Chapter 31.- Don’t laugh!

Previously

”Ta av dig lite då?” Hon rynkade pannan.

”Jag har inget på mig mer än tröja och trosor, Justin.” Jag drog ett trött andetag och försökte tvinga bort tröttheten, försökte hålla ögonen öppna.

”Det gör inget, jag hjälper dig av med tröjan.” Jag reste mig upp, vinglade till, men lyckades hålla balansen där jag satt. Sedan drog jag upp Jenna och tvingade tröjan av hennes kropp. Jag blundade hela tiden, orkade inte öppna ögonen och ville inte att hon skulle känna sig obekväm med situationen. När den var av slängde jag den på golvet och la mig ner på kudden igen, drog henne med mig. Hon hamnade en bit över mig, jag hamnade vid hennes hals och jag gosade direkt in mig, la armarna om hennes midja och drog hennes kropp tätt mot min. Jag kände hennes styva bröstvårtor mot mina nyckelben, men bestämde mig för att inte kommentera det. Lät henne bara hålla om mig.

Som jag älskade att ha henne så nära. 

 

Charlies perspektiv:

 

Jag parkerade min bil utanför Jennas lägenhet. Det var tidigt, klockan var runt halv 8, men jag var tvungen att kolla hur hon mådde innan jobbet. Så det fick vara hur tidigt som det ville. Jag hoppade snabbt ur bilen och vandrade in i höghuset Jenna bodde i, klev in i hissen och drog upp nyckeln jag fått för att använda i säkerhetsfall. Ifall det hände något och jag behövde komma dit, eller bara när jag ville överraska henne. Som nu.

Jag klev ur hissen på hennes våning och fipplade med låset en stund innan jag fick upp det, då gick jag in i hennes stora luftiga lägenhet. Jag trivdes nästan här bättre än jag trivdes hemma. Men jag hade inte varit här på ett bra tag, mer än en månad. Varje gång jag frågat om jag inte kunde komma över sa hon att hon hade det så ostädat, in my ass, Jennas hem, ostädat? Sure. Jag trampade av mina kängor och kollade på skorna som stod i hallen. De flesta fint i snygga rader, förutom två par, Jennas Jeffrey Campbell och… ett par kängor. I minst tre storlekar större än Jenna hade, jag rynkade ögonbrynen. Vad fan? Skorna såg väl använda ut, skinnet var matt och hade några skador i skinnet. De såg gamla ut också, minst ett år. Kanske inte så gammalt, men för Jenna – väldigt gammalt. Hon använde sina skor i högst ett halvår, sedan kasserade hon dem, kanske inte så miljövänligt eller smart. Men det var Jenna det, och jag älskade henne som om hon vore min lillasyster. Hon var ju ändå 4 år yngre än mig.

Jag rynkade återigen pannan över skorna, vems var de? Hade hon bara för nöjet köpt ett par alldeles för stora skor? Hade hon börjat intressera sig i gamla skor och nu riskerade hela hennes lägenhet att bli fylld med väl gångna skor i alla storlekar. Observera, även ca tre-fyra storlekar för stort. Eller har hon börjat intressera sig för foto och tänkte fylla den gamla skon med blommor för att fotografera det? Kunde hon inte köpa ett par nya skor i så fall? Ett par som inte luktade fotsvett, som dessa antagligen gjorde. Men varför skulle då skorna stå i hennes hall? 

Jag valde att fortsätta min resa i hennes lägenhet, jag kikade snabbt in i hennes vardagsrum innan jag fortsatte till hennes sovrum, där jag fick en chock.

Ett huvud låg på Jennas bröstkorg; emellan hennes bröst. Personen låg med bakhuvudet mot dörren, jag såg därför inte personens ansikte. Men jag såg att det var en kille, den muskulösa ryggen och de starka bicepsen tydde på att personen var maskulin. Men vem var denna mystiska person i min väns säng? Personen som låg emellan min bästa kompis bröst, sov nakna i samma säng. Jag stannade till, ett one night stand? Var det någonting Jenna var kapabel att göra? Ta hem en person för sex, en gång? Hon hade aldrig berättat för mig om någon hemlig loverboy, men kanske hade hon en ändå? Var det därför hon varit så mystisk det senaste? För att hon hade en kille som tillfredsställde henne varje kväll? Mina fantasier sprang iväg, men alla mina tankar avbröts när killen i sängen spände sitt grepp om min väns midja och drog ett djupt andetag för att vända sig om i sängen. Han andades ut på när han vänt sig och smackade lite med munnen när han la sig tillrätta igen. Då såg jag vem det var, de där bruna ostylade håret och de där markerade käkbenen kunde man inte ta fel på, i alla fall inte om han besökte ens gym varje dag.

Justin.

Jag kunde inte tro mina ögon och stod och stirrade på hans bekymrade ansikte. Han såg bekymrad ut där han låg med kinden emellan Jennas bröst, med armarna om hennes midja. Han smackade lite med munnen igen och andades tungt ut, la sig tillrätta och höll ett hårdare grepp om hennes midja, höll hennes överkropp ännu närmre sin. Jennas ena hand greppade hårt om Justins rygg, den andra var intrasslad i hans hår. Försvar i den bruna frisyren. De var väldigt söta tillsammans, var de tillsammans med varandra? Varför hade då Jenna inte berättat de för mig?

På Jennas sminkbord var en kamera placerad, men inte vilken kamera som helst. Polaroidkameran som hon fått av sina föräldrar när hon fyllde 17 låg där, reda att ta foto med. En bild låg bredvid, jag tog två korta steg dit, tog upp bilden och betraktade den. Det var ett foto av Jenna och Justin, Justin satt bakom Jenna med händerna runt hennes midja, tryckte henne hårt mot sin bröstkorg samtidigt som han var lutad framåt och hade hakan på hennes axel. Deras ansikten var i jämnhöjd och de båda såg mycket glada ut. Jag log, la ner fotot och tog upp kameran, satte på den innan jag riktade den mot Jenna och Justins sovande kroppar. Täcket hade glidit ner och låg vid Justins ryggslut. Man såg alltså inte hans kalsonger. Jag tryckte ner knappen och tog ett foto även fast jag visste att Jenna skulle bli upprörd över att hennes bröstvårta syntes. Men jag brydde mig inte, det var inte så att jag tänkte ta med bilden till gymmet och sätta upp den på anslagstavlan bland all reklam. Jag skulle möjligtvis sätta upp den i kanten på Jennas spegel i hennes rum, men inget annat. Jag tog fotot och la de på sminkbordet innan jag tog ännu ett foto, för att lägga de bredvid den första bilden på sminkbordet. Jag knäppte snabbt ett kort till och log stort åt den, konstiga, men söta bilden framför mig.

Varför hade Jenna hållit en relation hemlig för mig?

 

Jennas perspektiv:

 

Någonstans i mitt undermedvetna hörde jag ett litet klickande, sedan ett till, och ännu ett. Jag ville verkligen inte vakna, ville ligga här med Justins hår emellan mina fingrar föralltid, för jag kände hans hår mellan mina fingrar. Silkeslent och å så mjukt. Jag rörde på fingrarna lite i hans hår, började långsamt vakna mot min vilja.

Ännu ett klickande.

Vakna inte. Vakna inte.

Och jag var vaken.

Jag slog långsamt upp ögonen, kände den bara huden mot min överkropp och mina armar, min mage var skyddat med något, hårt, lent, varmt. Nästan svettigt. Jag kollade ner och möttes av Justins kalluffs, där han låg… Emellan mina bröst. Jag rynkade ögonbrynen. Hur kom det sig att han låg där? Min hjärna jobbade inte så hårt nyvaken som den annars gjorde, och mina tankar nådde inte riktigt hela vägen fram, därför tog det en stund för mig att komma ihåg natten. Hur varm jag varit, hur mycket jag svettats och hur mycket jag bara hade velat slänga av mig tröjan, men ville att Justin skulle ge mig tillåtelsen till det. Inte för att han bestämde över mig, jag bestämde över mig själv, men jag kände mig så dum och jag bara drog av den.

Och han hade gett mig tillåtelsen och nu låg han på min bröstkorg, emellan mina bröst och såg nöjd ut. Utan min tillåtelse. Plötsligt rörde sig något i mitt synfält och min syn blev suddig när jag var tvungen att koncentrera mig på något lite längre bort. Det kändes som om jag hade grus i ögonen, så trött var jag.

Charlie stod nu mitt i mitt synfält med en kamera i högsta hugg, hon såg lite ut som en paparazzi där hon stod med kameran i näven. Det tog ännu några sekunder för min hjärna att fatta att det var Charlie som stod där, min vän Charlie. Vafan gjorde hon här nu? Jag greppade tag om Justins hår när hon flinade åt mig.

”Jenna, Jenna, Jenna”, skrattade hon, ”varför har du inte berättat att du har en egen liten lover? Eller liten o liten…” hon skrattade till, vänskapligt. ”Eller är han din fuckbuddy? Har du ändrat dig angående knullkompisar.” Hon flinade och gav mig ett flörtigt leende.

”Han är inte… Vi har inte… Vi är…” Jag lyckade inte få ut en hel mening, bara massa meningslöst pladder. Plötsligt var jag klarvaken.

”Nej, nej, säg vad du vill Jenna, men något är ni allt. Varför skulle han annars vara här, i din säng?”

”Vi har inte haft sex Charlie. Låt mig väcka honom så berättar vi, jag tänkte berätta för dig imorg-idag, men eftersom att… Varför är du här förresten?”

”Jag skulle bara se hur du mådde, undrade om du orkade komma idag eller om du tänkte stanna hemma.”

”Jag kommer.” svarade jag en aning sluddrigt. Sedan kände jag hur Justins huvud på min bröstkorg rörde sig lite.

Jag struntade i att Charlie var i samma rum som oss, tyckte jag hade gömt tillräckligt för henne redan, och drog med naglarna på Justins rygg. Försiktigt och viskade:

”Älskling, vakna.” i hans öra. Han började röra sig igen, grymtade till och tryckte in ansiktet i mitt ena bröst. Jag försökte hindra honom, men min morgonstyrka var inte alls lika stark som hans, det slutade med att han låg med min bröstvårta mot sin kind. Jag kollade på Charlie, som kollade på oss och försökte hålla sig för skratt.

”Skratta inte!” sa jag och pekade med handen mot dörren, ”Gå.” hon skrattade, höll upp händerna och skrattade till när hon gick ut, och stängde dörren efter sig.

”Justin… Jus… Juju…” viskade jag, försökte få honom att vilja vakna upp, han skakade på huvudet.

”Kom igen, baby.”

”Nej.”

”Charlie är här, hon kom för att se hur jag mådde, och såg dig, oss.” Han höll mig hårdare, men jag såg hur hans ögon öppnades, för att luta sig bak lite och kolla in min bröstvårta. Ett flin spreds på hans läppar.

”Det finns inget bättre sett att vakna upp.” viskade han, man hörde flinet i hans röst. Jag valde att ignorera.

”Charlie såg dig Justin.”

Han kollade upp i mitt ansikte, låg dock kvar mellan mina bröst.

”Jaha? Vi skulle ju ändå berätta för henne, nu slapp vi.” han log, ”eller du.”

”Hon såg oss såhär, halvnakna. Hon tror att vi haft sex Justin!”

Han flörtade med sina ögonbryn, ”Skulle de vara så vara så farligt då?” Jag bara stirrade på honom.

”Jag menar allvar Justin.”

”Jag med Jenna.” Han betonade mitt namn extra, log mot mig. Plötsligt gav han mitt bröst en kyss, först vid sidan av bröstvårtan, sedan bröstvårtan, länge, sög inte, men lät tungan glida över den några gånger. Det spatt till i mig och jag kände det där nere darra till. Jag hade inte ens märkt att jag slutit ögonen förens jag hörde hans röst från min bröstkorg, där han kysste mig mellan brösten.

”Det gillade du va?” viskade han, lät inte kaxig eller skrattfärdig, bara likgiltigt. Han började kravla upp över mitt bröst samtidigt som jag kände en rodnad spridas på mina kinder.

”Du är så söt.” skrockade han och kysste mina läppar försiktigt när han var tillräckligt nära. Jag kände mig bekvämare med honom såhär, när han var i min jämnhöjd. Han kysste min kind försiktigt, strök med läpparna över mina kinder och kysste mig lite då och då. Jag föll djupare ner i kudden, märkte att han låg på mig, utan att vara tung, men ändå låg där, mellan mina särade ben.

Mot min vilja drog han sig tillbaka, kollade ner på mig med ett stort leende. De svarta korta hårstråna på hans överläpp var så mycket tydligare när man var så nära. Jag försökte att inte andas för mycket på honom, ville inte att han skulle äcklas av min dåliga morgonandedräkt. Jag andades i stället ut med näsan.

”Vi kanske ska gå upp? Jag skulle gärna legat kvar här hela dagen, men jag kommer inte kunna stå ut med att ha dina bröst så nära inpå så länge till.”

 

Justins perspektiv:

 

Hon blev alldeles röd i ansiktet, fnittrade vilt, men bröt inte vår ögonkontakt.

”Vad kommer hända då?” viskade hon, fortfarande med helt rött ansikte, jag höjde ögonbrynen.

”Är du säker på att du vill veta…?” viskade jag. Hon fnittrade till, men nickade. Jag kunde inte hålla mig för skratt och skrockade till.

”Jag skull--.” jag blev avbruten av två hårda bankningar på dörren.

”Ni kommer ut nu! Innan jag kommer in och spår små rosa moln och enhörningar på er! Jag mår illa av kärlek!”

Jenna kollade skojpanikslaget upp på mig.

”Vad ska vi göra?” viskade hon. Jag flinade och nästa ögonblick var jag uppe ur sängen, böjde mig över henne och plockade upp henne i min famn. Hon skrattade vilt när jag bar iväg henne till hennes Walk-in-Closet. Hon slängde sina armar om min hals och skrek tillbaka till Charlie:

”Vi kommer!” Sedan la hon ner huvudet på mitt bröst och suckade nöjt, vid det laget var jag inne i hennes gigantiska garderob och tänkte släppa ner henne, när hon höll sig kvar runt min hals.

”Vill du inte sätta på dig något?” Hon suckade, sedan släppte hon min hals och lät mig komma ner. Men hon ställde sig nära mig, med armarna om min hals, brösten pressade mot min bröstkorg och läpparna nära mina.

”Vänd dig om.” viskade hon. Jag himlade lätt med ögonen.

”Jag har sett”, jag lutade mig ner mot hennes öra och viskade, ”bröst”, jag lutade mig sedan tillbaka och sa i normal röst, flinande, ”innan, babe. Och jag såg dina för bara en liten stund sedan.”

Hon blev röd i ansiktet, men skakade på huvudet.

”Snälla?”

”Bara vända mig om?”

Hon nickade, så jag suckade, kysste hennes mungipa och vände mig om. 


Mina collage ser ledsna och dystra ut. 
puh. 
 
I nästa kapitel får ni reda på hur de ser på sitt förhållande? Är de tillsammans eller bara fuckbuddies? Utan att ha haft sex... Lol. 
Vad tyckte ni om detta? För naket? Mer naket? Vad tyckte ni om Charlies perspektiv i början? Roligt? Tråkigt? Mer andras perspektiv? Vad tyckte ni om kapitlet! Och allt med Jenna och Justin, det "nakna", vad tyckte ni? Snälla, skriv alla era viktiga åsikter! 
 
Förlåt för den sämsta uppdateringen! Jag hoppas alla sett min anledning, massa skolarbeten och plugg o skit! Skolan går tyvärr först, även fast jag inte önskar det. 
 
Älskar er. Tack för att ni stöttar mig! Puss&Kram ♥
 
Kommentera, minst 19 kommentarer? Uppdateringen har ju faktiskt suget ganska mycket :(
klarar ni en till kommentar...? ♥♥ I know you do 

 
Kommentarer
Postat av: Becca

Åh, så bra! Älskade att läsa i Charlies perspektiv, så att man fick läsa hur hon tyckte och tänkte, och du gjorde det verkligen så
bra också! Älskade kapitlet, och älskar hur du skriver. Du är verkligen grym på att skriva! <3

2013-11-15 @ 23:32:43
Postat av: Emelie

Jätte bra :D
asså tyckte nt det va för naket eller så men sen får du bestämma om du vill ha mer naket eller nt, vad du tycker är bekvämt att skriva om :)

2013-11-15 @ 23:36:52
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Postat av: emilia

Gud så bra! Mycket mer o mycket naket thihi ;)

2013-11-16 @ 02:41:49
Postat av: Frida

Superbra! <3 jag älskar att de är lite naket x) och att du har ur Charlies perspektiv! Ååååh ja längtar till nästa kapitel, du är så braaaaa<3

2013-11-16 @ 06:56:45
URL: http://Fridacarbin.blogg.se
Postat av: Anonym

Så fucking bra!!!!!!
De kan väl vara mer naket ;)

2013-11-16 @ 09:23:10
Postat av: Anonym

Såå bra

2013-11-16 @ 10:08:17
Postat av: mer

mer

2013-11-16 @ 10:14:56
Postat av: celebnovell

Åh god! Haha skrattade och flinade under hela kapitel. XD Älskar det! Charlie är nu officiellt min favoritkaraktär .

2013-11-16 @ 11:31:33
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Thilda

Jag tyckte det var både ett gulligt kapitel och lite roligt just det där med charlie! haha. Längtar till nästa kapitel! :)<3

2013-11-16 @ 13:51:28
Postat av: Ariana

AS BRA!
svar: jag tyckte charlies pov va as grymt och nja kanske lite mycket naken scen för första gången hon vissar sig för honom annars as bra!!

2013-11-16 @ 13:53:00
Postat av: Anonym

mer naket haha! de måste ha sex och jätte detaljerat<3 jätte bra förresten!

2013-11-16 @ 16:10:10
Postat av: Vicky

OMG VA BRAA HELT PERFEKTT DU ÄR SÅ DUKTIG LÄNGTAR TILLS NÄSTA KAPITEL!

2013-11-16 @ 16:54:31
Postat av: Engla

Du skriver så sjuuuukt bra !
Tyckte de va helt perfekt inte för naket eller för lite(:
Keep going girl (;

2013-11-16 @ 19:09:23
Postat av: Jenny

Åh, de är så söta! Deras relation är den bästa av alla jag läst i hundratals bieber noveller! Jag älskar din novell, det går inte att beskriva med ord, men tack för att du skriver. Tack, du är bäst!

2013-11-16 @ 22:49:17
Postat av: Cindy

Meer

2013-11-17 @ 01:46:46
Postat av: Maja

Asbra! Du är grym! :)

2013-11-17 @ 14:15:21
Postat av: emilia

mer!

2013-11-17 @ 17:02:38
Postat av: Anonym

Åhhhh så mysigt!!!!!!

2013-11-17 @ 18:13:52
Postat av: Daniella

awesomeeeee

2013-11-17 @ 20:42:33
URL: http://timeforbieb.blogg.
Postat av: Lisa

Sååå bra! :D

2013-11-17 @ 20:45:24
Postat av: FELIICIA-

oh gosh...mer än perfekt. ♡♡♡

Jag tycker det kan vara kul med någon annans perspektiv, men inte för ofta, för då blir det lätt att "det tar över". Om du förstår hur jag menar? Men absolut är det roligt att läsa utifrån någon annans syn, så det tycker jag du borde göra någon mer gång!

Sen tycker jag att allt går så himla "perfekt", inte för fort, inte för långsamt. Lagom och det tycker jag är så himla viktigt för en novell, det är verkligen perfekt nu mellan dem!!

Jag älskar Justin i detta kapitlet, han är så himla förstående ungefär, alltså jag vet inte hur jag ska uttrycka det, men han är så himla gullig. *.*♡♡

2013-11-17 @ 23:10:12
URL: http://feliicialinnea.blogg.se
Postat av: anonym

åhhh så bra har längtar efter det här så mycket och det är ute omg DU DÖDAR MIG MED DINA ORD!!!
och det var bra med nån annans perspektiv det var bäst :)och det kan du försätta med om du vill, mer naket och hoppas att det kommer sex i nästa kapitel, men det får du välja och du måste veta en sak du är som en gova från gud till mig !!!
du skriver som en författare jag fattar inte hur bra kan du skriva omg du skriver som en författare och alla kom igen nu kommentera jätte mycket hon försänar ännu mer än 100 komentarer, och jag hoppas att nästa kapitel kommer ut så fort som möligt för att jag är så taggad men ta din tid du behöver och strässa dig inte och hoppas det går bra för dig !!1
älskar dig och kram <3

2013-11-18 @ 13:24:13
Postat av: Vampire ^^

TYP BÄSTA NÅGONSIN!! men fattar inte då dem var i sängen. Hade hon helt nakna bröst eller? x) han drog ju av tröjan på henne innan? ((:
Du dödar mitt liv, sarre! Går in hit var dag även om jag vet att du inte lagt ut x)

Svar: Ja! Hon hade helt nakna bröst :3Tack så hemskt mycket :') Gud att du gillar det! <3
f,lsd,adasdas

2013-11-18 @ 21:36:45
URL: http://canadianstoory.bloggplatsen.se/
Postat av: ellinor

hahaahah, älskar när det är närhet ahsacjkadsA, skit bra kapitel och gillade att det blev lite annorlunda med charlies perspektiv och att hon tog det så ungt när hon såg honom och fick reda på det :D

2013-11-21 @ 13:12:32
Postat av: c:

NÄR KOMMER NÄSTA? ^^^^^^^

Svar: när jag orkar skriva :( HAr blivit sjuk och grymt trött :( KRam !<3
f,lsd,adasdas

2013-11-22 @ 23:40:26
Postat av: Wilma

Älskade det här kapitlet och det var roligt med Charlies perspektiv :) längtar till nästa kapitel, du skriver jätte bra!!

2013-11-24 @ 19:24:11
Postat av: bk

Meeer snart då har väntat as länge

2013-11-27 @ 19:11:10
Postat av: bk

Meeer snart då har väntat as länge

Svar: jag håller på med nästa kapitel, förlåt för att det tar så långt tid :( Är ledsen, men läxorna tar verkligen all min tid för tillfället :( </3 Kram <3
f,lsd,adasdas

2013-11-27 @ 22:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!