Kan skriva idag!! OMG

KAN SKRIVA IDAG OMG. Får se om kapitlet kommer idag dock! :'D
ännu ett jag-hatar-skolan-inlägg

Ja, som ni ser. Jag hatar skolan, ska ha ett liiiiiiitet prov imorgon, ändå sitter jag här dagen innan och försöker plugga in alla jävla årtal. Åh fyfan. Jag skulle kunna njuta vid Criminal Minds eller skriva nu; men nej, här sitter jag och pluggar. Yippi. 
Iaf, efter imorgon borde jag få tid att skriva; rättning; får jag till att skriva, måste jag får tid att skriva. 
 
Så nu vet ni hur mitt liv ser ut! Haha ;D 
KRAM <3 MINA FINGRAR SKRIKER EFTER ATT FÅ SKRIVA OMG

Mina fingrar skriker efter att få skriva. omg. Kommer dö av skrivsug här. Helvete. 
En inlämning imorgon och ett liiiiitet omprov på fredag(vill få högre på det, har inte fått F) Kommer därimot få F på ett engelskaprov jag gjorde idag, suck. Gick asdålig gah. I ALLA FALL. Vi får se när nästa kommer upp, vill bara koncentrera mig på skolan nu islutet! :) 
 
Älskar er<3
Tack för alla kommentarer! Har fått typ femtusen känns det som o-o okej kanske inte, men ni fattar! 
PUSS <3 
LargePlugg, plugg, plugg

nu måste jag plugga engelska. Prov på det imorgon, döda mig, någon? D: Iaf, skriver när jag hinner!
Kram!<3En liten fråga!

Hej allihopa! :)
Jag har en liten fråga:
• Vill ni att de ska ta lång tid innan de blir lite mer.... Kärleksfulla mot varandra? Eller vill ni att de ska ta kort tid? :)
Kram <3

( bjuder på en bild på min vovve ;D )
Inget kapitel i helgen :(

Rubriken talar, ska till min gammelmormor - vilket menas med inget internet och ingen dator :( Sadface :(
Skriv sugen nuju!
Får se när nästa kapitel kommer, sista riktiga skolveckan nästa vecka tror jag (?) inte säker, men hoppas verkligen det -.- Så trött på detta nu!
Aja, TREVLIG HELG ALLIHOPA.
Kommentera massa så kommer kapitlet fortare nästa vecka ;) Det vill ni vA? ;)
( om jag inte får massa läxor. Suck. )Chapter 4.- Can I ask you something?

Previously

”Jag glömde de h--.” Vårt samtal avbröts när dörren öppnades, bådas blickar riktades mot dörren och jag mötte direkt den gyllenebruna blicken. Han nickade ett kort hej åt oss och gick sedan förbi oss mot kortläsaren, med kortet i sin hand, han visade de snabbt för kortavläsaren som godkände kortet och släppte in honom.

Jag bröt blicken från hans ryggtavla och den studerade istället Charlies ansikte, hennes blick var fortfarande planterad i Justins ryggtavla och jag puttade till henne.

”Charlie, var är mina skor?” sa jag allvarligt och hon höjde handen för att klia sig i nacken.

”Jag… Ehm, jag glömde de hemma.”

”Jag kommer bränna upp de, mitt hot blir verkligt!” utropade jag och pekade menande på skorna på mina fötter, ”Ge mig en tändare.” 

Min mobils klocka slog 17.20 och ingen Justin syntes till. Vi, eller jag hade bestämt tid klockan kvart över och jag började nu bli orolig över att han bestämt sig för att inte komma tillbaka ändå. Jag stampade med foten i marken och skannade parkeringen, gång på gång. Jag lutade mig mot bilens motorhuvud och rynkade pannan en aning. Tänk så bestämde han sig för att inte komma?

Ännu fem minuter gick och ingen Justin syntes till. Jag rynkade pannan ännu en gång och ångrade att jag inte fått hans nummer. Jag suckade och skannade området en sista gång innan jag motvilligt reste mig från min lutande position mot bilens motorhuvud. Precis när jag la handen på bilhandtaget hörde jag springande steg bakom mig, jag vände mig hastigt bakom och fick syn på en joggande Justin. Han joggade fram till mig, inte det enda andfådd och sa:

”Förlåt att jag är sen, duschen var lite skönare än jag förväntade mig.” Ett leende spred sig på mina läppar och jag skrattade till. Leendet smittade av sig till hans läppar och vi stod där både två med stora leenden på våra läppar. Jag skrattade till och sa sedan:

”Jag trodde du hade stuckit.” sa jag och han skakade på huvudet.

”Nej, jag är glad att jag får tak över huvudet.” Jag stod och kollade förundrat på honom en stund. Varför hade han inget tak över huvudet? Hade han ingen familj? Ingen som älskade honom?

”Jag är glad att jag får ställa upp.” sa jag med ett litet leende, på hans läppar kröntes ännu ett leende. Inget av leendena speglade lycka, en djup sorg var planterad i hans vackra bruna ögon.

                                                                          ~             

Jag öppnade dörren till min lägenhet och tände ljuset innan jag klev in med Justin bakom mig. Jag kände inte hungern förens jag klev innanför dörren, min mage kurrade till och jag skrattade till samtidigt som jag sneglade på Justin. Han flinade smått.

”Jag är hungrig.” gnällde jag och han skrattade till igen.

”Jag märkte det.” Jag skrattade till och givk ut i köket, öppnade kylen och studerade innehållet. Jag hade nästan inget.

”Jag har lite ägg och lite bacon”, jag tog en kort paus och vände mig mot honom, där han ställt sig i dörröppningen, ”kan inte du steka det, så går jag och byter om?” Han kollade snabbt ner på min klädsel och nickade sedan.

”Visst.” sa han lätt innan han kom upp vid min sida och kollade in i kylen.

”Hur mycket ska jag steka?”

”Jag är väldigt hungrig, så fem bacon till mig och ett ägg, för dig själv får du bestämma!” log jag och han log smått tillbaka.

”Okej.” svarade han kort och jag nickade innan jag gick ut från köket och mot mitt rum.

~

Jag kom ut från min WIC några minuter senare med ett par rosa Victoria Secret sweatpants och en vit t-shirt där det stod ”Call my agent” på. Jag borstade snabbt igenom håret och gick sedan ut från mitt rum och vidare till toaletten där jag tvättade bort det snåla sminket jag burit under dagen. När jag var klar tvättade jag av ansiktet en sista gång innan jag vandrade ut i köket där Justin dukat upp på mitt lilla matbord. Jag log stort mot honom där han stod och vände på ett av de stekta äggen. Han vände blicken mot mig och hans ögon skannade genast min kropp.

”Jag trodde inte du ägde några myskläder.” sa han och kollade upp i mina ögon. Jag skrattade till och snurrade runt för att visa honom min avslappnade klädsel.

”Det har jag tydligen.” skrattade jag och kollade ner på min klädsel. Han flinade och nickade. Han vände sig tillbaka mot maten och tog upp de stekta äggen från stekpannan och la de på en tallrik, som han placerat bredvid spisen. Han kollade sedan på mig igen och pekade sedan mot det dukade bordet.

”Det är klart nu.” Jag nickade och log, samtidigt som jag gick förbi honom och satte mig ner vid matbordet. Han hade dukat så att vi kunde sitta mittemot varandra vid de vita fyramana matbordet. Jag studerade honom samtidigt som han satte fram de fyra äggen stekta äggen och hur han sedan satte sig ner med blicken fast i min. Jag log och kollade sedan ner på äggen.

”Det ser gott ut.” sa jag uppmuntrande, han nickade och jag kollade runt på bordet. Han hade ställt fram lite att dricka, ett juicepaket och ett mjölkpaket, han hade också ställt fram lite bröd, som låg prydligt i en brödkorg. Smör och lite pålägg stod också framdukat.

”Jag tog mig friheten att kolla i ditt kylskåp och skafferi.. Jag hoppas det var okej?” frågade han lite osäkert och jag nickade snabbt.

”Såklart, du bor här nu Justin.” Han log och nickade, slog sedan händerna på låren och sa:

”Vi kanske ska börja då?” Jag skrattade till och nickade.

”Det är nog en bra idé.” Han skrattade till och nickade. Hans skratt var tyst och gulligt, jag gillade det.

”Du förresten”, sa jag efter en stund tystnad, och ätande, ”jag tänkte att vi kunde handla i morgon eftermiddag? Efter jobbet och gymandet, är det okej?” Han kollade upp på mig och nickade snabbt.

”Såklart.” svarade han snabbt och jag nickade glatt innan jag skar ägget i mitten. En tryckt tystnad spreds mellan oss, det kändes som om han ville säga något, trycka fram det. Det kanske var privat, eller bara jobbigt att säga. Jag låtsades inte om det, lät honom förbereda sig ifred. Efter en stund öppnade han munnen. Han öppnade och stängde den några gånger, jag sneglade på honom, utan att direkt kolla på honom. Tillslut började han prata.

”Jag har, ehm, absolut inga pengar. Förutom de pengarna du gav tillbaka till mig igår.” tvingade han sig själv att säga, jag skakade på huvudet och log mot honom.

”Du behöver inte betala något. Jag betalar, du är min gäst.” Han studerade mitt ansiktsuttryck en liten stund. Letade väll efter något som stod emot det jag sa. När han inte hittade något kollade han ner på sitt ägg och drog ett djupt andetag.

”Tack.” sa han kort och kollade upp på mig för att ge mig ett falskt, framtvingat leende. Jag log tillbaka och vi återgick sedan till att äta, under tystnad.

~

Jag bäddade sängen inne i de avlånga, ljusa gästrummet. Justin stod i duschen, och när han var klar, skulle han först få vara ifred en stund i gästrummet, medan jag valde en film och tog fram lite smått-och-gott, sedan skulle vi sitta framför TV:n och gotta oss hela kvällen. Och jag hade redan bestämt vilket film vi skulle se, han skulle hata den.

Jag hörde hur badrumsdörren öppnades och kollade ut från gästrummet. Justin stod precis utanför badrummet, fortfarande med dörrens handtag i handen. Hans hår var blött och rufsigt och jag kunde nästan se blöta droppar rinna nerför hans kind. Från håret. På hans kropp hängde ett par löst sittande, väldigt löst sittande, joggingbyxor och på överkroppen hade han ett vitt linne. Jag antog att han hade samma som innan.

”Det är bara att säga till så tvättar jag dina kläder, jag har tvättmaskin i badrummet.” sa jag och gav honom ett leende. Han nickade bara kort och en pinsam tystnad spreds mellan oss, innan den blev alldeles för pinsam pekade jag in mot gästrummet och sa snabbt:

”Du kan gå in och…. Göra dig hemmastadd, så fixar jag film och det!” sa jag och han drog ett djupt andetag och nickade. Han smet in i badrummet snabbt och kom några sekunder senare ut med sin ryggsäck hängandes över axeln. Jag kunde inte hjälpa mig själv när jag nyfiket funderade på vad han hade inuti. Knark?

Jag hoppades verkligen inte det.

~

Jag hällde upp jordgubbarna, hallonen och blåbären i skålar innan jag skar de två melonerna i bitar. Jag delade dock först på de båda melonerna, plastade in de lite snabbt och la sedan tillbaka de i kylen. Vi kanske ville ha lite till någon annan dag också.  Jag älskade frukter och skulle antagligen alltid göra det också. När melonerna var färdiga la jag upp de på en stor tallrik, försökte göra det så snygg jag kunde. Jag studerade nöjt det jag packat ihop, på bordet stod en stor coca-cola flaska placerad, massa bär, några äpplen i en skål, melonerna och två stora glas. Så att man fick plats med mycket dricka. Jag hoppades verkligen han gillade coca-cola, så att jag inte behövde dricka upp den stora två litersflaskan helt själv. Mina tänder skulle vara små och svart, gula om det hände, och det ville jag inte. Absolut inte. Jag drog ett djupt andetag, tog upp en jordgubbe mellan tummen och pekfingret, stoppade den i munnen, tuggade några gånger och svalde. Perfekt.

Jag flyttade så mycket jag kunde från köket till vardagsrummet samtidigt, ställde fram allting på soffbordet och studerade sedan stolt mitt ”mästerverk”. Jag hörde svagt hur en dörr öppnades, för att sedan stängas igen. Jag vände mig om samtidigt som Justin kom in i vardagsrummet. Hans blick föll på mig snabbt innan den föll på soffbordet.

”Oj.” sa han, jag skrattade till och höjde ögonbrynen.

”Oj?” skrattade jag och han tog ett steg in i rummet. Han log stort, de första så långt åt det riktiga leendet jag sett honom göra- och det var fint. Eller fint kanske inte var rätt ord att beskriva hans leende med. Attraktivt? Det skulle inte förvåna mig om han fått över hundra tjejer på kroken av just det leendet.

”Har du såhär mycket frukter hemma varje dag?” frågade han och kollade ännu en gång på alla frukterna på mitt soffbord.

Jag nickade, ”Faktiskt så har jag det, oftast.” skrattade jag och han rynkade ögonbrynen, samtidigt som ännu ett leende spreds på hans leende, även denna gång inte helt äkta. Man såg det i hans ögon.

”Gillar du frukt?”

”Var det där en kuggfråga?” Han flinade och nickade. Jag flinade tillbaka och han drog sedan ett djupt andetag.

”Har du valt film?” Jag log ondskefullt och nickade.

”Du kommer älska den.” log jag och vandrade snabbt bort till tv:n. Jag öppnade skåpet under tv:n och kollade runt bland alla mina CD-filmer. Tillslut hittade jag den. ’The Lucky one’, med Zac Efron i huvudrollen. En av mina favoritskådespelare, både till skådespeleriet och utseendet.

Jag vände mig bak mot honom och sträckte upp filmen för att stolt visa den. Han läste på fodralet och rynkade pannan.

”En typisk tjejfilm?” suckade han uppgivet och jag skrattade till, kollade låtsas ledsamt på honom och sa sedan:

”Du får välja imorgon, Justin. Jag lovar.”

~

Justin satt på ena sidan av soffan och jag på andra. Filmen hade precis börjat och jag hade plockat åt mig av alla frukterna på bordet. Precis innan filmen startat hade jag i panik sprungit ut till köket för att hämta två plastskålar som vi kunde ha bären i. Jag plockade på mig ännu några jordgubbar och något hallon innan jag lutade mig tillbaka i soffan och smaskade på mina bär. Jag hällde upp ett glas cola och drack lite av det innan jag vände mig mot Justin för att viska:

”Gillar du cola?” Hans blick bröts från tv:n och han kollade på mig och nickade.

”Ja, tack.” Jag nickade kort, tog fram det andra gigantiska glaset och hällde upp cola enda upp till toppen. Jag räckte sedan försiktigt glaset till honom. Han log tacksamt och tog sedan en klunk av colan.

”Gillar du inte bär”, jag tog en kort paus och kollade på soffbordet, ”och melon?” Jag kollade forskande upp på honom. Han nickade.

”Jo, det gör jag.”

”Varför tar du inte något då?” frågade jag och rynkade pannan.

”Jag visste inte om jag fi--.” jag avbröt honom med en suck.

”Såklart du får. Ta för dig!” Han ställde ifrån sig glaset och tog tag i sin skål, han fyllde den sedan med bär och melon, stoppade in en jordgubbe i munnen och kollade sedan tillbaka på filmen som spelades på tv:n. Jag gjorde detsamma.

När halva filmen hade gått blev jag fruktansvärt trött. Jag drog ett djupt andetag och gäspade stort, höll handen framför munnen samtidigt som jag knep ihop ögonen.

”Trött?” frågade Justin och kollade på mig, jag öppnade ögonen och kollade direkt på honom, samtidigt som jag ryckte på axlarna kort.

”En aning”, jag tog en kort paus, gäspade igen, ”själv?”

Han skakade på huvudet.

”Nej, inte så.” Jag nickade och studerade honom en liten stund innan jag knep ihop ögonen lite fundersamt och drog in ett djupt andetag. Justins blick fästes snabbt vid mig och jag funderade ännu en kort stund innan jag bestämde mig.

”Kan jag be dig om en sak?” frågade jag försiktigt, Justin nickade.

”Klart du får.” sa han kort.

”Klia mig på ryggen.” sa jag och han rynkade pannan.

”Va?”

”Klia mig på ryggen.” sa jag ännu tydligare. Ett leende tog plats på hans läppar, men rynkan mellan hans ögonbryn försvann inte.

”Visst.” Jag log glatt och hoppade närmre honom innan jag la mig ner med huvudet i hans knä och benen utsträckta mot armstödet. Jag drog snabbt upp tröjan en bra bit och knäppte upp bh-bandet så att han kunde klia där också. Av någon konstig anledning älskade jag när folk kliade mig på ryggen, det var så skönt. Nu hade ingen gjort det på länge, Charlie hade vägrat göra det för länge sedan. Förut brukade hon göra det 5 minuter varje dag, på lunchrasten eller om vi hade någon ledig stund någon gång. Men nuförtiden vägrade hon, och jag förstod henne, det var en aning ansträngande.

Justin sträckte sig efter en liten kudde och la den sedan försiktigt under mitt huvud.

”Tack.” viskade jag tyst, han svarade inte. Jag vred huvudet så att jag även i denna ställning kunde se filmen. Jag hade armarna under brösten och benen rakt ut mot sidan.

När han fingrar först nuddade min hud spred sig en rysning över kroppen. Jag drog ett djupt andetag när han sakta började klia och efter en stund slöt jag ögonen, för att snabbt öppna de igen, jag ville ju inte missa något av filmen. Justin rörde sina naglar sakta över min rygg och jag kände hur ögonlocken efter en stund blev väldigt tunga. Jag brukade aldrig kunna sova utan musik, men tv:ns ljud ersatte musiken denna kväll.

”Jenna.” viskade han efter ännu en liten stund, precis när jag var nära på att somna.

”Mm?” viskade jag och drog ett djupt andetag.

”Om du somnar, ska jag bära in dig till ditt rum?” Jag skakade sakta på huvudet, utan att öppna ögonen.

”Nej, ehm, väck mig. Väck mig när filmen är slut.” viskade jag. Jag kände hur han fortsatte klia en stund, sedan försvann hans händer sakta från min rygg. Jag föll sakta i djup sömn. 


Mobba henne inte, jag älskar också när folk kliar mig på ryggen… Like I said, mobba oss inte o-o

Haha, tillbaka till novellen. ;D

Vad tycker ni om den än så länge? :3 <3 

 

Kommentera♥
Nästa kapitel

Nästa kapitel publiceras klockan halv åtta på morgonen imorgon, prick halv åtta ;)
OM ni inte kommenterar mera på förra kapitlet, om ni gör det, kommer det ut nu ikväll ;D
Så vill ni ha kapitlet idag, eller imorgon? ;D
 
Länkbyte - justinnovells.webblogg.se/

’’ Vad heter du? Och vad ska du sjunga idag?’’ frågade Demi Lovato.

Ja ni hörde rätt, Demi Lovato.

’’ Jag heter Izabella Jones och ska sjunga Where Have You Been med Rihanna.’’

’’ Hur gammal är du? ’’ frågade L.A Reid.

’’ Jag är 15 år.’’

Dem log mot mig och bakgrundmusiken började spelas.

När det kom till rätt tillfälle började jag sjunga och jag såg att Demi och Simon Cowell ställde sig upp när halva låten hade gått ungefär.

Låten gick mot sitt slut och när den var slut så stog nu alla upp.

’’ Åh du är den bästa vi sett här, och du är den sista.’’ Sa Britney Spears.

Det var så coolt att höra henne säg det, jag menar hon är ju skit känd.

’’ Jag säger ja.’’ Sa Simon Cowell

’’ Jag med’’ Sa L.A Reid

’’ Jag med’’ sa Demi och Britney samtidigt.

Jag sa tack i micken och gick sedan ut från scenen.

Mamma, pappa och Nelly stog där ute.

’’ Jag kan inte fatta det. Min bästa kompis har gått vidare i X-Factor.’’ Skrek Nelly hysteriskt.

Jag nickade och sländge mig i hennes famn.

Detta kan inte vara sant, jag är med i X-Factor, eller jag har gått vidare i allafall.

Detta är inte sant.

Vi kramades en lång stund innan mamma och pappa fick varsin kram.

Detta kan inte vara sant.

 

Det hade gått 2 dagar och redan nu satt jag på ett tåg till New York för att Audiotion nummer 2 och om jag gick vidare därifrån så skulle jag komma till Bootcamp.

Efter det är det sista gallrningen.

Det tog ungefär 10 minuter till innan jag var framme och satt i en taxi till stället där det skulle vara.

 Det var nu min tur att gå in det stora rummet för att kanske sjunga sista gången för juryn, men det hoppas jag inte.

’’ Hej fina du’’ sa Britney.

’’ Hej.’’ Skrattade jag.

’’ Vad ska du sjunga idag?’’ log Demi.

’’ Jag ska sjunga Halo av Beyonce.’’ Log jag tillbaka.

Demi nickade och gjorde en gest att jag kunde börja.


En bit av en underbar tjejs novell! LÄSA LÄSA LÄS!!! 

 

TRYCK HÄR jobbar fortfarande på arbete -.-

rubriken talar -.- Forsätter skriva när de är klart! :) 
 
 
(Nertid för underhåll
 
Vi kommer i natt (natten till fredagen den 24:e Maj) att göra underhåll på våra system. Detta innebär att blogg.se kommer att vara tidvis otillgängligt mellan kl 00.00 till 07.00.) 
 
Detta står på sidan just nu, bara så att ni vet :D Blir så glad över att ni gillar den nya novellen :')

Jag just nu 
Large
 
Älskar er! 
 Chapter 3.- Where are my shoes?

Previously
Jag tände sänglampan och drog sedan av mig min tröja, min bh, mina sockar och mina byxor. Jag sov alltid såhär, i bara trosor. Jag drog ut tofsen ur håret och borstade de med fingrarna snabbt innan jag gick fram till min CD-spelare och satte på den, för att sedan lyssna på den välkända låten som strömmade ut högtalarna. Jag lyssnade alltid på musik innan jag skulle sova, alltid, jag kunde inte sova utan musik. Jag la mig ner i den stora dubbelsängen. Sängen var egentligen nästan för stor, men jag gillade att ha mycket plats, då jag ibland rörde mig mycket i sömnen. Jag slöt ögonen och koncentrerade mig bara på musiken som strömmade lågt ur de dyra högtalarna, men ljudet gjorde de värt de dyra pengarna. Ljudet var helt underbart.

Jag slog sakta upp ögonen och blinkade några gånger för att blicken skulle vänja sig vid ljuset. Jag drog ett djupt andetag och sträckte mig efter väckarklockan som stod och tjöt på nattyxbordet. Den digitala klockan visade att klockan var kvart över sju, jag började nio, så jag hade gott om tid på mig. Jag slöt ögonen, la ner huvudet på kudden, drog in luft i näsan och satte mig sedan upp på sängkanten.

Minnena från gårdagen spelades upp i min hjärna och jag undrade med ens om Justin stannat kvar, eller om han stuckit med alla mina värdesaker under natten. Det återstod bara att se. Jag drog ett djupt andetag och reste mig upp. Jag sträckte mig ännu en gång innan jag försiktigt trippade bort till min Walk-In-Closet och öppnade dörren för att stiga in. Jag drog ut en låda precis vid dörren och drog fram ett vitt nattlinne. Det nådde ungefär till hälften av låren, egentligen var den nog lite för kort, men jag hade ingen längre. Den nedersta delen av nattlinnet var prytt med ett fint blommigt mönster och linnet hade smala axelband. Jag hoppades innerligt att jag inte skulle bli tvungen att luta mig fram för att ta upp någonting på marken. Jag tvekade en stund innan jag drog nattlinnet över huvudet och var noga med att den åkte ner ordentligt i ryggen och över magen. Jag gick ut från min stora garderob och stängde dörren noga efter mig innan jag smög ut från sovrummet och genom korridoren mot vardagsrummet. Jag gick sedan in genom det öppna valvet och fick syn på honom där han låg i hopkurad i ett av soffans hörn. Charlie pratade alltid om hur killar alltid såg så hjälplösa och små ut när de sov, och hon hade verkligen rätt. Läpparna var en aning putade och pannan en aning rynkad. Hans fingrar hade ett stadigt tag om filten och han låg i fosterställning med huvudet på armstödet. Han såg så hjälplös och klen ut där han låg, han liknade inte killen jag sett springa i fullfart på löpbandet igår kväll alls. Den killen hade varit lång och muskulös, denna kille var liten och klen.

Jag kände mig dum som bara stod och stirrade på honom, så jag tog de två stegen som återstod mellan oss och satte mig sedan på knä framför hans sovande ansikte. Jag följde hans markerade käkbens konturer och drog sedan ett djupt andetag för att skaka honom löst.

”Justin.” viskade jag och han började röra sig under mina händer. Han slog sakta upp ögonen och hans blick flackade runt i rummet innan den stannade i mina ögon. Han sa ingenting, blinkade bara förvirrat och trött mot mig.

”God morgon!” sa jag med ett leende och han släppte filten för att klia sig sömndrucket i ögonen. Han drog ett djupt andetag och nickade.

”God…” han gäspade, ”morgon.” Jag log och drog ett djupt andetag. Jag reste mig upp och blickade bak mot koridoren igen. När jag kollade tillbaka på honom hade han slutit ögonen och drog djupa andetag. Jag skrattade till.

”Jag tänkte ta en dusch, så du kan göra dig i ordning så länge. Du kan duscha efter mig om du vill?” Han öppnade ögonen och studerade mig uppifrån och ner en gång innan han nickade.

”Jag duschar gärna, om det är okej?” Jag log och nickade. Jag vände mig sedan om och gick ut från vardagsrummet snabbt.

Jag kunde känna hans blick i min rygg hela tiden, min rygg och lite längre ner.

 

~

 

Efter duschen drog jag på mig en av mina mjuka morgonrockar. Jag hade en handduksturban runt håret och ansiktet var helt osminkat.

”Justin! Din tur!” skrek jag när jag kommit ut från badrummet och gick vidare in på mitt rum som befann sig bredvid vardagsrummet. Jag stängde och låste in mig i min WIC och letade sedan i rummet bland alla mina kläder efter något att ta på mig. Tillslut bestämde jag mig för ett par galaxy-leggings och en gråvit tjocktröja med kattmönster. Jag fick ha på mig något mer exklusivt imorgon eller dagen därpå. Jag drog ut mina underkläderslåda och tog snabbt på mig trosor och behå. Därefter drog jag på mig alla kläder och sist ett par vita ankelsockar, som skulle passa till Charlies vans, som jag tänkt ha på mig idag i hopp om att få tillbaka mina Jeffrey Campbell-skor. Jag kollade på klockan, hon var kvart i åtta och vi hade fortfarande gott om tid på oss. Jag ställde mig framför spegeln och drog av handduksturbanen innan jag började borsta mitt hår. När allt var välborstat torkade jag det noga med min hårfön. När allt var torrt satte jag upp det i en hög tofs och lät det hänga. Jag orkade inte fixa till mig på något speciellt vis idag. När håret var klart kladdade jag på lite maskara och eyeliner på min ögonfransar innan jag beslutade mig för att det fick räcka och med det i huvudet gick jag ut ur rummet.

 

Jag styrde stegen mot vardagsrummet och kollade snabbt in. Justin befann sig fortfarande i soffan och han hade kurat ihop sig ännu mer nu, låg som en liten boll. Jag suckade, men kunde inte hindra flinet som spred sig på mina läppar. Jag klev fram till honom, förbi finbordet och till soffan. Jag satte mig på huk framför honom och skakade honom lugnt.

”Justin.” sa jag och försökte få honom att öppna ögonen. Han andades tungt och en rynka placerades i hans panna.

”Justin.” sa jag igen och skakade honom lite hårdare. Han grymtade irriterat till men öppnade ögonen och kollade på mig.

”Mm?” suckade han trött.

”Ville du duscha?” Han studerade mig några sekunder, för att få in mina ord och skakade sedan på huvudet.

”Nej.” Jag log och drog mina händer, som fortfarande befunnit sig på hans axlar, mot mig.

”Okej, du kan vila en stund medan jag fixar frukost om du vill?” sa jag och han höjde handen för att lägga den framför munnen, precis när han gäspade stort, och nickade stort samtidigt.

”Tack.” sa han när gäspandet tog slut och han gav mig ett litet leende. Jag studerade hans ögon en stund innan jag kollade ner i mitt knä och drog ett djupt andetag.

 ”Det var så lite så.” sa jag lättsamt och log stort mot honom innan jag reste mig upp. Jag studerade honom kort en sista gång innan jag begav mig ut till köket.

 

~

 

Efter några minuter kom Justin in i köket ändå, yrvaken och med håret stående åt alla håll, men han kom.

”Något jag kan hjälpa dig med?” frågade han och kliade sig i nacken samtidigt som han ställde sig några meter ifrån och studerade mig. Doften av bränt bröd kändes i hela rummet och jag tryckte snabbt på knappen som fick upp bröden ur brödrosten. Jag drog upp de och höll upp de framför honom.

”Rosta bröd? Alla mina blir brända.” sa jag uppgivet och ett flin spred sig på hans läppar innan han sträckte sig efter bröden och la de på diskbänken framför oss. Han sänkte sedan värmetermostaten, som jag aldrig sett, på brödrosten och gjorde sedan en gest mot brödrosten som betydde att jag skulle testa rosta igen.

”Nu borde de inte bli brända.” sa han och jag tog tag i två bröd till för att lägga ner de i brödrosten.

Efter en minut hoppade bröden upp, perfekt ljusbruna.

 

~

 

Morgonen hade gått snabbt och klockan var redan halv nio, vilket betydde att vi hade en halvtimme på oss att plocka undan maten och ta oss till gymmet. Jag hade redan förberett talet jag skulle säga till Charlie. Ett enkelt ’förlåt att jag blev sen’ och sedan inget mer. Justin hade berättat vid frukosten att han skulle gå in till gymmet en stund efter mig, så att inga misstankar skulle riktas mot oss. Han hade sagt att om vi kom in samtidigt skulle alla ana något, om han kom en stund senare var risken mindre. Jag hade gått med på det, Charlie skulle klart misstänka något om vi klev in genom dörren exakt samtidigt. Hon hade lätt för att misstänka saker, både en bra och en dålig egenskap.

 

Justin hjälpte mig att plocka in maten och han hämtade sedan sin ryggsäck och jag min handväska innan vi begav oss ut ur lägenheten och sedan in i hissen. När hissen plingade till och vi var på lobbyns plan gick vi ur och sa ett snabbt hej till receptionisten innan vi begav oss ut i det vackra vädret. Solen sken och jag ångrade genast mitt val av kläder, bäst att jag inte befann mig ute idag, jag skulle stekas. Jag låste upp min Fisker Karma och vi hoppade in samtidigt. Justin stängde sin dörr och la ryggsäcken mellan sina ben på bilgolvet. Jag sneglade lite på honom innan jag startade bilen och vi åkte iväg mot gymmet.

”Tack för att jag fick sova hos dig i natt.” sa han efter en stund och jag sneglade på honom med ett leende.

”Det var så lite så.” sa jag och drog ett djupt andetag med blicken mot den bilfulla vägen, ”vi kan ses vid min bil ungefär klockan… Kvart över fem?” Jag sneglade på honom igen, en fundersam rynka tog plats mellan hans ögon. Jag hann kolla bort innan han fäste blicken på mig.

”Va?” frågade han förvirrat.

”Vi möts vid min bil klockan kvart över fem.” upprepade jag och sneglade på honom, samtidigt som jag svängde vänster och körde in på en parkering som bara låg några hundra meter från gymmet.

”Ska jag bo hos dig en natt till?” frågade han sakta och nu var det min tur att rynka pannan.

”Jag släpper inte ut dig på gatan, Justin.” sa jag och harklade mig, ”du får stanna hos mig så länge som du behöver.” Hans blick brände min kind och jag kollade snabbt åt höger för att möta den för några sekunder, innan jag kollade tillbaka på vägen för att leta efter en parkering.

”Det behövs verklige--.” Han hann inte längre innan jag avbröt honom.

”Lägg av, du sover hos mig, slut på diskussionen.” sa jag och kollade på honom med ett leende när jag äntligen hittat en parkering och parkerat i den.

”Jag klarar mig.” sa han och såg förvirrad ut.

”Det gör du säkert, men du klarar dig med min hjälp med.” Jag kände mig av någon konstig anledning elak när jag tvingade på honom min hjälp, men jag ville att han skulle bo hos mig. Det var trevligt att hjälpa någon. Och än så länge hade han inte skadat sig själv, mig eller snott någonting från mig. Därför skulle han få stanna under mitt tak ett tag till, antingen han ville det eller inte.

”Tack.” sa han uppriktigt och kollade på mig samtidigt som jag stängde av den brummande bilen.

”Säg inte tack.” sa jag med ett leende och steg ur bilen med min handväska efter mig. Jag kunde höra Justins dörr öppnas och sedan stängas, samtidigt som min. Vi möttes på bilens baksida och han hade sin ryggsäck på ryggen. De mörka jeansen hängde lika lågt på hans höfter idag som de gjort igår och det vita linnet satt lika tight. De gammeldags kängorna satt på hans fötter, precis som igår.

”Okej, låtsas som ingenting var det va?” han nickade och jag log.

”Här, klockan kvart över fem, okej?” han nickade ännu en gång och rättade till ryggsäcken på sin rygg.

”Gå nu.” Jag nickade, låste bilen snabbt med knappen på nyckeln, slängde honom en sista blick och började sedan vandra mot gymmet.

 

~

 

Klockan var fem över 9 när jag steg in genom gymmets dörrar, Charlie stod, precis som föregående dag, bakom disken och hennes blick studerade mig när jag klev in.

”Fem minuter sen, Ms. Jenna.” sa hon och flinade stort. Jag spände blicken i henne och knep ihop ögonen till smala sträck.

”Du snodde mina skor!” skrek jag och rusade fram till henne, jag tog tag i hennes handleder och skakade om henne barnsligt samtidigt som jag skrek:

”Ge tillbaka de!” högt. Hon skrattade bara, och jag fortsatte skaka henne.

”Du ska få tillbaka de!” skrek hon och jag spände blicken i henne.

”Bra!” sa jag nöjt och stampade med foten mot marken, hade släppt hennes handleder och studerade nu hennes väl piercade ansikte noggrant.

”Var är de?”

”Jag glömde de h--.” Vårt samtal avbröts när dörren öppnades, bådas blickar riktades mot dörren och jag mötte direkt den gyllenebruna blicken. Han nickade ett kort hej åt oss och gick sedan förbi oss mot kortläsaren, med kortet i sin hand, han visade de snabbt för kortavläsaren som godkände kortet och släppte in honom.

Jag bröt blicken från hans ryggtavla och den studerade istället Charlies ansikte, hennes blick var fortfarande planterad i Justins ryggtavla och jag puttade till henne.

”Charlie, var är mina skor?” sa jag allvarligt och hon höjde handen för att klia sig i nacken.

”Jag… Ehm, jag glömde de hemma.”

”Jag kommer bränna upp de, mitt hot blir verkligt!” utropade jag och pekade menande på skorna på mina fötter, ”Ge mig en tändare.” 


Då är tredje kapitlet uppe! :)

Vad tycker ni? :) 

Så här långa kommer kapitlerna ungefär vara! Något lite mindre och något lite mer kanske, okej längd? :) (för de som är nyfikna är kapitlet 2192 ord långt!)

Nu är mina färdig skrivna kapitel slut! Har kommit mer än halvvägs på kapitel 4 dock, men det är inte riktigt klart ännu! 
Därför kan nästa kapitel dröja lite, beroende på hur mycket tid jag kan skriva framöver :) 
 
Kommentera. Inget kapitel idag!

Inget kapitel idag folks! Har massa plugg och hinner därför inte! 
Sedan tycker jag att ni kan kommentera lite mer med, har ca 30 eller 40 unika besökare om dagen, alla är inte läsare, men ni som är det, snälla kommentera? Jag får mer skrivsug och kapitlerna kommer upp snabbare då! :) 
Ha en bra dag! 
lite söta gifs ;) 
Tryck på hjärtana för att kolla! ^^ Chapter 2.- Excuse me

Previously

”Varför hade du hans kläder?” Hon kollade förvirrat på mig, rynkade pannan och stannade.

”Va? Vem då?” frågade hon snabbt och jag kollade med en aning sänkt huvud på henne. Försökte ge henne en seriös min.

”Killen du gav pengar innan? Han som sedan ville ha ett veckokort?”

”Jag vet inte vad du pratar om!” sa hon och försökte se oskyldig ut. Jag suckade snabbt och skakade bedrövat på huvudet.

”Seriöst Charlie.”

”Han frågade mig om jag kunde tvätta hans kläder, han har väll ingen tvättmaskin eller något! That’s it!”

”Hotade han dig?” Hon gjorde en grimas.

”Såklart han inte hotade mig!” utbrast hon och skakade snabbt på huvudet. ”Han bara frågade.” Jag spände blicken i henne, men gav mig sedan.

”Okej, jag ger mig.” Hon skrattade till och gjorde tummen upp snabbt, för att sedan gå vidare mot snacks automaten precis bredvid ingången.

 

 

 
 

”Din tur att stänga idag, babe!” ropade Charlie till mig från gymmets ytterdörr.

”Jag vet, babe!” skrek jag tillbaka snabbt. Jag satt i fåtöljen inne i personalrummet och läste en gammal ’seventeen’-tidning. Charlie var, tydligen, påväg hem. Jag hörde dörren ut från byggnaden öppnas och hur hon skrek:

”Då går jag nu! Glöm inte att släcka och låsa! Puss, hejdå!” Varje gång jag skulle stänga gymmet på kvällen skrek hon att jag inte skulle glömma att släcka och låsa. Efter två år borde jag väll veta och komma ihåg?

”Puss, hejdå!” Dörren slog igen och jag säckade ihop i soffan, jag blickade ner mot mina skor, och märkte att det inte var mina skor som satt på fötterna.

Det var Charlies.

Jag svor högt för mig själv och slängde tidningen i soffan innan jag sprang ut ur personalrummet och mot ytterdörren.

”Charlie!” skrek jag när jag slagit upp den, men hon var redan borta. Jag svor högt för mig själv innan jag vände på klacken och gick in genom dörren med en sur min. Jag kollade ner på min outfit och ville bara gråta när jag såg hur dåligt mina kläder passade med varandra. Jag satte upp håret i en hög tofs med tofsen som suttit fast runt min handled hela dagen och svor igen. Jag drog upp min vita iPhone 5 ur fickan och klickade mig snabbt fram till min och Charlies konversation.

To: Charlie

Du har mina skor din lilla ondskefulla unge. Jag kommer sätta eld på dina som hämnd.

Jag knappade snabbt in det halvsura meddelandet och la sedan ner mobilen i fickan igen. Jag skakade irriterat på huvudet och himlade med ögonen. Jag gick in i personalrummet och la tidningen på soffbordet på några andra tidningar och spände sedan tofsen för att kliva fram till skåpet där jag förvarat mina ytterkläder och min väska under dagen. Jag öppnade det olåsta skåpet och började med att ta ut min korta skinjacka, drog på den och tog sedan väskan för att hänga den snett över min kropp. Jackan var egentligen inte behövlig, då det var varmt ute, men jag hade den ändå, för syn skull. Jag stängde skåpet efter mig innan jag gick ut från personalrummet och släckte noga efter mig. Både på personaltoaletten och inne i själva personalrummet. Sedan gick jag vidare ut mot ingången, där information- och kassabordet fanns. Jag låste noga kassan och gömde nyckeln under den lilla mattan vid ingången.  Jag begav mig sedan mot den lilla ingången för de som inte tänkt byta om, mest personalingång dock. Hela väggen och dörren var av glas, så man såg igenom den, in till självaste gymmet.  

Jag öppnade glasdörren och klev snabbt in, utan att stänga dörren efter mig. Jag kollade runt i gymmet. Charlie älskade rosa, och det såg man överallt i hela gymmet, förutom i personalrummet. Där jag tvingat henne att ändra färg när hon gjorde om för något år sedan. Jag kollade ut över de olika träningsmaskinerna och fattade inte hur folk ens orkade träna på sådana. Jag klev ut med Charlies skor på det rosa plattliknande golvet. Jag gick förbi några rosa träningstyngder och kollade runt i den upplysta gymlokalen. Det luktade rent och det var inte speciellt konstigt, då vi bara hade haft fyra tränande idag.

Jag tänkte precis vända och stänga gymmet när jag hörde ett par gummisulor mot en av löpbandens band. Jag rynkade pannan och vände mig om ännu en gång för att gå längre in i gymmet, jag svängde åt vänster och fick syn på en lång muskulös kille på ett av de rosa löpbanden. Shortsen hängde lågt på hans höfter och han hade dragit av sig sin tröja och slängt den bredvid sig. Han hade hörlurar i öronen och han höll sin gamla knappmobil i ett hårt grepp i handen. Hans shorts var blå och kalsongerna var gula. Jag kunde se de vältränade ryggmusklerna jobba hårt när han sprang i rask takt på löpbandet. Jag kände igen det rufsiga ljusbruna håret som stod upp på hans huvud, det var killen jag gett tillbaka pengar, jag visste fortfarande inte namnet på honom. Svetten rann på hans rygg och i nacken på honom. Jag gick sakta fram till hans svettiga, hård jobbande, springande kropp och sa högt:

”Ursäkta.”

Ingen reaktion. Jag antog att han inte hörde.

”Ursäkta mig, men vi ska stänga nu.” sa jag sedan, lite högre. Killen hade stängda ögon och hans musik hördes ut från öronen. Han var väldigt fokuserad. Jag höjde handen och petade med pekfingret på hans muskulösa biceps. De kändes som att röra en sten. Hans ögon slogs upp och hans bruna ögon drog sig snabbt mot mitt håll. De stora bruna ögonen såg rakt in i mina. Han drog ut den ena hörluren och stängde av löpbandet för att han skulle kunna kliva av.

”Åh, förlåt.” sa han och tog upp sin vita tröja från golvet. Jag hann få en skymt av hans tonade magmuskler innan han drog tröjan över huvudet och täckte över den tydligt starka magen.

”Stänger ni… Ehm.. Nu? Eller hinner jag ta en snabb dusch?” Han såg osäker och hoppfull ut. Jag log och nickade.

”Du hinner.” Han gav mig ett litet leende och nickade sedan sakta innan han vände sig om och försvann mot omklädningsrummen.

 

 

 

 

Jag stod och kollade ner på Charlies skor lutad mot kassan när han kom ut från omklädningsrummet. Hans hår var fortfarande blött från den rekordkorta duschen och hans ansikte såg uttryckslöst ut. Han stannade en bit framför mig och jag log mot honom innan jag reste mig så att jag stod vanligt och drog ett djupt andetag.

”Kommer du hit imorgon med...” jag tog en lång paus och hoppades på att han skulle säga vad han hette. Jag hoppades rätt.

”Justin, mitt namn är Justin.” log han kort och sneglade mot utgången. Leendet nådde inte ögonen. Jag log och nickade innan jag drog en hand genom håret och drog upp min mobil för att kolla klockan. Den hade redan hunnit bli halv 6 och jag nickade mot utgången.

”Vi borde nog gå nu.” sa jag, mest för att ha någonting att säga och hade helt förträngt min föregående fråga.

”Jag kommer hit imorgon, ja.” sa han och rättade till ryggsäcken på ryggen.

”Åh.” sa jag drygt och nickade. En pinsam tystnad spreds över oss samtidigt som vi kollade in i varandras ögon. Hans liknade stelnat guld i det starka ljuset från lamporna i taket.

Efter en stund bröt jag blicken och den åkte ner till marken.

”Jag sa aldrig vad jag hette, Jenna.” sa jag en aning osammanhängande och kollade upp i hans ögon igen innan jag tog ett steg mot utgången och sedan ett till. Han höll i byxorna samtidigt som vi började gå mot utgångsdörren. Jag drog ett djupt andetag och släckte alla lamporna på lampknapparna bredvid dörren och öppnade den sedan för att kliva ut i den varma kvällen. Solen sken fortfarande lågt på himlen och natten såg ut att bli stjärnklar och vacker. Justin smet snabbt ut efter mig och jag stängde och låste den sedan. Vid horisonten var himlen lila, rosa men ju längre i mitten på himlen man kom blev den blåare och blåare. Jag studerade den vackra färgen och vände mig sedan om till Justin som stod bredvid mig. Han hår var rufsigt och ostylat efter duschen, det stod åt alla håll och kanter.

Jag fick en plötslig impuls att dra handen igenom det.

”Ha en trevlig kväll, god natt.” han log snabbt och nickade innan han svarade:

”Tack detsamma, god natt” Jag väntade några sekunder på att han skulle gå mot sin bil eller lägenhet, om han gick och inte åkte, men jag väntade i förgäves då han stod kvar. Jag gav då honom ett sista leende innan jag begav mig mot min bil, men hann inte så långt förens jag fick se en profil sätta sig ner mot husväggen en bit från gymmets ingång. Han satte ryggsäcken bredvid sig innan han drog upp fötterna och slingrade armarna om benen, han lutade sedan huvudet mot knäna och drog ett djupt andetag innan han slöt ögonen. Jag hade vid detta laget vänt mig mot honom och studerade honom med rynkade ögonbryn. Varför satte han sig på gatan? Jag stod stilla och han verkade inte märka mig. Efter en stund öppnade han ögonen och hans blick mötte snabbt min. Han kollade uttryckslöst på mig.  

”Sover du…. Ehm..  Här?” frågade jag försiktigt samtidigt som jag gick närmre honom. Hans ögonkontakt med mina ögon bröts och han studerade istället gatan, efter dock bara några sekunder mötte hans blick min igen. Han klämde fram ett litet uttryckslöst leende innan han nickade och kollade runt på den öde gatan.

”Ja, jag sov i min bil förut, men d..” han ändrade sig snabbt, ”Några förstörde den, så nu sover jag här.” han klämde fram ännu ett falskt leende, de nådde fortfarande inte ögonen.

”Hur länge sedan var det personerna förstörde den?” frågade jag och rynkade pannan. Varför förstör man någons bil? Dessutom sov och bodde han ju i den, varför?

Han studerade mig en stund under tystnad. En rynka var placerad mellan hans ögon. Han övervägde något i sin hjärna. Kanske hur mycket han skulle säga, kanske något annat.

”Jag vet inte riktigt. Ett tag. Inte så länge, det var inte i LA det hände.” sa han lättsamt och lutade hakan mot knäna igen, kollade hela tiden på mig. Jag studerade honom igen, blicken fastnade i hans, en tyst tystnad föll över oss.

”Du kan få sova hos mig om du vill.” Orden flög ut ur min mun innan jag ens hann argumentera med mig själv i hjärnan. Han kollade förvånat upp på mig och han tog bort huvudet från knäna.

”Va?”

”Du kan… Sova hos mig ett tag om du vill, i gästrummet?” sa jag och det lät som en fråga och som om han visste exakt vilket gästrum jag menade. Hans blick studerade mina, Charlies, vans och man såg att han funderade.

Vad höll jag på med? Bjöd hem en total främling, in i mitt hem?

Jag tänkte precis dra tillbaka erbjudandet när han kollade förhoppningsfullt upp på mig. Hans ögon var en aning kisande när de mötte min blick.

”Ä-Är du säker?” frågade han, fortfarande med en hoppfull underton.

”J-Ja.” stammade jag och nickade sedan, för att förtydliga mitt erbjudande. Det tog några sekunder innan han förstod vad mitt svar innebar och han ställde sig hastigt upp och drog upp den, tillsynes, tunga ryggsäcken på ryggen. Hans skyndande rörelser tydde på att han var rädd att jag skulle dra tillbaka löftet om att han fick stanna hos mig.

Tänk så var han inbrottstjuv?

Ungdomsbrottsling? 

Drogmissbrukare?

Allt av de nämnda?

Han stannade en meter ifrån mig och kollade ner på mig, jag kände mig väldigt kort med Charlies vans och det störde mig. Jag ville vara längre än jag var, mina 169,5 centimeter räckte inte.

En pinsam tystnad spreds runt oss samtidigt som vi kollade djupt in i varandras ögon. Jag bröt den efter en stund, bröt blicken och studerade hans svarta, slitna kängor.

”Vi kanske ska gå?” sa jag och han nickade snabbt, jag såg det i sidan av mitt synfält och nickade sedan kort själv innan jag begav mig mot min bil, en silvrig fisker karma som min mor och far gett mig i present när jag flyttade från Washington DC. De sa att jag behövde en bil och de tänkte absolut inte ge mig något billigt skräp.

Justin följde efter mig och höll ryggsäcken stadigt. En mjuk bris tog tag i mitt uppsatta hår när vi kom fram till bilen och jag spände tofsen snabbt innan jag drog upp bilnyklarna och låste upp dörren med den lilla lås-upp-knappen. Justin ställde sig några meter från bilen och stirrade storögt på den, samtidigt som jag gick över till andra sidan, där förardörren var.

”Wow.” sa han och jag flinade stort.

”Förvånad?” Hans blick mötte min och han nickade snabbt.

”Min familj har en massa pengar.” sa jag bara och öppnade förardörren. ”Hoppa in.” Han studerade bilen en sista gång med stora ögon och öppnade sedan passagerardörren för att kliva in i bilen, samtidigt som jag gjorde det.

 

~

 

Hissen plingade till och vi gick båda ut på min våning, högst upp, våning 24. Jag delade våningen med en familj, rik familj. Min lägenhet låg åt höger och deras åt vänster, båda lägenheterna var stora, ljusa och luftiga. Något jag alltid gillat när de var. Jag slängde en blick bak på Justin som kliade sig nervöst i nacken. Han mötte min blick och höll genast fast den.

”Bo-Bor du själv?” frågade han och jag log stort innan jag nickade så att tofsen på mitt huvud gungade.

”Ja, det gör jag. Ingen kommer komma, jag lovar.” Han blev en aning lugnare och kollade sig runt i den lilla korridoren. Eftersom att det bara var två lägenheter på hela våningen var det en rätt kort korridor. Huset var dock inte färdigbyggt, de höll på att bygga ut våningen en bit till, så att fyra stora lägenheter skulle få plats.

Jag gick med raska steg fram till dörren och stoppade snabbt in nyckeln i nyckelhålet och vred om, ett bekant litet klick hördes innan jag puttade upp dörren och jag kunde se hallen framför mig. Åt vänster befann sig en stor toalett och åt höger mitt kök, som var onödigt stort, då jag verkligen sög på att laga mat. Om man fortsatte fram kom man till en stor korridor med olika dörrar. Vardagsrummet befann sig bredvid toaletten och på vardagsrummets högra sida fanns en glasdörr som ledde ut till en balkong. En rätt stor balkong med utsikt över Los Angeles. Sedan kom mitt sovrum och efter det, längst in, gästrummet. Där jag tänkte Justin skulle få sova.

Jag drog av mig min jacka och klev ur skorna för att vända mig om mot Justin som stod precis utanför dörren med blicken fest på mig.

”Är du säker?” Jag flinade och nickade.

”Ja, men jag vill inte ha något knark eller alkohol, okej?” Han stod kvar en liten stund som för att överväga sina val, springa för livet eller komma in. Han valde de sistnämnda och jag log mot honom när han klev in, stängde dörren efter sig och klev sedan ur skorna. Ryggsäcken hängde fortfarande på ryggen. Han kollade ner på mina fötter blygt och jag försökte lätta upp stämningen med ett stort leende, det gick sådär, då han inte ens såg mitt leende.

”Du behöver inte bära runt ryggsäcken, jag lovar att inte rota i den.” sa jag och jag sa ’lovar’ extra högt, så att han skulle fatta att jag menade allvar. Han mötte min blick och för första gången såg jag uttrycket i hans ögon. Det var som om en stor svart mantel befann sig över hans blick och allt jag kunde se var sorg och ånger. Han bröt vår ögonkontakt och drog sakta av ryggsäcken från ryggen, när den var nere la han den på sina skor.

”Känn dig som hemma!” började jag och slog ut med armarna. ”Är du hungrig?” Jag kollade snabbt på honom innan jag vände mig till köket och gick in genom det öppna valvet.

”Jag är alltid hungrig.” Jag motstod att ställa en följfråga mot hans lilla viskning, som det antagligen inte var meningen att jag skulle höra egentligen, och fortsatte bara in mot kylen.

 

~

 

Vi hade lagat pannkakor, eller vi hade försökt laga pannkakor. Det blev mest en kladdig smet av alltihop, men vi gnällde inte och åt upp allt. Justin åt som om han aldrig sett mat i hela sitt liv, han åt upp mer än hälften av pannkakorna, men jag blev mätt av de jag fick. Så jag klagar inte.

”Ska vi kolla om det går något bra på TV?” frågade jag när vi plockat undan allt i köket. Han nickade och följde efter mig intill vardagsrummet. Vardagsrummets golv var av mörkt trä och väggarna lika mörka, men inte av trä. En begäran jag haft när det gällde min lägenhet hade varit att vardagsrummet skulle vara mörkare än de andra rummen. Och jag hade fått som jag ville.

Direkt när man kom in i vardagsrummet möttes man av ett stort matsalsbord, som jag endast använde om jag fick främmat eller om mina föräldrar kom på besök. Och därför, användes det aldrig. För jag hade nästan inga bekanta, eller i alla fall inte folk jag bjöd hem på finmiddag, och mina föräldrar fick nästan aldrig tid att komma hit. En gång var tredje månad kanske, men de hade lovat att komma mer till sommaren, och jag skulle komma till dem.

Längre in i rummet fanns soffan, som var placerad bakom ett soffbord och en stor platt TV som stod på sin fot på ett långt brett TV-bord. TV-bordet var fullt med massa ramar och bilder från mitt liv. Från allt. Några när jag var liten, några när jag gick på High School och några på min familj.

”Fint du har det.” sa Justin och kollade runt i rummet. I taket över matsalsbordet hängde en fin glaskrona som lyste upp hälften av rummet, över soffan hängde också en lampa, men inte alls lika dyr och stor som glaskronan.

”Tack.” sa jag med ett leende och vi gick och satte oss i soffan. Jag satte på TV:n med fjärrkontrollen och kollade runt på de olika kanalerna.

”Jag gör i ordning gästrummet sedan, så att du kan sova där, okej?” Hans blick mötte min och han nickade. Han vände sig tillbaka mot TV:n, men min blick släppte inte hans spände ansikte. Vad var det med honom som gjorde mig så vek att jag bjöd hem honom? Till mitt hem? Kanske de bruna ångerfyllda ögonen och de en aning rynkade ögonbrynen. Hans raka ögonbryn var en aning buskiga, absolut inte farligt buskiga, och han passade i det, bra, han passade bra i det. Hans läppar var små, fylliga och en aning hjärtformade. Några få hårstrån var placerade på hans överläpp, från min placering någon meter ifrån honom såg det ut som ett ljusgrått sträck. Käkbenen var välmarkerade och öronen små och perfekt rundade. Håret var ljusbrunt eller smutsblont och de stod förtillfället rufsigt åt alla håll. Två vita fake-diamant satt fast som örhängen i båda hans öronsnibbar och de passade honom bra. Plötsligt bröt de bruna ögonen kontakten med den dåliga serien som spelades på TV:n och hans blick mötte snabbt min. Jag kollade snabbt bort och en rodnad spreds på mina kinder och jag böt hastigt TV kanal.

 

~

 

Jag hade fastnat för en av serierna som spelades på TV:n och helt glömt bort tiden. Jag drog upp min mobil ur fickan och såg på skärmen som lystes upp. Jag spärrade upp ögonen och släckte mobilen för att vända mig om mot Justin och säga:

”Jag går och bäddar till dig nu så att vi kan so…” jag hann inte längre innan jag fick se hans slutna ögon och halvöppna mun. Han hade, utan att jag märkt det, lagt sig ner i soffan med huvudet mot armstödet och låg nu där och sov. Han låg i hopkurad i fosterställning och hade armar och ben tätt mot sig. Han andades sakta och tungt och ett leende spreds på mina läppar. Jag reste mig tyst från soffan och stängde av TV:n snabbt, jag räckte mig sedan efter en av de många filtarna som hängde över soffans ryggstöd. Jag vecklade ut den och la den sedan varsamt över honom, hans ögonbryn rynkades och han gav ifrån sig en liten suck, men somnade snabbt om igen. Han var nog riktigt trött. Jag släckte allt som fanns att släcka i rummet och drog för gardinerna för fönstren som befann sig på väggen till vänster om soffan. När jag var klar gick jag sakta ut ur rummet för att inte väcka honom. Jag släckte sedan överallt, läste ytterdörren, borstade tänderna, tvättade av allt smink och gick sedan in i mitt sovrum. Jag tände sänglampan och drog sedan av mig min tröja, min bh, mina sockar och mina byxor. Jag sov alltid såhär, i bara trosor. Jag drog ut tofsen ur håret och borstade de med fingrarna snabbt innan jag gick fram till min CD-spelare och satte på den, för att sedan lyssna på den välkända låten som strömmade ut högtalarna. Jag lyssnade alltid på musik innan jag skulle sova, alltid, jag kunde inte sova utan musik. Jag la mig ner i den stora dubbelsängen. Sängen var egentligen nästan för stor, men jag gillade att ha mycket plats, då jag ibland rörde mig mycket i sömnen. Jag slöt ögonen och koncentrerade mig bara på musiken som strömmade lågt ur de dyra högtalarna, men ljudet gjorde de värt de dyra pengarna. Ljudet var helt underbart.


 3476 ord långt *-* 

Då var andra kapitlet uppe!

Gillar ni novellen än så länge? :) 

Kommentera duktigt. Lika bra som på förra! :D 

 En till kommentar så får ni nästa kapitel! ;D

.
Chapter 1.- The first sight

2013
 

Jag öppnade snabbt dörren till gymmet. Skornas klackar smattrade ganska högt mot golvet och jag kollade runt i lokalen.

”Hur kan du gå i sådana skor?” Min blick vändes snabbt mot Charlie, som stod i kassan med ett muntert leende. Hennes blick granskade noga mina skor och jag flinade svagt innan jag ställde mig på ett ben för att visa upp de helt nyinköpta skorna. Nitarna bak på klacken och även på skons baksida glänste starkt i det skarpa ljuset från lamporna i taket.

”Träning ger färdighet baby, det borde väll du veta?” Jag kollade på henne med seriös blick, hela Charlies ansikte var fullt med glänsande svarta piercingar av olika slag. Hon påstod att hon inte kände smärtan längre, att hon på något konstigt sett blivit bedövad. Jag trodde henne inte för fem öre. Jag höll inte räkning på hur många hon hade, i bara ansiktet. Men det var nog inte långt ifrån tvåsiffrigt. Jag drog handen snabbt igenom håret innan jag vandrade förbi Charlie som stod bakom kassan. Jag gick förbi henne och in i personalrummet bakom kassan, där det fanns olika skåp som man kunde förvara olika grejer i, de var prydligt uppradade direkt innanför dörren på högra sidan, åt vänster fanns det en toalett, alltid välstädad och välluktande. Om man fortsatte genom den tre meter långa korridoren kom man fram till ett medelstort rum. I mitten av rummet stod en soffgrupp som bestod av två väldigt nersuttna soffor och en ny fåtölj. I mitten stod ett soffbord i ljust trä, bordet var fullt med olika tidningar. Sofforna var av svart oäkta läder och fåtöljen i beigt oäkta läder. Fåtöljen var min plats och Charlie brukade sträcka ut sig i en av sofforna. Kevin, som också jobbade på det lilla gymmet brukade sitta i den återstående soffan och dricka kaffe. De båda var några år äldre än mig, men det syntes, och kändes, absolut inte så.

Förutom när Charlie, alltför ofta, påminde mig om min unga ålder då de två andra skulle ut och festa. Och om jag inte ville dricka på någon olaglig fest någonstans, fick jag vänta två och ett halvt år till. Charlie var 23 och Kevin 24. Men de båda var väldigt snälla mot mig, med många undantag.

Charlie kom upp bakom mig med ett brett leende.

”Du har kunder att ta hand om, så stå inte här och slöa hela dagen.” Jag skrattade till och öppnade ett av skåpen på högra sidan, drog snabbt av mig min svarta skinjacka och hängde in den hastigt i skåpet. Jag drog också av min svarta läderhandväska och hängde även in den i skåpet. Jag stängde sedan skåpet snabbt och vände mig om för att gå ut och ta hand om kunderna som stod i kö vid kassan. Jag vandrade snabbt ut till de och fick syn på tre killar i min ålder, förmodligen aningen äldre. De gav ifrån sig stora breda leenden när de fick syn på mig och den starkast byggda av dem ställde sig med armbågarna mot kassans höga bänk. Jag log tillbaka och kollade på dem för att sedan säga:

”Hej.” Killen som hängde på bänken höjde ögonbrynen och sa ett kort hej tillbaka.

”Hur mycket kostar ett årskort?” Det var fortfarande den stort byggda killen som pratade. Jag svarade nästan direkt.

”1000 kronor.” Han höjde ögonbrynen och nickade med en munter min på läpparna.

”Månad?”

”400 kronor” svarade jag snabbt, jag kunde alla priserna utantill. Jag hade upprepat de en massa gånger under de två åren jag jobbat på gymmet.

Han nickade igen. Hans blick gled över min överkropp, benen och fötterna var gömda bakom disken. Deras blickar fästes vid den lilla strimman bar mage som syntes under den vita magtröjan med tryck. Över tröjan hade jag en jeansjacka och på benen ett par tighta byxor med camouflage mönster. På fötterna hade jag mina nyinköpta svarta Jeffrey Campbell med nitar. Håret, som var brunt men blev ljusare ju längre ner i håret man kom, hängde små rufsigt nerför min kropps framsida och slutade en liten bit under brösten. De isblå ögonen var inramade med svart mascara och en tunn strimma svart eyeliner, det svarta fick den isblå ögonfärgen att se ännu ljusare ut.

”Veckoko…” han avbröt sig snabbt när något annat i hans synfält störde hans uppmärksamhet.

Killarnas blickar vändes snabbt mot vänster, allihop en efter en. De såg en aning fundersamma ut. Jag rynkade snabbt pannan och vände även min blick åt deras höger, mitt vänster. En bit från kassan stod Charlie i egen hög person med en stor plastpåse. Ur plastpåsen hängde det en långärmad t-shirts ärm, och helt ärligt förvånade det mig inte. Charlie var inte en av de mest ordningssamma personer jag kände. Hon stod i en ställning som betydde att hon väntade på någon, och den någon, gissade jag på, klev in genom dörren just denna sekund. Min blick vändes snabbt till dörren när den öppnades och en lång, slank kille klev in. Hans huvud och axlar var sänkta mot marken och hans blick studerade det tåliga plastgolvet. Jag kunde se hur han sakta höjde huvudet och blickade runt i rummet. Hans blick mötte killarnas och han slog snabbt ner den i marken igen. Han stannade ett steg från dörren och höjde huvudet mot Charlies håll, där hon stod med den stora plastpåsen och ett litet leende på läpparna. Uppmuntrande, inte kärleksfullt eller elakt. Bara uppmuntrande. Killen gick de två stegen fram till henne och hon räckte honom plastpåsen. Han greppade tag i den snabbt, innan hans arm föll handlöst till sidan igen. Han kollade upp på Charlie och hans ljusa läppar formades till ett litet leende.

”Tack.” han talade snabbt. Jag kunde inte neka att han såg bra ut. De markerade käkbenen ramade in hans ansikte perfekt och de smala en aning hjärtformade läpparna passade in perfekt med hela hans ansikte, liksom den lilla runda näsan och ögonen. På kroppen bar han ett par slitna, mörkgrå, jeans, som hängde lågt på hans höfter. Hans muskulösa mage pryddes av ett tight, vitt linne, och över linnet hade han en svart skinjacka. På ryggen hängde en svart stor ryggsäck och på fötterna hade han ett par svarta slitna kängor. Hans hår var gyllenbrunt och en aning stylat, det stod mer eller mindre rakt upp. Sidorna var rakade, bara ungefär en centimeter hår existerade där.

”Inga problem, fråga bara om du behöver något.” svarade Charlie med ett leende killen snabbt besvarade.

Jag bröt snabbt blicken från de två när killen snabbt blickade åt mitt håll, jag kände hans blick studera mig några sekunder innan den vandrade vidare. Killarna framför mig drog ett djupt andetag och kollade, precis som jag, bort när killens blick landade på dem.

”Så…” sa den största killen utdraget, för att avbryta den pinsamma tystnaden.

”Hur mycket kostade en vecka?” han pratade nästan för fort och jag hade svårt att hänga med på vad han sade, det var precis att jag uppfattade hans ord.

”300 kronor.” svarade jag och klämde fram ett litet leende. Killen, som pratat med Charlie, stod en bit från oss och väntade på någonting. Hans gyllenbruna hår glänste i lampornas starka sken. Charlie syntes inte längre till.

”Tre veckokort då.” sa den muskulösa killen snabbt och sneglade över axeln, på killen med det bruna håret.

”Det blir 900, om ni betalar tillsammans.” Den största killen, som pratat hela tiden, tog fram ett betalkort från fickan och visade det mellan pek- och långfingret.

”Jag betalar.” Jag gjorde en kort gest mot kortavläsaren och han drog kortet snabbt, tryckte in sin kod och jag gjorde resten för att de sedan skulle kunna lämna mig med tre veckokort. De visade korten för de stora avläsarna och begav sig sedan till omklädningsrummet för killar. Som var höger om tjejernas. Jag hade alltid sagt till Charlie att gymmet liknade ett badhus, men hon vägrade lyssna på mig. Hon sa alltid bara att det var bra, ifall vi någonsin skulle vilja göra om gymmet till en simhall.

”Ehm.” någon harklade sig framför mig och jag ryckte till. Killen stod framför mig med rufsigt hår och stora chokladbruna ögon. Jag fastnade i den bruna färgen några sekunder innan jag kollade bort och drog ett djupt förberedande andetag.

”Ursäkta.” sa jag, han nickade bara kort.

”Ingen fara.”

Tystnad.

”Ehm. Ett veckokort kostade… 300 kronor, huh?” frågade han och slängde upp en svart ryggsäck på den höga kassadisken.

”Ja, 300 kronor.” sa jag och han drog snabbt upp dragkedjan runt ryggsäcken, sedan rotade han en stund, innan han hittade vad han letade efter och stängde ryggsäcken igen. Han hängde den snabbt på ryggen och kollade tillbaka på mig. I handen hade han en gammal sliten läderplånbok. Han var lång, några centimeter längre än mig, men då hade jag skor med 12 centimeter klack och platåhöjd på 4 också. Han var alltså minst ett huvud längre än mig, om jag inte skulle ha så höga klackaskor.

Han öppnade snabbt plånboken och jag såg innehållet, som var i princip, ingenting. Jag rynkade pannan och sneglade upp på honom, hans blick var nere i plånboken, så jag riskerade inte att möta den. Han fortsatte leta i plånbokens alla fack, tillslut hittade han pengarna han letade efter. Han räckte fram två sedlar och tömde sedan plånboken på mynt.

”Jag hoppas det räcker.” sa han en aning uppgivet och jag kollade ner på mynten snabbt innan jag la en av sedlarna framför honom och log smått. Han kollade förvånat upp i mina ögon och jag mötte hans blick snabbt.

”Ta tillbaka den.” sa jag och öppnade kassalådan för att placera mynten och sedlarna där de skulle vara.

”Tack.” sa han ärligt, jag log mot honom och stängde kassan för att ta fram ett av veckokorten, jag aktiverade de snabbt och räckte det sedan till honom. Han tog det och log.

”Inga problem, ha en bra dag.” Han svarade inte, fortsatte bara le och vände sig om för att försvinna in genom kortläsarna och sedan mot männens omklädningsrum.

Jag följde honom med blicken tills dörren smällde igen bakom honom.

 

 

Jag knöt upp de höga Jeffrey Campbell Spike skorna och drog sedan av dem. Charlie stod förväntansfullt bredvid mig och väntade på den andra skon när jag räckt henne den första. Jag knöt upp den andra också och drog snabbt av den innan jag även räckte den till henne. Hon log stort och öppnade skon tillräckligt för att hon skulle kunna kliva i den. Sedan började hon om processen och gjorde samma sak med sko två. Jag visste att jag hade någon storlek mindre än henne, men hon verkade inte bry sig. Hennes leende när hon hade på sig och knutit båda skorna var oslagbar.

”Åh herre gud Jenna, jag är kär i dina skor!” Hon testade gå runt i dem lite medan jag satte mig på huk, knöt upp och drog på mig hennes svarta vans med vit sula och blå och rosa snören. Jag knöt skorna och reste mig igen. Hon tog upp ena benet och visade mig mina snygga skor. Jag log och nickade, kände mig med ens väldigt liten. Hon var redan några centimeter längre än mig, när vi båda var utan skor, och nu var hon ännu längre. Mina 169,5 centimeter räckte inte så långt.

”Tack!” sa hon och slog armarna om min hals. Hon kramade mig hårt en stund och jag skrattade tyst.

”Lämna tillbaka de i slutet på dagen bara.” sa jag lättsamt och log. Jag gick ut från personalrummet för att ställa mig vid kassan igen. De enda tränande vi hade idag var killen med de bruna ögonen och gänget på tre. Det var dessa dagar det var tråkigt att jobba på gymmet, när det inte fanns något att göra.

Jag vände mig bak mot personalrummet igen precis när Charlie gick ut genom dörrvalvet. Det var en sak jag behövde fråga henne, påtal om killen med de bruna ögonen.

”Varför hade du hans kläder?” Hon kollade förvirrat på mig, rynkade pannan och stannade.

”Va? Vem då?” frågade hon snabbt och jag kollade med en aning sänkt huvud på henne. Försökte ge henne en seriös min.

”Killen du gav pengar innan? Han som sedan ville ha ett veckokort?”

”Jag vet inte vad du pratar om!” sa hon och försökte se oskyldig ut. Jag suckade snabbt och skakade bedrövat på huvudet.

”Seriöst Charlie.”

”Han frågade mig om jag kunde tvätta hans kläder, han har väll ingen tvättmaskin eller något! That’s it!”

”Hotade han dig?” Hon gjorde en grimas.

”Såklart han inte hotade mig!” utbrast hon och skakade snabbt på huvudet. ”Han bara frågade.” Jag spände blicken i henne, men gav mig sedan.

”Okej, jag ger mig.” Hon skrattade till och gjorde tummen upp snabbt, för att sedan gå vidare mot snacks automaten precis bredvid ingången.


Första kapitlet! :) 
Ganska tråkigt nu ibörjan, men det är det väll alltid? :)
Nu har ni fått reda lite om Jenna, hur känns novellen än så länge? :) 
 
Kan ha missuppfattats att det var Justins perspektiv ibörjan, med det var det inte! :) 
 
 Kommentera. 
MINST 9 st ;D Prolog

2011.

Mammas ansikte såg så fridfullt ut där hon låg helt ovetande om allt som snart skulle ske, egentligen skulle inget hända med henne, inte egentligen. Men om jag kände min mor rätt skulle hon skadas lika mycket av det här som jag. Jag önskade bara att hon inte skulle hata mig föralltid. Jag hade lämnat en liten lapp under hennes kudde, där stod det hur mycket jag älskade henne. Hur mycket hon betydde, allt jag någonsin velat skriva henne stod på ett litet kort. Det var egentligen för liten plats, men jag ville inte skriva en roman till henne. Hon förstod hur mycket jag älskade henne, även fast det stod på en för liten yta. Jag höjde handen för att smeka hennes kind och kysste den sedan, mjukt, för att hon inte skulle vakna. Jag reste mig upp och drog ett djupt andetag. Jag kunde känna tårarna trycka i ögonen.

 

Jag gick runt sängen och studerade min fars ansikte. Jeremy. Jag hoppades på att han inte skulle ta det lika hårt som mamma. Att hon skulle så upp för henne och hjälpa henne, stötta henne helt enkelt. Ett papper låg under hans kudde, den skrev allt han skulle göra, stötta henne, stå upp för henne, finnas där, hjälpa henne att glömma mig. Hjälpa henne med allt, lägga sin sorg åt sidan, inte gråta när ingen såg på. Och förlåta mig. Han var tvungen att förlåta mig. De fick hata mig, alla fick hata mig. Om de ville använda den metoden för att komma över mig, gav jag de tillståndet att hata mig. Så mycket de ville. Jag lutade mig ner och placerade en lätt kyss på pappas panna.

 

”Jag älskar er. Förlåt.”

 

Jag gick sakta ut från deras gemensamma rum. Stängde dörren försiktigt efter mig och den första tåren lämnade mitt öga, den droppade ner på marken och bildade en liten blöt fläck på plastmattan. Jag torkade bort den med socken och vände mig om för att smyga in i Jazmyns rum, som var placerat bredvid mammas och pappas. Hon låg med ansiktet mot dörren när jag kom in, ögonen var hårt slutna och hon andades tungt. Jag tassade fram till henne och satte mig på huk framför hennes säng. Under hennes kudde låg ännu en lapp. En litet vackert rosa kort med vackra blommor på. Mitt lilla meddelande började med att jag berättade hur mycket jag älskade henne. Hur mycket hon betydde för mig och hur duktig hon är. Sedan skrev jag att jag skulle sakna henne, att jag skulle tänka på henne, varje dag, varje timme, att jag alltid skulle finnas där för henne, vad hon än gjorde skulle jag finnas där för henne. Och även fast hon inte skulle förstå det just nu, skulle hon förstå när hon blev äldre att detta var en sak jag behövde göra. Det var nödvändigt. I slutet skrev jag förlåt, men jag visste att hur mycket jag än sa förlåt, skulle jag aldrig säga förlåt tillräckligt. Det fanns inget jag kunde göra för att gottgöra detta. Hur mycket jag än ville. Jag lutade mig ner och kysste hennes kind mjukt, höjde sedan handen och smekte hennes kind mjukt och reste mig hastigt. Jag studerade hennes stilla ansikte en stund innan jag vände mig bort och gick ut från den halvöppna dörren.

 

Dörren bredvid Jazmyns var Jaxons. Jag öppnade den försiktigt och kollade ljudlöst in i hans rum innan jag gick in på riktigt. Jaxon hade en dum vana att ibland vakna mitt i natten, han bara vaknade. Ingen visste varför, kanske mardrömmar, kanske något annat. Men som tur var låg han stilla i sin säng denna natt. I alla fall just nu. Jag knäböjde framför hans säng och studerade honom mjukt. Han och Jazzy var för små för att kunna läsa ännu, men jag ville att mamma skulle läsa upp deras brev för dem. Jag hade skrivit en liten notis om det i hennes brev. På Jaxons brev stod det att jag älskade honom. Att jag var ledsen och jag önskade att det fanns någon annan utväg. Och att jag i sådana fall skulle tagit den, utan att blinka. Men det fanns det inte. Jag skrev till honom som jag skrivit till Jazmyn; att jag skulle vara med honom vad han än gjorde och att han skulle förstå och acceptera mina beslut när han blev äldre. Det hoppades jag i alla fall att han skulle. Jag skrev till honom att han skulle krama pappa och mamma extra hårt för mig och inte vara allt för ledsen, för mammas skull. Jag slutade ännu en gång brevet med att skriva förlåt, och att jag älskade honom, ännu en gång. Jag lutade mig ner och kysste hans runda, lena kind. Jag drog ett djupt andetag och försvann ut ur rummet, stängde dörren försiktigt och tog mig ner till undervåningen. Jag tänkte för några sekunder ångra mig och springa upp till mitt gamla blå barndomsrum och lägga mig för att sova igen, glömma hela natten och alla farväl.

 

Men jag ångrade mig snabbt. Jag fick inte ångra mig, kunde inte. Det var bäst för oss alla om jag slutförde detta nu. Jag tog på mig min tjockaste jacka och knycklade ner min skinjacka bland de andra grejerna i min ryggsäck. Sedan hängde jag ryggsäcken över ryggen och tog fram en av mina få mössor för att sätta den på huvudet. Jag tog ett par vantar och la de i fickorna på den stora jackan. När jag var klar öppnade jag dörren och drog in Stratfords kalla luft. Det var januari, och därför iskallt. Tårarna fyllde vid detta laget ögonen och jag försökte svälja den stora klumpen i halsen. Jag drog åt mig en halsduk och ytterdörrsnyckeln innan jag klev ut i kylan. Jag vände mig om och stängde sakta dörren efter mig. Jag stoppade sedan nyckeln i nyckelhålet och väntade till den knäppte till, ett tecken på att det var låst.

 

Jag stoppade ner nyckeln i fickan och böt ut den mot min bilnyckel. Jag snurrade den mellan mina fingrar och nynnade lite för mig själv när jag gick över framsidan av huset mot min bil som stod parkerad på uppfarten. Jag låste upp den och vände mig en sista gång mot det stora blå huset.

 

Hejdå. Jag kommer sakna er.

 

 

Tårarna föll tyst nerför mina kinder samtidigt som en kall vind sög tag i mig, som för att säga farväl, föralltid. 


Här kommer då prologen till den nya novellen upp!

 Inte så jätte långt, men kapitel 1 och 2 blir längre! :)

Hope you like it!
 
Kommentera. 
Minst 8 kommentarer innan kapitel 1 kommer upp ^^ :3 Prologen kommer inte idag tyvärr

Rubriken talar :c tycker kommentarerna är alldeles för få, och nästan inte en enda kommentar på handlingen till den nya novellen!
Vad tycker ni?
Gillar ni den?
Hatar ni den?
Kommentera om ni vill ha prologen!
En liten snabb fråga :)

Vill ni ha prologen idag? o-o Se då till att kommentera på både sista kapitlet och den lilla handlingen till novellen!My Runaway Love

Jenna Sam Marshall Darkshadow är en snäll tjej med mycket framtidsplaner och ett roligt jobb.

Justin Drew Bieber är en flykting som flyr sitt förflutna.

Vad händer när deras vägar korsas? Vad för vägar kommer de korsa, tillsammans? Hur kommer deras liv bli, efter att de träffats?

Läs vidare på ”My Runaway Love” för att få reda på svaren! 


Detta är tyvärr all information ni får! Im sorry, but its true.... Om jag berättar mer kommer hela handlingen avslöjas! Tyvärr! Ni får läsa vidare för att ta reda på fortsättningen i stället! :) 

Två viktiga grejer:

Jenna spelas av vackra Barbara Palvin. :)

Justin är INTE känd i denna novell, han har inte heller varit. :)

Hope you like it ♥
Chapter 54. - I love you

"All you need is love." 

 

JUSTIN PERSPEKTIV

2 juni 2012 - Lördag - 4 maj 2012

Mercedes log stort mot mig samtidigt som hon lyfte upp hästbäst och slängde de i skottkärran. Det var tidigmorgon och jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna. Jag var trött och hade inte alls någon lust att vara i stallet.
- Trött älskling? flinade Mercedes samtidigt som jag nickade och kollade surt mot henne.
- Vad tror du? viskade jag trött och kollade runt i stallet. Jag fick syn på en pall och gick sakta dit för att hämta den, jag ställde den en bit från stället där Mercedes stod och mockade och gäspade stort.
- Du är otroligt gullig när du är trött! fnissade hon och jag skrattade ironiskt till.
- Kul. Hon nickade.
- Ja.
Vi blev tysta en stund.
- Klockan är faktiskt inte så mycket baby, sa hon och kollade storögt på mig. Jag nickade och drog upp min mobil från jackfickan.
- Halv 10, jag somnade inte förens klockan 3 inatt, jag har sovit ca 5 timmar. Hon ställde ifrån sig grepen och gick fram till mig. Lutade sig fram så att hennes ansikte var i höjd med mitt.
- Stackars Bieber, viskade hon innan hon gjorde en låtsasledsen grimasch. Jag försökte se så sur ut det gick, men det sket sig och jag slingrade mina armar runt hennes midja för att dra henne mot mig. Hon dunsade snabbt ner gränsle över mina knän och slingrade armarna om min hals. Jag log stort mot henne och hon gav mig ett vackert leende tillbaka. Jag lutade mig fram och placerade mina läpapr på hennes mjuka en aning fuktiga läppar. Jag masserade de mjukt och hon besvarade snabbt kyssen. Jag smekte hennes rygg mjukt och lutade huvudet på sidan för att fördjupa kyssen. Hennes tunga smekte min snabbt innan hon drog sig tillbaka med ett mystiskt leende.
- Om vi ska rida någongång får vi sätta igång nu, flinade hon och klättrade ur min famn.

MERCEDES PERSPEKTIV

Justin stod på marken med blicken mot mig. Ett leende var placerat på hans läppar och jag log stort samtidigt som jag vinkade på honom. Jag satt på Han Solos rygg och Justin stod nere på marken, ville inte hoppa upp.
- Kom nu! skrattade jag och klappade mjukt på hästens rumpa. Justin suckade innan han klev upp på den utplacerade stubben på stallgången för att man skulle kunna kliva upp och hoppade sedan upp på hästens rygg. Jag log stort mot honom och manade på hästen, så att han sakta men säkert rörde sig framåt. Jag kunde snabbt känna Justins armar om min midja och hur han höll mig hårt mot sig. Jag fnissade till och släppte tyglarna med en av mina händer för att lägga de på hans som var placerade på min mage.
- Du är vacker, viskade han i mitt öra. Jag fnissade till och lutade mig bak mot honom. Solos huvud höjdes och öronen vinklades framåt.
- Du är vackrare, viskade jag och han skrattade mörkt till.
- I can't be, skrattade han och drog mig ännu hårdare mot sig. Jag lutade huvudet mot hans axel och kollade så gott som jag kunde upp på honom. Hans bruna ögon studerade mig och hjälmen såg oerhört felplacerad ut där på hans huvud. Jag visste att han skulle sura efteråt om att hjälmen förstört hans frisyr, men jag förbjöd honom att rida utan. Hans en aning hjärtformade såg fruktansvärt kyssbara ut och jag hade stor lust att kyssa de.
Jag öppnade munnen snabbt, för att stänga den igen. Jag gjorde så någongång innan jag tog till orda, utan att tänka på orden som lämnade mina torra läppar.
- Jag älskar dig.


 

Jag är säker på att ni kommer hata detta kapitlet med hela ert hjärta och jag ber om ursäkt för det. Men Jag vet inte vad jag annars ska göra, för jag kan verkligen inte skriva på denna novellen längre. Allt blir skit. Allt. Men jag hoppas i alla fall att ni tyckte om det liiite, snälla skriv nu vad ni tyckt om denna novellen? Jag vet att den har varit sjukt händelselös och allmänt asdålig. Jag ber om ursäkt för det, hade lite ideer, men så kom jag på handlingen till den nya novellen och vips, denna novellen lades åt sidan. 

Men i alla fall, jag önskar iaf att ni haft några roliga lässtunder! 

Kommentera. 

(kan även berätta att en liiiiten beskrivning om den nya novellen kommer om en stund, kanske till och med prologen? Eller vad tycker ni? ;)

 

 
Svar på kommentar

Fick en kommentar innan där en tjej undrade när nästa kapitel kommer, och jag kan helt ärligt säga att jag inte vet. Jag vill så jädra gärna lägga ut det, men problemet är att jag inte kan skriva det! Inget kommer och det kommer sluta med att det kommer bli världens sämsta. Så om det är okej om det är as trist kan jag försöka skriva det? Och sedan publicera nästa novell? Där prologen, första kapitlet, andra kapitlet och jag tror till och med tredje kapitlet är klara.... o-o Oj. Hoho, men vad tycker ni? Är det okej med världens tråkigaste kapitel? :cBesöksstatistik

Förtjänar verkligen inte er, 169 sidvisningar igår och över 50 unika :') TACK ♥♥Länkbyte - nnovellbloggen.blogg.se/

- Melina can you hurry please? frågar Gloria och tittar stressat ner på sin vänstra arm där jag vet att hon har sin klocka. 
- We have to be at the meeting in ten minutes, and you know how the traffic in London is.. suckar hon.
- Okay, okay! I’m ready, ler jag och trär - efter många om och men - på mig min andra av två pumps från Gucci samt tar en väska från samma märke, tror jag.
- Good, the car is waiting outside, ler Gloria och öppnar dörren åt mig. 

Jag trippar ut genom den enorma ekdörren och går vidare på uppfarten fram till den svarta bilen som står parkerad där, märket bryr jag mig inte om att kolla efter. Det tar lite längre tid än beräknat när jag inte riktigt lyckas gå som jag vill. Klackarna är vingliga trots att jag använder liknande dagligen och min syn är lite smått suddig.

- Hello miss Carlson, ler chauffören där han står och håller upp dörren. 

Jag kysser honom på kinden med ett smack innan jag sätter mig. Gloria sätter sig snabbt bredvid mig och ger order till Mr. Parker var vi ska åka. Ett nytt möte med managementet. Mer förnedring. De verkar inte alls gilla mitt arbete. 

 

- Behave this time, please Melina.. You can’t be drunk the same day you’ll meet the mangement! The clock isn’t even eleven for god’s sake! säger Gloria och ger mig en allvarlig blick.

- Just relax, I can handle this! flinar jag och klappar henne på knäet. 
- I can’t relax, you’re a mess and the meetings gets worse every time, säger hon i en suck.
- They wouldn’t if the little fat man in there just listened to me, svarar jag bara och rycker på axlarna.
- Please don’t call him that when you meet! 
- Is that a challenge? skrattar jag roat och försöker fästa min blick vid henne, det går dock mindre bra.
- No, no! It’s not! Just behave!
- We’re here, säger plötsligt chauffören och stannar bilen. 

Utanför bilrutan reser sig ett enormt hus. Trots att jag sett det hundratals gånger tidigare kan jag inte låta bli att stirra på det med stora ögon. Dessutom ser det ut som att byggnaden gungar vilken ser roligt ut. Gloria sprutar parfym på mig och sedan lämnar vi bilen.


En bit av prologen till novellen Save Me som skrivs på bloggen → http://nnovellbloggen.blogg.se/ ← 
LÄS LÄS LÄS! 

 
Länkbyte - biebsdrew.blogg.se/

Jag kan tyvärr inte kopiera något från bloggen, då det är kopieringsförbud, vilket är grymt smart, och jag skulle skaffa det..... OM JAG VISSTE HUR MAN GJORDE.
I alla fall; 
Gå in på bloggen och LÄS! Tryck antingen på bilden där uppe ↑ eller här →http://biebsdrew.blogg.se
 RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!