga till, heh.) som äger bloggen http://lmssy.blogg.se/ för att hon hjälpt mig att fixa bilderna så snyggt! TACK, TACK, TACK! Gå in på hennes blogg och börja läs på henne novell, Forbidden love, nu! Älskar förbjuden kärlek... :D 

 

Vad tyckte ni om kapitlet? Funderingar? I kapitel 40 börjar DRAMAT. ;D Är ni taggade? 

 

Kommentera. 

 

Vilken är er favoritlåt med Justin? 

Mitt svar: Hmm, måste nog säga... As Long As You Love Me, Backpack och... Roller coaster! :) 

Era? :3 

 

 

 

 
Till er ♥

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva. Jag är en aning mållös av kommentarerna jag fått. Siffran har stannt på nästan 50 kommentarer, det är ganska sjukt faktiskt. I alla fall för mig. Många större bloggar tänker säkert att 40 kommentarer är ingenting, men jag är så sjukt glad för att jag fått ihop så många kommentarer. 
 
Men allt handlar, såklart, inte om kommentarerna. Det handlar om vad kommentarerna innehållit, och jag är så glad över innehållet i kommentarerna jag fått. Det har varit både bra grejer och kritik, och även fast kritik kanske är jätteroligt att få ibland, så älskar jag kritiken också, lika mycket. Om man inte får kritik och om folk inte har något att säga till om, hur ska man då bli bättre? Så tveka inte innan ni skickar in lite kritik om vad jag kan göra bättre! Det behövs det med! 
Så tack så sjukt mycket för alla kommentarer och allt innehåll. All kritik och alla uppmuntringar. Det betyder så mycket att ni stannar kvar, även fast det går trögt och det går lång tid mellan kapitlerna. Nu kan jag inte skylla på skolan längre, och det ska jag inte göra, men tiden går så sjukt snabbt. Det känns som om vi fick jullov igår, och nu är det redan 7:nde januari och jag fyller 16 om 14 dagar. Det är ganska sjukt hur snabbt tiden går. Det har också varit 2014 i en vecka, sjukt. 
Jag vill egentligen bara tacka er för att ni fått upp mig på "fötterna" igen. Eller "fötterna" till bloggen kanske? För jag var lite osäker på denna novellen några dagar, men inte nu längre. 
Jag har bestämt att jag ska fortsätta på denna novellen, och i alla fall försöka göra klart den, och jag hoppas att ni kommer stanna och få reda på slutet på denna novell.
Vi får se hur allt blir till våren, jag börjar nu vårterminen av 9:an och vet ännu inte vad mitt andrahandsval ska vara. Så det kommer antaligen vara ganska mycket tänk på det, i alla fall till 1 februari då sista dagen för valet är.
 
Jag ska försöka få upp ett kapitel i veckan, och jag hoppas det kommer gå bra för er också.
Jag ska sluta "begära" kommentarer, och isåfall ett tal som kanske; 10-15? 
 
Är det något mer ni vill att jag ska göra? Skriv det isåfall i kommentarsfältet, så lägger jag till det om detta är rimligt! 
(förlåt om jag låter väldigt högtidlig, inte meningen isåfall o.o)
 
 
Det var några som frågade om jag kunde ställa frågor i slutet på kapitlerna, menade ni då frågor om kapitlet ni precis läst eller bara om annat? Tillexempel vilken favoriträtt ni har? Svara gärna på denna frågan i kommentarsfältet! :) 
 
Jag älskar er. Ni är otroliga! Tack för allt ni gjort! TACK, TACK, TACK. ♥♥♥♥♥♥
 
Bad Influence by kmb3020
 
(förlåt att det blev pladder om allt möjligt. Jag har en viss förmåga att flyga iväg lite grann....)
 
 
(Länkbyte nedanför detta inlägget ↓ Checka ut dessa underbara noveller!) Länkbyte - http://jbiebznovell.blogg.se/ och http://mybiebslovestorys.blogg.se/

JBIEBZNOVELL.BLOGG.SE 
 
 
Melanie - en 17årig tjej med en död mamma och 
en pappa som misshandlat henne och druckit för mycket sedan mammans död - blir adopterad av Patricia Mallette som är känd som Justin Biebers mamma. Melanie blir Justins syster, men alltsom
tiden går utvecklas deras relation till något mer än 
en vanlig syskonrelation. De känner starkt för 
varandra men kan knappt erkänna det för sig själva eftersom det vore att ge efter. 
Jag har själv läst denna fantastiska novell och den är verkligen sjuktbra! Verkligen en novell jag rekommenderar! Klicka här eller på bilden för att komma till novellen! :D 
 
 
 
 
 

MYBIEBSLOVESTORYS.BLOGG.SE
 
 

Denna novellen har jag tyvärr inte läst, men handlingen verkar sjuktbra och spännande! Klicka på någon av bilderna eller här för att komma till bloggen! :D 
 
 
 
 Tröttnar...?

I guess everybody will se this inlägg tomorroww. Men jag skriver de nu ändå ')^
 
Har ni tröttnat på denna novellen? Kommentarerna försvinner, även fast statistiken finns kvar... Why? Älskar alla er som läser min blogg, just för att ni tar er tid att läsa den. Det betyder så sjukt mycket för mig, att ni läser och kommenterar och gillar och allt vad ni gör för mig. Men jag undrar bara om ni börjat tröttna på mig och min blogg? Jag hatar att min uppdatering sugit fett under hösten, men det är svårt att kombinera skola, plugg och skrivning. Skolan tar mycket tid och eftersom att jag går i nian ligger mycket i mina betyg. Är sjukt nervös över gymnasievalet också, jag vet knappt vad jag vill gå ännu! Ännu mindre vad jag vill göra när jag blir stor. (Har ett förstahandsval och ett tredjehandsval. yey. I need a andrahandsval.) 
Nu har jag pladdrat lite, men iaf;
Min fråga till er är: 
 
*Har NItröttnat på denna novellen? Bloggen? Jenna & Justin? Något annat? Skriv det, och skriv gärna vad ni vill ska förbättras! 
(*Och vill ni rent av att jag ska börja på en ny novell? Skriv det med! Alla kommentarer av alla sorter är accepterade, bara kommentera!)
 
 
Vill gärna ha några kommentarer på detta inlägget i alla fall, snälla. Skriv vad ni tycker! 
 
still kidrauhl | Tumblr
 I love you. GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

GOTT NYTT ÅR ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR! RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!