Chapter 50. - Charlie St. Cloud

Previously
- När du kommit upp kan du bara lägga armarna om min midja, okej? Han nickade och släppte Solo, som genast började trampa på stället. Men Justin fegade inte ur utan hoppade upp på stubben för att slänga benet över Solos rumpa och sedan sätta sig på hästen. Han greppade ett fast tag om min midja och höll mig hårt mot sig. Jag skrattade till innan jag smackade på Solo och han började inom kort gå. Justin andades tungt bakom mig och höll om mig krampaktigt. Jag styrde mot den lilla stigen till skogen och släppte tyglarna med en hand för att lägga den på Justins. 
- Hur går det?
- Det går bra.. Jag skrattade och smekte hans hand lite. Han greppade tag i den och smekte den mjukt.
 

MERCEDES PERSPEKTIV

1 juni 2012 - Fredag

Jag hade nog varit en aning chockad precis när han kom. För när vi hoppade av hästen igen kunde jag inte hålla mig borta från honom. Jag var överallt där han var och ville nästan vara på honom. Jag hade bara saknat honom. När vi ställt ut Solo igen ringde jag min mamma och sa till henne att hämta oss. Justin berättade att hon vetat att han skulle komma redan två dar innan, men att han hade tvingat henne att lova att inte säga någonting till mig. Och det hade hon. När hon rullade in på grusplanen sprang jag snabbt fram till henne och kramade henne hårt, samtidigt som Justin stod bakom oss och skrattade. Hans perfekta skratt, gulligt, lite blygt. Han var så underbar.

 

Mamma hade koll på oss hela tiden när vi skulle duscha. Hon smög förbi en gång i minuten för att hålla koll på att inte båda var inne i badrummet samtidigt. Och det tyckte jag var en aning töntigt, faktiskt. Vi var väll inte två heller? När jag kom ut från duschen gick jag snabbt ut i bara en lång handduk för att provocera mamma lite, och Justin med för den delen.
Jag öppnade dörren försiktigt och Justins blick fastnade på mig snabbt. Den inspekterade mina ben och den bara huden snabbt och mamma verkade få syn på hans blickar då hon snabbt försökte få hans uppmärksamhet.
- A-a, sa hon snabbt, men Justin släppte inte blicken från mig och jag gick snabbt ut från badrummet för att snabbt stänga dörren och sakta gå förbi Justin mot mitt rum. Jag kunde inte låta bli att flina av hans blickar och såg hans saftiga blick. Vi hade egentligen aldrig rört varandra sådär, överallt. Justin tänkte precis berusat vandra efter mig när mamma hindrade honom.
- Eyy, du stannar här, du skulle väll också duscha, eller? Han verkade vakna upp från sin lilla trans och ryckte till och kollade upp på henne. Han såg en aning förvirrad ut med nickade.
- Jo, jag.. Jo. Jag skrattade samtidigt som mamma såg en aning beskymrad ut.
- Du kan ju ta med dig kläderna in också, så behöver vi inte upprepa detta scenario. Jag log retsamt.
- Hans kläder är i mitt rum. Hon log lika retligt och skakade på huvudet.
- Nej, jag tog aldrig in hans resväska dit, eller, hans resväskor, de är fortfarande i hallen. Justin sneglade kort på henne innan han studerade min kropp. Jag stod med ansiktet mot honom och log smått samtidigt som han gjorde en plågad grimasch, slängde en sista blick på min kropp, och vände sig sedan om för att irriterat gå till sin resväska. Mamma stod kvar och kollade efter honom, när han var utom synhåll gav hon mig en giftig blick.
- Inget trams. Jag ryckte på axlarna med en retlig blick och pekade bak mot mitt rum med tummen.
- Jag skulle bara ta lite kläder. Hon kollade med smala springor till ögon på mig och sneglade på stället där Justin försvinnit.
- Gör det då. Jag skrattade till och väntade några extra sekunder innan jag vände mig om för att vandra till mitt rum. Precis när jag var påväg att ta steget in i mitt rum kunde jag höra Justins dova fotsteg bakom mig, jag sneglade bak på honom och log stort innan jag försvann in i mitt rum. Jag visste att han ville följa efter, men jag visste också att mamma fortfarande stod och studerade honom. Om hon skulle hålla på såhär hela tiden han var här, skulle jag vara mer på än såhär. Jag älskade att provocera folk. Alldra mest min mor.
Det skulle bli kul.

 

Jag drog på mig ett par svarta trosor och en rosa spets behå med leopard mönster. Över det ett par jeans shorts, tillsammans med en vit stickad sweater och ett par vita ankelsockar. Behån syntes en aning egenom den stickade vita tröjan, men det gjorde inget, det var faktiskt bara bra. Nu hade jag bara lust att provocera mamma så mycket jag kunde, och jag visste att jag var väldigt omogen, men jag kunde inte hjälpa det. Jag ställde mig framför speglen i mitt rum och borstade egenom mitt blåta hår en gång innan jag kopplade in hårfönen och började föna håret noggrant. När håret äntligen var torrt borstade jag igenom det igen och sedan drog jag bak de två slingor som hängde nerför mitt ansikte och satte upp det i några hårnålar bak i nacken. Håret hängde som vanligt nerför min rygg och slutade vid svanskotan. Jag sträckte fram handen på den lilla byrån under speglen och fattade tag i två ringar snabbt innan jag satte de på långfingret och ringfingret. På vänsterhand. Jag studerade mig själv en sista gång i speglen och bestämde mig för att strunta i sminket, Justin hade förhoppningsvis sett mig utan smink tidigare och skulle inte bli förvånad. Jag fluffade till håret och vände mig om för att sakta tassa ut mot toaletten, mamma hade lämnat sin övervakande plats och hade nu gått iväg för att börja med maten, vilket jag kände på doften, de det doftade spagetti och köttfärsås i hela lägenheten. Precis när jag tänkte ställa mig framför toalettdörren för att lyssna på vad han höll på med öppnades den och Justin stack ut huvudet. Han fick syn på mig och han såg en chockad ut.
- Var är din mamma? viskade han och jag pekade med tummen mot köket.
- Hon lagar mat, va tyst. Han nickade och kollade dit. Hans hår var blött efter duschen och det låg rufsigt på hans huvud. Ögonen var pigga och glada och hans läppar lika ljusa som vanligt. Han var ren perfektion. Min blick gled ner mot hans bröst, först nu märkte jag att han inte hade någon tröja på sig. Ett stort leende spreds på mina läppar och blicken gled ner ännu lite till, hans svarta joggingbyxor hängde långt ner på höfterna och de blå kalsongerna han hade under syntes tydligt. Han hade ett par vita sockar på fötterna och håll i en tröja som jag mycket väl kände igen. Det var en av mina vita t-shirts, som jag råkat glömma hos Justin för, hur många veckor sedan var det nu? Många i alla fall.
- Jag tog fel t-shirt, jag tog med denna för att ge den till dig, och jag råkade ta med den in på toaletten, istället för en av mina t-shirtar. Han skrattade generat till och kollade ner på sin mage.
- Och det är därför jag står här utan tröja. Jag flinade och tog ett steg närmre honom för att slingra armarna om hans hals och trycka mitt bröst mot hans. Jag kollade djupt in i hans glittrande ögon och jag fingrade på håret längst ner i hans nacke.
- Det är helt lugnt... Mamma gick, som tur va, iväg. Han sneglade bort mot köket, som man inte såg. Men man hörde att mamma spolade vatten.
- Ska jag hämta en tröja till dig? frågade jag och han nickade.
- Gärna. Jag kollade in i hans ögon en stund till innan jag gav hans läppar en mjuk kyss för att sedan släppa de och vända mig om för att försvinna iväg mot Justins resväska. Mamma kollade på mig när jag öppnade den för att börja rota i den efter en lämpig t-shirt.
- Tog han inte fram egna kläder? frågade hon medans hon studerade mig som en hök. Jag skrattade till och nickade, fortfarande med blicken ner i väskan.
- Jo, men han tog fel, så jag ska bara hämta en annan till honom. Hon rynkade ögonbrynen och vände sig om för att börja gå mot toaletten.
- Mamma du ska nog inte gå dit, han har ingen tröja på sig! var jag snabb med att säga och hon stannade snabbt.
- Aha. sa hon drygt och vände sig om för att ställa sig vid sin bryta med spaghetti igen. Jag kunde inte låta bli att skratta och när jag väl hade hittat en t-shirt bar jag upp hela resväskan och försvann med den till mitt rum. Justin hade försvunnit in till toan, antagligen efter mamma-incidenten, och när lämnat hans resväska smög jag in till honom igen. Det var en aning ånga i rummet, det var ju ändå två som hade duschat här inne, och jag gissade på att vi båda duschat ganska varmt. Justin satt på toalettstolen med händerna på knäna men tittade upp på mig när han hörde dörren öppnas. Jag log stort och räckte fram hans tröja snabbt.
- Din tröja, han tog imot den och jag stängde dörren efter mig. Han reste sig snabbt för att dra på den och när den var på smög jag mig närmre honom för att lägga armarna om hans midja och kolla upp på honom.
- Jag har saknat dig, viskade jag och han la armarna om mig med. Tryckte mig hårt mot sitt bröst. Min blick följde hans markerade käkben, hans perfekt avlånga öron och sist men inte minst hans gyllene ögon - som kollade djupt in i mina. Han log stort och böjde sig ner för att mjukt kyssa mina läppar. Jag släppte hans midja och la armarna om hans nacke istället, höll hans läppar samtidigt som jag besvarade kyssen. Jag kysste de mjukt och lutade huvudet en aning åt sidan för att fördjupa kyssen. Jag fingrade mjukt på håret i hans nacke och drog fingrarna då och då genom hans silkeslena hår.
- Jag har saknat dig också... viskade han när vi några sekunder tog en kort andningspaus. Att säga att jag hade fjärilar i magen var en underdrift, då det kändes som om elefanter sprang runt i min mage vid detta laget. Jag ställde mig på tå för att nå hans läppar utan att han skulle behöva luta sig ner och han besvarade min mjuka kyss. Efter några minuter av mjukt kyssande började hans händer vandra nerför min sida och stanna vid mina innelår, där han fattade ett fast tag och bar upp mig på sina höfter. Jag fnittrade till och tog ett hårdare tag om hans nacke med mina armar. Jag började kyssa honom hårdare och snabbare, våra andetag blev tyngre och plötsligt kände jag hur min rygg trycktes mot toalettdörren. Jag fnittrade till och kände hur han tryckte sig närmre mig imellan mina ben. Jag knep ihop hårdare med benen om hans midja så att jag inte skulle trilla ner och höll händerna mjukt om hans nacke för att kunna smeka en liten bit av hans kind, samtidigt som vi delade kärleksfulla kyssar med varandra.
Vi båda rycktes tillbaka till verkligheten när jag kunde höra och känna hårda bankningar mot min rygg. Jag ryckte till och Justin borrade in ansiktet i min hals samtidigt som vi lyssnade på vad mamma hade att säga:
- Jag hör vad ni gör där inne! Ni kan släppa varandra och komma ut därifrån nu, det är mat! Jag kunde inte hjälpa fnittren som kittlade i munnen och Justin skrattade kort han också, fortfarande med sitt huvud mot min hals. När vi hörde min mammas fotsteg pustade vi ut och Justin kollade upp i mina ögon.
- Pinsamt, skrattade han och jag skrattade. Han gav mig en mjuk kyss innan han släppte ner mig från höfterna och fattade tag i min hand. Jag öppnade toalettdörren snabbt och vi gick sedan hand i hand mot köket för att käka den romantiska måltiden, köttfärsås och spaghetti.

 

 

Vi hade fått låna min mors data för att kolla på lite tv själva i mitt rum, så nu satt vi här, jag i Justins knä med hans starka armar om mig och hans djupa mjuka andetag i min nacke. Datan satt på min skrivbordsstol framför sängen. På filmen spelades " Charlie St. Cloud ", en av mina favorit filmer. Jag lutade bak huvudet mot hans axel och viskade; fortfarande med ögonen på filmen:
- Zac Efron ligger tvåa på min lista av snygga killar... Jag fnittrade till och han flyttade läpparna till mitt öra, hans korta andetag kittlades och jag log stort.
- Vem ligger etta då? viskade han och jag smekte hans händer mjukt med tummen.
- Du.
Min ringsignal avbröt vår mysiga konversation och jag blev en aning chockad och ställd över att den ringde. Vem ringde mig, nu?
- Ska du inte ta det? Jag ryckte till ännu en gång och nickade.
- Jo-o. Han skrattade till bakom mig och släppte min midja med sitt grepp. Jag reste mig snabbt och han gjorde en ansats att resa sig för att pausa filmen när jag skakade på huvudet.
- Kolla du, jag är strax tillbaka, han kollade en aning fundersamt på mig, med en rynka mellan ögonbrynen och ihopknipt mun, men nickade sedan och lutade sig bak. Jag kollade på skärmen och smet snabbt ut från mitt rum, för att stänga dörren snabbt och sedan trycka på den gröna knappen på min knappmobil.
- Hallå?
- Hej, varför har du inte ringt mig! Vi skulle ju mötas! Det var Samanthas röst som hördes på andra sidan. Hon lät anklagande och jag svalde hårt. Hur skulle jag förklara detta för henne utan att avslöja mitt och Justins förhållande.
- Förlåt.. Vi fick besök och det var länge sedan jag träffade hono... De, så jag glömde..
- Vem? Hon var snabb med att svara. För snabb. Som om svaret var inövat. Vilket var omöjligt.
- En kompis... svarade jag avvaktande.
- Din pojkvän? Jag svalde hårt.
- Nej, jag har ju sagt att jag inte har någon pojkvän! sa jag och hon tystnade i andra änden. Plötsligt kunde jag känna två armar slingras runt min midja och hur någon andades i min nacke.
Oh fuck.
- Vem är det? Nu var det Justins viskande, raspande röst som pratade, och Sam var snabb med att svara.
- VEM var det där!? Jag tryckte in naglarna i Justins hand och han kved till av smärta. Det var han värd, varför hade han gjort så?
- Va vad? sa jag och låtsades låta oförstående.
- Du vet vad jag menar!
- Du är det okej om vi pratar mer imorgon? Hon suckade.
- Vem är det?
- Gissa. Det var Justin som pratade igen. Hon tog en kort paus.
- Marcus, killen i paradellklassen? Justin tog en paus.
- Riktigt fel. Han lät sur, rätt åt honom. Samantha rabblade upp namn efter namn, och Justin lät bara mer och mer irriterad. Det var fortfrarnade jag swom höll i mobilen mot mitt öra, även fast jag inte sa något var det jag som höll i den. När hon rabblat upp ungefär 9 namn från olika klasser, både från vår skola och andra, svarade hon äntligen rätt. Bara i farten.
- Justin Bieber då? suckade hon irriterat.
- RÄTT! Det blev tyst på andra sidan.
- Seriöst? Justin skrattade till och kysste min nacke.
- Seriöst. Hon svarade inte på en stund.
- Asså jag måste lägga på nu, sa jag snabbt och fortsatte sedan:
- Och jag tror du behöver smälta detta Justin just berättade för dig. Men du kan du lova mig att inte berätta det för någon till på måndag eller något? sa jag och höll tummarna i mitt huvud för att hon skulle lova.
- Jag lovar..... Hon lät en aning anfådd, antagligen chock.
- Bra, vi ses. Förlåt för att jag inte kunde hänga med ikväll..
- Det är lugnt.. Jag fattar... Vi sa snabbt hejdå och la sedan på. Jag la surt på och vände mig sedan om i Justins famn för att blänga på honom.
- Och VAD var det bra för?
- Hon skulle blivit sur på dig om hon inte skulle fått veta. Han log stort och höll händerna mot min svank. Jag suckade och medgav att han hade rätt. Det skulle hon. Jag svarade inte, blängde bara surt på honom. Efter en stund la jag ner huvudet på hans axel och njöt istället av hans närhet. Han lutade huvudet mot min hjässa och andades ut.
- Jag kan köpa en egen data till dig, och en mobil, du vet det va? Jag suckade och skakade på huvudet.
- Det är inte rätt, du vet att jag aldrig kommer kunna köpar dyra grejer till dig.
- Du behöver inte köpa något till mig, det räcker med att jag har dig.
När han sa så värmdes hela min kropp upp och rodnaden spreds på mina kinder. Fjärilarna, eller elefanterna, spreds i min mage och jag fnittrade till.
- Vi får se.

 

Maynard hade kommit hem med småttingarna, de hade varit hos Maynards föräldrar, småttingarnas farföräldrar, hela dagen. Filmen var fortfarande inte slut när de kom och vi fick pausa för att Justin skulle få gå ut och hälsa. Jag visste att han var nervös, man såg det på honom. Han flakade extra mycket med blicken och sa att vi kunde vänta till filmen var slut, men envis som jag var tvingade jag med honom ut i hallen. Småttingarna hade inte fått reda på så mycket om Justin, eller oss för den delen, men de såg honom bara som min kille, inte DEN Justin Bieber. Maynard därimot, han slängde snea blickar mot Justin och jag märkte hur han försökte hålla sig bakom mig, som ett skydd. Som om jag skulle vara en mur. Jag höll hårt om hans hand som stöd. När Maynard hade hängt upp sin jacka och ställt sina skor prydligt på skohyllan räckte han fram högerhanden till Justin och Justin släppte min hand för att hälsa vänligt.
- Maynard, sa Maynard bryskt och sträckte på ryggen. Han kollade med en aning äcklad blick nerpå Justin klädsel och jag hade lust att strypa honom med mina bara händer. Bara för att han alltid hade på sig samma urtvättade jeans och vita svettiga t-shirt. Maynard var en storvuxen bred man med hårbeväxtning i ansiktet och små plirande blå ögon. Jag kallade honom ful. Justin lång smala hand såg liten ut mellan Maynards tjocka fingrar.
- Justin, pep Justin och sneglade upp på honom. Maynard nickade och släppte hans hand snabbt för att försvinna ut i köket. Justin slappnade av bredvid mig och jag smet in min hand i hans igen.
- Trevlig va? Justin skrattade till och kysste min kind. Mina småsyskon fick värma spagetti och köttfärsås, så vi hade inte mer tid att prata med de just nu. Vilket jag var glad över. Jag hade aldrig gillat barn.
Jag hade börjat undra var Chris hade tagit vägen. Han borde komma hem snart, han kanske var hos någon kompis?

 

Efter att ha sagt godnatt till alla i köket och borstat tänderna gick vi tillbaka till mitt rum för att gå och lägga oss. Jag hade redan planerat min och Justins natt framför mig, han tätt intill min kropp med sina armar hårt omkring mig. Så skulle det se ut, men när vi kom in på mitt rum hade mamma bestämt något annat. Hon hade nämligen bäddat fram med en madrass och lakan och allt på golvet under min säng, och jag tvärstannade. Hur fan tänkte denna människa? Jag tänkte precis vända mig om för att rusa ut i köket och skrika på henne när Justin hindrade mig.
- Jag sover på golvet baby. Jag kunde inte hjälpa mig själv när jag gick låste armarna på bröstet och muttrade surt.
- Nej.
- Din mamma vill inte att vi ska sova tillsammans. Jag kollade sorgset på honom.
- Men jag vill.
- Kanske imorgon? Jag skakade på huvudet. Jag släppte ut min lugg från hårnålen i nacke och gick ur hans famn för att lägga den på byrån. Sedan drog jag av mig alla mina kläder och stod till slut där utan kläder och kollade på honom. Hans blick suktade efter mina bröst och jag slog ut armarna.
- Snälla säg att du vill sova bredvid mig nu. Han kollade upp i mina ögon och stängde snabbt dörren bakom sig.
- Så-såklart jag vill... stammade han, fortfarande hänförd över min metod att få honom att sova bredvid mig. Han drog snabbt av sig tröjan, byxorna och sockarna innan han snabbt gick fram till mig för att dra min kropp till sig. Mina bara bröst trycktes mot hans bara bröstkorg och mage och han lutade sig ner för att kyssa mina läppar mjukt. Jag slingrade armarna om hans nacke och kysste han mjukt. Jag hoppades verkligen ingen kom in hit. Det skulle vara lagom pinsamt.
Efter en stund av lugnt kyssande kröp vi ner under täcket i min säng tät bredvid varandra. Det blev snabbt varmt och jag drog in hans perfekta doft. Jag låg, precis som jag ville, med huvudet mot hans bröst och hans starka armar om min midja. Ett stort leende var placerat på mina läppar och jag drog fingrarna försiktigt över hans mage. Efter en stund somnade han, hans normala andetag byttes ut mot tunga djupa andetag och jag försökte somna jag med. Jag drog in hans doft och var precis påväg att somna när dörren öppnades. Jag ryckte till och kollade skrämt mot dörren, var rädd att det var mamma som skulle slänga ner Justin på madrassen, dock var det inte hennes profil jag fick se i dörröppningen. Det var Chris. Jag la mig snabbt ner på kudden igen och låtsades sova. Han smög in i rummet och ställde sig bredvid sängen för att se på oss. Ett leende var placerat på hans läppar och jag sneglade upp på honom, han såg mig dock inte i dunklet.
- Det är faktiskt inte snällt att kolla på andras pojkvänner när de sover. Chris ryckte till och kollade skrämt på mig. Jag flinade stort och drog mig försiktigt ur Justins famn för att luta mig i ena handen och se på Chris med ett stort flin.
- Han är ju så söt! utbrast Chris med gullig skojröst och jag himlade med ögonen. Jag kollade ner på Justin och log stort. Han såg så liten och hjälplös ut där han låg. Med rufsigt hår och slutna ögon. Munnen knep ihop sig och han fick en fundersam blick lite då och då. Inombords höll jag på att dö av over-sweetness.
- Back of bitch. Han skrattade och backade ett steg.
- Om jag inte var naken här under skulle jag hoppat upp och kramat dig, skrattade jag och nickade för att förtydliga min mening. Han skrattade till och rynkade pannan.
- Jag vet inte riktigt om jag vill vara här inne längre, jag kanske hittar en gömd, fylld kondom under sängen!? Jag stirrade på honom men han skrattade bara.
- Det lovar jag att du inte kommer. Jag var bara tvungen att muta honom lite för att han skulle trotsa mammas regler! skrattade jag och studerade Justin igen. Chris skrattade.
- Aha, jag lovar att inte skvallra. Jag log och skrattade till.
- Bra.
- Godnatt? Jag nickade.
- Godnatt. Han lutade sig över mig och kysste min panna mjukt innan han försvann ut ur rummet och stängde dörren tyst efter sig. Jag la mig ner i sängen igen och studerade Justin en stund innan jag la mig nära honom igen. Det tog inte många minuter innan jag föll in i djup, djup sömn.


 

Det tog typ 3000 år att skriva detta kapitlet.. Och nu på slutet har jag varit ganska trött, så ber om ursäkt för gramatikfel och stavfel...  :c 

Detta kapitlet tog i alla fall inte trehundra år att skriva...

Vad tycker ni om hennes mamma? Maynard? Syskon? Brorsa? TELL ME! 

LÅNGT KAPITEL! 

KOMMENTERA NU MASSA! VILL NI HA MER? MINST 8 KOMMENTARER! :D 

KOMMENTERA 




Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, jätte bra!!! <3
Hennes mamma e kanske lite överbeskyddande men det e roligt att läsa om.. :P
Jätte bra igen!! <3

2013-03-11 @ 00:58:05
URL: http://Http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Celebnovell

Så bäääst!!
Jag har egentligen inte tid just nu men jag var verkligen tvungen att läsa detta till sista punkten. ♥

2013-03-11 @ 17:00:04
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Anonym

hennes mamma är ju pain in the ass, hade min. mamma varit så så hade jag helt klart dampat loss på henne :o ;)
jätte bra kapitel i alla fall, hoppas nästa kommer snart! :D

2013-03-11 @ 22:22:36
Postat av: Madde

Hellu!
Jag är fullkomligt galen i din novell och tycker att du är ett geni!
Men jag har två frågor;
1. Mercedes har fortfarande långt hår även om du använder Jasmine V som Merc nu, eller?
2. Är du möjligtvis intresserad av ett länkbyte?
Kramis ♥

Svar: skulle gärna göra ett länkbyte :D
f,lsd,adasdas

2013-03-11 @ 23:00:33
URL: http://storiesboutjusten.blogg.se
Postat av: Anonym

Jättebraaaaa!! :) Skriv mer så fort du kan :D

2013-03-12 @ 14:37:35
Postat av: Fanny

Meeeeeeer :D

2013-03-12 @ 21:06:16
Postat av: Cindy

Jag gillar inte hur välbeskyddande (eller vad man ska säga) hennes mamma är :/
Men bra i alla fall, moreee

2013-03-12 @ 22:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!