börja om på nytt?

Har en ide till en ny novell faktiskt. Jag hoppas det är något jag kommer fortsätta skriva på en längre tid. Så från och med nu är MRL pausad, och jag hoppas verkligen jag kommer börja skriva på den någongång igen. Men just nu känner jag att jag inte kommer vidare. Det är sjukt tråkgt att berätta, men jag kan tyvärr inte ändra det. :( På onsdag börjar jag gymnasiet, och jag är rädd att jag kommer få jobba ihjäl med för att få okej betyg. Det är inte den svåraste linjen jag valt, skulle antagligen dött om det var det. Ska gå samhäll, inriktning media. Jag hoppas det blir bra och att jag trivs. Gud vad jag hoppas att jag trivs. Och jag hoppas ni är okej med mitt beslut, (även fast det är 20 kvar på bloggen typ), men jag förstår det. Man stannar inte kvar på en blogg där ingen uppdaterar. Jag vet inte riktigt vad som hänt, det bara känns inte roligt just nu. Var jättetaggad med hela novellen och ideen och allt. Ville verkligen skriva denna novellen, och jag tycker fortfarande om den. Men just nu känner jag inte suget efter att skriva, jag känner inte att jag längtar till datorn för att skriva längre. Jag vet inte, men jag kan inte få tillbaka det typ, kanske när jag kommer tillbaka i riktiga rutiner. Gå upp, skola, hem, plugg, skriva. Men om jag skriver på något när jag börjar skolan tror jag att jag skriver på min nya ide, om jag blir fäst vid den någon längre tid. Den är något annorlunda än denna novellen. Inte så mycket drama,(vilket jag hoppas uppskattas), i alla fall har jag inte kommit på något drama riktigt ännu. Har bara tänkt på den kanske någon vecka? I alla fall, det känns som en bra novell som jag hoppas de som läser den kommer uppskatta. 
 
Bara så att ni alla vet, ni trogna som fortfarande är här, (även fast jag förstår om ni sticker), så älskar jag er, jag älskar er alla, Ebba. Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag är kvar och har inga tankar på att dra

2014-08-21 @ 20:40:06
Postat av: Jessica

Ta den tiden du behöver! :)
Men skulle du vilja kika in på min novellblogg, och säga mig om jag ska tänka på något speciell osv? Hade uppskattat det!

Ps: kan vi göra ett länkbyte? :)

2014-08-30 @ 22:31:29
URL: http://biebsfavoritegirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!