Chapter 43

Love is something special, you can't share it with everyone. Just that one special. 


 

MERCEDES PERSPEKTIV


3 maj 2012


- Godmorgon... Den hesa rösten i mitt öra fick mig att le. Han strök mjukt handen på min arm och andades tyst i mitt öra.
- Hej, viskade jag tillbaka och sneglade på honom. Han kollade snabbt tillbaka på mig och log stort. Han tog tag i min hand och kramade om den mjukt.
Jag skulle åka hem idag. Flyga från Justin till mitt trista hem i Washington. Jag var väldigt glad.
- Vad ska vi... jag harklade mig lätt, göra idag? fortsatte jag kort efter.
- Vi ska inte göra så mycket, vi... han avbröt sig, jag ska på interjuv, men den är inte förens klockan 12.
- Hur mycket är klockan nu? viskade jag och sneglade mot balkongen, solen sken inte in genom draperierna. Solen hade inte gått upp ännu.
- Klockan är... 6, han log snett och ursäktande. Jag spärrade upp ögonen mot honom och blinkade några gånger för att få de han just sa in i skallen. Jag gick upp sex. Eller Justin VÄCKTE mig klockan sex.
- Är du galen? viskade jag snabbt och kollade med rynkad panna på honom. Han kollade ursäktande med ett litet leende på mig.
- Jag vill inte missa en sekund av denna dagen.. sa han sakta och jag skakade på huvudet, fundersamt, samtidigt som jag kände tröttheten fylla min kropp snabbt. Jag föll ner från mig lite vända ställning till kudden och suckade djupt samtidigt som jag slöt ögonen.
- Vi får ta det lugnt, jag är trött. Han skrattade och klättrade över mig. Han satte sig med benen på var sida av mig vid låren och huvudet mot min hals. Jag la genast händerna om hans nacke och skrattade när han mjukt började kyssa mig, samtidigt som han bet tag i min hud lite då och då. Plötsligt kunde jag känna hur han sög tag i min hud och jag stönade till.
- Vad gör du?
- A "love-bite", log han och sneglade upp på mig. Vad trodde du? Att jag planerade att äta upp dig? Han himlade med ögonen och kysste mig på halsen igen. Jag la mig tillrätta och njöt av hans perfekta läppar mot min hud. Han förflyttade läpparna sakta nermot mina bröst och kollade sedan snabbt upp på mig för att viska:
- Sätt dig upp. Jag rynkade på pannan men gjorde som han sa och satet mig upp i sängen. Han hade snabbt lutat sig bak och placerade nu händerna på min höfter, trodde jag. Istället greppade han tag om min tröjas nedekant och drog den snabbt över huvudet på mig. Jag skrattade och skakade på huvudet åt honom. Han skrattade till innan puttade ner mig i sängen och la sig över mig igen. Jag placerade händerna på hans nacke igen och stelnade till när han började kyssa mig mellan brösten. Jag tappade andan ett par gånger med fick den åter när han sneglade upp på mig. Varje gång log han busigt. Efter en liten stund rörde han läpparna ännu längre ner mot min mage.
- Vad ska... Ska du göra? viskade jag samtidigt som jag försökte koncentrera mig på hans läppar.
- Jag lovar att det inte går längre än såhär babe, ta det lugnt, ligg still och njut, så ska vi kolla på film sedan, jag sneglade ner på honom där han låg och log smått.
- Okej.. Jag kände mig dum som hade frågat honom, som om jag var rädd för det eller något. Jag ville säga det till honom, så att han visste det, och inte trodde att jag var en mes.
- Jag ehm... Jag är inte... Jag avbröt mig själv. Han kollade upp på mig samtidigt som han sakta kröp uppför min kropp. Han la sig snett bredvid mig med ansiktet och kroppen mot mig med ett snett leende.
- Vad är du inte? viskade han och kollade djupt in i mina ögonbryn.
- Jag är inte... Jag tog ett djupt andetag. Oskuld, jag sneglade ner på hans t-shirt och hävde mig upp på ena armen så att jag låg mot honom med.
Han log.
- Okej. Får man fråga vem du... Hade sex med? Han rynkade pannan fundersamt och smekte min kind med tummen. Ett litet, men synligt leende lekte på hans läppar. Jag sneglade på hans läppar när jag uttalade namnet.
- Moshe. Han tysnade.
- Åh, sa han sakta och lutade sig fram för att kyssa min panna.
- Första gången vi träffades, det var på en fest, raggade han upp mig och kvällen slutade i ett av party-fixarnas sovrum, viskade jag och log snett.
- Jag fattar inte hur det kunde va början på något, jag trodde det bara var ett one-night-stand först, men dagen efter pratade han med mig i skolan, gav mig sitt nummer och bestämde träff. Det var väll så allt startade. Jag la min hand mot hans kind och smekte den sammetslena kinden mjukt med tummen. Jag hade fortfarande blicken fixerad på hans hjärtformade läppar, men när han inte svarade sneglade jag upp mot hans ögon. Han mötte min blick direkt och lutade sig fram för att ge mig en mjuk kyss på läpparna.
- Du behöver inte berätta detta för mig Dess, viskade han och kollade med ett snett leende in i min ögon. Hans ögon gick nästan i kors när han kollade på mig. Försökte kolla in i båda mina ögon, jag log snett och sneglade ner mot hans mage. Det var först nu som jag märkte att han inte hade någon tröja på sig, alltså så syntes hans muskulösa mage perfekt. Jag kunde inte slita blicken från den.
- Men jag ville berätta, sa jag och log snett, samtidigt som jag försökte hålla blicken kvar i hans ögon, ändå sneglade jag ner på hans mage lite då och då. Jag satte fast en av lockarna som smugit sig nerför min kind bakom örat igen och drog sedan håret snabbt igenom det. Försökte styra upp det.
- Jag förstår, viskade han och lutade sig fram för att kyssa min panna mjukt.
- Hur träffade du Selena? viskade jag och kom och tänka på smset jag sett igår. Han stelnade till för några sekunder.
- Faktiskt, så träffades vi genom våra föräldrar.. sa han sakta och sneglade ner på mig. Det tog ett tag innan vi började dejta på riktigt. Jag log smått.
- Aha, svarade jag drygt och han sneglade upp i taket, funderade en stund innan han viskade:
- Du såg smset igår va? Han kollade ner i mina ögon. Blicken trängde in i mig och jag stirrade paralyzerat in i hans ögon, samtidigt som jag kort nickade. Jag kunde inte slita blicken från de hasselnötsbruna ögonen, min blick var fastklistrad i hans. Med de starkaste klistret ever.
- Ja, jag råkade se, viskade jag med tunn röst. Justin nickade kort.
- Mercedes, han uttalade hela mitt namn. Det betydde inte något bra. Han fortsatte efter några sekunder: Vad hon än säger kommer jag aldrig träffa henne frivilligt igen, du förstår det va? viskade han. Jag stirrade fortfarande in i hans ögon och viskade:
- Ja, ja det förstår jag.
- Bra, han log, smekte min kind och viskade sedan, en millimeter från mina läppar:
- Vi kanske ska mysa till en film? Jag skrattade till och nickade.
- Ja.

 

-

 

Justin drog mig närmre sig. Kysste mig på huden precis bakom örat och spände armarna om min kropp. Han drog in min doft och smekte mitt hår med sin näsa, lutade pannan mot mitt bakhuvud och tog ett djupt andetag. Justin hade satt på 'Dear John'. En av de sorgligaste filmerna jag sett, jag hade inte börjat gråta, än. Jag la mina händer på Justins. Flätade in mina fingrar i hans och kollade bak på honom.
- Jag kommer sakna dig så mycket... viskade jag. Han lossade sin ena hand från min och satte pekfingret framför läpparna.
- Shhhh... Jag kommer sakna dig med, men vi ses snart igen, sa han och kollade med nedåtböjt huvud. Under lugg, även fast han inte hade någon lugg.
- Lovar du att du kommer och hälsar på mig någongång gång i sommar? frågade jag försiktigt och han nickade ärligt.
- Jag lovar. Jag nickade kort och kollade sedan tillbaka på datorn igen, Justin hade satt på filmen på sin data, så nu låg den en bit framför oss i sängen. Klockan var halv 8. Rummet var ljust, men vita lakan och vita väggar. Allt såg så vitt ut. Så perfekt vit. Jag kollade ner på datorn igen.
- Vi har tur... viskade Justin en stund sedare, när John precis kommit tillbaka från sitt jobb, som soldat. Efter minst ett år med marinen.
- Varför? viskade jag.
- Vi behöver inte vara ifrån varandra så länge, viskade han och kollade ner på mig. John måste ju vara borta från Savannah i år för att han jobbar som soldat, vi har ju i alla fall tur på den punkten.
- Vadå? Att du inte jobbar som marinsoldat? frågade jag med ett skratt. Han nickade.
- Att jag inte jobbar som marinsoldat.

 

-

 

När eftertexterna rullade hade jag vänt mig om i Justins famn för länge sedan och satt bara och studerade honom. Han markerade käkben, de sammetslena kinderna och de något snea guldbruna ögonen. Ett leende krönktes på hans läppar och han la sin hand på min kind för att smeka den med sin tumme, något han gjort minst hundra gånger dessa två veckorna.
- Dessa veckorna har gått så snabbt.. viskade jag och han nickade.
- Ja, så snabbt, när du kom saknade jag Selena alldeles för mycket för att ens kunna tro att någon skulle kunna ta hennes plats, men det gjorde du, och det tog två veckor. Jag kollade ner på hans mage och la handen mjukt mot den. Jag smekte fingertopparna mjukt över hans hud och lutade mig fram för att kyssa hand bröstkorg mjukt. Jag lämnade kyssar över hela hans bröst innan jag började föra läpparna uppåt mot hans hals och tillsist oemotstånliga läppar. Jag placerade sina händer på mina höfter och drog min kropp tät imot sig. Jag la mina händer om hans kinder och låg så tät imot honom som jag kunde, försökte smaka på hans läppar så mycket som jag kunde. Han läppar masserade mina hårt och kärleksfullt och jag tryckte mig hårdare mot hans bröst. Jag hade inte tagit på mig någon annan tröja sedan Justin drog av den tidigare och därför trycktes Justins bara hud mot min bara hud på magen och en liten bit av brösten. Den som syntes, även fast man hade på sig bh. Jag kunde känna Justins armar sakta smeka mig över svanken och upptill ryggen. De stannade precis under bh-spännet och han knäppte omsorgsfullt upp det. Jag tappade andan när han släppte de och de hängde slappt mot min sida. Han tog tag om bh-banden och drog sakta ner de över mina armar, men kom inte så långt då jag hade mina händer ganska höjda. Eftersom att de fortfarande låg på Justins kinder. Jag sänkte de sakta och lät Justin lika sakta dra av den. Han slängde sedan iväg den på golvet och fortsatte kyssa mig som om ingenting hänt, även fast mina bröst pressades mot hans bröstkorg varje gång någon av oss kysste den andres läppar. Mina händer fumlade tag om hans nacke och jag drog snabbt händerna egenom hans lena hår. Jag fingrade på håren längst ner i hans nacke och kysste han mjukt, och hungrigt.
Plötsligt avbröts vi av något som lät som en ringsignal. Jag hoppade genast av Justin och han lutade sig fram på nattyxbordet för att ta telefonsamtalet. Han drog ur telefonen från laddsladden och la den mot örat. Han hoppade genast närmre mig och slingrade in mina fingrar i sina. Jag lutade snabbt pannan mot hans bröstkorg och drog in hans fantastiska doft. Den luktade mjukt.
- Hej, jag ville bara väcka er, förväntade mig inte att ni skulle vara vakna, eller ens vakna, det var Scooter som skrattade på andra sidan luren.
- Vi har varit vakna ett tag, du vet, sista dagen, vi har mycket att prata om, sa Justin tyst och kollade ner på mig, med en aning smärta i blicken. Han fortsatte förvånadsvis på sin ganska klara mening: Faktiskt, så stör du oss.
- Jag ber om ursäkt. Ni ska vara nere om en och en halv timme. Vi ska till flygplatsen direkt, flyget går tolv. Vi måste vara där senast elva, ni får nog säga hejdå här, på hotellet, det kommer spridas grejer annars. Justin bet ihop och slöt ögonen innan han nickade och sa:
- Jag vet. Hejdå. Han la på och jag lutade mig fram. Han slingrade armarna om mig och höll mig hårt mot sitt bröst.
- Vi klarar detta älskling, vi klarar allt. Jag kommer aldrig glömma dig.
Jag kröp upp i hans famn, med benen om hans båda sidor och la huvudet mot hans hals. Han fortsatte:
- Du får ringa när du vill, vilken tid på dygnet du vill, i skolan, på kvällarna, när och var du vill. Jag kommer sakna dig, och jag lovar att försöka svara om jag hör det. Jag kan va i studion om jag inte svarar, okej? Lova att inte glömma mig... De sista sa han vagt. Som om han var rädd för det, att jag skulle glömma honom. Som om jag någonsin, även fast jag ville, skulle glömma honom.
- Jag kommer inte glömma dig Justin, aldrig, jag kommer sakna dig minst lika mycket som du kommer sakna mig, jag ska ringa alla tider på dygnet, okej, inte alla, men ganska ofta. Han la huvudet mot min hals och tog ett djupt andetag.
Jag kröp ihop i hans famn. Njöt av de tysta och mot att ha hans hud mot min. Jag hade ju ingen bh på mig.
Och det kändes ganska konstigt.
Faktiskt.


Har inte installerat photoshop på denna datan ännu :3 därför får ni ett trist kapitel utan bild. Iaf, nästa kapitel åker hon hem, tyvärr. 

De kom lite närmre kärlek i denna va? Vill ni att jag skriver om sex NÅGONGÅNG?

 

KOMMENTERA SOM FÖRRA GÅNGEN! 

 

 




Kommentarer
Postat av: frida

fick nästan lite svårt att andas när jag läste det här kapitlet:D Man lever sig in i dina kapitel så bra! Älskar det!

2012-12-27 @ 00:16:37
URL: http://justidrewbiebergotswag.blogg.se
Postat av: frida

fick nästan lite svårt att andas när jag läste det här kapitlet:D Man lever sig in i dina kapitel så bra! Älskar det!

2012-12-27 @ 00:16:37
URL: http://justidrewbiebergotswag.blogg.se
Postat av: Johanna

Jätte bra! <3

2012-12-27 @ 01:03:49
Postat av: Ellen

Kommer älska kapitlet om dom blir mer intima ;)

2012-12-27 @ 01:03:50
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2012-12-27 @ 01:05:59
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Anonym

Åhhh vilket gulligt kapitel! Bara älskar din fina novell! Hoppas du inte har idéer att avsluta den nu när hon ska åka.. Mera!!

2012-12-27 @ 13:18:57
URL: http://Nattstad.se/linabieber
Postat av: Anonym

Hej! :)
efter ganska exakt 8 månaders paus har jag börjat skriva min novellblogg igen! titta gärna förbi och läs :))

www.beautifulsoul.blogg.se

2012-12-27 @ 13:36:49
URL: http://beautifulsoul.blogg.se
Postat av: Anonym

Bra!:)

2012-12-27 @ 21:01:19
Postat av: Cindy

Aww sorgligt kapitel :'(
Mera

2012-12-28 @ 14:45:01
Postat av: Fanny

Började att läsa din novell i onsdags och jag älskar den, meeeeer :DD

2012-12-29 @ 00:07:36
Postat av: Alexandra

Jätte bra kapitel! :) MERA!

2012-12-29 @ 02:44:21
Postat av: Anonym

Ja! Klart du ska skriva om sex, de är ju naturligt! ;)
as bra kapitel, hoppas nästa kommer snaaaart :D

2012-12-29 @ 14:11:30
Postat av: Romina

Så himla bra alltså

2012-12-29 @ 18:58:52
URL: http://Celebnovell.blogg.se
Postat av: Emilia

Jag Tycker precis samma sak som anonym

2012-12-30 @ 11:12:07
Postat av: Emilia

Jag Tycker precis samma sak som anonym

2012-12-30 @ 11:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!