Chapter 32

 
You are mine definition of perfect
 
 
MERCEDES PERSPEKTIV

Resturangens mat var god. Jag hade beställt något kött med potatis och sås och det hade succé. Maten var väldigt god och även Justin som satt mittiomot mig med benen nära mina hade beställt rätten, han hade älskat det minst lika mycket som jag och log stort mot mig varje gång han fick tillfälle. Alfredo satt bredvid Justin och Pattie bredvid mig. Scooter satt bredvid Alfredo och resten av personerna var utspridda runt bordet. Justin trivdes väldigt mycket med att ha sin mamma bredvid mig, då kunde han nästan flörta med mig utan att bli upptäckt av någon, eftersom att Pattie redan visste om vår lilla romans.
Den ändå personen av de två som satt nära oss som inte visste var Fredojag visste egentligen inte varför han inte fick veta, det var väll för att vi inte visste hur allvarligt det var ännu. Jag och Justin då. Jag kunde känna Justins jeansben stryka sig mjukt mot mitt bara ben och jag fnittrade tjejigt till. Jag fick genast Patties och Fredos blickar på mig och jag höll käften direkt.
- Asså vad håller ni på med egentligen? frågade Alfredo irriterat och vi båda skakade på huvudet.
- Inget, vi försökte låta övertygade.
- Ellerhur! suckade Fredo surt och jag slängde en skadeglad blick på Justin, han skrattade till.

-

Vi stannade på resturangen en stund innan vi begav oss hem, klockan hade hunnit bli 10 och jag gäspade stort. Bilen rullade in på hotellets baksida och Justin släppte min hand som han hade haft ett mjukt grepp om innan. De var bara några enstaka fanns på baksidan och jag gladdes stort åt det, orkade inte med en massa folk när jag var trött. Justin gav alla autografer och tog foto innan vi gick in genom hotelletsbakdörr. Justin gick längst fram, sedan Kenny, Moshe, Fredo, Pattie, jag och sedan alla andra, det var inte så många till, men några var det. Som Justins stylist och hon som hjälpte Justin att värma upp rösten innan konsert. Alla som hade något med hans turne att göra var med.
Kul med lite folk, eller något.
Jag fick hela tiden hindra mig själv från att jogga fram till Justin och låta min hand glida in i hans. Vad skulle alla tro och tänka? Att jag gjort allt detta för att få uppmärksamhet.
Pumpsens klickande ljud ekade mot asfalten. Jag drog handen genom håret och pustade ut. Patties blick fastnade på mig, jag hade knappt märkt att hon gått bredvid mig. Hon sa inget, kollade bara på mig med ett leende.
Jag log kort tillbaka innan jag gick in genom dörren som Kenny höll upp för alla.
Vilken gentleman.
Justin stod med ryggen mot mig och pratade med sin gitarist, Dan Kanter. Dan hade halvlångt bruna hår och var ganska kort, ungefär lika lång som Justin, kanske någon centimeter längre.
- Mercedes, ska vi gå upp? Fredo stod bakom mig och jag nickade kort, kastade en blick på Justin och vände mig sedan mot honom igen.
- Ska vi inte vänta på Justin? Fredo nickade.
- Jo det kan vi göra. Jag log stort och vände mig om mot Justin igen, han stod fortfarande med ryggen mot mig. Fortfarande pratandes med Dan.
- Jag hämtar honom. Fredo suckade och jag drog av mig de svarta pumpsen, bar upp de med två fingrar och gick sedan mot Justin, ganska mycket kortare än förra gången. Jag funderade på om jag skulle göra armkrok med honom, men bestämde sedan att de kunde tolkas på fel sätt. Eller rätt sett, men fel sätt över vad de andra trodde.
Jag petade han istället på axeln, ett sett som absolut inte kunde misstolkas. Han vände sig om och kollade med stora fundersamma ögon på mig. Ett leende spreds sedan på hans läppar, ögonen började glittra och jag kände mig minst lika lycklig som han visade att han var.
- Ska vi gå upp?
- Bor ni i samma hotellrum? Dan kollade frågande på oss och Justin skrattade till och skakade på huvudet.
- Nej, såklart vi inte gör, ses imorgon, hejdå. Han vinkade och vi begav oss till trapporna där Fredo redan stod och väntade på oss. Han såg trött ut och släpade på fötterna när han hasade sig fram.
- Trött? skrattade Justin och han nickade.
- Mmm... Vi gick snabbt upp för att trappor med en hasande Fredo bakom oss. Jag skrattade till åt hans beteende och skakade på huvudet.

Vi kom upp på vårt rum och jag gav Justin en kort kram innan jag och Fredo gav oss av intill vårt sovrum. Det tog imot att inte krama Justin hårdare och längre, jag skulle försöka somna så snabbt jag kunde för att få träffa han så snabbt som möjligt igen. Jag sprang genast in på toaletten med min resväska och bytade om till pyjamas, som blev ett par rutiga vit gråa byxor och en ganska tight men skön t-shirt.

Jag borstade snabbt tänderna och gick sedan förbi Fredo som stod utanför och väntade på att få komma in, jag sa ett snabbt godnatt innan jag begav mig mot den stora dubbelsängen. Den var gigantisk och det var riktigt skönt, jag älskade stora sängar.
Och de gjorde inte så mycket att dela säng med sin kusin, Fredo hade varit en av mina bästavänner när jag var liten och när vi träffades mer. Nu hade vi inte träffats på skit länge, men vi var fortfarande bästisar. BFF. Även fast det lät väldigt gammeldags, och töntigt.
Jag vek upp täcket och la mig under de mjuka lakanen. Lutade huvudet mot den mjuka kudden och tog ett djupt andetag, lät håret ligga okontrollerat utspritt över kudden och sängen bakom mig. Lakanen luktade sött och var så rena de kunde bli.
Ändå kände jag mig inte trött. De kändes som om jag skulle kunna resa mig upp och springa maraton utan att svettas ett ända dugg. Jag suckade tyst för mig själv och slöt ögonen igen. Försökte tänka på Justin, hans glittriga ögon, de bruna håret som jag bara ville dra handen egenom. Jag försökte få min kropp att gå in i viloläge för att jag skulle få träffa honom så snart som möjligt, sova bort de få timmarna vi skulle vara borta från varandra.
Eller få och få, så fruktansvärt få var de ju inte.
Fredo kom och gick och la sig bredvid mig, efter bara några minuter i tystnad kunde jag höra hans snarkande ljud. Jag suckade högt, han snarkade högre idag än någon annan dag. VARFÖR JUST IDAG? Jag suckade tyst och tankarna drogs iväg mot Justin, jag undrade om han sov? Snarkade han? Sov han på mage? Eller kanske ryggen? Eller sidan? Jag suckade tyst och försökte somna en stund till,det var omöjligt. Jag frös och skakade smått där jag låg hjälplös under täcket. De snarkande ljudet trängde sig in i mina öron och jag suckade frustrerat innan jag vek upp täcket och reste mig upp. Tog kudden under armen och tassade ut till hallen.
Jag fick egentligen inte göra detta, det visste jag, men det var just det som fick allt att bli så spännande. Jag fnissade tyst innan jag öppnade dörren och tassade barfota ut i korridoren med kudden under armen. Dörren gick tyst igen efter mig och jag fnissade till igen.
Om inte Justin öppnade skulle jag få sova i korridoren.
Jag gick förbi Patties hotellrum och ställde mig utanför Justins. Skulle jag knacka? Vad hade jag för val? Tänk så öppnade han inte, eller så vaknade någon annan?
Detta kanske inte var en så bra idee ändå, men nu var de försent att ångra sig. Jag knackade två gånger hårt.
Inget svar.
Jag knackade ännu två gånger.
Inget svar.
Två gånger till.
Jag kunde höra små tysta tassande ljud mot dörren, de hasade likt en zoombie och jag funderade på om han sovit. Dörren öppnades och jag tryckte kudden hårt mot bröstet.
Justin kollade trött på mig, påsarna under ögonen var små men väl synliga och de trötta ögonen bevisade de jag trodde; han hade sovit. Håret var ruffsigt och han var barfota. Min blick gled upp till hans mage och fastnade snabbt på hans magrutor, jag fick tvinga mig själv att inte kliva fram och känna på de. Han hade joggingbyxor på sig, ett par svarta, de hade glidit ner lite och han hade häng där bak.
- Förlåt, jag.. Ehm.. Jag kunde inte sova.. Och ehhm.. Jag kan, jag pekade tillbaka mot Fredos dörr, ett litet trött leende spreds på Justins läppar samtidigt som ögonen började glänsa. Han skakade snabbt på huvudet.
- Du kan komma in, jag log tacksamt och gick sakta in.

JUSTINS PERSPEKTIV

Hon stod så liten och tanig i dörröppningen. Hon tryckte kudden hårt mot bröstet och de skimrande ögonen kollade rakt in i mina, granskade min skäl och tog reda på allt ont jag gjort i hela mitt liv. Det var läskigt, sättet hon kollade på mig på var magiskt. De stora bruna ögonen gjorde hennes hy att bli blekare än den egentligen var och jag ville bara smeka hennes mjuka kind med fingrarna.
- Du kan komma in, sa jag och hon log stort och tryckte sin kudde mot bröstet hårt innan hon tog några steg in. Hon var barfota, tårna var korta men smala och jag undrade vilken sko-storlek hon egentligen hade.Hon gick förbi mig och en doft av jordgubb och sött slogs mot mig. Jag lät dörren tyst gå igen bakom mig och hon gick raka vägen fram till soffan.
- Jag kan sova under en filt eller något. Jag såg på henne att hon inte gillade situationen, jag log smått och la mina armar om hennes midja från sidan och drog henne närmre. Lutade pannan mot hennes tinning och viskade sakta:
- Glöm det. Hon fnittrade till och den gamla Mercedes var tillbaka. Hon tog tag i min hand med ena handen och höll ett hårt grepp om kudden i den andra. Jag ledde henne sakta till mitt stora sovrum och kollade ner på sängen. Hon lade kudden snabbt på plats och kollade sedan på mig med stora ögon.
- Är du säker på att jag får sova här?
- Du FÅR inte sova här, men regler är gjorda för att brytas. Hon skrattade till och nickade. De långa svarta håret hängde fritt nerför ryggen och jag undrade hur de kändes att ha så långt hår, var det inte jobbigt?
- Vi får gå upp tidigt imorgon?
- Till vilken nytta? Du kan ju ändå inte komma in i lägenheten! Hon skrattade till och skakade på huvudet.
- Nej det klart, jag gick snabbt fram till henne och slingrade mina händer om hennes smala midja. Hon doftade underbart och jag drog in hennes doft i mina lungor och la händerna på hennes mage. Hon kollade bak på mig samtidigt som jag kysste henne mjukt i nacken. Hon a sina händer på mina och smekte mina händer mjukt med tummarna innan hon tog ett steg fram och tvingade mig att släppa henne. Hon log ett lurigt leende och kysste mig mjukt på kinden innan hon hoppade ner i sängen. Jag funderade på om jag skulle ta av mig byxorna eller inte, jag bestämde att jag inte skulle göra det, det var bättre att låta bli. Jag hoppade ner bakom henne och la mina armar om hennes midja. Jag lutade kinden mot hennes kind och tryckte mig hårt mot hennes rygg. Hon fnissade till och jag smekte hennes mage mjukt.

MERCEDES PERSPEKTIV

Jag vred mig om i sängen och kurade ihop mig mot hans bröst, jag hade frusit en smula innan, men nu var allt borta. Jag frös inte alls längre. Jag lutade kinden mot hans bröstkorg och tog ett djupt andetag.
- Sov du innan jag kom? viskade jag och han smekte min rygg mjukt.
- Jag hade somnat till vid soffan bara, jag skrattade till.
- Med byxor? Han nickade och lutade huvudet mot min hjässa.
- Ja, jag orkade inte ha på mig tröjan så jag drog av den, jag nickade kort. Det förklarade ju saken.
- Berätta om din familj.. Viskade jag och han skrattade till.
- Vad ska jag berätta? Skrattade han och jag la handen mot hans bröst, smekte bröstkorgen med min tumme.
- Bara berätta. Viskade jag och han nickade fundersamt.
- Okej.. Ehm, jag har en mamma och en pappa. De skilldes när jag var typ... inte gammal alls, men jag har fortfarande kontakt med båda. Min pappa gifte om sig och skaffade två barn, Jazmyn och Jaxon, de har jag också kontakt med. Jag kunde nästan se hur han log när han pratade om sina småsyskon, även fast jag inte kollade upp på honom.
- Berätta om din familj nu, viskade Justin och smekte mig mjukt på ryggen innanför tröjan. Jag rös till och spände mig för några sekunder i hans famn, men kurade sedan mig mjukt in i hans famn och tog ett djupt nöjt andetag. Jag log stort och kände mig tygg i hans famn. Jag låg i fosterställning mot honom, med knäna uppe vid brösten, men jag låg ändå väldigt nära honom. Jag tog ett djupt andetag.
- Mamma och pappa skillde sig när jag var ungefär 10, och mamma flyttade till Washington och träffade min plastpappa, Maynard, de har sedan fått fyra barn, Emma, Alexandra, Jesse och Jackie. Redan innan hade mamma mig och Christopher, han som du träffade på flygplatsen. Så jag har massa syskon. Jag tror inte det är så mycket mer.. Jag drog in hans söta doft i lungorna och njöt av varje sekund i hans närhet.
- Hur gammal är du? viskade han och jag suckade tyst.
- Ålder är bara en siffra.. sa jag och han skrattade samtidigt som han nickade.
- Ja babe, ålder är bara en siffra.
- 16, jag är 16. Han skrattade till och kramade om mig hårdare.
- Perfekt ålder. Jag skrattade till och la mig normalt så att jag kunde ligga närmre honom, jag vred mig också om så att jag låg med ryggen mot hans mage. Jag kunde genast känna hur hans fötter smekte mina och hur han tå flörtade. Han la huvudet mot min hals axel och lämnade små kyssar längst min nacke.
- Något annat speciellt om din familj? viskade han och jag tänkte efter.
- Ehm.. Jag har en häst? log jag efter en stund. HanSolo tog plats i mitt sinne och de gjorde ont i hjärtat av att inte ha honom nära mig.
- En häst? viskade han halvt skräckslaget. Jag skrattade och nickade.
- Ja, en häst! skrattade jag och han skrattade till.
- Vad heter den?
- HanSolo. Jag tänkte på den lilla hästen och suckade högt och kärleksfullt. Jag saknade honom.
- Saknar du honom inte? sa han tyst och var närmre mitt öra än innan, en rysning for upp i min ryggrad.
- Jo, jag saknar honom, men jag får ju snart träffa honom, viskade jag tillbaka och slingrade ihop våra fingrar med varandra.
Han var tyst, svarade inte på vad jag sa.
- Vad tänker du på? viskade jag och jag kunde känna hur han tryckte sig tätare mot min kropp.
- Jag vill inte skiljas från dig, jag kommer sakna dig så otroligt mycket.
Jag smälte inombords, hans gulliga ord gjorde så att mitt hjärta pumpade hårdare och snabbare i mitt bröst och jag fnittrade till. Fjärilarna blev som galna i min mage, jag smekte hans handrygg mjukt och kysste den innan jag la den nära mitt ansikte, han rörde fingrarna mjukt så att de smekte mig mjukt på kinden och liten del av halsen.
Jag tryckte mig närmre hans mage och tog ett djupt andetag.
- Och jag kommer sakna dig, viskade jag och han fnissade till.
- De var ju bra.
- Jag har inte ditt nummer, viskade jag och han skrattade till.
- Du får de imorgon om du vill? Jag nickade stort.
- Ja, jag vill ha ditt nummer, jag kunde känna hans läppar mjukt stryka sig mot min hals. Jag sträckte på nacken så att han fick bättre plats och stönade till när han kom fram till min favoritpunkt - bakom örat.
- Jag får heta något speciellt va? Jag fnissade till igen och nickade.
- Juju får du heta, han suckade och skakade på huvudet.
- Kunde du inte komma på något finare? Jag skakade på huvudet och skrattade.
- Nej, faktiskt inte. Han skrattade till och smekte mina ben med sina fötter igen, jag rös till.
- Ska vi sova babe? Jag nickade kort och kände plötsligt hur tröttheten tog tag i mig. Han flyttade sin hand till innanför min tröja och smekte itt ena finger runt min navel.
Jag somnade nästan direkt av denna lilla rörelse.
- Godnatt. Han pussade mig mjukt på kinden, eller så mycket han nådde.
- Godnatt.


FÖRLÅT ATT DET KOMMER UPP SÅ SENT!

 

Och att de tagit hundra år att skriva -.- HAR HAFT MASSA LÄXOR OCH MASSA ANNAT ATT GÖRA :/ majs liksom. 
IAF,denna veckan kommer det nog bli ungefär samma, kapitlerna kommer iaf bli KORTARE! Detta är ganska mycket längre än de brukar va! Så detta är långt! IAF, hoppas ni alla kommenterar! 
GÅ INTE HÄRIFRÅN UTAN ATT HA KOMMENTERAT, då äter jag upp er, eller ngt XD 
IAF <3
HA EN TREVLIG FORTSATT SÖNDAG JAG ÄLSKER ER PUSS PUSS GODNATT
 
kommentera



Kommentarer
Postat av: alexandra

Super bra kapitel :D MERA!

2012-11-18 @ 01:09:33
Postat av: emilia

mer!

2012-11-18 @ 01:34:52
Postat av: Cindy

OMG! Du gav mig just en hjärtattack! Jag tänkte inte på att klockan var över 12 så trodde de ftf var lördag och sen när du skriver söndag så får jag panik om att jag är upp klockan 2 på natten "när de är skola imorgon" haha! Shit! Fick plötsligt lust att sova!
Meeeeeeer i alla fall :D <3

2012-11-18 @ 01:47:49
Postat av: Emelie

Jätte bra!! <333

2012-11-18 @ 01:54:57
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Anonym

mer! :)

2012-11-18 @ 08:33:44
Postat av: Wilma

Omg så jäääääkla bra seriöst! Meeeer nu! <3

2012-11-18 @ 17:12:13
URL: http://biebzzismine.blogg.se
Postat av: Cindy

Meraaa

2012-11-18 @ 21:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!