Länkbyte - justinbnovels.blogg.se

Cassie Walker är en vanlig 17 åring som lever livet i lilla Stratford. Hennes bästavänner är enligt henne Chaz Somers , Fly Smith och Ryan Butler.
Hon har långt mellan brunt hår och isblåa ögon.
Hennes fritid består mest av att spela hockey eller vara med vänner. Hon är en helt vanlig tonåring fast hon  är vän med självaste Justin Bieber. Hon har haft problem sen hon var 13 men vid 16 års ålder var det nog och hon tog tag i sitt liv. Hennes föräldrar jobbar mycket men de älskar henne mer än nåt annat eftersom hon är deras enda barn.  Läs mer om Cassies liv och hennes problem i den nya novellen jag valt att kalla: Love is hard. (tror jag? haha den får heta så iaf.) 

 

När jag vaknade hade fiskbensflätan jag sovit i blivit utdragen och allmänt ful så jag släppte ut det bruna långa håret och gick in i badrummet jag hade brevid mitt rum. Jag kollade mig i spegeln och konstaterade snabbt att jag behövde en ordentlig dusch. Jag tog snabbt av mig kläderna och satte på vattnet , det varma vattnet rann längs min kropp och när jag schmpoonerat håret och tvättat kroppen hade jag i balsam och rakade mig snabbt innan jag klev ur duschen och satte handuken som satt på handdukstorken runt kroppen . Jag rorkade mig snabbt innan jag gick ut till min garderob och satte på mig underkläder innan jag fortsatte rota i garderoben efter mina jeans shorts , när jag hittat dom tog jag snabbt på mig dom sen tog jag en blå ganska genomskinlig kortärmad skjorta och stoppade innan för shortsen. Det såg ganska tråkigt så jag tog fram mitt svarta flätade skärp och satte runt midjan. Med raska steg gick jag mot toaletten igen och denna gång sminkade jag mig lite lätt med puder , mascara och eyeliner , jag älskade att se naturlig ut inte 3 lager fondation och 1 kilo mascara. När jag sminkat mig bortstade jag tänderna för att sedan torka mitt hår och göra små lockar i topparna för att sedan kolla mig i spegeln och sedan gå vidare till sängbordet där min mobil låg jag tog upp den och tröck på meddelande ikonen och sedan på min och Chaz konversation .
''Hey Chazzy ska du göra nå idag? / Cassie'' 
Jag granskade meddelandet en snabbis innan jag tröck på skicka knappen.
Svaret kom snabbare än jag väntat mig jag log när jag såg svaret inte för att jag var kär i honom eller något sådant utan jag bara älskade att va med honom , Fly och Ryan.
''Nej, ska bara hänga med Fly och Ryan ,  vi ska träffas vid ishallen 12.00 häng på! / Chaz''


LITE AV NOVELLEN SOM SKRIVS HÄR : http://justinbnovels.blogg.se/

 

 
GÅ IN DIT OCH LÄÄÄÄÄS :D HÄRHÄÄÄÄÄÄÄR



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!