Besökarna sjunker, allt sjunker :(

Allt sjunker, besökarna sjunker, läsarna sjunker, allt sjunker :( jag är ledsen att uppdateringen är den segaste och att kapitlerna är så majsigt dåliga :'( jag är ledsen :/ och jag kommer inte tvinga någon att vara kvar! Men snälla, lämna mig inte :( jag vill ha kvar mina underbara läsare!
Säg vad jag ska skriva så skriver jag det! Vad vill ni ska hända? Ska de bråka? Ska de bli problem med Moshe? Ska hennes mamma och pappa hata Justin? Eller kanske bara pappan som hon inte träffat sedan hon var liten? Vad vill ni läsa? Jag kan börja på ngt nytt och pausa denna novellen om ni vill?
VAD VILL NI LÄSA OM MINA LÄSARE?
JAG ÄLSKAR ER <3 glöm inte det! Och jag hoppas verkligen att mina läsare kommer tillbaka om uppdateringen blir Bättre; men då måste jag ha insperation och ngt att skriva! Annars blir kapitlerna som papper, platt vitt och tråkiga!
VAD VILL NI LÄSA OM? SKRIV VAD SOM HELST! :D
SNÄÄÄLLA <3




Kommentarer
Postat av: Anonym

Dom kke kan blir typ ihop officelt snart och kke så tycker inte hennes föräldrar om Justin och säger att Mercedes inte får va ihop med Justin elr något annat att det typ händer en olycka elr typ som en olycka som hon blir våldtagen elr något :)

2012-11-19 @ 21:37:05
Postat av: emilia

jag tycker att dom ska bli tillsammans officiellt och att det händer något stort, typ att dom börjar bråka jätte mycket eller att det händer en olycka.

Din novell äger!

Svar: tack det värmer jätte mycket <3
Ebba

2012-11-19 @ 21:46:09
Postat av: Julia

Att du är lite mer aktiv? Tråkigt att läsa en novell när det kommer ut kapitel 1 gång i veckan liksom?

Svar: Jag vet :/ Jag är jätte ledsen för det :( Men jag har liksom inte tid och ork och så just nu :( <3 Och inte heller insperation! :/ Menj ag ska verkligen försöka!
Ebba

2012-11-19 @ 21:54:05
Postat av: moa

Din blogg äger!
Jag vill inte ha något drama typ, men nu dem sista dagarna så ringer hennes mamma och säger att hon får vara kvar längre.
Kan inte Juju och Mercedes berätta för crewet att. Dem ar tillsammans. Sen så går hon ut och blir våldtagen.

2012-11-19 @ 22:13:15
Postat av: Cindy

Den kan hända olyckor, de kan börjar bråka och de träffas inte på ett år, myserium, resor ja.. :)

2012-11-19 @ 22:15:10
Postat av: Alexandra

Jag tycker du ska fortsätta med denna novellen :) Men jag vill att de ska bli tillsammans och att det kanske händer något så hon får stanna kvar en längre tid :) Och inga allvarliga bråk! :D

2012-11-19 @ 22:36:21
Postat av: Caroline

Jag tycker att de ska bli.tsm, och Moshe får reda på det, och det blir slagge mellan honom och Justin, moshe ska typ se dem på något ställe då, ett exempel

Svar: TAACK :D
Ebba

2012-11-20 @ 15:54:21
Postat av: Carolina

Du har en underbar novell och tycker du absolut inte ska pausa och börja på nytt , bara du är mer aktiv så blir nog allt super , kanske lite mer kärleksfulla scener ? ;) det gillar ALLA ! DU är gryym<3

Svar: Taack <3 Det värmer verkligen :D Haha, aa planerat det faktiskt :D ;) XD
Ebba

2012-11-20 @ 18:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!