Chapter 24.- Take a deep breath, babe

Previously  
 

”Jag älskar det.”

”Det blir finare när det blir solnedgång, jag vet ingen privatstrand här, eller något privat ställe, men folket lämnar väll någon gång.” Han lär orolig, som om jag inte skulle gilla det. Jag gillade den sida av Justin, den försiktiga, oroliga. Även fast han inte hade något att vara orolig för.

”Det är perfekt Justin, ta det lugnt.” viskade jag innan jag vände mig om, och innan jag visste ordet av det hade jag slängt armarna om hans hals och kysste hans läppar mjukt. Drog fingrarna mjukt igenom hans hår och tiltade huvudet åt sidan för att fördjupa kyssen, utan att blanda in tungor. Han slingrade sina armar runt min midja och drog mig närmre sig, kysste mig mjukt, kärleksfullt. Om jag skulle vara ärlig trodde jag inte det skulle kännas såhär att kyssa Justin, jag trodde det skulle vara hårt, grovt och opersonligt. Men det var det inte, det var ömt och kärleksfullt, raka motsatsen. Och det gillade jag.

Efter en liten stund avbröt vi kyssen, kollade djupt in i varandras ögon och log stort. Båda två. Justins stora bruna ögon kollade glatt in i mina, stora. Fortfarande utan det där genomskinliga skynket jag så många gånger tidigare sett speglat i hans ögon. 

 
 

Jennas perspektiv:

Justin lämnade mig ensam på stranden för att gå iväg och hämta fikat han packat med till oss. Jag stod ensam vid vattnet med halsduken jag haft runt mitt huvud i händerna. Jag pillade lite nervöst på den, fingrade på det mjuka tyget. Studerade de svarta sammansatta trådarna.

Mitt hår flög lite i en liten bris som svepte förbi, jag ångrade att jag inte satt upp det, det skulle varit mycket lättare att hålla koll på de här på stranden då. Men nu var det försent. Jag följde strandkanten lite, tänkte på dagen. Charlies blickar på jobbet, mina försök att få se en glimt av Justin utan att avslöja mig helt, avslöja att jag verkligen ville vara nära honom. Röra honom. Kyssa honom. Prata med honom. Jag drog snabbt av mig mina skor, de mjuka svarta tygskorna, och sedan mina sockar. Jag kavlade upp byxbenen och satte ner foten i det ljumna vattnet. Hann inte längre än till anklarna innan jag hörde ett mjukt skratt bakom mig. Jag vände mig snabbt bak och kollade djupt in i Justins stora bruna, vackra ögon. Han log stort och kärleksfullt, jag log tillbaka.

”Vi ska bada sen, men vi kanske kan äta lite först?” Jag skrattade till och nickade innan jag gick in mot land igen, även fast jag bara hade hunnit några metrar ut.

Justin log stort när jag kom in till land igen, sedan höll han upp ryggsäcken och sa:

”Jag tog vad som fanns hemma hos dig, jag.. Ehm, har knappt några pengar kvar. Så, jag tänkte att du säkert inte hade något emot att jag tog lite.” Han såg osäker ut, inte alls som han brukade. Såg lite och försiktigt ut. Jag höjde handen och smekte hans överarm.

”Klart du fick ta det.” Han log och tog ut en filt ur ryggsäcken för att placera den på marken. Satte sig ner på den för att sedan förväntansfullt kolla upp på mig. Jag satte mig snabbt ner på filten, men hann knappt satte mig innan han drog mig mot sitt bröst. La sina armar om min midja och lät mitt huvud vila mot sitt bröst, sedan lutade han sig ner och viskade:

”Jag har badkläder med mig till dig. Jag rotade igenom hela din garderob efter de, jag ber om ursäkt för det, men jag ville verkligen hitta ett par.” Jag drog en djup suck och kollade bak på honom.

”Du kunde bara bett mig ta fram en bikini till mig.” sa jag, inte kallt alls. Bara konstaterande.

”Då hade det inte blivit en överraskning vart vi skulle någonstans ju.” Han kollade ner på mig med ett leende och stora bruna, vackra ögon. Även fast jag ville vara irriterad på honom för att han rotat igenom min garderob kunde jag inte vara det, inte när han satt så vacker som han var bakom mig, med armarna runt min midja. Jag drog bara ännu en djup suck och satte mig med huvudet lutat mot hans bröst.

”Vet Charlie att jag… Bor hos dig?” frågade han efter en stunds tystnad, en tystnad då vi båda tagit in den vackra utsikten vi hade från vår plats i sanden.

”Nej, det vet hon inte. Jag har valt att inte berätta det”, började jag, ”jag vet inte varför, jag tror jag var rädd för vad hon skulle tycka.” Jag drog ett djupt andetag. Han var knäpptyst bakom mig. Efter en stund fortsatte jag.

”Och nu vill jag bara inte att hon ska veta.” sa jag, pillade på mina fingrar som var placerade i mitt knä.

”Du får berätta när du känner för det.” viskade han. Jag nickade bara, drog ett djupt andetag och kollade ut på vattnet igen. Tog nonchalant tag i hans händer och slingrade in mina fingrar i gliporna mellan hans, höll fast om hans händer.

Justins perspektiv: 

Hon pillade nonchalant på mina fingrar strax innan hon slingrade ihop de med varandra. Kolsyran bubblade i magen och innan jag ens hann tänka lutade jag mig ner till hennes hals och placerade en mjuk kyss på hennes känsliga hud. Jag kände hur hon rös till när jag kysste henne precis mellan käkbenet och halsen, den centermeterlånga känsliga huden där. Hon lutade huvudet åt sidan och håret föll ner över hennes andra axel, lämnade axeln jag befann mig vid fri från hår. Jag flinade tyst för mig själv, lät henne leka med mina fingrar samtidigt som jag kysste hennes ansikte från sidan. Jag hörde hur en utandning hon hållit inne befriades när jag ännu en gång lämnade en blöt kyss på hennes känsliga hud, fortfarande där halsen mötte käkbenet. Hon tog ett hårdare tag om mina fingrar samtidigt som jag undrade om jag gick för snabbt fram. Det var länge sedan jag haft ett seriöst förhållande, om förhållandena som man hade när man var 15-16 år och hormonerna bubblade räknades. Annars hade jag aldrig haft ett seriöst förhållande. Jag hade inte ens tänkt på att skaffa en flickvän i mitt läge, det var skrattretande. Eller hade varit skrattretande, innan Jenna kom och gjorde min tillvaro bubblande av känslor jag så länge förnekat att jag hade kunnat känna. Men det kunde jag. Och det var underbart.

Även fast det var farligt.

Jag lämnade en sista kyss på Jennas kind innan jag släppte hennes fingrar för att dra ryggsäcken närmre.

”Vi kanske ska äta lite nu, annars kommer vi inte härifrån förens sent i natt.” Min plötsliga rörelse hade inget med henne att göra, jag ville bara inte att hon skulle få fel uppfattning av mig. Att jag bara var här för att få henne i säng, även fast jag aldrig hade kämpat med att få haft sex med någon i en månad förr – det skulle nog aldrig hända heller, en månad var alldeles för lång tid för att bara behöva kämpa.

Jenna satt först hela stilla i min famn, fortfarande med händerna i samma position som mina lämnade dem i, sedan drog hon händerna mot sig och kollade upp på mig med ett leende. Hon nickade innan hon kollade på ryggsäcken.

”Vad blir det för något?”

 

 

~

 

 

Vi hade gått och bytt om, eftersom att inte de ”rena” toaletterna längre upp på stranden var öppna nu på kvällen hade vi fått leta upp en avskild plats och ”vaktat” åt varandra. Så att ingen plötsligt kom dit och råkade se mig halvnaken mellan två byggnader – där Justin tvingade in mig. De olika husen stod tätt och jag hade ingen aning om vad de olika husen användes till, allt möjligt, antog jag. Justin hade lovat att hålla vakt, lovat, innan han kysst min panna och puttat in mig mellan husen. Med den lilla påsen med min bikini och en handduk i handen. Han hade också lovat att inte kolla bak, inte spionera på mig. Men jag litade inte på honom, och höll därför också en handduk runt min kropp samtidigt som jag så gott jag kunde, och så snabbt jag kunde, böt om bakom den. Efter en liten stund kollade Justin bak mot mig och blev snopen när han fick se att jag hade handduken runt min midja.

”Du lovade!”

”Jag skulle bara se om du var klar snart!” försvarade han sig, skrockade till lite innan han vände sig om igen.

”Eller hur!” skrek jag och fixade bikinitoppen innan jag släppte handduken och satte upp håret i en hög knut. Sedan virade jag den vita handduken runt min kropp och gick tillbaka till Justin, som kollade bak mot mig när jag kom emot honom. Ett leende spreds på hans läppar samtidigt som han kollade ner på mig. Jag kunde inte hindra leendet som smittades av sig från honom till mina läppar. Utan att säga något lutade han sig ner och kysste mig i mungipan, försiktigt, sedan log han ett leende att dö för snabbt innan han gick förbi mig för att byta om själv.

Jag var glad att Justin inte tagit någon av mina mer-visade-bikinisar. Något jag skulle gissat på att han skulle gjort, om jag skulle fått gissa innan. Han hade tagit en ljus, med olika små mönster. Mycket fin. Jag hade alltid tyckt om den.

Det tog betydligt kortare tid för Justin att byta om än mig, efter ca 2 minuter kände jag hans armar runt min midja. Krama mig hårt med huvudet mot min hals. Jag kände hur magen gjorde små volter och hur mina kinder hettade upp. Jag kollade bak på honom och han log ner mot mig. Han hade inte stylat håret och det var därför fluffigt på hans huvud, så vacker. Hans kinder såg så mjuka att jag inte kunde hindra mig själv från att lägga min högerhandflata mot hans kind. Jag sneglade ner mot hans fylliga läppar, den en aning hjärtformade överläppen, underläppen som stack ut alldeles lagom mycket. Jag blev plötsligt medveten om hur mycket jag kände hans magrutor mot ryggen, igenom handduken. Innan jag ens hann reflektera över mina egna handlingar la jag handen bakom hans nacke och drog ner hans läppar mot mina. Kysste de mjukt och försiktigt, efter en liten stund gled vi båda tillbaka, samtidigt, kollade istället djupt in i varandras ögon. Magen gjorde volter och hoppades glatt, jag hade fortfarande handen runt hans nacke.

”Ska vi gå och bada?” frågade han försiktigt. Jag log och nickade.

 

 

~

 

 

Justin stod vid strandkanten och kollade ut i vattnet. Hans vackra muskulösa rygg syntes perfekt från min placering vid filten han spridit ut på den mjuka sanden. Vattnet såg mörkt ut i solnedgången, även fast solen inte hunnit gå ner särskilt långt syntes det ändå skillnad. En liten. Jag längtade efter att få se solen när den sjunkit så långt den bara kunde innan den försvann. När den var alldeles röd, gyllene röd.  

Justin slängde en blick bak mot mig, log och traskade sedan ner i vattnet.

”Kom Jenna! Du vet vad som hände förra gången!” Jag vet att han syftade på gången för någon vecka sedan när han bart ut mig till vattnet. Sedan släppt mig.

”Jag kommer!” skrek jag tillbaka och skrattade till. Jag höll handduken i famnen, stod bara där och studerade honom när han försiktigt gick ut i det mörka vattnet. Hans bruna rufsiga hår stod åt alla håll, det syntes extra mycket i ljuset från solen som befann framför honom. Han kollade bak på mig igen, vinkade till mig, ett tecken att jag skulle komma. Jag suckade, men kunde inte låta bli att le och la sedan ner handduken på filten innan jag vandrade mot honom. Jag gick långsamt ut i det mörka, kyliga vattnet, det var precis att jag såg mina fötter i det annars så klara vattnet. Jag gick försiktigt närmre och närmre, hoppade på tårna när vattnet hade kommit upp till magen. Ville helst klänga mig fast vid hans kropp. När jag var tillräckligt nära honom sträckte han ut sin hand. Jag kollade ner på den innan jag försiktigt tog den i min, slingrade ihop mina fingrar med hans manliga hand. Hans skin var hårt, men ändå så mjukt. Som om han precis tagit på mjukgörande kräm. Jag kollade upp på honom och log stort, glömde nästan att jag stod nästintill helt blottad inför hans hasselnötsbruna ögon. Han slängde en snabb blick ner på min kropp samtidigt som jag slängde en blick på hans. Hans muskulösa bröstkorg, hans tonade magrutor, starka armar, hans hud såg len och jag sträckte ut handen för att försiktigt röra den med ett leende.

Han drog in mig i en kram och kysste min hjässa, sedan släppte han min hand och ställde sig snabbt bakom mig för att hastigt slingra armarna om min midja och lyfta upp mig för att med ett skratt gå längre ut i vattnet. Jag var en liten bit över vattnet, Justins ansikte var tryckt mot min rygg samtidigt som han vadade längre ut i vattnet.

”Justin släpp ner mig!” skrattade jag men han skakade bara på huvudet, tillslut, när det var till nyckelbenen på honom vände han mig om och lät mig slingra benen runt hans midja. Förstod att jag inte nådde botten härute då han var en bra bit längre än mig, tyvärr. Jag la armarna om hans axlar och kollade ner på honom när jag för en gång skulle var den som var längst. Jag trivdes på platsen jag fått runt Justins midja. Han kollade upp på mig med ett muntert leende. Hans vita perfekta tänder visades i leendet. Så vacker. Jag lutade mig ner och kysste hans kind, kände mig tyngdlös i vattnet, vägde ingenting i hans famn.

Jag lutade min panna mot hans, pillade på det korta håret i hans nacke. Han log och böjde sig fram för att kyssa mig, jag kysste honom mjukt tillbaka. Masserade hans läppar mjukt mot mina. Jag hann inte hindra mig själv innan jag tryckte min kropp hårt mot hans, samtidigt som han höll mig närmre. Jag stelnade till lite när han kupade sin hand runt min rumpa, för att hålla mig upp samtidigt som den andra trycktes hårt mot min rygg.

Plötsligt drog sig Justin bort från kyssen och kollade förväntansfullt in i mina ögon.

”Dra ett djupt andetag, babe.” viskade han, jag rynkade pannan. Tänkte precis fråga när jag fick svaret.

Han föll bakåt och jag hann precis ta ett djupt andetag innan mitt ansikte träffade vattenytan och vi båda försvann under vattnet. Justin var snabb med att för oss över vattenytan igen, jag var fortfarande på hans axlar för att inte drunkna i det djupa vattnet. Jag kunde inte hjälpa att skratta efter att jag dragit några djupa andetag för att få tillbaka luften i mina lungor. Justin skrattade också. Hans ögon glittrade av glädje, såväl som mina. 


 

Kapitel uppe! :D 
 
Bara jag som tycker den börjar bli lite tråkig....? Vill börja med mitt stora "drama" nu, BUT I CAN'T :'( Vill inte att ni ska lämna mig! Älskar er so much!
 
Så därför frågar jag detta: ÄR DET NÅGOT NI hemskt gärna skulle vilja ha med i novellen? Någon liten drama ide? Något de kan bråka om? (jag suger på att komma på sådant själv, behöver hjälp, heh) Något som kan hända för övrigt? SKRIV ALLT NI TÄNKER PÅ! BEHÖVER HJÄLP FÖR ATT FÅ NOVELLEN SÅ BRA SOM MÖJLIGT. :) 
 

Sedan så MÅSTE jag bara få visa en kommentar jag fick igår, SÅ UNDERBART SÖT ATT JAG BARA VILL BÖLA ELLER NÅGOT. 
 
TAAAAACK, gud vad jag älskar ER! ♥ Ni är så underbart söta och fantastiska! ♥ 
Klicka in på denna mycket söta läsarens blogg HÄR  ∞♥

Och glöm nu inte kommentera, vad tyckte du om kapitlet? Har du någon ide du vill dela med dig av! SKRIV DET :D 

 

KOMMENTERA. 

 
 
 Kommentarer
Postat av: Celebnovell

JUSTIN ÄR SÅ FREAKING SÖT! Älskar hur han har blivit mer glad och lycklig. Hoppas det håller ett långt tag innan dramat du skrev om kommer. Trots det så längtar jag till drama. ♥
Har inga idéer på lager men är säker på att du kommer hitta på egna när tiden kommer. :)♥

2013-09-17 @ 19:28:31
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Fanny

Jättebra :)

2013-09-17 @ 19:45:50
Postat av: Anonym

Det är perfekt!!

2013-09-17 @ 20:25:18
Postat av: Vicky

OMG SÅ SJUUUUKT BRA VÄRLDENS BÄSTA,du skriver som en Gud!!!

2013-09-17 @ 20:36:46
Postat av: Thilda

ÅHH! det var så braaa :DD Riktigt gullig dejt dom hade :).. längtar till nästa kapitel

2013-09-17 @ 20:41:31
Postat av: FELIICIA-

AAAH, men damn it! Så. Perfekt. Jag älskar Jenna och Justin tillsammans, så himla söta!
Alltså det här kapitlet var romantiskt och sådär gulligt som är så sjukt kul att läsa! Älskar det!

Jag har sjukt dålig fantasi, men om du inte redan har planerat hur Jenna ska berätta för Charlie att dem bor tillsammans så skulle det kunna ske via en "pinsam" situation, vet inte om du förstår, men kanske att Charlie kommer på dem tillsammans eller något?
Sen kanske du kan skriva om att Jennas föräldrar kommer och hälsar på, det kanske blir en "pinsam situation" där med, vet inte, haha. Men du är grym, och allt du skriver är perfekt så don't worry för jag tror alla kommer stanna, din novell är galet bra! Goo youuu! :D

2013-09-17 @ 20:51:51
URL: http://feliicialinnea.blogg.se
Postat av: Emma

Meeeeeeeeeeeeeer

2013-09-17 @ 20:52:57
Postat av: He

Gör så att han sitter och kollar på film sen han har köpt öl och dricker sen han våldtar henne snälla!!! Snälla låt honom våldta henne När Justin e full

2013-09-17 @ 22:20:35
Postat av: He

Gör så att han sitter och kollar på film sen han har köpt öl och dricker sen han våldtar henne snälla!!! Snälla låt honom våldta henne När Justin e full

2013-09-17 @ 22:20:54
Postat av: He

Gör så att han sitter och kollar på film sen han har köpt öl och dricker sen han våldtar henne snälla!!! Snälla låt honom våldta henne När Justin e full

2013-09-17 @ 22:21:14
Postat av: He

Gör så att han sitter och kollar på film sen han har köpt öl och dricker sen han våldtar henne snälla!!! Snälla låt honom våldta henne När Justin e full

2013-09-17 @ 22:21:15
Postat av: Emelie

Gryyyymt :D

2013-09-17 @ 23:02:51
Postat av: Josefin

den är inte tråkig ;) Jag gillar ;) bara att det kanske kan hända något liiite mer :3 <3

2013-09-18 @ 15:19:17
Postat av: emilia

meeer!

2013-09-18 @ 20:59:30
Postat av: Anonym

Älskar det

2013-09-18 @ 22:27:55
Postat av: Anonym

jätte bra!!!!

2013-09-18 @ 23:16:56
Postat av: lisa

kan inte vänta tills nästa kapitel kommer ut :)

2013-09-19 @ 05:53:42
Postat av: Melissa

Att Jenna börjar bli bad! Hon festar mer, dricker du fattar vad jag menar xd

2013-09-19 @ 07:07:33
Postat av: Daniella

Så jävla grymt kapitel, men liiite mer drama nästa gång.

2013-09-19 @ 09:47:05
URL: http://timeforbieb.blogg.
Postat av: Anonym

Ahhh, så bra!!!!

2013-09-19 @ 16:40:19
Postat av: Biebzznoveller

Åh vad bra!
Typ att när han är full eller något att han tvingar henne att ha sex med han och sen typ att hon typ springer därifrån och dagen efter kommer han ju inte ihåg något och sen undviker honom hela tiden och han försöker veta vad som är problemet!

2013-09-19 @ 18:49:28
URL: http://biebzznoveller.blogg.se
Postat av: Em

SUPERBRA (som vanligt) håller helt och hållet med Felicia!
Har nog ingen bra idé...

2013-09-19 @ 19:09:16
Postat av: Ja älskar dig

Ja älskar dig du behöver inga kommenarer

2013-09-19 @ 20:42:39
Postat av: Isabelle

Heeeelt underbart kapitel! Får en helt otrolig känsa varje gång jag läst klart ett av dina kapitel! Sjukt! ängtar så himla sjukt mycket till kapitel 25 :D <3

2013-09-19 @ 21:24:48
Postat av: B

Grymt bra längtar tills mer!!:)

2013-09-19 @ 21:46:33
Postat av: Isabelle

Nejjj! inte att han våldtar henne det blir bara fel i senare kapitel! du kan t.ex. skriva att dem kysser varandra efter jobbet och träningen och Charlie ser det och flippar eftersom hon hade också små känslor för honom :)

2013-09-20 @ 20:39:09
Postat av: Anonym

Det var jätte bra men måste bara säga att jag inte håller med He som kommenterade om våldtäkten ^^

2013-09-21 @ 11:51:46
Postat av: Ella!

Åh, nej börja inte med dramat än.
Älskar stunderna med Jenna och justin!
Btw, grymt kapitel och sluta aldrig skriva!<3

2013-09-22 @ 10:36:46
Postat av: Anonym

Hej hur kan man kontakt dig?

2013-09-22 @ 14:21:22
Postat av: Engla

Å så bra du skriver !!!

Ja skulle typ vilja att.. Jennas pappa och mamma inte tycker om Justin alls på nå vis x) och så.
Justin får INTE våldta henne.. Absolut inte. Tycker de finns alldeles för många bad Justin bloggar.. :/
Men någon annan skulle kunna göra de, eller kidnappa henne eller liknande så han blir lite beskyddande de är så gulligt(:

Du kan inte skriva något fel, du är så sjukt duktig <3

2013-09-22 @ 18:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!