Chapter 34

Sometimes I love to be crazy

MERCEDES PERSPEKTIV

Jag slängde mobilen i soffan och väntade en stund innan jag gick efter Justin in i sovrummet, så att han hann byta om.
- Du... sa jag frånvarande. Han kollade tillbaka på mig samtidigt som han drog en vit t-shirt över huvudet.
- Mmm?
- Ska vi berätta.. För de andra? Jag samlade ihop allt hår och hängde de nerför min axel, så att de ängde nerför framsidan och inte på ryggen. Jag var nervös över vad han skulle svara, att han inte ville? Att han inte tyckte det var tillräckligt seriöst ännu? Om de någonsin skulle bli seriöst.
- Vad tycker du? frågade han mjukt med ett stort leende på läpparna, han rättade till t-shirten och fixande efter det till byxorna som inte hängde rätt på höfterna. Jag ryckte blygt på axlarna.
- Jag vet inte. Han log stort och tog några kliv mot mig, slingrade armarna om min midja och drog mig närmre sig, han hade ett stort leende på läpparna. Ögon glittrade och såg guldiga ut i solskenet för det stora panarama fönstret på ena väggen.
- Vill du hålla de hemligt för de andra eller kunna göra såhär när Fredo och de andra är med...? viskade han tyst och kysste mina läppar mjukt. Jag klämde ihop läpparna och vägrade att sära på de, som jag märkte att han ville då han smekte tungan mjukt min ena läpp. Men jag rullade snabbt in den i munnen och Justin släppte mina läppar och kollade förvånat upp i mina ögon, jag log stort utan att öppna munnen och sa sedan snabbt innan han hann få misstankar:
- Jag har världens sämsta morgonandedräkt, han skrattade och himlade med ögonen, ett stort leende visades också på mina läppar och båda tandraderna visades.
- De har du inte. Jag nickade dramatiskt.
- Jo! Han skrattade och skakade på huvudet. Han höll ett stadigare grepp om min midja och smekte min rygg och rumpa mjukt.
- Håll tyst och kyss mig nu, jag skrattade och pressade mina läppar mot hans hårt.
Och så lätt gav jag mig, puh. Han läppar masserade mina mjukt och jag la mina händer om hans nacke och smekte hans nackhår mjukt. Ett lätt stön lämnade hans läppar och jag fnissade till innan jag kysste hans läppar.
Efter en liten stund avslutade jag kyssen men hade fortfarande båda mina armar om hans axlar.
- Bestäm nu Justin, ska vi berätta för de eller inte? Han nickade kort.
- Ja, de ska vi och vi börjar med Fredo. Föresten har du inte dålig morgonandedräkt alls! Jag la huvudet mot hans axel och drog in hans underbara doft.
- Okej.

-

Jag och Justin hade kommit överrens om att jag skulle låna kläder av honom, jag hade testat ett par av hans svarta skinny-jeans för skojjs skull och stått där som ett fån mitt på golvet i vardagsrummet med byxorna hängandes nere vid fotknölarna, utan tröja. De satt alldeles för löst i midjan och jag kunde precis få in en knuten hand. Han hade skrattat åt mig och sedan gett mig ett par svarta joggingbyxor som man kunde spänna i midjan. Jag hade dragit av jeansen och dragit på mig joggingarna i stället, de hade inte passat mycket bättre men banden i midjan gjorde så att jag kunde dra åt hårt. Så att de i alla fall satt kvar på höfterna.
- Jag behöver en tröja också! ropade jag till Justin som hade börjat smita iväg till badkaret. Han vände sig om och backade mot toalettdörren med ett stort flin på läpparna.
- Jag tycker du kan gå sådär, han höjde retligt på ögonbrynen och jag skakade på huvudet samtidigt som jag himlade med ögonen. Han kollade gillandes ner på min kropp och gjorde två tummen upp. Jag kände hur rodnaden spreds på mina kinder och jag började gå mot Justins resväska.
- Ellerhur.. Precis när jag skulle luta mig ner för att rota i Justins resväska efter en tröja att dra på mig kunde jag känna två armar slingras runt min midja och någon som andades i mitt öra.
- Du tog de som en komplimang va? Jag kunde höra leendet i hans röst. Jag la händerna på hans händer som låg på min mage, slingrade ihop våra fingrar och nickade länge.
- Ja, det gjorde jag. Han fnissade till i mitt öra och de pirrade till i magen.
- Bra. Han kysste mig mjukt på kinden innan han släppte mig. Jag kollade bak på honom medans han backade mot toaletten.
- Plikten kallar? Han skrattade och jag slog handflatan i pannan och slöt ögonen med en suck.
- Jag bryr mig inte! skrattade jag och han ryckte på axlarna med ett likgiltit leende på läpparna. Han stängde toalettdörren och jag skakade på huvudet.

-

Justin samlade ihop allt mitt hår och delade upp de i tre. Han började sedan med mjuka rörelser fläta de tjocka håret mellan sina fingrar. Jag älskade när andra flätade mig hår, och rysningar spreds i min kropp när Justin mjukt drog slingorna över varandra. Jag slöt ögonen och slappnade mellan hans ben, han satt med ryggen mot väggen bakom sängen och jag satt i skräddarställningen en liten bit framför honom. Justin hade skrattat när han sett den vita t-shirten jag valt. Nackdelen med den vita tröjan var att min rosa spets-bh syntes igenom. Jag tror han gillade det, att den syntes igenom asså.
Jag slöt ögonen när han tog en paus för att luta sig fram och kyssa mig mjukt på halsen innan han lutade sig tillbaka och fortsatte fläta.
- Jag visste inte att du kunde fläta... raspade jag tyst och han fnissade till.
- Säg inget innan du sett resultatet, jag fnissade till och kunde känna Justins händer nere på min rygg.
- Klar, sa han tyst när han spänt fast snodden runt toppen på flätan. Flätan hängde löst på min rygg och jag drog fram den och inspekterade den.
Den var fin, ganska mycket hår hade dock lossnat och hängde utanför, men det fick bara håret att se mer levande ut, så jag gillade det.
- Älskar det! viskade jag och vände mig om för att kyssa honom. Han log stort och kysste mig tillbaka innan jag kravlade mig ur sängen. Jag började mig ner till Justins resväska för att dra fram ett par svarta ankelsockar och drog snabbt på mig de.
- Ska vi sticka till Fredo nu då? frågade jag och Justin nickade. Jag sprang föra till vardagsrummet och drog upp Justins iphone ur soffan för att snabbt trycka in de alldeles för enkla lösenordet och sedan trycka mig in på bilder. Jag tryckte upp den alldeles senaste och granskade den med ett stort leende. Jag gjorde den snabbt till hemskärm och låstskärms bakrund och la hans mobil sedan i fickan på de stora byxorna. När Justin kom ut i vardagsrummet med ett litet leende på läpparna drog jag upp hans mobil och räckte den till honom samtidigt som jag sa:
- Jag älskar din bakrund! Han tryckte på mobilens hemknapp och ett stort leende spreds på hans läppar. Han kollade på mig och jag ryckte på axlarna.
- Jag med. Han la ner den i fickan och kysste mig mjukt på kinden innan han gick vidare mot dörren med mig i släptåg. Vi gick snabbt ut, jag i Justins ankelsockar och han i sina skor. Jag stannade utanför dörren och kollade förväntansfullt på honom, lutade mig sedan mot hans öra och viskade:
- Kan du göra en sak för mig? Han flinade stort, skrattade till och nickade.
- Vad du vill.
- Luta dig ner, sa jag och han kollade förvånat på mig innan han lutade sig ner. Jag la händerna på hans axlar och tog sedan sats för att hoppa upp på hans rygg. När jag väl kravlat mig upp la jag armarna hårt och hans hals och han höll om mig i knäväcken. Han skrattade tyst och skakade på huvudet.
- Du är galen, jag fnissade till och suckade stolt.
- Jag vet. Men rör dig nu! Han skrattade och började snabbt gå mot min och Fredos dörr, Patties var emellan och när vi äntligen kom fram knackade jag hårt på. Jag hörde någon muttra och sedan steg mot dörren. Jag höll hårdare om Justins axlar och lutade hackan mot hans axel.
- Det kommer gå bra ba.. Han hann inte längre innan Fredo stack ut sitt huvud, hakan föll till golvet när han såg mig. Justin hade ett stort leende på läpparna och låtsades som ingenting.
- Får vi komma in eller ska du stå där och glo hela dagen? flinade han och Fredo backade för att släppa in oss. Han hade fått kontroll över sin haka och kollade bara chockat på oss.
- Tack. Muttrade Justin med ett flin och jag fnissade till. Fredo hade precis vaknat, hans ögon var trötta och de ända han hade på sig var en tröja och ett par mjukis, något som han antagligen bara dragit på sig i all hast.
- Var sov du inatt? frågade Fredo och kollade med stora ögon på mig, jag skulle precis svara när Justin skrattade till och ryckte så gott det gick på axlarna, eftersom att jag fortfarande satt på hans rygg.
- Guess? Fredo rynkade pannan och kollade chockat på oss.
- I Barack Obamas källare, skrattade jag oseriöst på mig.
- Han bor inte i Spanien.
- Inte jag heller!
- Vilket sammanträffande. Jag flinade stort och ryckte på axlarna.
- Jag ÄLSKAR sammanträffanden.
- Sov du hos Justin? frågade han och kollade chockat på mig. Var han chockad? Över det? Jag höll ett ännu stadigare tag om hans axlar och nickade kort.
- Ja.. Han pratade som om Justin inte var i rummet, som om han var utanför eller i något annat rum, det störde mig.
- Något fel? frågade jag och Fredo skakade på huvudet.
- Vad.. Ehmm.. Gjorde ni då? Jag skrattade till, seriöst, han var min kusin, inte min pojkvän.
Vad trodde han vi gjort, egentligen?
- Sov? skrattade jag med höjda ögonbryn, jag vickade på de innan jag sa med tillgjord röst.
- Vad trodde du vi gjorde? Justin som stått tyst som ett ljus brast nu ut i skratt och jag skrattade glatt mot hans öra. Placerade en kyss bakom hans öra och kunde känna hur han rös till.
- Så ni är typ... Ihop nu?
- Vi dejtar, rättade jag snabbt. Han nickade långsamt.
- Jaha... Är de någon annan som vet? Vi båda skakade på huvudet.
- Nej, det är en hemlis! viskade jag och fnissade till.
- Hur länge har ni.. Dejtat då? Jag ryckte på axlarna.
- Inte länge! Fredo kollade tyst på oss.
- Är du chockad? frågade Justin med en halvt försiktig röst, ett leende spreds på Fredos läppar och han skrattade till innan han skakade dramatiskt på huvudet.
- INTE ETT DUGG! Vi alla brast ut i skratt.

-

Ingen av oss hade ätit frukost, så vi begav oss ner till matsalen för att ta oss frukost, klockan hade blivit 8 och vi gissade på att det snart var dags att åka till arenan och förbereda oss. Eller Justin skulle förbereda sig, jag skulle ha tråkigt i hans loge.
Jag citerar, han hade sagt:
-" Du kan ha tråkigt i min loge " med ett flin när jag frågat vad jag kunde göra på arenan, när Fredo var och duschade. Jag hade smällt till honom på armen och skakat på huvudet.
-" Du är galen " Han hade bara skrattat.
Justin höll min hand hårt i sin när vi stod i hissen nertill första våning.
- Hissfobi? Han suckade med ett leende på läpparna.
- Klaustrofobi, log han och jag nickade.
- Jag vet. Jag släppte hans hand när vi kom ner till våningen, håret låg perfekt på ryggen, bundet att flätan Justin tidigare gjort. Jag skulle be honom göra det igen, också om en massage, han var bra på att jobba med händerna.
Jag fick syn på de andra vid ett stort långbord imitten av matsalen. Vi kunde ju gissa att de skulle komma, vi brukade ju äta frukost vid denna tiden.
- Vi berättar för de andra sen va? Inte nu? viskade jag så att Justin precis hörde vad jag sa. Han log och nickade. Fredo gick tyst bredvid mig, hörde förhoppningsvis inte va vi sa.
Jag hade ingen aning om varför han inte skulle få veta vad jag sa. Men det kanske var bäst så.
Eller något.
- Ja, sen, inte nu, tänk så hör andra, som inte ska höra. Jag log nöjt och gick snabbt fram till de andras bord, alla log mot oss när vi stelt satte oss ner.
- Hej, sov ni gott? frågade Pattie, hennes bruna hår hängde livligt nerför axlarna och hon log stort mot oss alla tre. Hennes bruna ögon kollade på oss tre nästan samtidigt och jag nickade.
- Väldigt, log jag tillbaka och hon visade två rader perfekt vita tänder, jag såg till att inte le för mycket med tänderna. Fredo fick fram ett kvävt skratt innan Justin petade till han i midjan med sin armbåge.
- Mycket gott, log Justin varmt mot sin mamma.
- Ja, fick Fredo mumlades fram, skrattet var nära.


 

Alla kapitel blir så tråkiga :( Aja!

HOPPAS NI LÄSER :D

 

MELLAN KAPITEL :D

KOMMENTERA? :D  

 majs




Kommentarer
Postat av: emilia

mer, du är jätte duktig!

2012-11-22 @ 21:07:33
Postat av: Alexandra

OMG! :D Jätte bra kapitel :D MERA!

2012-11-22 @ 23:25:17
Postat av: Emelie

Jätte bra ! <3

2012-11-23 @ 13:27:15
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Emma

Super bra! :)

2012-11-23 @ 16:09:58
Postat av: Nicole

sjukt bra!! :'D<3333

2012-11-23 @ 18:18:43
URL: http://Swaggiebieber.blogg.se/
Postat av: Carolina

MERA DU ÄGER

2012-11-23 @ 18:42:09
URL: http://believeinfaith.blogg.se/
Postat av: Em

Mermermer :D

2012-11-23 @ 21:24:17
Postat av: Emma

Jättebra!!

2012-11-23 @ 21:34:09
Postat av: Wilma

Åååååh de blir bara bättre och bättre!!
Sluta inte nu snälla!!
Älskar dina noveller!
Meeeeer<33

2012-11-24 @ 00:01:08
URL: http://biebzzismine.blogg.se
Postat av: Molly

Den här är seriöst en av de bästa novellerna jag har läst någonsin, blev fast på en gång och skulle verkligen dö om du slutade med den!
Du skriver sjukt bra så jag hoppas att jag får läsa mer underbara noveller som är minst lika bra som den här av dig!

2012-11-24 @ 01:53:34
URL: http://hiiltons.devote.se
Postat av: Molly

Den här är seriöst en av de bästa novellerna jag har läst någonsin, blev fast på en gång och skulle verkligen dö om du slutade med den!
Du skriver sjukt bra så jag hoppas att jag får läsa mer underbara noveller som är minst lika bra som den här av dig!

2012-11-24 @ 01:53:43
URL: http://hiiltons.devote.se
Postat av: Molly

Den här är seriöst en av de bästa novellerna jag har läst någonsin, blev fast på en gång och skulle verkligen dö om du slutade med den!
Du skriver sjukt bra så jag hoppas att jag får läsa mer underbara noveller som är minst lika bra som den här av dig!

2012-11-24 @ 01:53:44
URL: http://hiiltons.devote.se
Postat av: Molly

Den här är seriöst en av de bästa novellerna jag har läst någonsin, blev fast på en gång och skulle verkligen dö om du slutade med den!
Du skriver sjukt bra så jag hoppas att jag får läsa mer underbara noveller som är minst lika bra som den här av dig! <3

Svar: Awwww <3 Tack det betyder verkligen jäätte mkt för mig att ni säger så <3
Ebba

2012-11-24 @ 01:54:04
URL: http://hiiltons.devote.se
Postat av: Cindy

Meeeeeeeeeeer

2012-11-24 @ 05:34:00
Postat av: Ny läsare

Sluta!? Kommer inte på fråga, unga dam! Herregud, du äger!

2012-11-24 @ 17:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!